Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
deleted account 1 758
IA:

D. Jones
K. Holmes
X. Nixon
D. Reed
B. Hughes
J. Chapman😕FearTomi
B. Werner lemaradt.
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
minden rendben, bukott a teljes csoport, csak mi fogunk nyerni.

mondjuk Keenummal még lesznek bajok, épp ahogy vártam.Höri
dehogy lesz baj, hiszen addigra felépül a frencsájz kúbí

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 854 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

mondjuk Keenummal még lesznek bajok, épp ahogy vártam.Höri
Nekik meg nem marad lassan épkézláb védőjük.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

mondjuk Keenummal még lesznek bajok, épp ahogy vártam.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
IA:

D. Jones
K. Holmes
X. Nixon
D. Reed
B. Hughes
J. Chapman😕

több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 739
Jól halad a 49ers, a Titans ellen 😍
több mint 12 éve
A drága mezeket szétvágta a BronColts fan

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Schaub 😀shady
tebow 😛Miska84
Sanchez?FearTomi
Szöszi? 😀Stev85
vannak dolgok amikkel nem illik viccelődniFarky
Minden másra ott a Mastercard 😀
Éjszaka jövök ha nem alszom túl az ébresztőt 😀

több mint 12 éve
Schaub 😀shady
tebow 😛Miska84
Sanchez?FearTomi
Szöszi? 😀Stev85
vannak dolgok amikkel nem illik viccelődni

több mint 12 éve
Schaub 😀shady
tebow 😛Miska84
Sanchez?FearTomi
Szöszi? 😀

több mint 12 éve
Schaub 😀shady
tebow 😛Miska84
Sanchez?

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
Hasselbeck állítólag azt tervezi h visszavonul a 2014-es szezon után. Kereshetünk új mappa tartót... 😕Farky
Painterre már lecsapott a Giants...a francba

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Schaub 😀shady
tebow 😛

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Schaub 😀
több mint 12 éve
Hasselbeck állítólag azt tervezi h visszavonul a 2014-es szezon után. Kereshetünk új mappa tartót... 😕

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
elég érdekes érzéseim vannak a mai(holnapi) meccsel kapcsolatban. Az első Colts meccs amit nem várok lélegzetvisszafojtva, és nem bánnám ha elmaradna 😀shady
Dettó. Még rosszabb, hogy a playoffban is összefuthatunk. Faszééé félti Peyton annyira a kisöcsit. 😀
Mennyivel egyszerűbb lenne ha az NFC-ben verné most a mezőnyt, és legfeljebb az SB-ben futnánk össze. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
este kiszurkoljuk, hogy nyerjen a Kansas meg a Frisco, utána meg azt csinálunk, amit akarunk 😛

szerintem jók leszünk | de szerintem mindig azok leszünk | .

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 731 — Whoops, looks like something went wrong.
Ja basszus, kezd felháborító lenni, hogy fantasyban nem hozza a 30-40 pontokat. 😀

több mint 12 éve
Szerintem simán kikapunk, de talán nem is baj. Jobban zavar a Miami és az SD elleni vereség. Viszont remélem Lucky kioszt legalább 2-3 TD passzt és nem adja el a labdát. Győzni ráérünk majd a PO-ban, persze ha bejutunk.
Szezon előtt 8-8-at tippeltem, de remélem nem lesz igazam

több mint 12 éve
Szerintem meg 21 pontot rakunk fel max a táblára és kapunk 40-et. 😀
De nem is a Broncost kell vernünk. Csak idegesítő, hogy amíg papíron a jobb, akár a legjobb csapatokat sorra verjük el, addig az egyébként simán verhetőektől kiszopunk.
Hiába lettem volna elégedett a 4-2-vel szezon előtt. Most csak látatlanban lennék elégedett, de ha tudom, két mennyire simán nyerhető meccset bukunk el...
Így nem vagyok elégedett, mert az a baj, hogy szerintem kifejezetten kellemetlen a szezon második részében a sorsolásunk és ez a plusz két W nagyon nagyon nagyon sokat jelentett volna.
De mindegy, nyilván abból kell főznünk, ami van. A bye után nagyon meg kell húznunk, főleg a csoportmeccseket, azok lesznek a legfontosabbak. De a Titanst oda-vissza vernünk kellene, mert ők vannak a seggünkben. A Texanst is egyszer el kellene kapnunk legalább, a Jax kötelező kell, hogy legyen, illetve a Rams és a Cards a jelenlegi állapotok szerint szintén a legnyerhetőbb meccset, amiknél nincs apelláta, muszáj nyernünk.
AKkor gond nem lehet. 😀 De hát ha csak ilyen egyszerű lenne... 😀Stez
Az a baj, hogy annyira megjósolhatatlan...a Colts még arra is képes lenne, hogy a Vác Pandastól is kiszopjon...pont ezért félek a Cards és a Rams meccstől is😊

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 731 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem meg 21 pontot rakunk fel max a táblára és kapunk 40-et. 😀
De nem is a Broncost kell vernünk. Csak idegesítő, hogy amíg papíron a jobb, akár a legjobb csapatokat sorra verjük el, addig az egyébként simán verhetőektől kiszopunk.
Hiába lettem volna elégedett a 4-2-vel szezon előtt. Most csak látatlanban lennék elégedett, de ha tudom, két mennyire simán nyerhető meccset bukunk el...
Így nem vagyok elégedett, mert az a baj, hogy szerintem kifejezetten kellemetlen a szezon második részében a sorsolásunk és ez a plusz két W nagyon nagyon nagyon sokat jelentett volna.
De mindegy, nyilván abból kell főznünk, ami van. A bye után nagyon meg kell húznunk, főleg a csoportmeccseket, azok lesznek a legfontosabbak. De a Titanst oda-vissza vernünk kellene, mert ők vannak a seggünkben. A Texanst is egyszer el kellene kapnunk legalább, a Jax kötelező kell, hogy legyen, illetve a Rams és a Cards a jelenlegi állapotok szerint szintén a legnyerhetőbb meccset, amiknél nincs apelláta, muszáj nyernünk.
AKkor gond nem lehet. 😀 De hát ha csak ilyen egyszerű lenne... 😀

több mint 12 éve
elég érdekes érzéseim vannak a mai(holnapi) meccsel kapcsolatban. Az első Colts meccs amit nem várok lélegzetvisszafojtva, és nem bánnám ha elmaradna 😀
A legjobb az lenne ha lejátszanák maddenbe 😀 Elég szar érzés lesz Peytont ellenünk látni, és szurkolni se nagyon tudok ellene. Osszon ki vagy 4 td passzt, de nyerjünk. Win-win.shady
" Elég szar érzés lesz Peytont ellenünk látni, és szurkolni se nagyon tudok ellene." Ez eléggé gáz😊 Köszi a 13 évet, meg a gyűrűt, meg tisztelem, és mégis csak Manning, meg foreveracolt, de remélem TD-t sem fog dobni és nagyon elkalapáljuk a Broncos-t.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
elég érdekes érzéseim vannak a mai(holnapi) meccsel kapcsolatban. Az első Colts meccs amit nem várok lélegzetvisszafojtva, és nem bánnám ha elmaradna 😀
A legjobb az lenne ha lejátszanák maddenbe 😀 Elég szar érzés lesz Peytont ellenünk látni, és szurkolni se nagyon tudok ellene. Osszon ki vagy 4 td passzt, de nyerjünk. Win-win.
több mint 12 éve
Főleg, hogy a Houston újra kompetitív csapat lesz Keenummal 😛 kár, hogy nem szaladtunk beléjük egy meccsre mikor még Schaub bénázott.Höri
Szerintem a Hou nem lesz veszélyes, ok hogy Keenum nem lehet szörnyű(hallgatva a véleményed róla) de az Nfl nem Ncaa...Stev85
hát én eléggé fosok tőle mit ne mondjak, és ezzel párhuzamosan szurkolok is neki, elég faramuci helyzet. Senior évében minden lehetséges Houston Cougars meccset megnéztem, tök jó volt átélni, hogy egyre közelebb kerül az örökranglista első helyéhez. Például a Rice elleni városi rangadó, amin 8 TD passzt osztott ki, örök élmény marad.

Mondjuk a Kansas ellen nem látom, hogy miként fog jó napot zárni, de ha mondjuk egy Jax ellen debütálna, tuti kivégzésre számítanék. Rég voltam ennyire izgatott egy semleges meccset illetően mint a holnapi Houston-Kansas.Höri
ha ennyire nagy szám volt az egyetemen miért nem ért meg senkinek egy draft cetlit?dugo1993
mert System QB

több mint 12 éve
Főleg, hogy a Houston újra kompetitív csapat lesz Keenummal 😛 kár, hogy nem szaladtunk beléjük egy meccsre mikor még Schaub bénázott.Höri
Szerintem a Hou nem lesz veszélyes, ok hogy Keenum nem lehet szörnyű(hallgatva a véleményed róla) de az Nfl nem Ncaa...Stev85
hát én eléggé fosok tőle mit ne mondjak, és ezzel párhuzamosan szurkolok is neki, elég faramuci helyzet. Senior évében minden lehetséges Houston Cougars meccset megnéztem, tök jó volt átélni, hogy egyre közelebb kerül az örökranglista első helyéhez. Például a Rice elleni városi rangadó, amin 8 TD passzt osztott ki, örök élmény marad.

Mondjuk a Kansas ellen nem látom, hogy miként fog jó napot zárni, de ha mondjuk egy Jax ellen debütálna, tuti kivégzésre számítanék. Rég voltam ennyire izgatott egy semleges meccset illetően mint a holnapi Houston-Kansas.Höri
ha ennyire nagy szám volt az egyetemen miért nem ért meg senkinek egy draft cetlit?dugo1993
Az furább eddig miért Schaub tálentumára bízták a csapatok..
És remélem ha Freeman és Landry épp marad a Hou ellen akkor szerintem W lesz...