Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Én ennyire ideges még nem voltam meccs alatt, mi az, hogy egyetlen TD-t sem tudunk összehozni? Eszméletlen hülyeségeket csinált az O, illetve olyan helyzetben, amikor már szorult a hurok, normálisan működött, de a támadások végét mindig elcseszték. Én amikor 4&2-re nem mentünk rá, akkor kikapcsoltam, basszus ott van Richardson, Havili, de az idei teljesítményét elnézve, még Brown is simán meg tudta volna futni azt a két yardot, nem is értem, hogy mit akartak ebből ilyen formában kihozni. Luck is csúnyán nézett Pagano-ra, amikor nem engedte nekik, hogy rámenjenek a 4&2-re. Szerintem azért a D-re olyan nagyon nem panaszkodhatunk, nem hozták az év teljesítményét, de így is 20 pont alatt tartották a Chargers-t és végső soron nem nekik kellett volna alapból pontokat szerezni.
több mint 12 éve
a meccsel kapcsolatban, igazából a várakozásokkal körülbelül minden pont ellentétesen történt:-nem nálunk, hanem náluk volt inkább pass rush.
-jobban működött náluk a futójáték.
-szinte az összes 3. kísérletüket megoldották, ellenben velünk (engem ez idegesített a legjobban)
így másnap már nem feltétlen dőlök a kardomba, mint tegnap este, mégpedig az MNF miatt. a csapat jó részének ez volt az első és ez azért mindig más mint a többi meccs. ráadásul itt mindig nagyon sok meglepetés van. emlékszek 1-2 éve szinte akármilyen meccs volt, mindig megraktam az underdogot és nagyon nagyon sokszor bejött. simán lehetett fogni ilyen 3-4es oddsokat is.
arról nem is beszélve, hogy ez az SD kegyetlen jól lett felkészítve a meccsre
több mint 12 éve
Rosszkor jött ez a vereség (habár az mindig rosszkor jön).nem feltétlen. szvsz a Denver már most kicsit visszaesett az első hetekhez képest (nem nagyon de egy Seahawks formában lehetnek kb), lásd: Dallast épphogy megverték, bár ők nem rosszak, de a Jax ellen eléggé szenvedtek. ez az elmúlt 2 meccs már nem volt annyira meggyőző. mondjuk ha Miller visszajön az nem pont nekünk kedvez. na a lényeg, hogy eddig nem az igazi nagy csapatoktól kaptunk ki, hanem a középmezőnybe tartozó ellenfelek ellen. ez mindenképp adhat reményt a meccsre
Jövő héten elég nagy csoda kellene a Denver legyőzéséhez, max abban bízhatunk, hogy Manning elfelejti melyik csapatban is játszik jelenleg és elenged 1-2 paszt a kék-fehér védelemnek.
Így 4-3-al mehetünk pihenni, ami nem mutat túl szépen.cartman023
több mint 12 éve
Rosszkor jött ez a vereség (habár az mindig rosszkor jön).úgyis a négy csoportmeccs (jaxet nem veszem komolyan) ami mindent eldönt majd.
Jövő héten elég nagy csoda kellene a Denver legyőzéséhez, max abban bízhatunk, hogy Manning elfelejti melyik csapatban is játszik jelenleg és elenged 1-2 paszt a kék-fehér védelemnek.
Így 4-3-al mehetünk pihenni, ami nem mutat túl szépen.cartman023
nem tudok napirendre térni a negyedik és kettő felett...egy egyetemi edzőnek ez kötelező 😊
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Rosszkor jött ez a vereség (habár az mindig rosszkor jön).Jövő héten elég nagy csoda kellene a Denver legyőzéséhez, max abban bízhatunk, hogy Manning elfelejti melyik csapatban is játszik jelenleg és elenged 1-2 paszt a kék-fehér védelemnek.
Így 4-3-al mehetünk pihenni, ami nem mutat túl szépen.
több mint 12 éve
borzasztó volt néhány dolog....az összes célpont nyomjon le 1000 fekvőt, wayne csak 100at.
..landry épüljön fel mert vannak jó megmozdulásai howellnek de néha nagyon későn reagál akár a zónájába futó route-jára (TD) akár a futásra fellépésre..pedig SS-ként ez alap lenne.
..negyedik és kettőnek nem nekimenni úgy hogy a második félidőben nem volt 4-5 percnél rövidebb drive-ja a SD-nak!!! ez mi? hogyan? majdnem felrúgtam a TV-t. nem bízunk T-richben? minek egy "alabamai" futó ha nem ilyenkor?
...na meg azok a köcsög zebrák, toler nem tudom mit tett ellenük, de 3. downra miket dobtak be?
több mint 12 éve
Ha már valakit visszasírok, én személy szerint Dallas Clarkot...
több mint 12 éve
Az év csalódása az FA-k közül: Toler.Powers rinya gép volt..
Kérem vissza Powers-tTony Adams
És messze nem Toler volt a legnagyobb csalódás..
hanem a mai Offense, a fal még ok(thornton faszsága minusz)
De a komplett Wr korp nagyon indiszponált volt..
Luckynak sem volt élete meccse.
A D ott zuhant meg amikor a meccs legjobbja Freeman kiesett.. (De hogy hol szenvedett agyrázkódást... Paszz..)
A Hc.Oc, mind hibás... 4&2 nél neki kellett volna ugrani... Vagy Havili vagy Trich megfutja...
OC, meg voltak vicces hívások...
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Hát ez a meccs elég nagy csalódás volt, ha ott van egy Wayne meg Hilton a csapatban, és látszódott, hogy Luck amikor elkezdte a mély passzokat dobálni, akkor azzal meg lehetett zavarni a Chargers D-t, akkor nem értem miért csak az első félidő végén csináljuk ezt, és persze akkor, amikor már mindegy, mert 10 pontos hátrányban vagyunk.Nem látom azt Hamiltonban, hogy kicsit is változtatni akarna azon a szerintem konzervatív stíluson, amit ő képvisel, úgy, hogy a liga egyik legjobb irányítója van nálunk, plusz Wayne és Hilton - ehhez képest mintha szándékosan visszafognánk, csak hogy Hamiltonnak jobban feküdjön az offense play hívás.
DHB és Fleener nekem idén nagy csalódás. Amikor elengedtük Averyt, és megszereztük DHB-t, akkor örültem, de ez mostanra már elmúlt, Averynek is voltak elejtett passzai, de ő tudott nagy passzokat elkapni, DHB viszont sokszor az alap passzokat is elejti, ami ma is sokba került - bár ma Fleener ejtett el többet.
A védelmünk szerintem ma erőn felül teljesített, Pepnek köszönhetően brutálisan sokat töltöttek pályán, és ez a második félidőre már meg is látszott - persze Freeman kiesése sem segített - és így is 20 pont alatt tartottuk a Chargerst. Az meg már csak hab volt a tortán, hogy a 3:29-nél, neki se megyünk a negyedik kísérletnek, amikor egyértelmű, hogy a védelmünknek esélye sincs már megfogni a dolgot, és egy TD a különbség.
több mint 12 éve
Az év csalódása az FA-k közül: Toler.Ha neked ő a csalódás és Powersre vágysz, ahhoz csak gratulálni tudok.
Kérem vissza Powers-tTony Adams
több mint 12 éve
Az év csalódása az FA-k közül: Toler.Kérem vissza Powers-t
több mint 12 éve
Simán el tudnám viselni 😀Véletlenül nem te mész szakkomentárkodni?? 8)Stev85érdekes volna 😀Höri
több mint 12 éve
Véletlenül nem te mész szakkomentárkodni?? 8)Stev85érdekes volna 😀
több mint 12 éve
Azért ez a Liuget-Reyes duó tavaly a liga egyik legjobb párosa volt, szóval egyáltalán nem olyan távoli elvárás az, hogy ismét elkezdjenek feljavulni. Hiába gyengébbek idén. Sőt, Reyes konkrétan szinte már csak jobb lehet hajnalban annál, amit eddig produkált.3-4-ezik a Chargers, nem a DL a kritikus. Mondjuk ha Liuget meg Reyes tud nyomást generálni (=erőn felül teljesíteni) akkor más lesz a történet, de alapvetően Tourek Williamséknek nem lenne szabad ránézni se Luckra.Hörisimán nyerünk, a Chargersnek nincs olyan embere aki oda tudna érni Luckhoz.Mihály most tudta meg h van olyan DL aki ellen jobb a colts OL-ja
Pass rush nélkül meg sok sikert ellene.
| maximum akkor lehetünk kis gondban ha DHB rossz irányba kanyarodik. | Höri
o_oMiska84
Mondjuk én szerintem nem ezen fog múlni, hanem inkább a védelmen, hogy vajon melyik arcukat mutatják.
több mint 12 éve
simán nyerünk, a Chargersnek nincs olyan embere aki oda tudna érni Luckhoz.Corey Liuget és Kendall Reyes??
több mint 12 éve
Én meg azt érzem, szoros lesz és egy L és kétesélyes a meccs.Pont ezt nem szeretem, amikor nálunk van a hype és az esélyesség terhe.Én most azt érzem sima lesz... De valahogy 2-3 hete erre a meccsre sima ként gondolok 😀
Most pedig a 49ers és a Hawks elverése után gondolom ezen fognak pattogni, ezek pedig gyakran kellemetlen meglepit hoznak.
Főleg félek, mert a Chargers amúgy nagyon kellemetlen ellenfél egy jó Riverssel, idén elég hatékony offense-el, a védelmük pedig nevek alapján a szar szintjén van, de azért a statok meg nem ezt mutatják mégsem. Csalóka, kétarcú csapat, ezek a legnehezebb ellenfelek.
De remélem királyok leszünk. 😊Stez
És a Sea elleni meccsnél is bejött olyan lesz mint a tavalyi GB 😛
Úgyhogy este érkezek 😀 csak alszok előtte egy pár órát 😀Stev85
A Miami meccs után már semmit sem merek igazából elhinni és biztosra venni. 😀
több mint 12 éve
Véletlenül nem te mész szakkomentárkodni?? 8)3-4-ezik a Chargers, nem a DL a kritikus. Mondjuk ha Liuget meg Reyes tud nyomást generálni (=erőn felül teljesíteni) akkor más lesz a történet, de alapvetően Tourek Williamséknek nem lenne szabad ránézni se Luckra.Hörisimán nyerünk, a Chargersnek nincs olyan embere aki oda tudna érni Luckhoz.Mihály most tudta meg h van olyan DL aki ellen jobb a colts OL-ja
o_oMiska84
több mint 12 éve
Pont ezt nem szeretem, amikor nálunk van a hype és az esélyesség terhe.Én most azt érzem sima lesz... De valahogy 2-3 hete erre a meccsre sima ként gondolok 😀
Most pedig a 49ers és a Hawks elverése után gondolom ezen fognak pattogni, ezek pedig gyakran kellemetlen meglepit hoznak.
Főleg félek, mert a Chargers amúgy nagyon kellemetlen ellenfél egy jó Riverssel, idén elég hatékony offense-el, a védelmük pedig nevek alapján a szar szintjén van, de azért a statok meg nem ezt mutatják mégsem. Csalóka, kétarcú csapat, ezek a legnehezebb ellenfelek.
De remélem királyok leszünk. 😊Stez
És a Sea elleni meccsnél is bejött olyan lesz mint a tavalyi GB 😛
Úgyhogy este érkezek 😀 csak alszok előtte egy pár órát 😀
több mint 12 éve
3-4-ezik a Chargers, nem a DL a kritikus. Mondjuk ha Liuget meg Reyes tud nyomást generálni (=erőn felül teljesíteni) akkor más lesz a történet, de alapvetően Tourek Williamséknek nem lenne szabad ránézni se Luckra.simán nyerünk, a Chargersnek nincs olyan embere aki oda tudna érni Luckhoz.Mihály most tudta meg h van olyan DL aki ellen jobb a colts OL-ja
o_oMiska84
több mint 12 éve
Pont ezt nem szeretem, amikor nálunk van a hype és az esélyesség terhe.Most pedig a 49ers és a Hawks elverése után gondolom ezen fognak pattogni, ezek pedig gyakran kellemetlen meglepit hoznak.
De remélem királyok leszünk. 😊
több mint 12 éve
idén egész korrekt ez a fal. főleg Castonzo játéka tetszik. engem is kezd meggyőzni pedig eddig nem voltam elájulva tőle. Thomas kiesése azért fájó mert McGlyn hozzá magát 😀
több mint 12 éve
simán nyerünk, a Chargersnek nincs olyan embere aki oda tudna érni Luckhoz.Mihály most tudta meg h van olyan DL aki ellen jobb a colts OL-ja
o_o
több mint 12 éve
simán nyerünk, a Chargersnek nincs olyan embere aki oda tudna érni Luckhoz. Pass rush nélkül meg sok sikert ellene.
| maximum akkor lehetünk kis gondban ha DHB rossz irányba kanyarodik. |
több mint 12 éve
szerintem nem feltétlen lesz sok pontja az SD-nek. tudom fura és hozzá kell szokni, de azt azért lassan ki lehet mondani, hogy elég jó védelmünk van. hosszú évek után újra. épp ez miatt is megy a szekér. szvsz 20 pont körül megfoghatjuk őket.az mindig más
nem igazán félek ettől a meccstől, mondjuk MNF-nél sosem tudnidugo1993
és bár nincs erről statom - talán Hörinek lesz - nagyon sokat számít a napfényes home field advantage Riversnek! és szerencsére nincs december 😊
több mint 12 éve
szerintem nem feltétlen lesz sok pontja az SD-nek. tudom fura és hozzá kell szokni, de azt azért lassan ki lehet mondani, hogy elég jó védelmünk van. hosszú évek után újra. épp ez miatt is megy a szekér. szvsz 20 pont körül megfoghatjuk őket. nem igazán félek ettől a meccstől, mondjuk MNF-nél sosem tudni