Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Fredo
205
Tudsz valamit vagy csak a matematikai "baki" ba kötöttél bele? 😊20,5 ?ez valóban nem 😀 😀 😀 na jó ezt mielőtt elkezdeném abba is hagyomMiska84
Nem kerek itt valamiFredo
több mint 12 éve
20,5 ?ez valóban nem 😀 😀 😀 na jó ezt mielőtt elkezdeném abba is hagyom
Nem kerek itt valamiFredo
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Fredo
205
Sziasztok!nekem él kinn egy barátom NY-ban, neki linkeltem, azt mondta US-ben 10 item felett ingyenes. összeszedünk az amerikai focicsapatunkban (szekszárd badbones) ennyit, leadom neki, decemberben hazahozza, ugyebár súlya nincs.Szerintem csak akkor írja a szállítást ha megrendeled és jelzed nekik Magyarországra kéred.Szállítás mennyibe van? Kerestem az oldalon, de nem nagyon találom.psychocskaDurva a régi játékosok mezei mennyire bagóért mennek...én innen fogok, ez az igazi ajándék 😊
40 usdért bagó...Stev85
www.jerseysretailer.com/p.php/Indianapolis-Colts-%2312-Andrew-Luck-White-NFL-Jerseys--p--18924.htmlMiska84
De 25Usd a shipping. De még így is baráti ár.Stev85
tehát nem tudom mennyi Mo-ra ha egyet rendelsz vagy akár 10et..Miska84
Én is nézegetek mezeket mostanság, de ez nagyon furcsa árak számomra. Más oldalakon 100-134-250 dollár a mezek ára, itt meg 20,5 ?!? Nem kerek itt valami
több mint 12 éve
nekem él kinn egy barátom NY-ban, neki linkeltem, azt mondta US-ben 10 item felett ingyenes. összeszedünk az amerikai focicsapatunkban (szekszárd badbones) ennyit, leadom neki, decemberben hazahozza, ugyebár súlya nincs.Szerintem csak akkor írja a szállítást ha megrendeled és jelzed nekik Magyarországra kéred.Szállítás mennyibe van? Kerestem az oldalon, de nem nagyon találom.psychocskaDurva a régi játékosok mezei mennyire bagóért mennek...én innen fogok, ez az igazi ajándék 😊
40 usdért bagó...Stev85
www.jerseysretailer.com/p.php/Indianapolis-Colts-%2312-Andrew-Luck-White-NFL-Jerseys--p--18924.htmlMiska84
De 25Usd a shipping. De még így is baráti ár.Stev85
tehát nem tudom mennyi Mo-ra ha egyet rendelsz vagy akár 10et..
több mint 12 éve
Az a játék teljesen megtervezett volt és ez akkor is kiderült, mikor a meccs után elkezdték elemezni.Ki is emelték, micsoda zseniális játék volt Arianstól, miután direkt arra ment ki a play, hogy a másik 3-4 WR elviszi a védőket, ezzel megnyitja a területet a másik oldalról keresztbefutó Averynek.
100%-ig megtervezett volt.
Olyat pedig nem lehet mondani, hogy nem Avery volt az elsőszámú célpont. Lucknál az mindig Wayne. Nyilván benne bízik a legjobban és először őt keresi. Csak amíg sok QB itt be is pánikol, vagy alapból nagyon lassan keres, talál új célpontot, addig Luck rettentő jól lát a pályán és nagy előnye, hogy neki nem csak egy célpont körül forog az élet, hanem nagyon gyorsan, akár 3-4 targetet is átfut, hogy hová dobjon.
És azért arra emlékeztetnék mindenkit, hogy ha Ballard tavaly egész évben kezd, akkor 1000 yardot futott volna, ARIANS keze alatt. És azért nála is volt futkosás, volt külön meccs, amelyet arra építettünk fel és nyertünk meg. De Arians nem félt rögtön Luck kezébe adni a stafétabotot. Ő tudta, hogy mennyire jó a srác és nyugodtan megteheti ezt. Pep pedig eddig inkább, mint ha próbálná visszafogni.
Oké, a turnover kevesebb, de ez nem csak a sok deep passz miatt volt, Luck sokat is hibázott azért, sok pick rossz dobásból született. Plusz állandóan siettették, menekülésből dobált, csomót fumblizott, mert odaértek a védőt. Na most a védők azért közel sem érnek annyira oda hozzá. Lehet, hogy esetleg meg kellene nézni, próbálni, hogy egy jobb fal mögül, jobban összeszokott WR-ekkel, plusz egy év után most mi is sülne ki egy pass heavy gameplanből?
És igen, hiányolom ezt. Pep nem hajlandó változtatni a hülye elképzelésein, ha pedig az alap gameplanje nem megy, mint ha nem tudna belenyúlni, nem tudná, min kéne változtatnia.
Nyilván vannak mindkét említett OC-nak hibái, rossz meccsei, de az egyik már megmutatta, hogy egy tavalyi, bottom3-5 OL-lel, állandó menekülésből, gyenge futójátékkal és FOS VÉDELEMMEL is top csapatokat tud megverni.
Azért én elgondolkodtam már, Arians most mit csinálna itt. Hiszen Luck jobb, Hilton jobb, Wayne még mindig király, az OL sokkal jobb, a védelem meg sokkal-sokkal-sokkal jobb, mint tavaly volt.
Ettől függetlenül nekem tegnap a sok drop fájt főleg, amit pedig Pep számlájára írok, azt soroltam az előző írásomban.
több mint 12 éve
Hát pedig az biza tervezett játék volt, legalábbis Arians meccs utáni nyilatkozata szerint, bár az tény, hogy nem Avery volt az első számú célpont abban a játékban, de attól az még terv 😉coltmanígy van. a terv az volt, hogy TD legyen 😀
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Tavaly volt egy Avery-nk aki #2-ben is deep threat volt. DHB nem az, estig várhatnánk mire előre mászik 30 yardot. 😀peterk2005Ez nagyon durva, de állat 😀 Bár azért elvileg szimplán a számokat nézve DHB is speedster, de szerintem csak beszart a stopper, amikor mérték.
És az Arians stílus egyébként is egy csomó 3, sőt 4 WR-es játékból állt, Luck pedig egy csomót dobált 5-7 lépésből és shotgunból. Azzal sok mindent lehet, de futást nyitni nem. Futást nyitni play action-ből, pistolból (read option) lehet, amit idén többet csinálunk, mint tavaly... (csak még nem működik jól, mert sokszor nekifutunk a falnak középen).peterk2005Tény, ezért írtam, hogy teoretikusan, mert átalakítás kellett volna ahhoz, na de nem ekkora. De ebben azt hiszem egyetértünk, hogy az idei playbook kicsit sánta.
Utálok már ennyit ellent mondani, de az a play abszolút nem megtervezett volt, hanem 100% improvizáció. 😊 Kb. mint idén az Oakland elleni meccs végi futott TD-je. Azaz volt idén is ilyen, de jobb lenne, ha minél kevesebb kéne belőle. Az igazi az, ha nincs rá szükség, mert a hívott play jó. Mint pl.a Frisco elleni futott TD-jénél.peterk2005Hát pedig az biza tervezett játék volt, legalábbis Arians meccs utáni nyilatkozata szerint, bár az tény, hogy nem Avery volt az első számú célpont abban a játékban, de attól az még terv 😉
több mint 12 éve
Szerintem csak akkor írja a szállítást ha megrendeled és jelzed nekik Magyarországra kéred.Szállítás mennyibe van? Kerestem az oldalon, de nem nagyon találom.psychocskaDurva a régi játékosok mezei mennyire bagóért mennek...én innen fogok, ez az igazi ajándék 😊
40 usdért bagó...Stev85
De 25Usd a shipping. De még így is baráti ár.
több mint 12 éve
Szállítás mennyibe van? Kerestem az oldalon, de nem nagyon találom.Durva a régi játékosok mezei mennyire bagóért mennek...én innen fogok, ez az igazi ajándék 😊
40 usdért bagó...Stev85
több mint 12 éve
Durva a régi játékosok mezei mennyire bagóért mennek...én innen fogok, ez az igazi ajándék 😊
40 usdért bagó...Stev85
www.jerseysretailer.com/p.php/Indianapolis-Colts-%2312-Andrew-Luck-White-NFL-Jerseys--p--18924.html
több mint 12 éve
Durva a régi játékosok mezei mennyire bagóért mennek...www.footballfanatics.com/ 😊szampi#33A nap egyetlen pozitívuma, hogy ez a kis drága érkezett meghonnan rendelted?😊FearTomi
szampi#33
40 usdért bagó...
több mint 12 éve
www.footballfanatics.com/ 😊A nap egyetlen pozitívuma, hogy ez a kis drága érkezett meghonnan rendelted?😊FearTomi
szampi#33
több mint 12 éve
Gator66
363
de nem nyertunk szoval szar.Az NFL szakértői sok mindent beszélnek. Ha tegnap nyertünk volna, ma azt olvasnád, hogy milyen zseniális ez a Pep féle power running. 😀 😀 😀peterk2005volt már ilyen a Manning érában is, és még lesz a mostaniban isAz nfl szakértői is arról beszélnek, hogy Pepnek végre Luckra kéne szabnia az offenset, és nem az old-school power runningot erőltetni.coltman
nem felmentem, csak ez most kisebb mértékben volt az ő hibájashady
több mint 12 éve
Az NFL szakértői sok mindent beszélnek. Ha tegnap nyertünk volna, ma azt olvasnád, hogy milyen zseniális ez a Pep féle power running. 😀 😀 😀volt már ilyen a Manning érában is, és még lesz a mostaniban isAz nfl szakértői is arról beszélnek, hogy Pepnek végre Luckra kéne szabnia az offenset, és nem az old-school power runningot erőltetni.coltman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Az O nem termel többet, ez csak látszat. Ha kivesszük az iszonyatosan töketlen Jaguarst, akit bucira vertünk, akkor ugyanúgy 22 pontot átlagolunk. És tavaly szintén a Jaguarst leszámítva a Jets volt az, akitől kicsit kínos volt a vereség, a többi bukó vállalható (NE, CHI, HOU). A két kínos bukó már idén is megvan, legalábbis játék alapján.coltmanAkkor vegyük ki a Seattle-t és a Niners-t is, mert ők meg a másik véglet?
És persze nem azt várom, hogy azt csináljuk, amit tavaly, annak sem lenne értelme, viszont az sokkal inkább volt Luck és a többiek képességeire kihegyezve, mint ez a mostani.coltmanA tavalyi játék nem Luck miatt volt olyan, hanem a többi offense játékos miatt. Luck tudna nyugodtan dink&dunk-ot is játszani, meg no-huddle-t, stb. Megint csak azt tudom írni, hogy ő nem Roethlisberger, aki ebben jó és kész, ezt kell vele játszatni, hanem őbelőle lehet Manning, Rodgers, Brees is. De ahhoz még kell tanulnia, azt pedig úgy lehet, ha sokszínű a passzjáték. (Arians-é nem volt az! A sokszínű playbook és a snap utáni improvizativitás nem ugyanaz.)
És teoretikusan, ha most ugyanúgy dobáltatnánk Luckot, mint tavaly, akkor kb a futójátékunk szárnyalhatna, mert Richardson meg Brown és sérülése előtt Bradshaw előtt olyan területek nyílnának/nyíltak volna, hogy onnantól az ellenfél védelme szemben a tavalyival, keményebb meló elé lenne állítva, mert a futásokat nem vehetné félvállról.coltmanTavaly volt egy Avery-nk aki #2-ben is deep threat volt. DHB nem az, estig várhatnánk mire előre mászik 30 yardot. 😀 És az Arians stílus egyébként is egy csomó 3, sőt 4 WR-es játékból állt, Luck pedig egy csomót dobált 5-7 lépésből és shotgunból. Azzal sok mindent lehet, de futást nyitni nem. Futást nyitni play action-ből, pistolból (read option) lehet, amit idén többet csinálunk, mint tavaly... (csak még nem működik jól, mert sokszor nekifutunk a falnak középen).
Én is szeretném azt a fajta offenset látni, amit Manning csinál, de azt néztem, hogy mintha a no-huddle is ki lenne szedve Luck kezéből, tavaly sokkal többször láttam azt, hogy mentünk no-huddle-ben, idén meg mintha mindent Pep akarna megmondani, és semmilyen improvizációt nem hagyna, csak végső esetben, amikor már muszáj idő miatt rohanni.coltmanRosszul emlékszel, tavaly alig játszottunk no-huddle-t. Nem Luck miatt, hanem a többiek miatt, akik nem voltak készek rá. Idén valamennyivel több no-huddle van, de alig kicsivel. Nem tudom, hogy még mindig az-e a gond, hogy a fiatalok nem tudnák csinálni, vagy Pep nem szereti, vagy a meccs szituációk miatt. (A negydik negyed végi, hátrányból fordítós no-huddle-t nem keverném ide, mert olyankor minden NFL csapat no-huddle-re vált, a védelmek meg preventben védekeznek, azaz az egy speckó szitu. Azt idén is mindig no-huddle-ben nyomtuk.)
Egyébként szerintem ebben az értelemben nincs kiszedve a kezéből a játék. Több playt kap ő a huddle-ben, amiből gyakran ő is választ a LOS-on. Csak éppen a kapott playek is elég sablonosak, másrészt azért még ő sem olvassa a védelmet úgy, mint mondjuk Manning. Ezt talán a legnehezebb megtanulni, idő kell még neki.
És ami így beugrott, hogy az Arians féle playbook mennyire zseniális volt : Lions elleni utolsó play. Tudatos, jól kitalált, és legfőképp működő.coltmanUtálok már ennyit ellent mondani, de az a play abszolút nem megtervezett volt, hanem 100% improvizáció. 😊 Kb. mint idén az Oakland elleni meccs végi futott TD-je. Azaz volt idén is ilyen, de jobb lenne, ha minél kevesebb kéne belőle. Az igazi az, ha nincs rá szükség, mert a hívott play jó. Mint pl.a Frisco elleni futott TD-jénél.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
deleted account
1 758
volt már ilyen a Manning érában is, és még lesz a mostaniban isAz nfl szakértői is arról beszélnek, hogy Pepnek végre Luckra kéne szabnia az offenset, és nem az old-school power runningot erőltetni.
több mint 12 éve
volt már ilyen a Manning érában is, és még lesz a mostaniban isnem felmentem, csak ez most kisebb mértékben volt az ő hibája
több mint 12 éve
Gator66
363
voltak dropok nem egy nem ketto de bazzeg 0TD ertunk el akkor azert ne mentsuk mar fel Pepet...nyilvan az egesz tamado csapatot nem szabad felmenteni...
több mint 12 éve
Pep sokszor jogosan kapja a kritikákat, de a tegnapi az sokkal inkább az elkapóinkon múlt. Ráadásul kulcsszituációkban voltak a droppok, azért ha azok sikerülnek más lett volna a meccsamugy a pocsolya másik partján hogy vélekednek pepről?
több mint 12 éve
deleted account
1 758
A védekezés hasonló, de azért a minőség jobb. Mathis vezeti a sack listát, és már most 1,5-lel több sackje van, mint tavaly egész szezonban. Toler azért nem egy Powers, és azért a front seven sem épp olyan emberekből áll, akik nagyrészt 4-3-at játszottak. Szóval én azért jobbnak értékelem az idei D-t.Az O nem termel többet, ez csak látszat. Ha kivesszük az iszonyatosan töketlen Jaguarst, akit bucira vertünk, akkor ugyanúgy 22 pontot átlagolunk. És tavaly szintén a Jaguarst leszámítva a Jets volt az, akitől kicsit kínos volt a vereség, a többi bukó vállalható (NE, CHI, HOU). A két kínos bukó már idén is megvan, legalábbis játék alapján.
Azt tudom, hogy ez nem WC offense, azaz inkább a rövidítése, mert kb oda való amit csinál Pep : WC. És persze nem azt várom, hogy azt csináljuk, amit tavaly, annak sem lenne értelme, viszont az sokkal inkább volt Luck és a többiek képességeire kihegyezve, mint ez a mostani. És teoretikusan, ha most ugyanúgy dobáltatnánk Luckot, mint tavaly, akkor kb a futójátékunk szárnyalhatna, mert Richardson meg Brown és sérülése előtt Bradshaw előtt olyan területek nyílnának/nyíltak volna, hogy onnantól az ellenfél védelme szemben a tavalyival, keményebb meló elé lenne állítva, mert a futásokat nem vehetné félvállról.
Én is szeretném azt a fajta offenset látni, amit Manning csinál, de azt néztem, hogy mintha a no-huddle is ki lenne szedve Luck kezéből, tavaly sokkal többször láttam azt, hogy mentünk no-huddle-ben, idén meg mintha mindent Pep akarna megmondani, és semmilyen improvizációt nem hagyna, csak végső esetben, amikor már muszáj idő miatt rohanni. És ami így beugrott, hogy az Arians féle playbook mennyire zseniális volt : Lions elleni utolsó play. Tudatos, jól kitalált, és legfőképp működő. Ehhez hasonlót se láttam még idén Peptől, és még a 10 pontos hátrányban is nem az volt, hogy mindenkit előre küldünk, és feldobja Luck a labdát, hanem 20-30 yardos passzokat hívott, ráadásul középre. Azt meg minek? Mintha néha a futball alapjai hiányoznának nála, vagy mintha egy nem ismert esemény hatására teljesen lebénulna, és nem tudna normális döntéseket hozni, hanem valami sokkos állapotban dobálná be találomra a playeket. Legalább ilyenkor lehetne azt hagyni, hogy Luck áthívja, hátha. Tegnapinál rosszabbat úgyse tudna ő se hívni.
több mint 12 éve
Azért tavaly egy ótvar szar (még Coltshoz mérten is) védelem volt a pályán, és folyamatos deep passokkal mentünk egy rookie szezonban, és így is 11-5 lett a vége, szóval a sok turnover azért nem került sokba. Két meccs volt, ahol közel kaptunk ki, a JAX meg a Texans (itt nem is volt INT), a másik hármon meg tény, hogy sok INT volt, de az egyik egy Bears elleni első meccs volt, a másik egy hektikus Jets elleni, a harmadik meg a NE. Ezeken azért Peyton is szórt már el labdákat és nem a rookie szezonjában, szóval itt megint csak számon kérni az INTeket feleslegesnek érzem. Első szezonjában Peyton is szórta az INTeket, de nem álltak vele vissza biztonságira, és azért látjuk, hogy nem tették rosszul.coltmanIgaz, jobb az idei védelem, de azért szó nincs arról, hogy most aztán hajrá, lehet kockáztatni, mert úgyis megoldják ha baj van. Ez a Đ azért nem Seattle vagy Chiefs szintű így sem. Passz ellen és futás ellen is kb. ugyanúgy védekezünk, mint tavaly, csak idén - eddig! - kevesebb pontot kaptunk belőle. Node nem is játszottunk még igazán olyan high octane offense-ek ellen, mint a tavalyi Patriots, Green Bay, Detroit, stb. A Niners meccs sikerült kiválóan, de azon kívül a Seattle-től kapott 28, a Miami 24, az Oakland 20 pont nem kifejezetten egy shut down defense számai.
Az én kétségem igazából nem is a védelemből, hanem abból fakad, hogy én nem érzem, hogy attól, hogy Luckot megdobatjuk vertikálisan, jobb lenne a csapat. Tavaly 22 pontos támadó pontátlagot produkáltunk az Arians féle taktikával. Azzal egyszer lehet 11 meccset nyerni, de rendszeresen nem. Márpedig nem látom, hogy idén mitől lennénk jobbak benne. Tavaly jó volt, mert csak azt tudtuk, de az idei valamivel jobb fallal és jobb futójátékkal lehetne gazdagabb playbook-ot is csinálni. Pep-el éppen az a gond, hogy nem lett gazdagabb, csak más. Ez is többet termel mint a tavalyi (eddig 24.5 pont meccsenként, nagyon jó defense-ek ellen játszva), de hajlamos beállni, beszürkülni.
A Peyton példával annyiban egyetértek, hogy hagyni kéne Luckot dobni többet. De nem úgy, ahogy tavaly! Peyton minden volt, csak nem egy Roethlisberger, márpedig a tavalyi Luck inkább volt egy ifjú Roethlisberger, mint egy ifjú Manning. Én meg ezt nagyon nem szeretném hosszú távon, mert akkor biztos, hogy nem 15 évig lesz QB... Peyton-t a pre-snap olvasási képessége és éppenséggel pont a west-coast-hoz hasonló passzjáték tette naggyá. És az a baj, hogy Pep mond akármit, pont, hogy nem west-coast/no-coast offense-et játszik, mint ahogy ígérte. A west coast a passzjátékkal nyitja meg a futójáték előtt a lehetőségeket. Mégpedig a pályát szélességében kihasználó, rövid, magas sikerességi arányú passzokkal. Elsősorban egy csomó screen variációval, bunch formációkkal, stb. Ez az amiből semmit nem látunk, és én leginkább hiányolok. Főleg azért, mert az előszezonban ezt játszottuk, és nagyon tetszett. (És ugye ez az amit Peyton is annak idején.csinált. Már a no-huddle mellett.) Ez lehetne az alap, amire építve aztán persze be lehetne tenni néhány mély passzt is a játékba. De annak akkor van értelme, ha a védelmek kénytelenek feljebb védekezni a futás és a rövid passzok miatt, különben Luck dobálhatja a mély lasztikat Hiltonnak double coverage-be....

több mint 12 éve
deleted account
1 758
Egyébként addig, amíg az execution ilyen rossz, addig nem is tudom, hogy van-e értelme belemenni abba, hogy vajon a konzervatív vagy a tavalyi Arians féle playhívás lenne ennek a csapatnak a jobb. Amondó vagyok, hogy nem ezen múlik. Az lehet, hogy akkor Lucknak lenne meccsenként 80 yarddal többje, Wayne-nek és Hiltonnak meg 40-40 yarddal több elkapása, de a focit nem erre játsszák. Hiába passzolna többet Luck, ha abból max. csak annyival lenne több pont, amennyivel a turnoverek száma is. Mert valljuk be, annak az lenne a vége. Arra nem lehet gameplan-t összerakni, amit Luck a meccsek végén, kiélezett szitukban tud. Az egy rendkívüli adottsága, emiatt sok meccset képesek voltunk és lehetunk is még nyerni. De 60 percig nem lehet 4 down üzemmódban focizni, arra blazírozva, hogy majd ő megcsinálja valahogy a playeket. Egyrészt csak összeveretnénk, másrészt rossz irányba is fejlődne. Harmadrészt a 3 down passz happyhez Luck még kevés is. Azért ő még nem Manning, jelenleg kb. úgy, vagy talán kicsit jobban tudna egy ilyent lehozni, mint tavaly. Az meg nem előrelépés a mostanihoz képest, csak egyszerűen más stílus. Persze jó lenne, ha Hiltonnak minden meccsen lenne 100 yardja, Wayne-nek meg 8 elkapása, de a vele járó két-három INT, és a rosszabb napokon benyalt 40-50 pontos vereség annyira nem hiányzik. 😊peterk2005Azért tavaly egy ótvar szar (még Coltshoz mérten is) védelem volt a pályán, és folyamatos deep passokkal mentünk egy rookie szezonban, és így is 11-5 lett a vége, szóval a sok turnover azért nem került sokba. Két meccs volt, ahol közel kaptunk ki, a JAX meg a Texans (itt nem is volt INT), a másik hármon meg tény, hogy sok INT volt, de az egyik egy Bears elleni első meccs volt, a másik egy hektikus Jets elleni, a harmadik meg a NE. Ezeken azért Peyton is szórt már el labdákat és nem a rookie szezonjában, szóval itt megint csak számon kérni az INTeket feleslegesnek érzem. Első szezonjában Peyton is szórta az INTeket, de nem álltak vele vissza biztonságira, és azért látjuk, hogy nem tették rosszul.
Szóval alapjában nekem az iránnyal nincs bajom. Egyszerűen először is jobban kell(ene) játszani, nem kéne annyit dropolni, kicsit pontosabban dobni, kicsit jobban futni. És persze jobban is kéne playt hívni. Pl. nincs elég rövid passz. Elsőre vagy futunk (azt is elég szűk playbook-al), vagy 10+ yardokat akarunk passzolni. Kellenének a checkdown passzok, kéne 1-2 gyors play action passz, kéne 1-2 szélső futás, stb. Ezekből nagyon keveset látok. Tegnap mondjuk azt a keveset is szinte mind droppoltuk, de ezzel együtt is. 😊Az irány meg nem tudom mennyire megfelelő. Ha egy csapat mondjuk leigazolja AP-t, akkor utána egy meccsen nem 10 running playt fogsz hívni, ha értelmes vagy. Nálunk ugyanez van fordítva. Grigson kurva nagy csapatot rakott össze már tavaly is, és ment is ennek megfelelően a játék, a képességeknek megfelelően.
Baj nincsen, még ha a Denver meccs is elúszna, akkor sem. Menni kell előre, a csoport nyerhető, és közben meg lehet dolgozni a problémákon.peterk2005
De hogy máshonnan közelítsem : Jobb lett a D, szóval a tavalyi INT-ek még kisebb gondot jelentenének, kevesebb pontot kapnánk ezekből. Jobb lett a támadófal, szóval valószínűleg kevesebb INT lenne. Egy évet eltöltött Luck, Hilton, Brazill az NFL-ben, Wayne-nel is összeszoktak, megint csak nagyobb pontosság, több rutin, kevesebb hiba lenne. A tavalyi borzalom futójátékhoz képest sikerült jó futókat szereznünk, és tehermentesítenünk Ballardot, de még be is mákoljuk TR-t egy első körért, tehát az ellenfél védelme nem tud annyira a passzra visszaállni, mint tette azt tavaly. Megint csak vélhetően kevesebb eladott labda.
Szóval ragaszkodhat Hamilton a playbookhoz, meg a West coasthoz, vagy no coasthoz, vagy hívja felőlem, aminek csak akarja, de szerintem kevés Indy drukkert tudsz mondani, aki egy Vikings vagy egy Bills féle csapatot szeretne látni - én is Manningen szocializálódtam (és szerintem vagyunk ezzel még itt páran), és anno azért lettem Indy drukker, mert tetszett az a passzjáték. Nem hiszem, hogy nagyon fogják szeretni a drukkerek hosszútávon Hamiltont, ha ez így marad, mert nem ezért nézi szerintem egy Colts drukker a meccset, hanem azért, amiért ennek a csapatnak anno elkezdett drukkolni - a kibaszott nagy passzjáték, nem az izzadtságszagú fizikalitás. Legalábbis szerintem.
több mint 12 éve
, kéne 1-2 szélső futáspeterk2005na jó, hogy mondod. akartam is kérdezni, hogy Trentet miért csak a darálóba küldjük? ennyire nem vágja még a playbookot? nem értem. párat akkor is meg lehetne próbálni oldalra. szerencsétlen megkapja a labdát és durr bele a falba.
több mint 12 éve
Az az igazság, hogy szarok voltunk tegnap, nem érdemeltünk győzelmet, na. A Chargers meg pont azt csinálta ellenünk, amit eddig mi csináltunk, azaz szép folyamatos, lassú, időgyilkos támadásokat vezetve komótosan rakogatta fel a pontokat. Mi meg utána 2 perc alatt eljutottunk amíg eljutottunk, majd többnyire punt, ha nem, akkor ugyanúgy FG.Egyébként addig, amíg az execution ilyen rossz, addig nem is tudom, hogy van-e értelme belemenni abba, hogy vajon a konzervatív vagy a tavalyi Arians féle playhívás lenne ennek a csapatnak a jobb. Amondó vagyok, hogy nem ezen múlik. Az lehet, hogy akkor Lucknak lenne meccsenként 80 yarddal többje, Wayne-nek és Hiltonnak meg 40-40 yarddal több elkapása, de a focit nem erre játsszák. Hiába passzolna többet Luck, ha abból max. csak annyival lenne több pont, amennyivel a turnoverek száma is. Mert valljuk be, annak az lenne a vége. Arra nem lehet gameplan-t összerakni, amit Luck a meccsek végén, kiélezett szitukban tud. Az egy rendkívüli adottsága, emiatt sok meccset képesek voltunk és lehetunk is még nyerni. De 60 percig nem lehet 4 down üzemmódban focizni, arra blazírozva, hogy majd ő megcsinálja valahogy a playeket. Egyrészt csak összeveretnénk, másrészt rossz irányba is fejlődne. Harmadrészt a 3 down passz happyhez Luck még kevés is. Azért ő még nem Manning, jelenleg kb. úgy, vagy talán kicsit jobban tudna egy ilyent lehozni, mint tavaly. Az meg nem előrelépés a mostanihoz képest, csak egyszerűen más stílus. Persze jó lenne, ha Hiltonnak minden meccsen lenne 100 yardja, Wayne-nek meg 8 elkapása, de a vele járó két-három INT, és a rosszabb napokon benyalt 40-50 pontos vereség annyira nem hiányzik. 😊
Szóval alapjában nekem az iránnyal nincs bajom. Egyszerűen először is jobban kell(ene) játszani, nem kéne annyit dropolni, kicsit pontosabban dobni, kicsit jobban futni. És persze jobban is kéne playt hívni. Pl. nincs elég rövid passz. Elsőre vagy futunk (azt is elég szűk playbook-al), vagy 10+ yardokat akarunk passzolni. Kellenének a checkdown passzok, kéne 1-2 gyors play action passz, kéne 1-2 szélső futás, stb. Ezekből nagyon keveset látok. Tegnap mondjuk azt a keveset is szinte mind droppoltuk, de ezzel együtt is. 😊
Baj nincsen, még ha a Denver meccs is elúszna, akkor sem. Menni kell előre, a csoport nyerhető, és közben meg lehet dolgozni a problémákon.

szampi#33