Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az meg külön vicc W7 nem adja a Sport tv a Den-Indyt..
Helyette a Hou-Sd,,, Szerintem ez baromság.. Na de mind1...Stev85
sunday night football lesz = 2.30.

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Az meg külön vicc W7 nem adja a Sport tv a Den-Indyt..
Helyette a Hou-Sd,,, Szerintem ez baromság.. Na de mind1...

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
a Chargers vitte el Guy után Kerwynnt is, utóbbit PS-be.Höri
Kerwynnt nem sajnálom,de Guyt igen... Nem értem miért nem reedet vágta ki a csapat aki konkrétan sz*rt sem ér...
Irsay arcán játszik itt tért át a rózsavízre szódával kombóra 😀😀😀:

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
ez mostani? 😀
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

még nem láttam itt 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
a Chargers vitte el Guy után Kerwynnt is, utóbbit PS-be.Höri
Telesco szereti a lószagú játékosokat😊

több mint 12 éve
a Chargers vitte el Guy után Kerwynnt is, utóbbit PS-be.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezt a cikket mindenkinek ajánlom:

Luck’s Effect on Colts Transcends His Statistics

Csak egy bekezdést had emeljek ki:
"Luck has been sacked just once on 47 dropbacks on third down, another underrated quarterback skill. Add in Luck’s excellent play on third downs generally, and Larcada says that Luck has a league-leading (and near-perfect) 97.6 QBR on third down. To put that in context, Denver’s Peyton Manning is second at 90.2. As a team, Indianapolis has converted 50 percent of its third downs, the second-highest rate in the league behind the Broncos (58.3)."

Nincs az a TOP5 olyan messze már. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Telóról az pont nem látszott

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Colts to sign RB Dan Herron off Bengals practice squadFarky
4 hozzászólással korábban

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Colts to sign RB Dan Herron off Bengals practice squad

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 719 — Whoops, looks like something went wrong.
Kevin Smith is jön workoutra, lehet jön majd valami FA is, de sok lehetőséget nem kap majd a meccseken.

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
nem kell FA RB, ott van Kerwyn WilliamsMiska84
Ő is az, mintha most küldtük volna el a PSbőlnagytomy
ja ezt nem olvastam, de valóban, jó pick volt, ha egy ilyen RB sérüléses évben sem bírt megmaradni nálunk

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Na, mondtam, hogy nem lesz itt FA😀...Colts sign Daniel "Boom" Herron RB and Andy Studebaker OLBFearTomi
Herronról van ismertető a megfelelő topikban... Pryor idejében nyomták a Buckeyes-ban, utáltam mint a szart 😀

több mint 12 éve
Na, mondtam, hogy nem lesz itt FA😀...Colts sign Daniel "Boom" Herron RB and Andy Studebaker OLB

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Pont most olvastam, Dave Dameshek blogján (NFL.com) az éves előrejelzést még szeptember 5-ről:bobi0092
Nah, ha valamit nem érdemes komolyan venni, akkor az ő előrejelzéseit. 😀

Az említett oldal jelenleg el sem érhető, szóval ez a komment ezzel az időzítéssel kissé durva xDjjncaa
És azt se tudom milyen oldalról van szó. 😀 (PM-be írja má meg valaki.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
nem kell FA RB, ott van Kerwyn WilliamsMiska84
Ő is az, mintha most küldtük volna el a PSből
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 869 — no es importante
A konkurencia oldalFearTomi
nincs olyanunkHöri
Az említett oldal jelenleg el sem érhető, szóval ez a komment ezzel az időzítéssel kissé durva xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
nem kell FA RB, ott van Kerwyn Williams

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 739
A Miami L óta (pesszimista vélemények: lehet hogy minuszban megyünk a bye weekre) teljesen jól alakul minden: A Hou romokban, a TEN most megy Sea-be utána Frisco. Ha SD-ban sikerülne győzni azzal nagyon komoly lépést lehetne tenni a diviziógyőzelem felé.Fredo
Már régóta van egy elhatározásom, hogy majd csinálok ilyen optimista/pesszimista (de főleg előpesszimista) gyűjteményt itt a fórumon, nem bántásból, csak olyan érdekes, szórakoztató jelleggel, ahol beidézek különböző: "Nah jólvan, mostmár elúszott a szezon, ilyen trágya védelemmel fel sem érdemes menni a pályára...", "Mennyi? 11-5 a szezonra? én a 6-10-nek is örülök " stb. Lenne alapanyag elég sok csapatnál.

Pont most olvastam, Dave Dameshek blogján (NFL.com) az éves előrejelzést még szeptember 5-ről:

NFC CHAMPIONSHIP
FALCONS over RAMS
SUPER BOWL XLVIII
FALCONS over TEXANS ...

Jelen állás szerint ők még a Playoff közelében sincsenek, persze ez csak 5 meccs, szóval ennyire lehet előregondolkodni nemhogy 1 szezonra, akár 4-5-6 meccsre előre is.
több mint 12 éve
A konkurencia oldalFearTomi
nincs olyanunk

több mint 12 éve
A konkurencia oldal cikk íróival nagyon szívesen megismerkednék. Olyan baromságokat írnak a csapatunkról, hogy az valami félelmetes...FearTomi
Mire gondolsz?Fredo
Richardson borzalmas teljesítmény, sajnos csak Donald Brown tudja a Coltsot segíteni, hamarosan RB Free agent igazolást láthatunk a Coltstól...

több mint 12 éve
Fredo 205
A konkurencia oldal cikk íróival nagyon szívesen megismerkednék. Olyan baromságokat írnak a csapatunkról, hogy az valami félelmetes...FearTomi
Mire gondolsz?
több mint 12 éve
A konkurencia oldal cikk íróival nagyon szívesen megismerkednék. Olyan baromságokat írnak a csapatunkról, hogy az valami félelmetes...

több mint 12 éve
Fredo 205
Nekem csak most sikerült megnéznem a hétvégi meccset teljes egészében:
+ T. Rich. Nagyon erős fizikálisan, pluszyardok vannak benne szinte minden playben. Kár hogy szinte csak a darálóba küldjük, több lehetne benne
+D. Brown a sokat szidott futó szuperül teljesít, nem előszőr. Ilyen a foci, pár hete mindenki várta hogy mikor vágják ki, most meg örülünk hogy itt van
+Védelem masszív benyomást keltett, bár az elején Lynchet meg Wilson-t nem sikerült tartani. Tudom, hogy nehéz a fürge irányítók limitálása, de kínos volt látni amikor 20-30 kilóval nehezebb védők fogócskáztak vele elég egyoldalúan...
+ Luck szinte már elit irányító, lát a pályán jól mozog a zsebben, okos. Mintha PM-et látnám, öröm nézni a játékát.
Összegezve megvertük a két monstert. A két fizikálisan borzasztó erős, fürge irányítós SB esélyes nagycsapatot. Ez az edzők dicsérete is! A D pedig a Colts számára furcsa magasságokban áll 😊
A Miami L óta (pesszimista vélemények: lehet hogy minuszban megyünk a bye weekre) teljesen jól alakul minden: A Hou romokban, a TEN most megy Sea-be utána Frisco. Ha SD-ban sikerülne győzni azzal nagyon komoly lépést lehetne tenni a diviziógyőzelem felé.