Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Hiába futnak vagy passzolnak szét, hogy ha FG távon tudjuk őket tartani.De láttad Wilsont is "limitáltuk" a 2. félidőre, és mondjuk ha a D a mostani formáját hozza, Főleg Mathis akkor lesz kb 2 mp-e passzolni vagy az öreg a nyakába ugrik 😀Stev85Tannehill-t meg marhára nem sikerült limitálni, úgy passzolgatott mint edzésen. 😊
Igazából se a futkárózós QB-kkal nem tudunk még sokat kezdeni - ők szétfutnak -, se pedig az igazi jó pocket passerekkel - ők meg szétpasszolnak -, de szerencsére a kettő nem nagyon találkozik, így azért elkaristolunk. 😊 De azért Rivers - akit nagyon utálok, de el kell ismerni nagyon jól kezdte az évet - ha nem esik szét agyban meg tud minket szórni. Talán most vasárnap szétesett, és úgy is marad, akkor sokkal könnyebb lenne. 😀 És azért Fitz is tud dobálni, ha nem is Rivers szinten.
Most amondó vagyok, hogy jobbak az esélyeink a kemény védelemmel bíró, de támadásban nem explosive csapatok ellen, mint fordítva. A Chiefs-től pl. nem félek, hiába jók eddig. A Chargerstől jobban tartok. Na, meg a Denver, Saints, Green Bay féléktől.peterk2005
De tegnap egyébként Wilson sem passzolt szét minket, inkább csak volt néhány nagy benyelt big playünk. De ott is amikor kellett, FG-re védekeztük a támadást. Ez bőven bőven jó és hatalmas fejlődés, elnézve az előző évekbeli védelmeinket.
több mint 12 éve
De láttad Wilsont is "limitáltuk" a 2. félidőre, és mondjuk ha a D a mostani formáját hozza, Főleg Mathis akkor lesz kb 2 mp-e passzolni vagy az öreg a nyakába ugrik 😀Stev85Tannehill-t meg marhára nem sikerült limitálni, úgy passzolgatott mint edzésen. 😊
Igazából se a futkárózós QB-kkal nem tudunk még sokat kezdeni - ők szétfutnak -, se pedig az igazi jó pocket passerekkel - ők meg szétpasszolnak -, de szerencsére a kettő nem nagyon találkozik, így azért elkaristolunk. 😊 De azért Rivers - akit nagyon utálok, de el kell ismerni nagyon jól kezdte az évet - ha nem esik szét agyban meg tud minket szórni. Talán most vasárnap szétesett, és úgy is marad, akkor sokkal könnyebb lenne. 😀 És azért Fitz is tud dobálni, ha nem is Rivers szinten.
Most amondó vagyok, hogy jobbak az esélyeink a kemény védelemmel bíró, de támadásban nem explosive csapatok ellen, mint fordítva. A Chiefs-től pl. nem félek, hiába jók eddig. A Chargerstől jobban tartok. Na, meg a Denver, Saints, Green Bay féléktől.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Igazából ha a Denvert megütjük akkor valami nagyon vad dolgot bevállalok 😀Tudom hogy vicc, de ez annak is rossz. 😀Mondjuk Peyton Manning?😀FearTomiMég annyit az utolsó dobásnál Wilson tényleg hatalmasat kapott Freemantól.. Nem csoda az a pick...Újra nézve a meccset az utolsó driveban amit a hawks vezetett 3&15nél Toler szerelése nem volt pici, a levegőben forgatta meg az elkapót és az elejtette a labdát.. NA de arccal előre, San Diego 8)Stev85ráadásul a Tate-et akinek akkora arca van, annyira egy kis tenyérbemászó gyerek, ilyen "kis dijungdisun dzsekszon féle bronxban mindig elverték és a komplexus most kijön rajta" törpe, amúgy a nagyon szimpatikus SEA egyetlen játékosa, akinek örülök amikor így telibeverik.Miska84
HA azt egy kicsit porcelánabb Qb kapja papot kellett volna hívni...Stev85
Ha megverjük a Denvert az remek, de a gondolata se tetszik, hogy pont PM-et próbáljuk meg agyonütni. Még 2-3 év és felhúzzák a mezét a Lucas Oil-ban. Hogy nézne ki, ha azok után, hogy elküldtük, még pont mi is vágnánk haza a karrierje végén. Ebben a franchise-ban éppen az a fasza, hogy jó ideje class act, még, ha alkesz is a tulaja, az apja meg Baltimore-ból szököt. 😀 A ChuckStrong, stb. mellé nem fér oda a polcra az ilyesmi. 😉peterk2005
Luck Isten de az Olymposz teteje még PM....
Pontversenybe nem gondolnám felvenné vele a versenyt, és a D sem olyan jó Pmet hibázásra kényszerítse.
több mint 12 éve
Tudom hogy vicc, de ez annak is rossz. 😀Mondjuk Peyton Manning?😀FearTomiMég annyit az utolsó dobásnál Wilson tényleg hatalmasat kapott Freemantól.. Nem csoda az a pick...Újra nézve a meccset az utolsó driveban amit a hawks vezetett 3&15nél Toler szerelése nem volt pici, a levegőben forgatta meg az elkapót és az elejtette a labdát.. NA de arccal előre, San Diego 8)Stev85ráadásul a Tate-et akinek akkora arca van, annyira egy kis tenyérbemászó gyerek, ilyen "kis dijungdisun dzsekszon féle bronxban mindig elverték és a komplexus most kijön rajta" törpe, amúgy a nagyon szimpatikus SEA egyetlen játékosa, akinek örülök amikor így telibeverik.Miska84
Ha megverjük a Denvert az remek, de a gondolata se tetszik, hogy pont PM-et próbáljuk meg agyonütni. Még 2-3 év és felhúzzák a mezét a Lucas Oil-ban. Hogy nézne ki, ha azok után, hogy elküldtük, még pont mi is vágnánk haza a karrierje végén. Ebben a franchise-ban éppen az a fasza, hogy jó ideje class act, még, ha alkesz is a tulaja, az apja meg Baltimore-ból szököt. 😀 A ChuckStrong, stb. mellé nem fér oda a polcra az ilyesmi. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
és conner és kurvajó. szerintem az ILB depthünk ligaelit, és csapatunk legerősebb posztja. na meg az OG 😀
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Sosem szerettem Butlert, de azért ők fikázni elég vicces...Meg lehet nézni a tavalyi secondaryt, mikortól ő játszott és előtte. Ég és föld. Be kell vallani, nagyon jó a srác. És idén is nagyon jó volt. Nem kell feltétlen szedni a pickeket ahhoz, hogy valaki jó legyen. Ő márpedig idén szerintem az egyik legjobb nickel eddig.
Freeman pedig szezon elején nem volt jó. Őt imádom, de akkor is ez a helyzet. Shepparddal meg ők nagyon nem is illettek össze, amikor együtt játszottak, ez látszott. De Freemanről tudni kell, hogy futás ellen király, passz ellen azért nem. De passz ellen sem rossz igazából, de a fő profilja a futás megállítása. Nyilván alulértékelt volt tavaly után, mivel Kanadából jött, ráadásul azért egy középső LB nyilván hozza a sok szerelést és a szép számokat. Csak közben Freeman azt is megmutatja, hogy ő jó játékos is, nem csak a szép számai vannak meg.
Nem top5-10-es LB szerintem, de mondjuk top20-ba most már simán odatenném. És hát remélhetőleg lassan azért Freemant is elismerik ligaszinten, mert eléggé bizonyítja, hogy nem csak egy véletlen volt az első jó éve.
De valóban, szerintem az egyik legulértékeltebb játékos a poszton.
Angerer más, mert az ő esetében mondjuk tényleg rá lehetett fogni, hogy egy 2-14-es évben volt szörnyeteg, amikor az offenseünk kb. pályát is alig látott, ott nyilván jöttek a szerelések meg a nagy villanások, de nála mégis annyi az érzésem, hogy egy tackle gyár, semmi több. Sosem lesz igazi vezére a csapatnak és meghatározó játékos.
több mint 12 éve
Szívem szerinte Gabberttet írtam volna vagy Bradyt 😀😀:Mondjuk Peyton Manning?😀FearTomiMég annyit az utolsó dobásnál Wilson tényleg hatalmasat kapott Freemantól.. Nem csoda az a pick...Újra nézve a meccset az utolsó driveban amit a hawks vezetett 3&15nél Toler szerelése nem volt pici, a levegőben forgatta meg az elkapót és az elejtette a labdát..ráadásul a Tate-et akinek akkora arca van, annyira egy kis tenyérbemászó gyerek, ilyen "kis dijungdisun dzsekszon féle bronxban mindig elverték és a komplexus most kijön rajta" törpe, amúgy a nagyon szimpatikus SEA egyetlen játékosa, akinek örülök amikor így telibeverik.Miska84
NA de arccal előre, San Diego 8)Stev85
PM kikorrigálta volna, viszont ha nem is módosítja a dobás irányt a hit akkor meg méretes homály...
több mint 12 éve
Mondjuk Peyton Manning?😀Még annyit az utolsó dobásnál Wilson tényleg hatalmasat kapott Freemantól.. Nem csoda az a pick...Újra nézve a meccset az utolsó driveban amit a hawks vezetett 3&15nél Toler szerelése nem volt pici, a levegőben forgatta meg az elkapót és az elejtette a labdát..ráadásul a Tate-et akinek akkora arca van, annyira egy kis tenyérbemászó gyerek, ilyen "kis dijungdisun dzsekszon féle bronxban mindig elverték és a komplexus most kijön rajta" törpe, amúgy a nagyon szimpatikus SEA egyetlen játékosa, akinek örülök amikor így telibeverik.Miska84
több mint 12 éve
Én is, de még nem most. Amúgy nincs olyan eget verő szükség rá, csak végre rá kéne jönni, hogy, ha mondjuk Trent-nek DRAW, vagy Outside futásokat is szórunk és nem beküldjük a darálóba, lehet, hogy futásonként többet hozna, mint 2-3 yard, ez látszott is tegnap.Nagyon elrugaszkodott ötlet a Ten oda vissza verése???Hou is L 😀asszem kimondhatjuk, hogy mi vagyunk mostmár a favoritok.Höri
Schaubot 3 Int után padoztatták,
Szép nap ez 8)
Ja és nem kicsit L az az L 34-3 😀Stev85
Cj vel és ha nincs Locker, Fitzpatrickkel??
Valahol belül még reménykedem Bradshaw játszik még idén...Stev85
több mint 12 éve
Még annyit az utolsó dobásnál Wilson tényleg hatalmasat kapott Freemantól.. Nem csoda az a pick...Újra nézve a meccset az utolsó driveban amit a hawks vezetett 3&15nél Toler szerelése nem volt pici, a levegőben forgatta meg az elkapót és az elejtette a labdát..ráadásul a Tate-et akinek akkora arca van, annyira egy kis tenyérbemászó gyerek, ilyen "kis dijungdisun dzsekszon féle bronxban mindig elverték és a komplexus most kijön rajta" törpe, amúgy a nagyon szimpatikus SEA egyetlen játékosa, akinek örülök amikor így telibeverik.Miska84
HA azt egy kicsit porcelánabb Qb kapja papot kellett volna hívni...
több mint 12 éve
Újra nézve a meccset az utolsó driveban amit a hawks vezetett 3&15nél Toler szerelése nem volt pici, a levegőben forgatta meg az elkapót és az elejtette a labdát..ráadásul a Tate-et akinek akkora arca van, annyira egy kis tenyérbemászó gyerek, ilyen "kis dijungdisun dzsekszon féle bronxban mindig elverték és a komplexus most kijön rajta" törpe, amúgy a nagyon szimpatikus SEA egyetlen játékosa, akinek örülök amikor így telibeverik.
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Nagyon elrugaszkodott ötlet a Ten oda vissza verése???Hou is L 😀asszem kimondhatjuk, hogy mi vagyunk mostmár a favoritok.Höri
Szép nap ez 8)
Cj vel és ha nincs Locker, Fitzpatrickkel??
Valahol belül még reménykedem Bradshaw játszik még idén...
több mint 12 éve
szvsz Freeman már tavaly is nagyon jó volt. ezt a lassan top10 ilb-t nem 2 meccs alapján írtam, hanem majd másfél év alatt mutatott játéka miatt. ami ráadásul egyre jobb szerintem.Vágom, tavaly a sorrend 39. Angerer , 38. Conner, 37. Freeman , ezért gondoltam, hogy persze, egyre jobb, de nem ugrott 5 meccs alatt 27 helyet az tuti😊
csak ugye ő nem volt az a Patrick Willis féle sztár lb az egyetemen és a szakik észre sem veszik igazán mert Kanadából jött. szóval egyenlőre nagyon underrated szvszdugo1993
több mint 12 éve
Hou is L 😀asszem kimondhatjuk, hogy mi vagyunk mostmár a favoritok.
Szép nap ez 8)
több mint 12 éve
ÉS még annyi, hogy ha Jean-Francois visszatér a falba még ennyire sem tudnak majd futkározni ellenünk. És akkor Landryről még nem eset szó..De láttad Wilsont is "limitáltuk" a 2. félidőre, és mondjuk ha a D a mostani formáját hozza, Főleg Mathis akkor lesz kb 2 mp-e passzolni vagy az öreg a nyakába ugrik 😀Stev85Jah, csak Fitzpatrick sem szeretne 2. számú QB maradni azt hiszem😊FearTomiSzerintem ha Locker sokáig kiesett akkor Titans oda vissza W...11-ből 7-el nem esély lenne, hanem biztos playoff, mert Titans tuti, a Texans meg jó eséllyel nem fog 11:5-öt csinálni. Csak az a gond, hogy nálunk is necces az a 7W. 😊 Durva meccsek vannak ám még: 2xTexans, 2xTitans, Chargers, Chiefs és Bengals mindhárom idegenben, Broncos itthon, és még a Cardinals se sétagalopp idegenben. Ebből csak 4-et elbukni, hááát... De mindegy is, ha a 4 csoportmeccsből 3-at behúzunk, akkor nem is kell a 11-5. Ha meg mégis megcsináljuk, akkor nagyon jók vagyunk, a playoffba is komoly esélyekkel mehetünk.peterk2005A Titans kemény dió lehet, mert nagyon kiszámíthatatlanok, de én szurkolok.😊FearTomiA Jaxen kívül, akiket természetesen kötelező lesz lehozni itt is mind a 4 csoportmeccsünk kemény lesz, legalább 3-at be kellene húzni, szinte biztos, hogy a Playoff múlik majd ezeken a meccseken, hiszen egy csoportellenfél elleni győzelem +2-t ér velük szemben. A maradék 11 meccsből ha 7-et lehozunk (amire van reális esély) amiből 2 a Titans-Texans duo ellen van (hazai pályán szerintem van reális esély szintén) szerintem PO. De lekopogom.bobi0092
Texans 1-1 Chargers meglesz, Chiefs Bengals, Broncos szerintem ha minden klappol 2-1 ha nem 1-2 ... És PO Baby 8) És a szezon slusz poénja ként, Vaughn Pick Manning ellen 😛Stev85
Újra nézve a meccset az utolsó driveban amit a hawks vezetett 3&15nél Toler szerelése nem volt pici, a levegőben forgatta meg az elkapót és az elejtette a labdát..
NA de arccal előre, San Diego 8)
több mint 12 éve
szvsz Freeman már tavaly is nagyon jó volt. ezt a lassan top10 ilb-t nem 2 meccs alapján írtam, hanem majd másfél év alatt mutatott játéka miatt. ami ráadásul egyre jobb szerintem.csak ugye ő nem volt az a Patrick Willis féle sztár lb az egyetemen és a szakik észre sem veszik igazán mert Kanadából jött. szóval egyenlőre nagyon underrated szvsz
több mint 12 éve
De láttad Wilsont is "limitáltuk" a 2. félidőre, és mondjuk ha a D a mostani formáját hozza, Főleg Mathis akkor lesz kb 2 mp-e passzolni vagy az öreg a nyakába ugrik 😀Jah, csak Fitzpatrick sem szeretne 2. számú QB maradni azt hiszem😊FearTomiSzerintem ha Locker sokáig kiesett akkor Titans oda vissza W...11-ből 7-el nem esély lenne, hanem biztos playoff, mert Titans tuti, a Texans meg jó eséllyel nem fog 11:5-öt csinálni. Csak az a gond, hogy nálunk is necces az a 7W. 😊 Durva meccsek vannak ám még: 2xTexans, 2xTitans, Chargers, Chiefs és Bengals mindhárom idegenben, Broncos itthon, és még a Cardinals se sétagalopp idegenben. Ebből csak 4-et elbukni, hááát... De mindegy is, ha a 4 csoportmeccsből 3-at behúzunk, akkor nem is kell a 11-5. Ha meg mégis megcsináljuk, akkor nagyon jók vagyunk, a playoffba is komoly esélyekkel mehetünk.peterk2005A Titans kemény dió lehet, mert nagyon kiszámíthatatlanok, de én szurkolok.😊FearTomiA Jaxen kívül, akiket természetesen kötelező lesz lehozni itt is mind a 4 csoportmeccsünk kemény lesz, legalább 3-at be kellene húzni, szinte biztos, hogy a Playoff múlik majd ezeken a meccseken, hiszen egy csoportellenfél elleni győzelem +2-t ér velük szemben. A maradék 11 meccsből ha 7-et lehozunk (amire van reális esély) amiből 2 a Titans-Texans duo ellen van (hazai pályán szerintem van reális esély szintén) szerintem PO. De lekopogom.bobi0092
Texans 1-1 Chargers meglesz, Chiefs Bengals, Broncos szerintem ha minden klappol 2-1 ha nem 1-2 ... És PO Baby 8) És a szezon slusz poénja ként, Vaughn Pick Manning ellen 😛Stev85
több mint 12 éve
Jah, csak Fitzpatrick sem szeretne 2. számú QB maradni azt hiszem😊Szerintem ha Locker sokáig kiesett akkor Titans oda vissza W...11-ből 7-el nem esély lenne, hanem biztos playoff, mert Titans tuti, a Texans meg jó eséllyel nem fog 11:5-öt csinálni. Csak az a gond, hogy nálunk is necces az a 7W. 😊 Durva meccsek vannak ám még: 2xTexans, 2xTitans, Chargers, Chiefs és Bengals mindhárom idegenben, Broncos itthon, és még a Cardinals se sétagalopp idegenben. Ebből csak 4-et elbukni, hááát... De mindegy is, ha a 4 csoportmeccsből 3-at behúzunk, akkor nem is kell a 11-5. Ha meg mégis megcsináljuk, akkor nagyon jók vagyunk, a playoffba is komoly esélyekkel mehetünk.peterk2005A Titans kemény dió lehet, mert nagyon kiszámíthatatlanok, de én szurkolok.😊FearTomiA Jaxen kívül, akiket természetesen kötelező lesz lehozni itt is mind a 4 csoportmeccsünk kemény lesz, legalább 3-at be kellene húzni, szinte biztos, hogy a Playoff múlik majd ezeken a meccseken, hiszen egy csoportellenfél elleni győzelem +2-t ér velük szemben. A maradék 11 meccsből ha 7-et lehozunk (amire van reális esély) amiből 2 a Titans-Texans duo ellen van (hazai pályán szerintem van reális esély szintén) szerintem PO. De lekopogom.bobi0092
több mint 12 éve
Szerintem ha Locker sokáig kiesett akkor Titans oda vissza W...11-ből 7-el nem esély lenne, hanem biztos playoff, mert Titans tuti, a Texans meg jó eséllyel nem fog 11:5-öt csinálni. Csak az a gond, hogy nálunk is necces az a 7W. 😊 Durva meccsek vannak ám még: 2xTexans, 2xTitans, Chargers, Chiefs és Bengals mindhárom idegenben, Broncos itthon, és még a Cardinals se sétagalopp idegenben. Ebből csak 4-et elbukni, hááát... De mindegy is, ha a 4 csoportmeccsből 3-at behúzunk, akkor nem is kell a 11-5. Ha meg mégis megcsináljuk, akkor nagyon jók vagyunk, a playoffba is komoly esélyekkel mehetünk.peterk2005A Titans kemény dió lehet, mert nagyon kiszámíthatatlanok, de én szurkolok.😊FearTomiA Jaxen kívül, akiket természetesen kötelező lesz lehozni itt is mind a 4 csoportmeccsünk kemény lesz, legalább 3-at be kellene húzni, szinte biztos, hogy a Playoff múlik majd ezeken a meccseken, hiszen egy csoportellenfél elleni győzelem +2-t ér velük szemben. A maradék 11 meccsből ha 7-et lehozunk (amire van reális esély) amiből 2 a Titans-Texans duo ellen van (hazai pályán szerintem van reális esély szintén) szerintem PO. De lekopogom.bobi0092
Texans 1-1 Chargers meglesz, Chiefs Bengals, Broncos szerintem ha minden klappol 2-1 ha nem 1-2 ... És PO Baby 8) És a szezon slusz poénja ként, Vaughn Pick Manning ellen 😛
több mint 12 éve
Hát én most azt mondanám, hogy Titans, Texans 1-1 W / 1-1 L, Chiefs W, Chargers, Bengals, megjósolhatatlan, Denver L, Cardinals W...😊11-ből 7-el nem esély lenne, hanem biztos playoff, mert Titans tuti, a Texans meg jó eséllyel nem fog 11:5-öt csinálni. Csak az a gond, hogy nálunk is necces az a 7W. 😊 Durva meccsek vannak ám még: 2xTexans, 2xTitans, Chargers, Chiefs és Bengals mindhárom idegenben, Broncos itthon, és még a Cardinals se sétagalopp idegenben. Ebből csak 4-et elbukni, hááát... De mindegy is, ha a 4 csoportmeccsből 3-at behúzunk, akkor nem is kell a 11-5. Ha meg mégis megcsináljuk, akkor nagyon jók vagyunk, a playoffba is komoly esélyekkel mehetünk.peterk2005A Titans kemény dió lehet, mert nagyon kiszámíthatatlanok, de én szurkolok.😊FearTomiA Jaxen kívül, akiket természetesen kötelező lesz lehozni itt is mind a 4 csoportmeccsünk kemény lesz, legalább 3-at be kellene húzni, szinte biztos, hogy a Playoff múlik majd ezeken a meccseken, hiszen egy csoportellenfél elleni győzelem +2-t ér velük szemben. A maradék 11 meccsből ha 7-et lehozunk (amire van reális esély) amiből 2 a Titans-Texans duo ellen van (hazai pályán szerintem van reális esély szintén) szerintem PO. De lekopogom.bobi0092
több mint 12 éve
11-ből 7-el nem esély lenne, hanem biztos playoff, mert Titans tuti, a Texans meg jó eséllyel nem fog 11:5-öt csinálni. Csak az a gond, hogy nálunk is necces az a 7W. 😊 Durva meccsek vannak ám még: 2xTexans, 2xTitans, Chargers, Chiefs és Bengals mindhárom idegenben, Broncos itthon, és még a Cardinals se sétagalopp idegenben. Ebből csak 4-et elbukni, hááát... De mindegy is, ha a 4 csoportmeccsből 3-at behúzunk, akkor nem is kell a 11-5. Ha meg mégis megcsináljuk, akkor nagyon jók vagyunk, a playoffba is komoly esélyekkel mehetünk.A Titans kemény dió lehet, mert nagyon kiszámíthatatlanok, de én szurkolok.😊FearTomiA Jaxen kívül, akiket természetesen kötelező lesz lehozni itt is mind a 4 csoportmeccsünk kemény lesz, legalább 3-at be kellene húzni, szinte biztos, hogy a Playoff múlik majd ezeken a meccseken, hiszen egy csoportellenfél elleni győzelem +2-t ér velük szemben. A maradék 11 meccsből ha 7-et lehozunk (amire van reális esély) amiből 2 a Titans-Texans duo ellen van (hazai pályán szerintem van reális esély szintén) szerintem PO. De lekopogom.bobi0092

több mint 12 éve
A Titans kemény dió lehet, mert nagyon kiszámíthatatlanok, de én szurkolok.😊FearTomiA Jaxen kívül, akiket természetesen kötelező lesz lehozni itt is mind a 4 csoportmeccsünk kemény lesz, legalább 3-at be kellene húzni, szinte biztos, hogy a Playoff múlik majd ezeken a meccseken, hiszen egy csoportellenfél elleni győzelem +2-t ér velük szemben. A maradék 11 meccsből ha 7-et lehozunk (amire van reális esély) amiből 2 a Titans-Texans duo ellen van (hazai pályán szerintem van reális esély szintén) szerintem PO. De lekopogom.
több mint 12 éve
Ennél a Seahawks győzelemnél csak egy Texans elleni jött volna jobban, mostanában ők sincsenek 100%-on. De azért nem akarok telhetetlennek látszani. (Viszont kikapott mindhárom csoportellenfelünk ez még értékesebbé teszi ezt a W-t.bobi0092Én azt gondolom, hogyha ezt a Seahawksot sikerült legyőzni, akkor a Texanst is le lehet, főleg, hogy nem igazán van QB-juk. Persze ott van Foster, egy atom fizikus RB, aki gondolkozik is futás közben, amig pl. Gore, meg Lynch, csak zúz, de őt sem lehetetlen megállítani. Viszont egyáltalán nem kell elszállni, ehhez a tegnapi győzelemhez igen csak kellett a Seahawks is. Butler élete szezonjárol beszéltek, meg Freeman top 10 ILB-ről, miért? Butler az utolsó meccsen játszott először kb. normálisan, Freeman meg a SF ellen volt jó, meg tegnap, azon kívül ő is csak egy elvárható teljesítményt hozott😊 Arról miért nem beszélt senki, hogy Guy pl. mekkorát játszott, beleértve a FG blokkot is?😊 Szerintem még mindig marhára instabil a csapat, de végre tegnap láthattuk, hogyha mind a két oldalon, a pályán és a vonal mellett is rend van a fejekben, akkor durva dolgokra képes. Szóval ezért mondtam múltkor, hogy azért ez már régen nem egy "One man army", ezt azt hiszem bebizonyította tegnap a D is😊 Na mind1, kicsit elkalandoztam, csak annyit szerettem volna mondani, hogy azért óvatosan ezzel az 5 meccsből kettőn jól játszott, már elit playerek közé soroljuk dologgal😊
A Titans kemény dió lehet, mert nagyon kiszámíthatatlanok, de én szurkolok.😊Ennél a Seahawks győzelemnél csak egy Texans elleni jött volna jobban, mostanában ők sincsenek 100%-on. De azért nem akarok telhetetlennek látszani. (Viszont kikapott mindhárom csoportellenfelünk ez még értékesebbé teszi ezt a W-t.bobi0092Ja mert a Seahwks verte a Jaguarst és a Texanst is. Jön még a Titans. Remélem drukkoltok majd rendesen nekünk is. 😊Attilahawks
több mint 12 éve
Ha csak azon a győzelmen múlik nektek, akkor majd a Super Bowl-on találkozunk, addig meg se álljatok (Y) Meg azért mi se 😀Ennél a Seahawks győzelemnél csak egy Texans elleni jött volna jobban, mostanában ők sincsenek 100%-on. De azért nem akarok telhetetlennek látszani. (Viszont kikapott mindhárom csoportellenfelünk ez még értékesebbé teszi ezt a W-t.bobi0092Ja mert a Seahwks verte a Jaguarst és a Texanst is. Jön még a Titans. Remélem drukkoltok majd rendesen nekünk is. 😊Attilahawks
több mint 12 éve
Ennél a Seahawks győzelemnél csak egy Texans elleni jött volna jobban, mostanában ők sincsenek 100%-on. De azért nem akarok telhetetlennek látszani. (Viszont kikapott mindhárom csoportellenfelünk ez még értékesebbé teszi ezt a W-t.bobi0092Ja mert a Seahwks verte a Jaguarst és a Texanst is. Jön még a Titans. Remélem drukkoltok majd rendesen nekünk is. 😊