Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
lol közben PM Luck Frisco elleni futott TD-jét másolta le 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Tavaly 3-1-et hoztunk egy olyan NFC csoport ellen, amiből vertünk 2 PO szereplőt. Azt hiszem az idei NFC-s 4 ellenfelünk közül szerintem a 2 legnagyobb PO esélyes idén is megverve 😊 Viszont idén akár mind a 4 meglehet bár nem lesz sétagalopp (Cards+Rams)
több mint 12 éve
Ja ls amúgy Mathis ma 2 sacket nyomott.9,5-nél jár, nem ember. 😊
Ő a league leader jelenleg.
több mint 12 éve
500 yardja sem lesz, most fogadok veled. 😊Szerintem csak annyira használjuk amennyire kell, mert azért szerencsére nem első számú opció.Szerintem annal sokkal jobb mint amennyit most mutat/amennyire hasznaljuk!Gator66Szerintem csak túl sokat misztifikálunk bele, nem tré TE, de ugye az előző "Franchise TE" bizonyos Dallas Clark volt...Fleenert nem tudom hova tenni...tudna játszani és azon az elkapáson is simán látszott, hogy nem béna...olyan, mintha rohadtul nem lenne kedve játszani...FearTomiÉs ki merem jelenteni, a T-Rich trade nyertesei szerintem mi vagyunk, ha nincs itt, akkor csak Kacsával nem lett volna normális pressure a futáson, viszont T-Richel komoly indok a box feltöltésére...Ezért mondtam, hogy amikor nem a Pep féle "újítás" volt hívva, hanem a kicsit tavalyira hajazó driveok voltak (2. félidő), akkor olajozottabban ment minden!😊FearTomiSrácok, nem védem Pepet, de a 2.félidőben nem volt ergya playcalling, messze túlszárnyalja magát.. 😊Minnyá sírok...Amúgy itt látszik, hogy Pep mennyire tehet arról, hogy ez a csapat nem megy döcögés mentesen...az olyan driveokkal mentünk előre, ami hasonlított kicsit a tavalyira, a Pep féle Stanfordi baromságokkal nem mentünk semmire...FearTomi
A rohadt életbe Pep, ha nem szórakozod el a Miami meccset... most hibátlan lenne a csapat.... De kár érte ááááááááh... Mennyire jó ez a csapat, ha jó a játékhívás is...
És Paganoék FA-zása a védelembe egyébként no comment, hetek óta zseniális az egység. Hatalmas pacsi nekik. Toler is, ma hibázott párat, de amikor kellett, villant.Stez
Első félidőt nem láttam, de majd meglesem holnap reggel 😀Stev85
És ezért ülnek a rövid passzok is, és Fleener elkapása is nagyon duva volt, már ült mikor elkapta 😀Stev85
Ő sem volt jó az első 2-3 évében aztán stabil célpont lett.. Én bízom benne...
És pont attól tud lubickolni hogy ha Wayne s Hilton is elkapja a fonalat,Stev85
Rövid passzokat kapja el, és 700yard felett, Stez küldi a pezsit 😀Stev85
Egyébként pedig nem értek egyet abban, hogy nem játszunk rá sokat.
De, játszanánk rá sokat, ha üresre tudná magát játszani. Mert Luck dobálja idén is és tavaly is rá a lasztikat, amikor mondjuk 1-1-ben marad S-el vagy LB-vel és jó a matchup, de ilyenkor rendre droppol vagy incomplete lesz. Üresre meg ritkán játssza magát. Valamint szerintem fél is az ütközésektől. Blokkolni meg nem igazán tud.
több mint 12 éve
Szerintem csak annyira használjuk amennyire kell, mert azért szerencsére nem első számú opció.Szerintem annal sokkal jobb mint amennyit most mutat/amennyire hasznaljuk!Gator66Szerintem csak túl sokat misztifikálunk bele, nem tré TE, de ugye az előző "Franchise TE" bizonyos Dallas Clark volt...Fleenert nem tudom hova tenni...tudna játszani és azon az elkapáson is simán látszott, hogy nem béna...olyan, mintha rohadtul nem lenne kedve játszani...FearTomiÉs ki merem jelenteni, a T-Rich trade nyertesei szerintem mi vagyunk, ha nincs itt, akkor csak Kacsával nem lett volna normális pressure a futáson, viszont T-Richel komoly indok a box feltöltésére...Ezért mondtam, hogy amikor nem a Pep féle "újítás" volt hívva, hanem a kicsit tavalyira hajazó driveok voltak (2. félidő), akkor olajozottabban ment minden!😊FearTomiSrácok, nem védem Pepet, de a 2.félidőben nem volt ergya playcalling, messze túlszárnyalja magát.. 😊Minnyá sírok...Amúgy itt látszik, hogy Pep mennyire tehet arról, hogy ez a csapat nem megy döcögés mentesen...az olyan driveokkal mentünk előre, ami hasonlított kicsit a tavalyira, a Pep féle Stanfordi baromságokkal nem mentünk semmire...FearTomi
A rohadt életbe Pep, ha nem szórakozod el a Miami meccset... most hibátlan lenne a csapat.... De kár érte ááááááááh... Mennyire jó ez a csapat, ha jó a játékhívás is...
És Paganoék FA-zása a védelembe egyébként no comment, hetek óta zseniális az egység. Hatalmas pacsi nekik. Toler is, ma hibázott párat, de amikor kellett, villant.Stez
És ezért ülnek a rövid passzok is, és Fleener elkapása is nagyon duva volt, már ült mikor elkapta 😀Stev85
Rövid passzokat kapja el, és 700yard felett, Stez küldi a pezsit 😀
több mint 12 éve
Közben Manningék eléggé bent ragadtak az Öltözőben 😀
több mint 12 éve
Gator66
363
Szerintem annal sokkal jobb mint amennyit most mutat/amennyire hasznaljuk!Szerintem csak túl sokat misztifikálunk bele, nem tré TE, de ugye az előző "Franchise TE" bizonyos Dallas Clark volt...Fleenert nem tudom hova tenni...tudna játszani és azon az elkapáson is simán látszott, hogy nem béna...olyan, mintha rohadtul nem lenne kedve játszani...FearTomiÉs ki merem jelenteni, a T-Rich trade nyertesei szerintem mi vagyunk, ha nincs itt, akkor csak Kacsával nem lett volna normális pressure a futáson, viszont T-Richel komoly indok a box feltöltésére...Ezért mondtam, hogy amikor nem a Pep féle "újítás" volt hívva, hanem a kicsit tavalyira hajazó driveok voltak (2. félidő), akkor olajozottabban ment minden!😊FearTomiSrácok, nem védem Pepet, de a 2.félidőben nem volt ergya playcalling, messze túlszárnyalja magát.. 😊Minnyá sírok...Amúgy itt látszik, hogy Pep mennyire tehet arról, hogy ez a csapat nem megy döcögés mentesen...az olyan driveokkal mentünk előre, ami hasonlított kicsit a tavalyira, a Pep féle Stanfordi baromságokkal nem mentünk semmire...FearTomi
több mint 12 éve
Szerintem csak túl sokat misztifikálunk bele, nem tré TE, de ugye az előző "Franchise TE" bizonyos Dallas Clark volt...Fleenert nem tudom hova tenni...tudna játszani és azon az elkapáson is simán látszott, hogy nem béna...olyan, mintha rohadtul nem lenne kedve játszani...FearTomiÉs ki merem jelenteni, a T-Rich trade nyertesei szerintem mi vagyunk, ha nincs itt, akkor csak Kacsával nem lett volna normális pressure a futáson, viszont T-Richel komoly indok a box feltöltésére...Ezért mondtam, hogy amikor nem a Pep féle "újítás" volt hívva, hanem a kicsit tavalyira hajazó driveok voltak (2. félidő), akkor olajozottabban ment minden!😊FearTomiSrácok, nem védem Pepet, de a 2.félidőben nem volt ergya playcalling, messze túlszárnyalja magát.. 😊Minnyá sírok...Amúgy itt látszik, hogy Pep mennyire tehet arról, hogy ez a csapat nem megy döcögés mentesen...az olyan driveokkal mentünk előre, ami hasonlított kicsit a tavalyira, a Pep féle Stanfordi baromságokkal nem mentünk semmire...FearTomi
És pont attól tud lubickolni hogy ha Wayne s Hilton is elkapja a fonalat,
több mint 12 éve
Fleenert nem tudom hova tenni...tudna játszani és azon az elkapáson is simán látszott, hogy nem béna...olyan, mintha rohadtul nem lenne kedve játszani...És ki merem jelenteni, a T-Rich trade nyertesei szerintem mi vagyunk, ha nincs itt, akkor csak Kacsával nem lett volna normális pressure a futáson, viszont T-Richel komoly indok a box feltöltésére...Ezért mondtam, hogy amikor nem a Pep féle "újítás" volt hívva, hanem a kicsit tavalyira hajazó driveok voltak (2. félidő), akkor olajozottabban ment minden!😊FearTomiSrácok, nem védem Pepet, de a 2.félidőben nem volt ergya playcalling, messze túlszárnyalja magát.. 😊Minnyá sírok...Amúgy itt látszik, hogy Pep mennyire tehet arról, hogy ez a csapat nem megy döcögés mentesen...az olyan driveokkal mentünk előre, ami hasonlított kicsit a tavalyira, a Pep féle Stanfordi baromságokkal nem mentünk semmire...FearTomi
több mint 12 éve
És ki merem jelenteni, a T-Rich trade nyertesei szerintem mi vagyunk, ha nincs itt, akkor csak Kacsával nem lett volna normális pressure a futáson, viszont T-Richel komoly indok a box feltöltésére...Ezért mondtam, hogy amikor nem a Pep féle "újítás" volt hívva, hanem a kicsit tavalyira hajazó driveok voltak (2. félidő), akkor olajozottabban ment minden!😊FearTomiSrácok, nem védem Pepet, de a 2.félidőben nem volt ergya playcalling, messze túlszárnyalja magát.. 😊Minnyá sírok...Amúgy itt látszik, hogy Pep mennyire tehet arról, hogy ez a csapat nem megy döcögés mentesen...az olyan driveokkal mentünk előre, ami hasonlított kicsit a tavalyira, a Pep féle Stanfordi baromságokkal nem mentünk semmire...FearTomi
És ezért ülnek a rövid passzok is, és Fleener elkapása is nagyon duva volt, már ült mikor elkapta 😀
több mint 12 éve
Amúgy itt látszik, hogy Pep mennyire tehet arról, hogy ez a csapat nem megy döcögés mentesen...az olyan driveokkal mentünk előre, ami hasonlított kicsit a tavalyira, a Pep féle Stanfordi baromságokkal nem mentünk semmire...FearTomiNégy-egy, ne cseszegesd már az embert. 😊
A mai playcallingnak amúgy se volt köze a tavalyihoz, Pep ma is úgy hívott, mint hetek óta, csak ma végre jókor. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ezért mondtam, hogy amikor nem a Pep féle "újítás" volt hívva, hanem a kicsit tavalyira hajazó driveok voltak (2. félidő), akkor olajozottabban ment minden!😊Srácok, nem védem Pepet, de a 2.félidőben nem volt ergya playcalling, messze túlszárnyalja magát.. 😊Minnyá sírok...Amúgy itt látszik, hogy Pep mennyire tehet arról, hogy ez a csapat nem megy döcögés mentesen...az olyan driveokkal mentünk előre, ami hasonlított kicsit a tavalyira, a Pep féle Stanfordi baromságokkal nem mentünk semmire...FearTomi
több mint 12 éve
Egyre jobbak a vasárnap estéim 😊
több mint 12 éve
Gator66
363
Oriasi gyozelem!tenyleg ezek utan fajo a Miami elleni vereseg de ne legyek telhetetlen 😊u.i:mi lenne ebbol a szezonbol ha nem lenne ennyi ember mar IR-en...
több mint 12 éve
Nem rossz.És azért megnyugodtam, Landry backupja is jó Howell személyében..Stev85Szerintem egy embert sem találsz itt, aki nem dícsérné a 2. félidei hívásait.StezSrácok, nem védem Pepet, de a 2.félidőben nem volt ergya playcalling, messze túlszárnyalja magát.. 😊Minnyá sírok...Amúgy itt látszik, hogy Pep mennyire tehet arról, hogy ez a csapat nem megy döcögés mentesen...az olyan driveokkal mentünk előre, ami hasonlított kicsit a tavalyira, a Pep féle Stanfordi baromságokkal nem mentünk semmire...FearTomi
Viszont azért voltak nagy missed tacklejei fontos pillanatokban.
Remek a srác ahhoz képest, hogy backup, de azért jöjjön csak Landry. 😊
több mint 12 éve
És azért megnyugodtam, Landry backupja is jó Howell személyében..Szerintem egy embert sem találsz itt, aki nem dícsérné a 2. félidei hívásait.StezSrácok, nem védem Pepet, de a 2.félidőben nem volt ergya playcalling, messze túlszárnyalja magát.. 😊Minnyá sírok...Amúgy itt látszik, hogy Pep mennyire tehet arról, hogy ez a csapat nem megy döcögés mentesen...az olyan driveokkal mentünk előre, ami hasonlított kicsit a tavalyira, a Pep féle Stanfordi baromságokkal nem mentünk semmire...FearTomi
több mint 12 éve
Csak a Zöldek!!!!!Csak a Kispest papi! 😛Borbinhoazért amit a secondary a végén védekezett, azt említsük megshadyA 2. félidei komplett védelem LIGAELIT VOLT!!! Csak Fgket kaptunk, az meg vállalható..
Borbinho, menj a pici Pesttel a sunyiba 😛Stev85
De most szurkolni jó volta kékeknek 😀
Tiszta színorgia 😀
több mint 12 éve
Szerintem egy embert sem találsz itt, aki nem dícsérné a 2. félidei hívásait.Srácok, nem védem Pepet, de a 2.félidőben nem volt ergya playcalling, messze túlszárnyalja magát.. 😊Minnyá sírok...Amúgy itt látszik, hogy Pep mennyire tehet arról, hogy ez a csapat nem megy döcögés mentesen...az olyan driveokkal mentünk előre, ami hasonlított kicsit a tavalyira, a Pep féle Stanfordi baromságokkal nem mentünk semmire...FearTomi
több mint 12 éve
Csak a Kispest papi! 😛azért amit a secondary a végén védekezett, azt említsük megshadyA 2. félidei komplett védelem LIGAELIT VOLT!!! Csak Fgket kaptunk, az meg vállalható..
Borbinho, menj a pici Pesttel a sunyiba 😛Stev85
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Srácok, nem védem Pepet, de a 2.félidőben nem volt ergya playcalling, messze túlszárnyalja magát.. 😊Minnyá sírok...Amúgy itt látszik, hogy Pep mennyire tehet arról, hogy ez a csapat nem megy döcögés mentesen...az olyan driveokkal mentünk előre, ami hasonlított kicsit a tavalyira, a Pep féle Stanfordi baromságokkal nem mentünk semmire...FearTomi
Első félidőt nem láttam, de majd meglesem holnap reggel 😀
több mint 12 éve
Minnyá sírok...Amúgy itt látszik, hogy Pep mennyire tehet arról, hogy ez a csapat nem megy döcögés mentesen...az olyan driveokkal mentünk előre, ami hasonlított kicsit a tavalyira, a Pep féle Stanfordi baromságokkal nem mentünk semmire...
több mint 12 éve
Ten igen, hou még később lesz 😀Nyert a Chelsea, nyert a Kispest, nyert a Colts! Megyek bebaszni srácok,ennél jobb napom nem is lehetne! Proud to be a Colt! <3BorbinhoTen loss, Hou loss?shady
több mint 12 éve
azért amit a secondary a végén védekezett, azt említsük megshadyA 2. félidei komplett védelem LIGAELIT VOLT!!! Csak Fgket kaptunk, az meg vállalható..
Borbinho, menj a pici Pesttel a sunyiba 😛