Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
DT Fili Moala starts for Ricky Jean Francois, S Delano Howell starts for LaRon Landry. Satele back at center and McGlynn back at guard.FarkyFasza lesz😀
több mint 12 éve
DT Fili Moala starts for Ricky Jean Francois, S Delano Howell starts for LaRon Landry. Satele back at center and McGlynn back at guard.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Colts inactives vs. Seattle:L.Landry
S.Havili
A.Bradshaw
X.Nixon
B.Werner
M.Hughes
R.Jean Francois
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Azért Coby nem annyira gyenge mint az első héten.. OK nem várok el tőle 40-50 yardos elkapásokat, de ha nem droppol akkor én már dícsérem, és Stez lehet lassan mehetsz pezsgőt venni Neki 😀Stev85Egyáltalán nem gyenge. A TE-k között yardban a top15-ben van, a 2TD-vel top 10-ben, a másodévesek között mérföldekkel vezeti a listát, a harmadévesek között is csak Cameron, Clay és Julius Thomas előzi meg. Nem rosszak ezek a számok, csak mi ennél is többet várunk tőle. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Azért Coby nem annyira gyenge mint az első héten.. OK nem várok el tőle 40-50 yardos elkapásokat, de ha nem droppol akkor én már dícsérem, és Stez lehet lassan mehetsz pezsgőt venni Neki 😀Stev85Majd akkor bontok pezsgőt, ha elkap 700 yardot és minden meccsen hasznára válik a csapatnak, nem pedig csak 1-1-szer villan meg.
több mint 12 éve
Luck Be a LoserHatalmas 😊
Majd meglátjuk. Amúgy egész jó. 😊peterk2005
több mint 12 éve
én azt hiányolom h RZ-ban nem játsszuk meg azt h csak felíveljük neki a lasztit. Nemhiszem hogy ahhoz olyan baromi nagy tudás kéne. Két fejjel magasabb bármelyik védőnél szinte, még el se kell szakadnia. Amugy a Dongóval mi van? Most ő volt a facebook friday-ban, lehet tudni róla vmit hogy hogy halad a tanulással?
több mint 12 éve
szerintem is egyre jobb. mármint tavaly villanásai se voltak. idén azért minden meccsen elkap pár labdát. hozott már 2 TD-t. lehet, hogy többet vártunk tőle, de legalább már elfogadhatóan játszik
több mint 12 éve
Azért Coby nem annyira gyenge mint az első héten.. OK nem várok el tőle 40-50 yardos elkapásokat, de ha nem droppol akkor én már dícsérem, és Stez lehet lassan mehetsz pezsgőt venni Neki 😀
több mint 12 éve
Luck Be a LoserMajd meglátjuk. Amúgy egész jó. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Fleener majd most fog robbanni😊FearTomiEz már nekem is eszembe jutott. Allen hiánya esetleg felgyorsíthatja a fejlődését.
Vagy álmodik a nyomor? 😊

több mint 12 éve
Colts RB Ahmad Bradshaw is out at least two weeks while deciding his next step, surgery or not.Adam Schefter
több mint 12 éve
Fleener majd most fog robbanni😊Sajnos nálunk lassan az offense is tartalék lesz.Sokkal inkább Seattle O# tartalék vs Indy Đ# tartalék 😊Szóval akkor vasárnap Colts tarcsi vs Seattle? Faszányos....peterk2005a Ninerst is kicsipkéztük ugyanígy 😛Höri
Nálunk is sok a fontos sérült.
Amúgy inkább most jöjjenek ezek a 3-6 hetes sérülések,mint decemberben.
Gyűrűt lehet nyerni sérülésből visszatérő kulcsjátékosokkal,de mint a tavalyi Hawks is mutatja(egyetlen passrusherünk sérült le), decemberben vagy a rájátszásban már nem igazán lehet legyinteni egy-egy ilyen után.undisputedly
Kidőlt először Allen, utána Donald Thomas a falból, majd pedig Bradshaw és Havili.
Ja és Wayne sem százas, meg Hilton sem.
Fleener meg szar, ezért -1 ember. 😀 Nekünk most az egész banda tartalékossá vált sajnos. De remélem ez a következő héten változik már, most ki lehet kapni, nem a Hawks megverése a kötelező. Csak így megnézve baromi erős a sorsolásunk, nem lesz könnyű.Stez
több mint 12 éve
Sajnos nálunk lassan az offense is tartalék lesz.Sokkal inkább Seattle O# tartalék vs Indy Đ# tartalék 😊Szóval akkor vasárnap Colts tarcsi vs Seattle? Faszányos....peterk2005a Ninerst is kicsipkéztük ugyanígy 😛Höri
Gyűrűt lehet nyerni sérülésből visszatérő kulcsjátékosokkal,de mint a tavalyi Hawks is mutatja(egyetlen passrusherünk sérült le), decemberben vagy a rájátszásban már nem igazán lehet legyinteni egy-egy ilyen után.undisputedly
Kidőlt először Allen, utána Donald Thomas a falból, majd pedig Bradshaw és Havili.
Ja és Wayne sem százas, meg Hilton sem.
Fleener meg szar, ezért -1 ember. 😀 Nekünk most az egész banda tartalékossá vált sajnos. De remélem ez a következő héten változik már, most ki lehet kapni, nem a Hawks megverése a kötelező. Csak így megnézve baromi erős a sorsolásunk, nem lesz könnyű.
több mint 12 éve
Sokkal inkább Seattle O# tartalék vs Indy Đ# tartalék 😊Szóval akkor vasárnap Colts tarcsi vs Seattle? Faszányos....peterk2005a Ninerst is kicsipkéztük ugyanígy 😛Höri
Gyűrűt lehet nyerni sérülésből visszatérő kulcsjátékosokkal,de mint a tavalyi Hawks is mutatja(egyetlen passrusherünk sérült le), decemberben vagy a rájátszásban már nem igazán lehet legyinteni egy-egy ilyen után.
több mint 12 éve
Nekem az tetszik igazán, hogy konkrétan fingjuk sincsen arról, hogy Bradshaw nyakával mi van.fontos a szerénység, nem akarunk alázni 😊
Imádom Pagano nyilatkozatát, aki közölte, hogy meglátják, hogy pár héten belül jobb lesz-e az állapota, vagy műteni kell-e majd.
Tehát tényleg fogalmuk sincs szerintem arról, mit csináljanak.
Én már nála is megelőlegeztem az IR-t... Viszont RJF és Landry állítólag a 6. héten már játszhatnak, de ebben sem hiszek most már, ami azt illeti. De jó látni, hogy idén már az 5-6. hétre sérült a fél csapatunk.Stez
több mint 12 éve
Gator66
363
Miert van az hogy a Coltsnal ha leserul valaki az 90% IR-re is kerul...ennyire gyenge az orvosi stab vagy mindenki porcelanbol van?
több mint 12 éve
Szóval akkor vasárnap Colts tarcsi vs Seattle? Faszányos....peterk2005a Ninerst is kicsipkéztük ugyanígy 😛
több mint 12 éve
Nekem az tetszik igazán, hogy konkrétan fingjuk sincsen arról, hogy Bradshaw nyakával mi van.Imádom Pagano nyilatkozatát, aki közölte, hogy meglátják, hogy pár héten belül jobb lesz-e az állapota, vagy műteni kell-e majd.
Tehát tényleg fogalmuk sincs szerintem arról, mit csináljanak.
Én már nála is megelőlegeztem az IR-t... Viszont RJF és Landry állítólag a 6. héten már játszhatnak, de ebben sem hiszek most már, ami azt illeti. De jó látni, hogy idén már az 5-6. hétre sérült a fél csapatunk.
több mint 12 éve
Szóval akkor vasárnap Colts tarcsi vs Seattle? Faszányos....

több mint 12 éve
Joe LefegedRicky Jean Francois
LaRon Landry
Stanley Havili
Hugh Thornton
Bjoern Werner
Delano Howell
Ahmad Bradshaw
Vontae Davis
egyik sem edz!
szép névsor..ebből csak davisről nem tudtam. mi van vele? az nagy kibafás lenne ha ő is out
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
ha hozza azt amit a SF ellen akkor jó leszbizakodhatunk SS poszton mert elküldtük Lefegedet.Félek hogy Howell, Landrynek picit jobban örülnék.Stev85
valaki felépültHöri
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
bizakodhatunk SS poszton mert elküldtük Lefegedet.Félek hogy Howell, Landrynek picit jobban örülnék.
valaki felépültHöri