Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Kb. mint Bradshaw múltkor, aztán nézd mi lett belőle😊FearTomi
azért az agyrázkódás más mint a mozgásszervi sérülés.
amúgy nem is látszik a videon h az elé vetődő tacklet végrehajtani akaró ember miatt sérült meg (esetleg lába vagy válla) vagy az érkező másik védő fejelte-e meg a kezétMiska84
Bradshawnak a nyakában van az agya?😀 Nyak sérülés miatt nem játszott.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
- a meccs nagyon jo volt, kulonben egy nagy szar volt a tamadosor mar megint. a secondary volt a legjobb, szep volt a vontae pickje es a pick6, bar nehez dolguk nem volt. kulonben megvagyok elegedve a csapattal, egy jo nagy szar az egesz.
- hamilton ?
- pep huzzon vissza a stanfordra most azonnal !MMMS
az elején tényleg elég döcögős volt a csapat, (ami szerintem inkább dekoncentráltság volt mint Pep hibája) de aztán belelendültek.

az elmúlt két meccs nekem még mindig nagyon tetszik, mindkét csapatrésznél. aztán majd hétvégén sok minden kiderülhet. igazából ha már egy szoros meccset tudunk játszani, már akkor jó esélyeket látok a szezonra.

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Kb. mint Bradshaw múltkor, aztán nézd mi lett belőle😊FearTomi
azért az agyrázkódás más mint a mozgásszervi sérülés.
amúgy nem is látszik a videon h az elé vetődő tacklet végrehajtani akaró ember miatt sérült meg (esetleg lába vagy válla) vagy az érkező másik védő fejelte-e meg a kezét

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
"Colts signed fullback Robert Hughes, waived Griff Whalen," utóbbi gondolom azért, mert Brazill visszajön.

Werner sérülése 4-6 hetes, in, vagy izom szakadt a lábfejében, ezt sajna nem értettem, nagyon halk a közvetítés.FearTomi
De ha Fb kell akkor Havili sincs jól gondolom... Whalen remélem megy holnap PS be..Stev85
Havili megsérült a Jags elleni meccsen, látható is volt, ha jól emlékszem.FearTomi
de utána röhögve ment le és egyből vissza is tértMiska84
Kb. mint Bradshaw múltkor, aztán nézd mi lett belőle😊

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
"Colts signed fullback Robert Hughes, waived Griff Whalen," utóbbi gondolom azért, mert Brazill visszajön.

Werner sérülése 4-6 hetes, in, vagy izom szakadt a lábfejében, ezt sajna nem értettem, nagyon halk a közvetítés.FearTomi
De ha Fb kell akkor Havili sincs jól gondolom... Whalen remélem megy holnap PS be..Stev85
Havili megsérült a Jags elleni meccsen, látható is volt, ha jól emlékszem.FearTomi
de utána röhögve ment le és egyből vissza is tért

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
- a meccs nagyon jo volt, kulonben egy nagy szar volt a tamadosor mar megint. a secondary volt a legjobb, szep volt a vontae pickje es a pick6, bar nehez dolguk nem volt. kulonben megvagyok elegedve a csapattal, egy jo nagy szar az egesz.
- hamilton ?
- pep huzzon vissza a stanfordra most azonnal !

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve

Havili megsérült a Jags elleni meccsen, látható is volt, ha jól emlékszem.

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan

De ha Fb kell akkor Havili sincs jól gondolom... Whalen remélem megy holnap PS be..

több mint 12 éve

Werner sérülése 4-6 hetes, in, vagy izom szakadt a lábfejében, ezt sajna nem értettem, nagyon halk a közvetítés.

több mint 12 éve
"Dwight Freeney (DE, Chargers) is súlyosan megsérült, valószínűleg az ő szezonjának is lőtte"

Jobbulást neki.Stev85
Lepacsizhat Thomasszal, ugyan úgy a quad-ja szakadt.

Bradshaw-ban még bőven van minimum 3 év még, ha nem folytatja a sérülés sorozatot, szóval nem értem én sem az öregezést. Amúgy azzal én is egyet értek, hogyha Richardson bevállik, akkor Ballard marad és Bradshaw megy, viszont amíg nem tudjuk meg, hogy Ballard sérülése mennyi idő alatt jön helyre és egyáltalán újra 100%-os lesz e, addig erről felesleges beszélni😊FearTomi
Az ACL az pár hónap, jövőre már ott lehet a kezdésre a csapatban.
Bradshawra meg nem mondtuk, hogy öreg. Azt mondtuk, hogy vélhetően nem elégszik meg a backup állással Trent mögött, valamint azért pénzt sem backuphoz mérten kér majd, így nekünk nem fogja megérni megtartani, kivéve ha olcsón marad, amit kétlek.Stez
na igen, a pénz meg a másik fele.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
"Dwight Freeney (DE, Chargers) is súlyosan megsérült, valószínűleg az ő szezonjának is lőtte"

Jobbulást neki.Stev85

Bradshaw-ban még bőven van minimum 3 év még, ha nem folytatja a sérülés sorozatot, szóval nem értem én sem az öregezést. Amúgy azzal én is egyet értek, hogyha Richardson bevállik, akkor Ballard marad és Bradshaw megy, viszont amíg nem tudjuk meg, hogy Ballard sérülése mennyi idő alatt jön helyre és egyáltalán újra 100%-os lesz e, addig erről felesleges beszélni😊FearTomi
Az ACL az pár hónap, jövőre már ott lehet a kezdésre a csapatban.
Bradshawra meg nem mondtuk, hogy öreg. Azt mondtuk, hogy vélhetően nem elégszik meg a backup állással Trent mögött, valamint azért pénzt sem backuphoz mérten kér majd, így nekünk nem fogja megérni megtartani, kivéve ha olcsón marad, amit kétlek.

több mint 12 éve

Jobbulást neki.Stev85

Bradshaw-ban még bőven van minimum 3 év még, ha nem folytatja a sérülés sorozatot, szóval nem értem én sem az öregezést. Amúgy azzal én is egyet értek, hogyha Richardson bevállik, akkor Ballard marad és Bradshaw megy, viszont amíg nem tudjuk meg, hogy Ballard sérülése mennyi idő alatt jön helyre és egyáltalán újra 100%-os lesz e, addig erről felesleges beszélni😊

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Bradshawt tök sokan le "öreg"ezik, meg hogy már nincs sok hátra neki.
Erre csak annyit tudok mondani: Reggie BushBorbinho
Bradshaw 27 éves, szó nincs arról, hogy öreg lenne. Carry is van még benne bőven. Amiért úgy gondolom, hogy nálunk nem marad hosszú távon az az, hogy feladatkörre ugyanazt tudja, mint TRich. All down workhorse RB, aki remekül blokkol és jó elkapó is. Kettő ilyen egy csapatban hosszú távon csak egymástól veszi el a snapeket - ami a mai passz happy ligában már nem több meccsenként 25 kísérletnél max. Ennyit - illetve ennek 60-80%-át egy workhorse RB lazán lehoz, főleg, ha van mögötte egy Ballad féle, ugyancsak fizikális backup. TRich és Ballard mellé nekünk egy change-of-space, elusive RB lenne igazán hasznos #3 RB-nek. Ez nem jelenti azt, hogy jövőre ne maradhatna még Bradshaw, de hosszabb távra már nem hiszem.peterk2005
Tudom, nem mondtam nevet, de itt is felmerült korábban, hogy idős már. Amúgy Kerwynn speedster, ő jó lehet,ha kap lasztit. Elég ha 1x kiszabadul szélre és hoz egy homerunt 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Erre csak annyit tudok mondani: Reggie BushBorbinho
Bradshaw 27 éves, szó nincs arról, hogy öreg lenne. Carry is van még benne bőven. Amiért úgy gondolom, hogy nálunk nem marad hosszú távon az az, hogy feladatkörre ugyanazt tudja, mint TRich. All down workhorse RB, aki remekül blokkol és jó elkapó is. Kettő ilyen egy csapatban hosszú távon csak egymástól veszi el a snapeket - ami a mai passz happy ligában már nem több meccsenként 25 kísérletnél max. Ennyit - illetve ennek 60-80%-át egy workhorse RB lazán lehoz, főleg, ha van mögötte egy Ballad féle, ugyancsak fizikális backup. TRich és Ballard mellé nekünk egy change-of-space, elusive RB lenne igazán hasznos #3 RB-nek. Ez nem jelenti azt, hogy jövőre ne maradhatna még Bradshaw, de hosszabb távra már nem hiszem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan

Jobbulást neki.

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Erre csak annyit tudok mondani: Reggie Bush

u.i: tudom, h van TRich + IR-en Ballard, csak Bradshawt kora miatt sztem nem kell bántani. (nem feltétlen itt, de amcsi forumon is sok helyen olvasom, h év végén mehet is amerre akar, mindezt 4. hét után)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Hox legnagyobb SB esélyes sztem Broncos mellett. Kompletten liga szerte elit D#, akár posztokra lebontva is kurva jó, LB sor, de főleg a secondary. Az OL-nek meg kell fognia a pass rusht, hogy legyek ideje Lucknak. Sherman állat, beast, húúú. Overratednek nem mondom, mert tényleg állat ( és nálam van Fantasyban 😀), de Wayne meg ligaelit elkapó, nem kell erőltetni, de már nincs is az, mint tavaly gyakran ,hogy csak Waynet keresi Luck, de ettől függetlenül simán lehet dobni Sherman felé is. Ő is szopott már, nem 1x. Jó futójáték és minimális hiba kell az O részéről, hogy legyen esélyünk sztem. DHB szedje össze magát, Fleener hozzon 50-80 yardot + TD-t, Hilton meg legyen megint állat.

Viszont...Wilsonra nyomást kell tenni, de kurvára oda kell figyelni, hogy ne futkosson first downokat 10-20 yardokért. Nagyon jól érzi a nyomást ő is, és még mozgékonyabb is, mint Luck. Boxot tömni kell, mert Lynchben én a kifejlett TRich-et látom. Nem lehet levinni,de benne van a hosszú játék is, ami Trichből egyelőre hiányzik. Ő is az erejéből és nem a sebességéből szerez előnyt, és nem igazán megy nekünk elit futók ellen (CJ, Mojo, Foster pl.) általában. Amitől fosok, azok a hosszú passzok. Eddigi meccseinken sztem egyik ellenfelünkre se volt jellemző az, amit a Hox gyakran bejátszik. Play action hosszú passz. Baldwinre vagy Tate-re többnyire. Az S-ek szerepe nagyon fontos lesz sztem, hogy besegítsenek a CB-knek.

A nagy szerencsénk, hogy otthon játszunk. Idegenben sztem esélytelenek lennék (még). Otthon talán meglehet, szoros meccsre számítok.

u.i. Hox OL eléggé megvan tépázva, sok a sérült, legyen végig 4-5 emberes passrush, és nézzük meg mit tud Wilson, ha 2-3mp-je vna dobni...😊

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Amit hiányoltam, hogy oldalra keveset futtattuk, pedig a meccs elején látszott már, hogy oldalsó futásoknál sokkal jobban tud blokkolni a fal. Stez
picit kötekednék, nekem pont az ellenkezője tűnt fel, a sweepekből kb 0 yardot hoztunk összesen, de majd megnézem a meccset, aztán figyelek egy kicsit erre

több mint 12 éve
Mindenesetre a gyenge átlagok és számok ellenére is látszik, hogy nem hétköznapi a gyerek, elképesztően erős, nem bírják levinni. Hamarosan remélem megjönnek majd a hosszabb futások is, meg igazán belelendül, bár ezt nem a Hawks ellen várnám pont. 😊Stez
Ki tudja, még akár a Hawks ellen is örülhetünk. Arra se gondolt senki, hogy a Niners ellen 180 yardot futunk, aztán tessék. A Houston egyébként tegnap 150-et futott ellenük, szóval ők sem a kínai nagy fal. 😊peterk2005
Ja persze, nem mondom, hogy esélytelenek vagyunk, de esélyesek sem, végképp. 😊
De ez sokkal nehezebb lesz, mint a 49ers... Ott pont a secondary volt sebezhetőbb, ami Wayneék és Luck számára jó volt, de most Sherman mellett lényegében én nem számolok Reggievele, a többieknek kell ezt a feladatot megoldaniuk ezúttal... Mondjuk arra fogadni mernék pár sörben, hogy Shermannek lesz pickje. 😊
Még a Wagner-Wright-Earl Thomas triótól tartok eléggé, nagyon pusztítanak...
Illetve hát a Lynch féle traktorokkal meg szokott gyűlni a bajunk, szóval ide most nagyon kellene Landry és a tömött box, hogy ne tudjanak futkározni. A WR corp megfogható 1-1-ben is akár, még ha lesznek is hibák. A futást kell nagyon megfognunk.
Illetve Mathisék maradjanak állatok, mert a Wilson előtti OL nagyon sebezhető idén, ami a pass rusht illeti. Wilsont pedig zavarba kell hozni, hogy hibázzon.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ballard maradjon csak itt, ne menjen sehova. 😊 Végre találtunk egy tökös futót a drafton, fussa csak nekünk a yardokat. 😀 (Bradshaw úgyse hosszú távú megoldás.)

TRich-ben mondjuk az a legtutibb, hogy amellett, hogy nagyon fizikális, elkapásban is ott van. Tavaly 50 labdát kapott el, ami egy TE-től is megsüvegelendő. Emiatt igazi all down back. (És még jól is blokkol.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
A Ballard témához még annyit mondanék, hogy habár ligaszinten nagyon lenézik Ballardot, meg megszólták, de én tavaly is úgy gondoltam, hogy baromi jó futó, a gyenge átlag ellenére, és egy bottom5 fal mögül futott 850 yardot egy pass heavy offenseben. ha Arians őt küldi be GL szitukban, akkor ráadásul simán 7-8 TD-vel zárja a szezont is.
Egy korrekt fal mögött nevetve 1000+ yardokat szaladgálna és már a liga jobb futói között sorolnák szvsz...
Annyira alulértékelték, hogy az már fáj.
Csak most meg ez a szakadás... Nagyon fájó. 😕
Mindenesetre ezzel annyit szerettem volna csak mondani, hogy szerintem Ballardot nem pusztán egy 5. körös palinak kellene elkönyvelnie mindenkinek, mert Foster is UDFA volt például, de bekerült a megfelelő OL mögé és kiderült, mekkora állat.
És ha Richardson mögött nem jut majd nagy szerephez Ballard, akkor kívánom neki, hogy olyan csapatba menjen, ahol jobb az OL is, meg fogja mutatni, hogy mennyire jó futó.
De persze előbb épüljön föl az ACL-ből.

több mint 12 éve
Mindenesetre a gyenge átlagok és számok ellenére is látszik, hogy nem hétköznapi a gyerek, elképesztően erős, nem bírják levinni. Hamarosan remélem megjönnek majd a hosszabb futások is, meg igazán belelendül, bár ezt nem a Hawks ellen várnám pont. 😊Stez
Ki tudja, még akár a Hawks ellen is örülhetünk. Arra se gondolt senki, hogy a Niners ellen 180 yardot futunk, aztán tessék. A Houston egyébként tegnap 150-et futott ellenük, szóval ők sem a kínai nagy fal. 😊

több mint 12 éve
Nem akarom összehasonlítani őket, mert teljesen más stílusú futók. Ha megnézed, Richardsont rendre a darálóba küldjük be 2-3 yardokért, vele nem futunk drawból, ami nálunk azért bejöhet, miután a 2-3 veszélyes WR-ünk miatt nem koncentrálódik a boxba a védelem. Plusz Donald robbanékonyabb, ez látszik.
De azért azt megjegyezném, hogy Richardson a tegnapi OL alapján 40 yard alatti számokat kellett volna, hogy hozzon, viszont nézzétek meg a futásait, szinte mindegyiknél az első, akár második, vagy harmadik hit után is hozott még rendre 1-2 plusz yardot. A 2-3 yardos futásainak is jó része olyan volt, ahol már LOS-nál jött 1-2 ütközés és a védők, de egyszerűen nem tudják levinni, mindig ki tud még hozni valami pluszt a játékból. Stez
Ez mind igaz, csak Vick Ballard is e mögött a fal mögött fut, szintén beküldve gyakran a darálóba, és ha nem is sokkal, de jobb számokat hoz ennél. Ami Ballard ötödik körével nagyon korrekt, de nemhogy nem egyperhárom, de első kör se. Ha TRich hosszabb távon ezen a szinten ragad, akkor nem érte meg, ilyen futót lehet találni hátul is. Bízzunk abban, hogy ha nem is jövő hétre, de fél-egy éven belül Pagano-ék keze alatt majd szépen kibontakozik. Davis se az első meccsén lett jobb a Miami önmagánál, de fokozatosan javul. Nekünk úgy néz ki bejönnek ezek a máshol be nem vált fiatal draft "bustok". TRich-ből is kihozzuk majd ami benne van.peterk2005
Jó, két meccs alapján ne ítélkezzünk.
Az elsőn a playbookot sem tudta, a másodikon meg azért a fal lényegesen gyengébb volt sajnos.
Ettől függetlenül én egyébként mindenkinek, aki megkérdezte a véleményemet, megmondtam, hogy nem várok el Richardsontól sem 1000 yardot, sőt... szerintem Ballard tavalyi számait fogja kb. hozni, csak több TD-vel.
De ugye mivel még csak 23 éves, így azért az övé lehet a jövő, szerencsére ne vagyunk abban a helyzetben, hogy azonnal robbantania kelljen, mert különben tutira bust, meg pénzkidobás, egyebek.
Mondjuk nagyon sajnálatos, hogy Thomas kidőlt a falból, a legjobb run blockerünk volt, akkor látnánk igazán majd, hogy mit tud Ricsi.
Mindenesetre a gyenge átlagok és számok ellenére is látszik, hogy nem hétköznapi a gyerek, elképesztően erős, nem bírják levinni. Hamarosan remélem megjönnek majd a hosszabb futások is, meg igazán belelendül, bár ezt nem a Hawks ellen várnám pont. 😊

több mint 12 éve
Nem akarom összehasonlítani őket, mert teljesen más stílusú futók. Ha megnézed, Richardsont rendre a darálóba küldjük be 2-3 yardokért, vele nem futunk drawból, ami nálunk azért bejöhet, miután a 2-3 veszélyes WR-ünk miatt nem koncentrálódik a boxba a védelem. Plusz Donald robbanékonyabb, ez látszik.
De azért azt megjegyezném, hogy Richardson a tegnapi OL alapján 40 yard alatti számokat kellett volna, hogy hozzon, viszont nézzétek meg a futásait, szinte mindegyiknél az első, akár második, vagy harmadik hit után is hozott még rendre 1-2 plusz yardot. A 2-3 yardos futásainak is jó része olyan volt, ahol már LOS-nál jött 1-2 ütközés és a védők, de egyszerűen nem tudják levinni, mindig ki tud még hozni valami pluszt a játékból. Stez
Ez mind igaz, csak Vick Ballard is e mögött a fal mögött fut, szintén beküldve gyakran a darálóba, és ha nem is sokkal, de jobb számokat hoz ennél. Ami Ballard ötödik körével nagyon korrekt, de nemhogy nem egyperhárom, de első kör se. Ha TRich hosszabb távon ezen a szinten ragad, akkor nem érte meg, ilyen futót lehet találni hátul is. Bízzunk abban, hogy ha nem is jövő hétre, de fél-egy éven belül Pagano-ék keze alatt majd szépen kibontakozik. Davis se az első meccsén lett jobb a Miami önmagánál, de fokozatosan javul. Nekünk úgy néz ki bejönnek ezek a máshol be nem vált fiatal draft "bustok". TRich-ből is kihozzuk majd ami benne van.

több mint 12 éve
Akkor hívd lábközép csont törésnek😀 Szerintem nem karrier ending sérülés és nem is olyan, ami miatt feltétlenül romlania kéne a teljesítménynek.FearTomi
Amit olvastam róla, aszerint egyáltalán nem karrier ending típusú. Simán tökéletesen fel lehet belőle gyógyulni (MJD sem emiatt nem az igazi szvsz), csak éppen olyan hülye rossz helyen van, hogy csak úgy lehet vele játszani, ha 100%-osan felgyógyult és még utána rá is rehaboltak. A lábtőnél törik/reped el a csont, pont azon a területen ami óriási terhelést kap. QB-n kívül más poszton lehetetlen vele játszani, mert nem tud teljes erővel kitámasztani a játékos. Ezért is olyan vészjósló, mert látszatra nem komoly, mégis több hónap a rehab. Ryan Clady (Broncos LT) is ezzel került IR-re múlt héten, pedig simán legyalogolt a pályáról, és jött-ment a pálya szélén utána.peterk2005
Jaja, vágom, az egyik barátomnak volt ilyen törése, 1 évbe tellett, hogy teljesen rendbe jöjjön, de ő nem NFL-es kezelést kapott😊 Azóta nem is érzi, hogy valaha volt ilyen sérülése. Szóval azért nem kell a falra festeni az ördögöt😊