Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
mit vártok a vasárnapi meccstől?braxa88
Jó meccset, esélyt látok ellenetek, de akármi lehet 😊
Bár a szakértő egyáltalán nem én vagyok 😀
Az Urak majd később érkeznek 😊
A lényeg mind 2 csapat megússza amennyire lehet sérülések nélkül.

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
mit vártok a vasárnapi meccstől?
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 853 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Buta kérdés:
A trade deadline mikor van?
Mert én a 4. fordulóra emlékeztem (jelek szerint rosszul)Stev85
Október 29 este 10 (magyar idő szerint).iktriad
Köszi a felhomályosítást..
Csak én érzem pofátlanul keveset kaptatok Monroért???Stev85
Nem.

Luck és Wayne újra szerepelni fognak a Parks and Recreationben 😊 _a_legjobb_Sitcom_Höri
Az nem a Community neked?
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Luck és Wayne újra szerepelni fognak a Parks and Recreationben 😊 _a_legjobb_Sitcom_

több mint 12 éve
Buta kérdés:
Október 29 este 10 (magyar idő szerint).iktriad
Köszi a felhomályosítást..
Csak én érzem pofátlanul keveset kaptatok Monroért???

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 853 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Buta kérdés:
Október 29 este 10 (magyar idő szerint).
több mint 12 éve
Buta kérdés:
Mert én a 4. fordulóra emlékeztem (jelek szerint rosszul)

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000254029/article/power-rankings-week-5-broncos-chiefs-climb-falcons-drop?campaign=Facebook_writers_harrison

picit túlzás a 6. hely azért még sztem...Borbinho
Szerintem is! 10 körül lenne a reális!FearTomi
kicsit én is úgy érzem, hogy keverik a rájátszásba jutás esélyét az erősorrenddel. Pl.: sajtfejűek 12. helyeMiska84
Sokan pedig azt felejtik el, h egy nfl csapat nem csak offense-ből áll! :p
Green Bay ellen az első 3 fordulóban 400+ yard-ot csináltak az ellenfelek!Tallu
ez arra is válasz h miként veri meg a listán buffalo a texanst? 😛

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Tallu Indianapolis Colts 36
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000254029/article/power-rankings-week-5-broncos-chiefs-climb-falcons-drop?campaign=Facebook_writers_harrison

kicsit én is úgy érzem, hogy keverik a rájátszásba jutás esélyét az erősorrenddel. Pl.: sajtfejűek 12. helyeMiska84
Sokan pedig azt felejtik el, h egy nfl csapat nem csak offense-ből áll! :p
Green Bay ellen az első 3 fordulóban 400+ yard-ot csináltak az ellenfelek!
több mint 12 éve

kicsit én is úgy érzem, hogy keverik a rájátszásba jutás esélyét az erősorrenddel. Pl.: sajtfejűek 12. helye

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ugyanez TRich-ről és Donald Kacsáról:

"Sunday was a wakeup call for all those that thought Trent Richardson would be the answer to the Colts running woes. Poor blocking up front forced the newly acquired running back to gain 46 of his 60 yards after contact. Donald Brown had the complete opposite day. On his three runs he saw two gaping holes. In the middle of the second quarter, on the only trap the Colts ran all day, Brown ran 20 yards in a straight line before he was even touched. It was still quite the display by Richardson though as he dragged defenders almost every play, he had just one run on which he didn’t gain any yards after contact."

Kíváncsi lennék, hogy lebontva a playeket mennyi ebből az ahol találhatott volna magának lyukat, csak nem sikerült, és mennyi ahol a fal nem dolgozott jól. De az a 60-ból 46 yard YAC nagyon durva. Ha sikerülne összeszokni és egy kicsit jobban blokkolni neki, ez a srác végigrángatná a csapatot magával a pályán.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
PFF ReFo Week 4:

"For the last three games Anthony Castonzo has looked like the best left tackle in the NFL. After his Week 1 debacle against Oakland, Castonzo has given up just four pressures and has been downgraded in the running game just four times as well. In those three games he totaled a grade of +13.4 with his highest grade of +4.8 coming against the Jaguars. Castonzo’s Pass Blocking Efficiency is now up to 94.4 and he is our 5th highest graded tackle."

Csak így tovább!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Whalen ment a PS-ba!

több mint 12 éve

" Let's hope Luck doesn't channel his inner Schaub." Ez tetszik😀

több mint 12 éve

Szerintem is! 10 körül lenne a reális!

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/krmywfuqjfuya15vqtrk
Power Rankings, Week 5: Broncos, Chiefs climb; Falcons drop
Some questioned Elliot Harrison's placement of Tom Brady's New England Patriots in last week's Power Rankings. Did the Pats hang on to their spot for Week 5? Plus, a new No. 1 takes the reins.

picit túlzás a 6. hely azért még sztem...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Na utána néztem, Werner sikeresen azt a szalagot szakította el, amelyik összefogja az ember lábfejét a sarkával...ez felel a lábfej és a lábujjak hajlításáért, mozgatásáért...szép sérülés...FearTomi
Biztos, hogy elszakította (tear/torn) és nem meghúzta (strain)? Tudom, az NFL nem a magyar egészségügy, de mikor nekem szalag szakadásom volt, ahhoz 6 hét kellett csak arra, hogy gipsz/kötés nélkül tudjak járni, kosarazni meg még hosszú ideig nem mertem vele (fájt is terhelésre).peterk2005
Pagano azt mondta torn és a hírekben is torn van írva😉 Azért a magyar egészség ügyben kapott ellátásodat ne hasonlítsuk már ahhoz amit egy NFL játékos kap😀 Én amikor kb. letörtem a kézfejemet az alkaromról, 6 hónapig voltam gipszben, egy NFL játékos 2 hónap után újra a pályán lenne😀

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Na utána néztem, Werner sikeresen azt a szalagot szakította el, amelyik összefogja az ember lábfejét a sarkával...ez felel a lábfej és a lábujjak hajlításáért, mozgatásáért...szép sérülés...FearTomi
Biztos, hogy elszakította (tear/torn) és nem meghúzta (strain)? Tudom, az NFL nem a magyar egészségügy, de mikor nekem szalag szakadásom volt, ahhoz 6 hét kellett csak arra, hogy gipsz/kötés nélkül tudjak járni, kosarazni meg még hosszú ideig nem mertem vele (fájt is terhelésre).peterk2005
Gasol 33 évesen szakította el ugyanezt a szalagját azt hiszem és 2 hónap alatt felépült mondjuk.
És az kosárlabda, ott szerintem azért a sok, állandó ugrálás miatt nagyobb terhelést is kap a lábfej.

több mint 12 éve
Biztos, hogy elszakította (tear/torn) és nem meghúzta (strain)? Tudom, az NFL nem a magyar egészségügy, de mikor nekem szalag szakadásom volt, ahhoz 6 hét kellett csak arra, hogy gipsz/kötés nélkül tudjak járni, kosarazni meg még hosszú ideig nem mertem vele (fájt is terhelésre).

több mint 12 éve
ez az jelenti h IR? 😕Miska84
Ugyan, 4-6 hét.FearTomi
Papíron.
De nem lepne meg, ha a duplája lenne végül, vagy pedig IR.
Főleg Paganoékat ismerve, akik óvatoskodnak a sérülésekkel és nem kockáztatnak általában.

több mint 12 éve
ez az jelenti h IR? 😕Miska84
Ugyan, 4-6 hét.

több mint 12 éve
ez az jelenti h IR? 😕

több mint 12 éve
Na utána néztem, Werner sikeresen azt a szalagot szakította el, amelyik összefogja az ember lábfejét a sarkával...ez felel a lábfej és a lábujjak hajlításáért, mozgatásáért...szép sérülés...

több mint 12 éve
Kb. mint Bradshaw múltkor, aztán nézd mi lett belőle😊FearTomi
azért az agyrázkódás más mint a mozgásszervi sérülés.
amúgy nem is látszik a videon h az elé vetődő tacklet végrehajtani akaró ember miatt sérült meg (esetleg lába vagy válla) vagy az érkező másik védő fejelte-e meg a kezétMiska84
Havili nem akkor sérült meg.
Illetve akkor is, de utána simán visszajött játszani.
A végén, amikor őt állítottuk be RB-nek, talán pont az utolsó futásánál egy védő rárepült a bokájára és utána le is sántikált a pályáról.

több mint 12 éve
Kb. mint Bradshaw múltkor, aztán nézd mi lett belőle😊FearTomi
azért az agyrázkódás más mint a mozgásszervi sérülés.
amúgy nem is látszik a videon h az elé vetődő tacklet végrehajtani akaró ember miatt sérült meg (esetleg lába vagy válla) vagy az érkező másik védő fejelte-e meg a kezétMiska84
Bradshawnak a nyakában van az agya?😀 Nyak sérülés miatt nem játszott.FearTomi
hát elég vastag neki 😊
bocs azt hittem agyrázkódás