Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Minnyá sírok...A rohadt életbe Pep, ha nem szórakozod el a Miami meccset... most hibátlan lenne a csapat.... De kár érte ááááááááh... Mennyire jó ez a csapat, ha jó a játékhívás is...
És Paganoék FA-zása a védelembe egyébként no comment, hetek óta zseniális az egység. Hatalmas pacsi nekik. Toler is, ma hibázott párat, de amikor kellett, villant.
több mint 12 éve
Nyert a Chelsea, nyert a Kispest, nyert a Colts! Megyek bebaszni srácok,ennél jobb napom nem is lehetne! Proud to be a Colt! <3BorbinhoTen loss, Hou loss?
több mint 12 éve
azért amit a secondary a végén védekezett, azt említsük meg
több mint 12 éve
Nyert a Chelsea, nyert a Kispest, nyert a Colts! Megyek bebaszni srácok,ennél jobb napom nem is lehetne! Proud to be a Colt! <3
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Korán sem hibátlan, de megvan! Luck, Hilton már most legendák kb. Brown szerintem összeszedte magát, Richardsonnak meg élhetőbb lehetőségeket kellene adni! A D-nek hatalmas köszönet!!! Wayne...gondolom róla nem kell semmit mondanom! Szép volt srácok!😊
több mint 12 éve
Gratulálok srácok, szép és értékes győzelmet szereztetek.Habár szidtátok a playcallingot, nagyon szépen rájátszottatok a csapat gyengepontjaira, és megmutattátok azt amit már többször leírtunk a topicban,hogy a nagy hype kicsit túl van értékelve.
ST-ben, védelemben, és támadásban is ott voltatok, szóval megérdemelt győzelem.
több mint 12 éve
IMÁDOM EZT A CSAPATOT!shadyMi lenne ha a Jack helyett a Colts jönne Londonba?😀
Azonnal mennék jegyet venni 😀
több mint 12 éve
IMÁDOM EZT A CSAPATOT!
több mint 12 éve
3, harmad elején azt éreztem olyan ez mint a tavalyi GB elleni...És bejött...
HATALMAS Respect mindenkinek!!!!
😊))
Reszkess Denver D😀😀😀:
több mint 12 éve
Mathisnek egy sack kell a 100hoz, Waynenek pedig 10 kell az 1000 elkapáshoz. hétvégén legyen meg mindkettő és nyerünk (jó tudom a második elég valószínűtlen)meg is van a 100. sack
www.indystar.com/article/20131002/SPORTS03/310020077/Out-shadows-Mathis-Wayne-closing-career-milestones-without-their-famous-running-matesMiska84
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
ez csak azért van mert az utóbbi meccseinket simán nyertük, és hát az valljuk be ez nem mi vagyunk 😀Kellenek az izgalmak.
több mint 12 éve
DT Fili Moala starts for Ricky Jean Francois, S Delano Howell starts for LaRon Landry. Satele back at center and McGlynn back at guard.FarkyFasza lesz😀
több mint 12 éve
DT Fili Moala starts for Ricky Jean Francois, S Delano Howell starts for LaRon Landry. Satele back at center and McGlynn back at guard.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Colts inactives vs. Seattle:L.Landry
S.Havili
A.Bradshaw
X.Nixon
B.Werner
M.Hughes
R.Jean Francois
több mint 12 éve
Azért Coby nem annyira gyenge mint az első héten.. OK nem várok el tőle 40-50 yardos elkapásokat, de ha nem droppol akkor én már dícsérem, és Stez lehet lassan mehetsz pezsgőt venni Neki 😀Stev85Egyáltalán nem gyenge. A TE-k között yardban a top15-ben van, a 2TD-vel top 10-ben, a másodévesek között mérföldekkel vezeti a listát, a harmadévesek között is csak Cameron, Clay és Julius Thomas előzi meg. Nem rosszak ezek a számok, csak mi ennél is többet várunk tőle. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Azért Coby nem annyira gyenge mint az első héten.. OK nem várok el tőle 40-50 yardos elkapásokat, de ha nem droppol akkor én már dícsérem, és Stez lehet lassan mehetsz pezsgőt venni Neki 😀Stev85Majd akkor bontok pezsgőt, ha elkap 700 yardot és minden meccsen hasznára válik a csapatnak, nem pedig csak 1-1-szer villan meg.
több mint 12 éve
Luck Be a LoserHatalmas 😊
Majd meglátjuk. Amúgy egész jó. 😊peterk2005
több mint 12 éve
én azt hiányolom h RZ-ban nem játsszuk meg azt h csak felíveljük neki a lasztit. Nemhiszem hogy ahhoz olyan baromi nagy tudás kéne. Két fejjel magasabb bármelyik védőnél szinte, még el se kell szakadnia. Amugy a Dongóval mi van? Most ő volt a facebook friday-ban, lehet tudni róla vmit hogy hogy halad a tanulással?
több mint 12 éve
szerintem is egyre jobb. mármint tavaly villanásai se voltak. idén azért minden meccsen elkap pár labdát. hozott már 2 TD-t. lehet, hogy többet vártunk tőle, de legalább már elfogadhatóan játszik
több mint 12 éve
Azért Coby nem annyira gyenge mint az első héten.. OK nem várok el tőle 40-50 yardos elkapásokat, de ha nem droppol akkor én már dícsérem, és Stez lehet lassan mehetsz pezsgőt venni Neki 😀
több mint 12 éve
Luck Be a LoserMajd meglátjuk. Amúgy egész jó. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Fleener majd most fog robbanni😊FearTomiEz már nekem is eszembe jutott. Allen hiánya esetleg felgyorsíthatja a fejlődését.
Vagy álmodik a nyomor? 😊

több mint 12 éve
Colts RB Ahmad Bradshaw is out at least two weeks while deciding his next step, surgery or not.Adam Schefter