Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 979
Jók voltunk... 😀

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
lassan el lehet gondolkodni azon meddig is viheti ez a csapat

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Minnyá sírok...
A rohadt életbe Pep, ha nem szórakozod el a Miami meccset... most hibátlan lenne a csapat.... De kár érte ááááááááh... Mennyire jó ez a csapat, ha jó a játékhívás is...
És Paganoék FA-zása a védelembe egyébként no comment, hetek óta zseniális az egység. Hatalmas pacsi nekik. Toler is, ma hibázott párat, de amikor kellett, villant.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Nyert a Chelsea, nyert a Kispest, nyert a Colts! Megyek bebaszni srácok,ennél jobb napom nem is lehetne! Proud to be a Colt! <3Borbinho
Ten loss, Hou loss?
több mint 12 éve
azért amit a secondary a végén védekezett, azt említsük meg
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nyert a Chelsea, nyert a Kispest, nyert a Colts! Megyek bebaszni srácok,ennél jobb napom nem is lehetne! Proud to be a Colt! <3

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Korán sem hibátlan, de megvan! Luck, Hilton már most legendák kb. Brown szerintem összeszedte magát, Richardsonnak meg élhetőbb lehetőségeket kellene adni! A D-nek hatalmas köszönet!!! Wayne...gondolom róla nem kell semmit mondanom! Szép volt srácok!😊

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Gratulálok srácok, szép és értékes győzelmet szereztetek.
Habár szidtátok a playcallingot, nagyon szépen rájátszottatok a csapat gyengepontjaira, és megmutattátok azt amit már többször leírtunk a topicban,hogy a nagy hype kicsit túl van értékelve.
ST-ben, védelemben, és támadásban is ott voltatok, szóval megérdemelt győzelem.
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
IMÁDOM EZT A CSAPATOT!shady
Mi lenne ha a Jack helyett a Colts jönne Londonba?😀
Azonnal mennék jegyet venni 😀

több mint 12 éve
IMÁDOM EZT A CSAPATOT!
több mint 12 éve
3, harmad elején azt éreztem olyan ez mint a tavalyi GB elleni...
És bejött...
HATALMAS Respect mindenkinek!!!!
😊))
Reszkess Denver D😀😀😀:

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Mathisnek egy sack kell a 100hoz, Waynenek pedig 10 kell az 1000 elkapáshoz. hétvégén legyen meg mindkettő és nyerünk (jó tudom a második elég valószínűtlen)
 www.indystar.com/article/20131002/SPORTS03/310020077/Out-shadows-Mathis-Wayne-closing-career-milestones-without-their-famous-running-matesMiska84
meg is van a 100. sack

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
ez csak azért van mert az utóbbi meccseinket simán nyertük, és hát az valljuk be ez nem mi vagyunk 😀
Kellenek az izgalmak.
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
DT Fili Moala starts for Ricky Jean Francois, S Delano Howell starts for LaRon Landry. Satele back at center and McGlynn back at guard.Farky
Fasza lesz😀

több mint 12 éve
DT Fili Moala starts for Ricky Jean Francois, S Delano Howell starts for LaRon Landry. Satele back at center and McGlynn back at guard.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Colts inactives vs. Seattle:
L.Landry
S.Havili
A.Bradshaw
X.Nixon
B.Werner
M.Hughes
R.Jean Francois

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért Coby nem annyira gyenge mint az első héten.. OK nem várok el tőle 40-50 yardos elkapásokat, de ha nem droppol akkor én már dícsérem, és Stez lehet lassan mehetsz pezsgőt venni Neki 😀Stev85
Egyáltalán nem gyenge. A TE-k között yardban a top15-ben van, a 2TD-vel top 10-ben, a másodévesek között mérföldekkel vezeti a listát, a harmadévesek között is csak Cameron, Clay és Julius Thomas előzi meg. Nem rosszak ezek a számok, csak mi ennél is többet várunk tőle. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért Coby nem annyira gyenge mint az első héten.. OK nem várok el tőle 40-50 yardos elkapásokat, de ha nem droppol akkor én már dícsérem, és Stez lehet lassan mehetsz pezsgőt venni Neki 😀Stev85
Majd akkor bontok pezsgőt, ha elkap 700 yardot és minden meccsen hasznára válik a csapatnak, nem pedig csak 1-1-szer villan meg.

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Luck Be a Loser

Majd meglátjuk. Amúgy egész jó. 😊peterk2005
Hatalmas 😊
több mint 12 éve
én azt hiányolom h RZ-ban nem játsszuk meg azt h csak felíveljük neki a lasztit. Nemhiszem hogy ahhoz olyan baromi nagy tudás kéne. Két fejjel magasabb bármelyik védőnél szinte, még el se kell szakadnia.

Amugy a Dongóval mi van? Most ő volt a facebook friday-ban, lehet tudni róla vmit hogy hogy halad a tanulással?
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
szerintem is egyre jobb. mármint tavaly villanásai se voltak. idén azért minden meccsen elkap pár labdát. hozott már 2 TD-t. lehet, hogy többet vártunk tőle, de legalább már elfogadhatóan játszik

több mint 12 éve
Azért Coby nem annyira gyenge mint az első héten.. OK nem várok el tőle 40-50 yardos elkapásokat, de ha nem droppol akkor én már dícsérem, és Stez lehet lassan mehetsz pezsgőt venni Neki 😀

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Luck Be a Loser

Majd meglátjuk. Amúgy egész jó. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Fleener majd most fog robbanni😊FearTomi
Ez már nekem is eszembe jutott. Allen hiánya esetleg felgyorsíthatja a fejlődését.

Vagy álmodik a nyomor? 😊

több mint 12 éve
Mike Green Bay Packers Nebraska Cornhuskers 93 — Mike
Colts RB Ahmad Bradshaw is out at least two weeks while deciding his next step, surgery or not.Adam Schefter

Co-Founder - New York Yankees Hungary Podcast
Founder - Catch! Blog
https://catch.blog.hu/