Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
"Season ending surgery for Bradshaw"

Varázslatos!FearTomi
Hogy nekünk baszki egyszer nincs legalább egy kis mázlink..
Ezek után remélem T-Rich vasbetonból van, mert utána hatalmas szakadék van Kacsáig..
Félek következő Landry lesz de akkor valami nagy víznek megyek, az fix...

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
"Season ending surgery for Bradshaw"

Varázslatos!

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
peterk, tudom, hogy nem direkt beszelsz el mellettem, mar szamtalan vitaban is ugyanigy eljatszottad ezt, tehat leirom akkor maskepp.
igen, nagyon orvendetes, hogy tudunk futni, ebben nem tudom, hol mondtam neked ellent. ez remek.
aranylag jol mennek a no-coast passzok is, ez is remek. a deep ballok szarok, de en ha nem is szivesen de bealdoznam ezt az elozo ketto fenyeben. NEM az egyes jatekelemekben latom a hibat, mert onmagaban foleg, ha a fal tehetsegszintjet nezzuk eg es fold a kulonbseg a tavalyi evhez kepest az idei fal teljesitmenyenek javara. vannak szabad gapek a futojatekban, jo a passz playek designja es a wrek nem lettek szarabbak tavaly ota, mert nagyon sokszor talal Andy L csont ures, de legalabb elszakado celpontot.
ebben mind-mind egyetertunk, en legalabbis az elozo hszemben sem es azelott sem allitottam ennek az ellenkezojet. en a kiszamithatosagot fikazom, meg azt, hogy hamilton rendszeresen onmaganal akar okosabb lenni, pedig neha a legegyszerubb, legtrivialisabb gondolkodasmod a legnehezebben kiszamithato szerintem. ha most ilyen korulmenyek kozott erre kepesek a sracok, akkor egy nagyon minimalis kreativitassal szerinted mit lehetne kihozni beloluk ? es ehhez kepest nekem annak kene orulni, ami van ? lol, ilyen jo jatekoskeret sztem kb legalabb 5 eve nem volt, hat most ettol nem fogok seggreulni, mar bocs.

de tessek, akkor konkretizalom a dolgot. nezzuk meg, hogy figyelembe veve a labda helyzetet (down&yard+a palyan levo spot) es a palyara kuldott personnelt, mennyire kiszamithatoan cselekszunk. vazolnam miert nem kell orakig videozni az ellenfel vedelmenek (idezojelben persze, amugy nyilvan megteszik):

sajat terfel 40-45 yardos elott 22 v 21 personnel 1st down. hanyszor passzoltunk es hanyszor futottunk ?
sajat terfel 40-45 yardos elott 22 v 21 personnel besult (1-3 yardos) futas, hanyszor cserelunk ilyenkor 11 personnelre ?
ezen esetekben
a., ha shotgunban allunk fel, hanyszor futunk, hanyszor passzolunk ?
b., ha singleback a felallas, hanyszor jon a play action, hanyszor passzolunk es vegul hanyszor futunk BARMERRE ?
a sajat 40 es az ellenfel 40ese kozott hanyszor dobtunk 2. es barmennyire play action deep ballt, es ez a szam hogyan aranyul az osszes megdobott mely kiserletunk szamahoz, illetve a palya mas reszen megtett hasonlo probalkozasainkhoz es mekkora variancat latunk ekozott, az eredmeny allasa illetve a palyan levok posztja kozott ? (jo, az tenykerdes h barmilyen offense a palya ezen reszen fog legtobbet kiserletezni bombakkal, de nem ilyen kiszamithatoan az eg aldja meg a kedves tamado-koordinatorunkat ...)

es ez csak par gyakorlati pelda, hogy mire gondolok kiszamithatosag alatt. igy mar erted mivel van bajom, illetve steznek is ?

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Én úgy vagyok vele, hogy ismerem a csapat igazi oldalát, viszont a védelem azért képes hullámzásra, míg a támadókra kihat, ha Pep szar gameplannel állít oda a meccsre.
Most van úgy igazán először, hogy azt mondom, hogy ez a meccs tőle fog függni és a jó gameplantől. (Pontosítok, a Dolphins elleni is ilyen volt, de ott csődöt mondott, ám azóta eltelt pár hét, jött Ricsi is, a védelem a szebbik arcát mutatja, így most sokkal nagyobb hangsúlyt fog kapni Pep személye.)
Mert a Raiderst és a Jaxet is vertük, előbbin ismét csődöt mondott barátunk, de azért ezeket hozni is kellett annak ellenére, hogy a Raiders pozitív idáig Pryorral.
És akkor jön a kérdés, vajon a 49ers elleni W azért volt, mert mi voltunk olyan jók, vagy mert ők olyan gyengék?
Hát, azt hiszem ez most vasárnap ki fog derülni, hogy tényleg a mezőny mely részébe tartozunk. Mert az oké, hogy hova tartozhatnánk, hiszen a rosterben és Luckban annyi potenciál van, hogy a mezőny elején volna a helyünk, ha sikerül kihozni ezt például az O-ból. Na most ez megint Pep feladata, hogy kihozza. Csakis az övé, senki másé. Luck nem tud helyette is mindent megcsinálni. Arians tavaly megtette, kihozta a maximumot. Ez az offense pedig jobb a tavalyinál, ezt meg merem kockáztatni, még Allen nélkül is, simán, holott az ő kiesése nagyon nagy csapás a csapatrésznek.
Én nem várok izgalmas meccset, bár mondjuk, hogy 2 TD-s különbségre tippelek, nem nekünk.
Lynch szvsz szét fog minket futni, ahogy Wilson is sokszor indul majd meg.

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Mit várok?
150 körüli Lynch futott yardot.
Attól félek, ő még sok lesz ennek a védelemnek Wilsonnal karöltve.
Mathis remélem is, hogy hoz pár sacket. 😊 Bár amikor ennyire adja magát a jó matchup, általában akkor jön a meglepetés.
Az biztos, hogy Landry nagyon kellene futás ellen, ahogy RJF is.
O-ban Luck dobni fog szerintem picket, ettől függetlenül azért párszor villanni fog.
Amit hiányolok az a Hilton felé menő deep passz, Pep nem nagyon operál ezekkel... Remélem, ezúttal ez másként lesz, mert meglephetjük a Hawks védelmet, főleg, mivel azért Waynet javarészt leszedi majd Sherman, míg Brownert meg nem hinném, hogy DHB annyiszor meg tudná verni majd.
Richardson pedig 50 yard alatt marad. 😀Stez
Én egy dologtól félek. Wayne az elmúlt 2 meccs alatt 2-szer kelt föl nehezen a földről. Remélem Sherman nem fogja annyira jól fogni, hogy fel sem kel...FearTomi
Akkor jobban aggódnék a helyedben,ha Browner vagy Maxvell fogná.

Amúgy Luck , Baldwin(WR) és Sherm csapattársak voltak a Stanfordon, és most kérdezték őket egymásról.
Doug szerint Luck lehet a legnagyobb Qb ever. Luck is elismerően szólt Baldwin munkamoráljáról, plusz ugye Sherm az első 2 évében WR volt, szóval őt is ismeri.
Kiemelte,hogy jó csapattárs, és nagyon gyors, sokszor kellett arra figyelnie,nehogy mögé dobjon,és úgy látszódjon,hogy ő hibázott 😀

Rossz hír nektek,hogy Irvin visszatér, és mind a LB edzőnk,mind pedig PC magasztalta a SAM spotban nyújtott teljesítményét,ezen kívül egyértelmű passz szituációknál DE-ben is fent lesz.

Láthatólag kezdjük levetkőzni az idegenbeli rossz szerepléseinket, szóval sokat várok.
Őszintén nem tudom,hogy hová is tegyelek titeket.
Egyrészt ebből a 3 győzelemből 2 a liga talán leggyengébb csapati ellen jött, plusz ugye egy nagyon megruházott,kicsit összeesett SF harmadikként.
Viszont a 3-1 az 3-1, és Luckot sem szívesen becsülném alá.
Egy 3-7 pontos győzelemben reménykedem, hiszen mint tudjátok, a támadó oldalunk elég gyenge.

szerk: Azt sikerült lehagynom,hogy eddig jól balanszolt gárdának tűntök,és az ilyen csapatoknak sokkal több esélyt adok,mint az olyan frencsájzoknak,ahol a támadósor dominanciáján alaszik a védelem,mert szvsz többször láttuk,már,hogy amikor jön a tél, a rosszidő, az erősebb ellenfél, akkor már nem tudnak 70%-os labdabirtoklást produkálni és extra pihenőt adni a védelemnek,plusz más extra hátrányból támadó offense ellen védekezni mint egálnál,ahol nyitva a teljes playbook, de nem akarom elterelni a szót 😊
több mint 12 éve
RJF, Landry és Bradshaw out 😕((Miska84
Ettől féltem mikor jött Landry... Ennyire üveg???
3. meccse sérült..

több mint 12 éve
ja az meg a megnagyobb vicc ha ezek ellenere tudunk futni es hanyagoljuk, ez eddig 2 meccsen fordult elo mindossze a 4bol, plusz ez a meccs ahol az ellen a csapat ellen voltunk keptelenek futni t-rich teljesitmenye ellenere, akit eddig romma szopattak a foldon. es vegul, de sajnos nem utolsosorban, semmi folyamatossagot nem lehet latni azt illetoen, h javulnank tamadasban a vonal mellett.MMMS
Alapvetően hasonlóan látjuk, de én a futásban nem látok problémát eddig. Meccsenként 150 yard, 4.9-es átlaggal nagyon jó, tőlünk meg, akik 2006 óta annak is örültünk, ha 80-90 yardot bírtunk futni 3.5-ös átlaggal, főleg. Az nem igaz, hogy csak olyanok ellen futottunk, akik földön szopettak volna. A Jags ilyen, de a többiek jó közepes, vagy kimondottan jó run-D-k. (Miami ellen 4.2 ypc, Niners 3.5, Oakland 4.0 futnak mások, 90-110 yardokat). Nekem a passz offense-ünk nem tetszik igazán, és elsősorban Hilton miatt. A Jags meccsen erre csak rátett egy lapáttal, hogy meg sem értették egymást, ezért - nem akarom megfejteni kinek a hibájából, de - mentek sorban a homályba a passzok. A Jags is fogott belőlük egy picket (majdnem kettőt), és a támadás sem haladt. Ezen kéne változtatni elsősorban, ennél a passz playek tavaly is jobban mentek, pedig akkor Luck-on a mostaninál nagyobb nyomás volt. (Most se kicsi, de emögött már kéne tudni játszani/haladni.)

Emellett én látok azért előrelépést is. A playcalling ha nem is frenetikus, de azért az utobbi két meccsen már határozottan jobb, mint előtte. Most már inkább az van, hogy általában megfelel, de vannak szakaszok, szituk amikor gyenge. De láttuk - akár a SF ellen is -, hogy azért máshol se fenékig a tejfel, mások is tudnak bután hívni, olyanok is akiknél ez abszolút működött korábban. Emiatt vagyok türelmes, nincs értelme pár meccsből ítélkezni. A másik, hogy Robilluma írta aszt hiszem pár hete, hogy pl. a falnál az összeszokás vagy egy úgy séma (bármelyik, nálunk az összeszokás inkább) nagyon gyakran úgy kezd el működni, hogy hosszú meccsekig, sőt, fél- egy idényen át csak szenvedés van, aztán egyszer csak hirtelen elkezdenek megnyílni azok a lyukak, és hirtelen minden a helyére kerül. Az oline ahhoz képest, hogy hány új ember van, és a sérülések miatt is szedett-vedett, egész korrekten muzsikál, a blokkolás pedig még bőven helyére kerülhet mind futásban mind passzban. (Vannak bíztató jelek is, Castonzo kimondottan jó, Cherilus kezdi felvenni a fonalat, McGlynn centerben nem lóg ki, és Thorton is tűrhetően mutatkozott be, stb. Lehet még ebből valami.)peterk2005
Én látok problémát, de hát kinek mi. 😊
Nekem sokszor az az érzésem, hogy a TD driveokat és a pontokat pont, hogy nem Pepnek köszönhetjük, hanem Luck zsenijének. Megvillan, 1st downokat fut, stb.
A futással nincs is baj, ezt nem mondtuk szerintem, a hívásokkal van a baj. Mert eddig nagyon nem mindegy, milyen futásokat hív és mikor. De ezt én már sokszor le is írtam. Trentet rendre beküldi a darálóba 2-3 yardokért, drawból nem futtatja, szélre alig hívunk futásokat, pedig hát az eddigiek alapján ezek mennének pont.
Trent kapja azokat a teljesen átlátszó futásokat középre, ahol 1-2 WR van még a pályán, két TE blokkol és bent van Havili is. Hát nyilván a hülye is tudni fogja, hogy már megint jön Trent.
Őt is kéne drawból futtatni, meg szélre és hasonlók, amikor mondjuk nem feltétlenül az jön le, hogy mi itt futni fogunk. Mert jó gyerek ez a Ricsi, de 8-9 emberes boxban ő sem fog tudni villanni. A maximumokat így is rendre kihozza a futásokból azzal, hogy ütközések után is még megy, amíg tud.
Pep nem is a meglepetések embere. Egy futásra nem emlékszem, aminél 3 vagy több WR lett volna fent a pályán, ezzel is kicsit csökkentve a boxban lévők számát. Pedig valamit kezdeni kell ezzel, mert tényleg a homlokára van írva, hogy mikor mit akar játszani és rohadtul nincs nehéz dolga a DC-knek vele.
És igen, Hiltont meg alig küldi deep útvonalra, feleannyira sincs kihasználva a srác, mint amit tud.
És ezért sírom vissza Arianst, hiába volt túl konzervatív nagy előnynél. Ő a dropkirály Averytből is kihozta a maximumot, ami pedig 1000+ yard lett volna, ha el is kapja a labdák nagy részét, amiket egyébként elejtett. És Hiltonból is kihozta az állatot, slotban játszatva őt, ugyanúgy, ahogy most Hamilton. De valami mégsem okés... Pedig TY azóta nagyon nagyon sokat fejlődött szemlátomást, ennek tudatában pedig ez még idegesítőbb hiba.
Még mindig azt látom, hogy Pep a felét sem tudja kihozni ebből az O-ból, mint ami valójában bennük van. És nem a fal összeszokása a gond, mert magukhoz képest ezek a srácok eddig jók. Főleg Castonzo, aki jelenleg top5 LT a szezonban, hát basszus... Most kivételesen nem tudok rájuk rosszat mondani, itt ezúttal Pep bűzlik.
Szerintem.

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
RJF, Landry és Bradshaw out 😕((

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
ja az meg a megnagyobb vicc ha ezek ellenere tudunk futni es hanyagoljuk, ez eddig 2 meccsen fordult elo mindossze a 4bol, plusz ez a meccs ahol az ellen a csapat ellen voltunk keptelenek futni t-rich teljesitmenye ellenere, akit eddig romma szopattak a foldon. es vegul, de sajnos nem utolsosorban, semmi folyamatossagot nem lehet latni azt illetoen, h javulnank tamadasban a vonal mellett.MMMS
Alapvetően hasonlóan látjuk, de én a futásban nem látok problémát eddig. Meccsenként 150 yard, 4.9-es átlaggal nagyon jó, tőlünk meg, akik 2006 óta annak is örültünk, ha 80-90 yardot bírtunk futni 3.5-ös átlaggal, főleg. Az nem igaz, hogy csak olyanok ellen futottunk, akik földön szopettak volna. A Jags ilyen, de a többiek jó közepes, vagy kimondottan jó run-D-k. (Miami ellen 4.2 ypc, Niners 3.5, Oakland 4.0 futnak mások, 90-110 yardokat). Nekem a passz offense-ünk nem tetszik igazán, és elsősorban Hilton miatt. A Jags meccsen erre csak rátett egy lapáttal, hogy meg sem értették egymást, ezért - nem akarom megfejteni kinek a hibájából, de - mentek sorban a homályba a passzok. A Jags is fogott belőlük egy picket (majdnem kettőt), és a támadás sem haladt. Ezen kéne változtatni elsősorban, ennél a passz playek tavaly is jobban mentek, pedig akkor Luck-on a mostaninál nagyobb nyomás volt. (Most se kicsi, de emögött már kéne tudni játszani/haladni.)

Emellett én látok azért előrelépést is. A playcalling ha nem is frenetikus, de azért az utobbi két meccsen már határozottan jobb, mint előtte. Most már inkább az van, hogy általában megfelel, de vannak szakaszok, szituk amikor gyenge. De láttuk - akár a SF ellen is -, hogy azért máshol se fenékig a tejfel, mások is tudnak bután hívni, olyanok is akiknél ez abszolút működött korábban. Emiatt vagyok türelmes, nincs értelme pár meccsből ítélkezni. A másik, hogy Robilluma írta aszt hiszem pár hete, hogy pl. a falnál az összeszokás vagy egy úgy séma (bármelyik, nálunk az összeszokás inkább) nagyon gyakran úgy kezd el működni, hogy hosszú meccsekig, sőt, fél- egy idényen át csak szenvedés van, aztán egyszer csak hirtelen elkezdenek megnyílni azok a lyukak, és hirtelen minden a helyére kerül. Az oline ahhoz képest, hogy hány új ember van, és a sérülések miatt is szedett-vedett, egész korrekten muzsikál, a blokkolás pedig még bőven helyére kerülhet mind futásban mind passzban. (Vannak bíztató jelek is, Castonzo kimondottan jó, Cherilus kezdi felvenni a fonalat, McGlynn centerben nem lóg ki, és Thorton is tűrhetően mutatkozott be, stb. Lehet még ebből valami.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Injury report:

Limited Practice: Vontae Davis, H. Thorton

Did Not Practice: Bradshaw, Havili, Howell, JeanFrancois, Landry, WernerFearTomi
Havilire day to dayt írtak az Sbn még kedden.
Werner ugye fix nem lesz.
Engem ami kicsit jobban izgat Bradshawnál, az a SS poszt.. Landry és Howell is sérült, remélem össze rakják őket a hét végére mert ha nem kovászban leszünk...

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Szerintem kikapunk 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Bradshawk játéka kétellyelteli, doubtful

több mint 12 éve
Injury report:

Limited Practice: Vontae Davis, H. Thorton

Did Not Practice: Bradshaw, Havili, Howell, JeanFrancois, Landry, Werner

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Amit hiányolok az a Hilton felé menő deep passz, Pep nem nagyon operál ezekkel... Stez
Én nem csak a deep passzt hiányolom. Pep valahogy nem tudja megtalálni, hogy Hilton hogy lehetne a csapat hasznára.peterk2005
es ez azert van, ami miatt en 4 egesz meccs utan a pokolba kivanom hamiltont. barmit csinalunk azt kiirjuk knagy betukkel minden snap elott a homlokunk kozepere. erdekes h amint megtori a sajat baromarcu tendenciait, amire egy magamfajta fotelszurkolo is nagyjabol 1.5 negyed megnezese, 0 elemzes es 0 videozas utan rajon, aka vegre futunk egy besult futoplay utan 2&8ra shotgunbol egy drawt egybol elrohan a 3. szamu futonk (a liga egyik legotvarabb futas elleni vedekezese ellen) 50 yardot.
ez a borzaszto egyebkent, h innen latszik mennyire tehetseges a keret az atlagos fal ellenere, mert ide a rozsdas bokot h ennyire kiszamithato playcallal a liga 3/4-e szivna, mint a torkosborz. lehet itt mentegetni a munder becsuletet es en aztan nagyon nem szoktam ennyire elhamarkodottan fikazni, de az, h a jaguars ellen nem tudtunk futni az egy vicc es nem a fal hibaja velemenyem szerint elsosorban.
persze ok is lehetnenek jobbak, nyilvan nem egy gottkaiser egysegrol beszelunk, de ha visszanezitek akkor a kozepre meno futasainknal folyamatosan nyilegyenesen repultek a jags jatekosok a gapbe, mert ketseguk sem volt arrol, h mi fog kovetkezni. most ez csak ugy mukodne ha olyan jatekosanyag lenne a falban, ami arra lenne predesztinalva h hulyere dominalja az ellenfelet, de ez pontosan tudja mindenki h nem az az egyseg tehetsegszintben. oldalra nehanapjan ha futottunk egybol jottek az 5-6 yardok, dehat azt a lapot is csak neha forgatta meg a jo pep, kb h ne mondja azt senki h hiaba gyakoroljak edzesen.
ja az meg a megnagyobb vicc ha ezek ellenere tudunk futni es hanyagoljuk, ez eddig 2 meccsen fordult elo mindossze a 4bol, plusz ez a meccs ahol az ellen a csapat ellen voltunk keptelenek futni t-rich teljesitmenye ellenere, akit eddig romma szopattak a foldon. es vegul, de sajnos nem utolsosorban, semmi folyamatossagot nem lehet latni azt illetoen, h javulnank tamadasban a vonal mellett. 1. meccs: hektikussag, a vedelem sem volt topon, nyogvenyeles. 2. meccs: bemutattuk h kell egy csapatnak tokonszurnia magat egy eles meccsen. 3. meccs: hatalmas meccset hoztak underdogkent. 4. meccs: a minimalisat kihoztuk egy iszonyatosan gyenge ellenfel ellen. (amugy nekem tetszett a jax D, foleg a sec). folyamatossag? semmi. kilatasok ? meh.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amit hiányolok az a Hilton felé menő deep passz, Pep nem nagyon operál ezekkel... Stez
Én nem csak a deep passzt hiányolom. Pep valahogy nem tudja megtalálni, hogy Hilton hogy lehetne a csapat hasznára. Ha így megy tovább, egy közepes átlag-elkapót csinál belőle, pedig sokra vihetné. 😕 (De még korai az ítélet, nem akarok károgni.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
mit vártok a vasárnapi meccstől?braxa88
Országos kettest. (A Niners ellen bejött 😀)

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
én úgy gondolom h ez a csapat jelenleg bárki ellen esélyesként lép pályára hazai pályán, leszámítva a Broncost.
több mint 12 éve
Mit várok?
Mathis remélem is, hogy hoz pár sacket. 😊 Bár amikor ennyire adja magát a jó matchup, általában akkor jön a meglepetés.
O-ban Luck dobni fog szerintem picket, ettől függetlenül azért párszor villanni fog.
Amit hiányolok az a Hilton felé menő deep passz, Pep nem nagyon operál ezekkel... Remélem, ezúttal ez másként lesz, mert meglephetjük a Hawks védelmet, főleg, mivel azért Waynet javarészt leszedi majd Sherman, míg Brownert meg nem hinném, hogy DHB annyiszor meg tudná verni majd.
Richardson pedig 50 yard alatt marad. 😀Stez
Én egy dologtól félek. Wayne az elmúlt 2 meccs alatt 2-szer kelt föl nehezen a földről. Remélem Sherman nem fogja annyira jól fogni, hogy fel sem kel...

több mint 12 éve
Luck és Wayne újra szerepelni fognak a Parks and Recreationben 😊 _a_legjobb_Sitcom_Höri
Az nem a Community neked?iktriad
az most nincs még, de mind2 hibátlan 😛 NBC powa 😀

több mint 12 éve
nem látom, hogy Wilson kinek fog passzolni.
lecsupaszítjuk őket 1D-s futócsapattá aztán reménykedünk, hogy Luck tehetsége nagyobb mint a Seattle védőké.

20-10 lesz, nem tudom kinek.

több mint 12 éve
Mit várok?
Richardson pedig 50 yard alatt marad. 😀

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
mit vártok a vasárnapi meccstől?braxa88
szvsz bármi kisülhet belőle. egy nagy pofon, de akár egy győzelem is. bár idén már talán nem vagyunk olyan szeszélyesek mint tavaly.

ha abból indulunk ki, hogy az elmúlt 2 meccsen mi volt, akkor simán meglehet a W is. főleg, hogy itthon játszunk. idegenben nem sok keresni valónk lenne valószínűleg.

minden esetre én optimista vagyok. jó kis csapat van itt újjáépülőben már most. azt mondom, lássunk egy szoros, jó meccset.

több mint 12 éve
én olyan 3-4 Mathis sacket 😀braxa88
És követelem a Davis pick6et!!!!
Vaughn pick6ről pedig csak álmomban vallok 😀

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
én olyan 3-4 Mathis sacket 😀
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
W