Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
És ha már elkapók, Ace Sanders ma ellenetek fog bemutatkozni, mint puntreturner az NFLben.iktriad
nem lesz puntunk 😉

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
És ha már elkapók, Ace Sanders ma ellenetek fog bemutatkozni, mint puntreturner az NFLben.iktriad
hát akkor remélem nem fog pályára lépni 😀shady
Ámen Shady 😛

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
hát akkor remélem nem fog pályára lépni 😀
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 853 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jags kirakta Stanzit...

Remélem Szöszit ma párszor összecsomagoljuk...Stev85
Kellettek az elkapók. McClendont már 3× rakjuk ki szombaton, hogy aztán hétfőn mindig visszahozzuk.

Nem volt helyük a rosteren, valószínűleg a PS-ba teszik vissza. Vidám lenne, ha a Vikes felszedné, aztán lehetne megint Cassel vs Stanzi vitát folytatni. 😀peterk2005
Egészséges WRből nincs elég a rosteren. Szombatig volt 2 (+1 - de Denard csak a mezszáma miatt WR). Ezért kellett felhozni Ebertet és most először Tobais Palmert.

És ha már elkapók, Ace Sanders ma ellenetek fog bemutatkozni, mint puntreturner az NFLben.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem volt helyük a rosteren, valószínűleg a PS-ba teszik vissza. Vidám lenne, ha a Vikes felszedné, aztán lehetne megint Cassel vs Stanzi vitát folytatni. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Jags kirakta Stanzit...

Höri akkor most tuti izgul kihez kerül 😀dugo1993
Nálunk elférne, Harnish helyére 😛 😀😀

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
Jags kirakta Stanzit...

Höri akkor most tuti izgul kihez kerül 😀

több mint 12 éve
Jags kirakta Stanzit...

Remélem Szöszit ma párszor összecsomagoljuk...

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát ja, Paganóék legyenek csak óvatosak, volt Oakland meccs is idén, nem csak Niners.

De mi elbízhatjuk magunkat nyugodtan. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
azért legyünk óvatosak, nem volt olyan régen az a tavalyi meccs...
több mint 12 éve
Lassan ideje kivennem Bradshaw-t a fantasy csapatomból... Richardson jelenlétével szvsz nem fogjuk a Jags ellen kockáztatni a rásérülést. Csak akkor fog játszani, ha kifogástalanul van. De akkor meg valószínűleg ma már legalább limited munkát végzett volna.peterk2005
Én ki nem venném, főleg a Jags ellen nem.FearTomi
Geez, ruled out. 😕 Pedig 25+ pontot csinálhatott volna. Richardson meg nem nálam van... 😀peterk2005
így sem örülhetnek a T-Rich fanok, mert Donald Kacsával legalább ennyit fognak osztozkodni... azt hittem idén már pályán nem látom az embert, de 49ers ellen is volt fenn..lehet csak nekem fura.szampi#33
Nem, Donald kacsával nem split carry lesz állítólag. Bradshaw hiányában Trent lépett elő első számú futónak, így szerintem 20 carryt biztos kapni fog, de ez nyilván a gameplantől függ majd. Ha 35-0-ra égünk a félidőben, akkor gondolom passzolni fogunk. 😀Stez
Ha 35-0ra égünk a Jaxtől akkor rituális öngyilkosságot fogok elkövetni 😀

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Lassan ideje kivennem Bradshaw-t a fantasy csapatomból... Richardson jelenlétével szvsz nem fogjuk a Jags ellen kockáztatni a rásérülést. Csak akkor fog játszani, ha kifogástalanul van. De akkor meg valószínűleg ma már legalább limited munkát végzett volna.peterk2005
Geez, ruled out. 😕 Pedig 25+ pontot csinálhatott volna. Richardson meg nem nálam van... 😀peterk2005
így sem örülhetnek a T-Rich fanok, mert Donald Kacsával legalább ennyit fognak osztozkodni... azt hittem idén már pályán nem látom az embert, de 49ers ellen is volt fenn..lehet csak nekem fura.szampi#33
Nem, Donald kacsával nem split carry lesz állítólag. Bradshaw hiányában Trent lépett elő első számú futónak, így szerintem 20 carryt biztos kapni fog, de ez nyilván a gameplantől függ majd. Ha 35-0-ra égünk a félidőben, akkor gondolom passzolni fogunk. 😀

több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
így sem örülhetnek a T-Rich fanok, mert Donald Kacsával legalább ennyit fognak osztozkodni... azt hittem idén már pályán nem látom az embert, de 49ers ellen is volt fenn..lehet csak nekem fura.

több mint 12 éve
Geez, ruled out. 😕 Pedig 25+ pontot csinálhatott volna. Richardson meg nem nálam van... 😀

több mint 12 éve
Szerintem meg jobban járunk, ha a szöszi játszik. Henne néha meg is találja az elkapóit, főleg Shortsot érzi nagyon. Szöszi a 160 yardjával inkább.Stez
Szöszi jöhet, feltéve, ha azt a 160 yardját nem úgy dobja, hogy egész meccsen kiesik a kezéből a labda, az utolsó percben meg lök egy 90 yardost, amit benyalunk mint az újszülött borjak. 😀peterk2005
Dobhatja úgy is, csak addigra már egy jó 35+ pontot fel kéne raknia Luckéknak az eredményjelzőre. 😊

több mint 12 éve
Szerintem meg jobban járunk, ha a szöszi játszik. Henne néha meg is találja az elkapóit, főleg Shortsot érzi nagyon. Szöszi a 160 yardjával inkább.Stez
Szöszi jöhet, feltéve, ha azt a 160 yardját nem úgy dobja, hogy egész meccsen kiesik a kezéből a labda, az utolsó percben meg lök egy 90 yardost, amit benyalunk mint az újszülött borjak. 😀

több mint 12 éve
Szerintem meg csak pihennek, csak a papírforma ellenére szerintem egyáltalán nem lesz könnyű meccs.Stez
Landry első playben szöszit földhöz csaphatná.. Utána pihenhet 😀Stev85
Azért ha a fal hozza amit SF ellen futás megállításban, akkor van sansz egy simább meccsre.
A cb sor kikapcsolja az elkapókat, és ennyi 😀
Bethea és Howell szedheti a pickeket. 8)
Egyszerű mi? 😊

több mint 12 éve
Szerintem meg csak pihennek, csak a papírforma ellenére szerintem egyáltalán nem lesz könnyű meccs.Stez
Landry első playben szöszit földhöz csaphatná.. Utána pihenhet 😀Stev85
Szerintem meg jobban járunk, ha a szöszi játszik. Henne néha meg is találja az elkapóit, főleg Shortsot érzi nagyon. Szöszi a 160 yardjával inkább.

több mint 12 éve
Landry első playben szöszit földhöz csaphatná.. Utána pihenhet 😀

több mint 12 éve
Szerintem meg csak pihennek, csak a papírforma ellenére szerintem egyáltalán nem lesz könnyű meccs.

több mint 12 éve
Bradshaw, nyak serules out.
Landry, boka, out.FearTomi
Akkor ezek szerint Bradshaw csak megsérült a 9ers ellen... Damn.....
Landry meg kaparja össze a bokáját..
Csak nem szívunk a Jaxtől, de hiányozni fognak..

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Bradshaw, nyak serules out.
Landry, boka, out.

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Sanyó megbénít az avatárod 😀😀Höri
köszi 😉

Hilton miért játszik csizmás kandúrt edzésen?

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Láttad a Rams mit csinált? Az OC úgy gondolta, hogy Hamilton lesz egy kicsit. Kb. egy 2 hete NFL-t néző is meg tudta mondani, hogy milyen play következik, mielőtt még felállt az O😊FearTomi
Ez valami vírus lehet akkor, mert lassan mindengyik csapathoz elér.... 😀peterk2005
nem mindhez, például a Pats 9 firstdownnal meccset nyert, na ezt tudják kevesen 😉

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Láttad a Rams mit csinált? Az OC úgy gondolta, hogy Hamilton lesz egy kicsit. Kb. egy 2 hete NFL-t néző is meg tudta mondani, hogy milyen play következik, mielőtt még felállt az O😊FearTomi
Ez valami vírus lehet akkor, mert lassan mindengyik csapathoz elér.... 😀