Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Sajnos nem láttam, de majd meglesem nfl összefoglalót 😀Láttad a Rams mit csinált? Az OC úgy gondolta, hogy Hamilton lesz egy kicsit. Kb. egy 2 hete NFL-t néző is meg tudta mondani, hogy milyen play következik, mielőtt még felállt az O😊FearTomiAzért őrülök az SF újra megtalálta magát 😊)Stev85Lassan ideje kivennem Bradshaw-t a fantasy csapatomból... Richardson jelenlétével szvsz nem fogjuk a Jags ellen kockáztatni a rásérülést. Csak akkor fog játszani, ha kifogástalanul van. De akkor meg valószínűleg ma már legalább limited munkát végzett volna.peterk2005Pár hozzászólással lejjebb írtam, miszerint Paganoék ismét hasonló arányban tervezik elosztani a carryket, mint a 49ers ellen is. Szóval kapni fog 10-15 carryt biztosan.Stez
több mint 12 éve
Láttad a Rams mit csinált? Az OC úgy gondolta, hogy Hamilton lesz egy kicsit. Kb. egy 2 hete NFL-t néző is meg tudta mondani, hogy milyen play következik, mielőtt még felállt az O😊Azért őrülök az SF újra megtalálta magát 😊)Stev85Lassan ideje kivennem Bradshaw-t a fantasy csapatomból... Richardson jelenlétével szvsz nem fogjuk a Jags ellen kockáztatni a rásérülést. Csak akkor fog játszani, ha kifogástalanul van. De akkor meg valószínűleg ma már legalább limited munkát végzett volna.peterk2005Pár hozzászólással lejjebb írtam, miszerint Paganoék ismét hasonló arányban tervezik elosztani a carryket, mint a 49ers ellen is. Szóval kapni fog 10-15 carryt biztosan.Stez
több mint 12 éve
Lassan ideje kivennem Bradshaw-t a fantasy csapatomból... Richardson jelenlétével szvsz nem fogjuk a Jags ellen kockáztatni a rásérülést. Csak akkor fog játszani, ha kifogástalanul van. De akkor meg valószínűleg ma már legalább limited munkát végzett volna.peterk2005Én ki nem venném, főleg a Jags ellen nem.
több mint 12 éve
Azért őrülök az SF újra megtalálta magát 😊)Lassan ideje kivennem Bradshaw-t a fantasy csapatomból... Richardson jelenlétével szvsz nem fogjuk a Jags ellen kockáztatni a rásérülést. Csak akkor fog játszani, ha kifogástalanul van. De akkor meg valószínűleg ma már legalább limited munkát végzett volna.peterk2005Pár hozzászólással lejjebb írtam, miszerint Paganoék ismét hasonló arányban tervezik elosztani a carryket, mint a 49ers ellen is. Szóval kapni fog 10-15 carryt biztosan.Stez
több mint 12 éve
Lassan ideje kivennem Bradshaw-t a fantasy csapatomból... Richardson jelenlétével szvsz nem fogjuk a Jags ellen kockáztatni a rásérülést. Csak akkor fog játszani, ha kifogástalanul van. De akkor meg valószínűleg ma már legalább limited munkát végzett volna.peterk2005Pár hozzászólással lejjebb írtam, miszerint Paganoék ismét hasonló arányban tervezik elosztani a carryket, mint a 49ers ellen is. Szóval kapni fog 10-15 carryt biztosan.
több mint 12 éve
Lassan ideje kivennem Bradshaw-t a fantasy csapatomból... Richardson jelenlétével szvsz nem fogjuk a Jags ellen kockáztatni a rásérülést. Csak akkor fog játszani, ha kifogástalanul van. De akkor meg valószínűleg ma már legalább limited munkát végzett volna.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
FP - Angerer, Bethea, SateleLP - Lefeged
DNP - Bradshaw, R. J-Francois, Landry
több mint 12 éve
Nincs ezzel semmi gond, sokan vannak, akik a szerdát mindig megkapják pihenőnapnak. 😀TC-ben volt poén, amikor Wayne over 30-day off-ot kapott 😀
Szerintem egyébként Wayne is hetente-kéthetente kihagy 1-1 edzést, pusztán emiatt.Stez
több mint 12 éve
Na úgy néz ki tovább neveljük a sátánt, Da'Rick Rogers is a PS-ba landolt K. Williamsszel együtt.
több mint 12 éve
Nincs ezzel semmi gond, sokan vannak, akik a szerdát mindig megkapják pihenőnapnak. 😀Szerintem egyébként Wayne is hetente-kéthetente kihagy 1-1 edzést, pusztán emiatt.
több mint 12 éve
Bethea csak pihen, vagy ő is tényleg megsérült vasárnap? (Nem emlékszem rá, hogy kapott volna.)peterk2005Mar multheten is kihagyott par edzest, szal. sztem csak pihen.
több mint 12 éve
Bethea csak pihen, vagy ő is tényleg megsérült vasárnap? (Nem emlékszem rá, hogy kapott volna.)peterk2005valszeg csak pihen, legalábbis twitteren nem láttam hírét sérülésének
több mint 12 éve
Bethea csak pihen, vagy ő is tényleg megsérült vasárnap? (Nem emlékszem rá, hogy kapott volna.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Pagano azt mondta, hogy a Jax ellen is split carry lesz a futók között.Angerer (knee), Satele (elbow) LP
Valamint Jean-Francois sérülése nem day-to-day, 1-2 hétig lesz out a hírek szerint.
Ennek nem örülök, mert eddig elég jó volt.
Landry nem edzett ma, Angerer viszont igen.Stez
Bethea (toe), Bradshaw (neck) , RJF (groin), Landry (ankle) DNP
game statushoz meg ugye még korán van
több mint 12 éve
Pagano azt mondta, hogy a Jax ellen is split carry lesz a futók között.Valamint Jean-Francois sérülése nem day-to-day, 1-2 hétig lesz out a hírek szerint.
Ennek nem örülök, mert eddig elég jó volt.
Landry nem edzett ma, Angerer viszont igen.
több mint 12 éve
Szerintem Angerert helyén kell kezelni. Tulajdonképpen egyik elemző honlap sem tartja kiemelkedő játékosnak, csak egy tacklegyárnak. Ez a "csak" hülyén hangzik, azonban tele van hiányossággal a játéka (sok missed tackle, passz ellen problémái vannak, sokszor elveszik a blokkokban/túlfutja a játékot), nem annyira fekszik neki a séma, ráadásul sokat is sérült. Nem szabad ilyen játékosokat komolyan megfizetni.A piac pont nem arról híres, hogy azt nézi, hogy mi mért engedtük el, mindig van egy hülye GM. Főleg az ilyen Angerer kategóriáknál, akik már megmutatták, hogy mennyire jók tudnak lenni, ha nem sérülnek le. maximum olyan szerződést adnak neki, hogy sérülésfüggően kap pénzt.És úgy gondolod, hogy a contract yearben lévő Angerer majd aláír egy backupnak szánt szerződést év végén, azok után, hogy azért ő is, de mindenki más is tudja, hogy milyen játékos, ha teljesen egészséges?látni fogja a piac, hogy azért nem tartjuk meg nagy lóvéért mert sokat hagyott ki és nem bízunk benne. Lehet hogy nagyobb szám lesz egy másik ajánlaton, de Chuck pont annyit fog ráírni/íratni a papírra, amennyit nekünk megér. Én nagyon szeretem, de ha találunk hasonló tudású játékost de kevésbé üvegből készültet akkor nem szabad túlfizetni. Válaszolva kérdésedre, nem fogják a sok kihagyása miatt sem a fehér ILB-t teletömni zöldhasúval.
Kétlem? Egyrészt a zsozsó csak érdekli őt is, másrészt maximum akkor teszteli a piacot és oda ír alá, ahol kezdhet. Lesz ilyen csapat, ebben szinte biztos vagyok. Már amennyiben persze nem sérül le ott is.
Tavaly is kibírtuk Angerer hiányát, Conner nagyon jól helyettesíti amúgy, csak most épp ő is sérült volt, de a hétvégén már játszott valamennyit, gondolom nála sem sietjük el a visszatérést és a terhelést.
De nekem az a tippem, hogy el fogjuk engedni Angerert az idény végén. És félek tőle, hogy Betheát is egyébként. Őt pedig semmiféleképpen sem kellene. De ez csak tipp.Stez
bár ha Walden szerződését nézzük akkor bármi megtörténhet 😕Miska84
Én nem hiszem, hogy megtartjuk, hogy ha nem tudja magát összeszedni és a maradék meccsek jó részén is sérült lesz.Stez

több mint 12 éve
A piac pont nem arról híres, hogy azt nézi, hogy mi mért engedtük el, mindig van egy hülye GM. Főleg az ilyen Angerer kategóriáknál, akik már megmutatták, hogy mennyire jók tudnak lenni, ha nem sérülnek le. maximum olyan szerződést adnak neki, hogy sérülésfüggően kap pénzt.StezAngerertől függetlenül, az idei FA piacon azért 1-2 kivételtől eltekintve a legtöbb GM igencsak fukar volt. Nem tudom, hogy csak ez az év volt-e ilyen, vagy az új kollektív szerződésnek kezd érződni a hatása?

több mint 12 éve
A piac pont nem arról híres, hogy azt nézi, hogy mi mért engedtük el, mindig van egy hülye GM. Főleg az ilyen Angerer kategóriáknál, akik már megmutatták, hogy mennyire jók tudnak lenni, ha nem sérülnek le. maximum olyan szerződést adnak neki, hogy sérülésfüggően kap pénzt.És úgy gondolod, hogy a contract yearben lévő Angerer majd aláír egy backupnak szánt szerződést év végén, azok után, hogy azért ő is, de mindenki más is tudja, hogy milyen játékos, ha teljesen egészséges?látni fogja a piac, hogy azért nem tartjuk meg nagy lóvéért mert sokat hagyott ki és nem bízunk benne. Lehet hogy nagyobb szám lesz egy másik ajánlaton, de Chuck pont annyit fog ráírni/íratni a papírra, amennyit nekünk megér. Én nagyon szeretem, de ha találunk hasonló tudású játékost de kevésbé üvegből készültet akkor nem szabad túlfizetni. Válaszolva kérdésedre, nem fogják a sok kihagyása miatt sem a fehér ILB-t teletömni zöldhasúval.
Kétlem? Egyrészt a zsozsó csak érdekli őt is, másrészt maximum akkor teszteli a piacot és oda ír alá, ahol kezdhet. Lesz ilyen csapat, ebben szinte biztos vagyok. Már amennyiben persze nem sérül le ott is.
Tavaly is kibírtuk Angerer hiányát, Conner nagyon jól helyettesíti amúgy, csak most épp ő is sérült volt, de a hétvégén már játszott valamennyit, gondolom nála sem sietjük el a visszatérést és a terhelést.
De nekem az a tippem, hogy el fogjuk engedni Angerert az idény végén. És félek tőle, hogy Betheát is egyébként. Őt pedig semmiféleképpen sem kellene. De ez csak tipp.Stez
bár ha Walden szerződését nézzük akkor bármi megtörténhet 😕Miska84
Én nem hiszem, hogy megtartjuk, hogy ha nem tudja magát összeszedni és a maradék meccsek jó részén is sérült lesz.
több mint 12 éve
És úgy gondolod, hogy a contract yearben lévő Angerer majd aláír egy backupnak szánt szerződést év végén, azok után, hogy azért ő is, de mindenki más is tudja, hogy milyen játékos, ha teljesen egészséges?látni fogja a piac, hogy azért nem tartjuk meg nagy lóvéért mert sokat hagyott ki és nem bízunk benne. Lehet hogy nagyobb szám lesz egy másik ajánlaton, de Chuck pont annyit fog ráírni/íratni a papírra, amennyit nekünk megér. Én nagyon szeretem, de ha találunk hasonló tudású játékost de kevésbé üvegből készültet akkor nem szabad túlfizetni. Válaszolva kérdésedre, nem fogják a sok kihagyása miatt sem a fehér ILB-t teletömni zöldhasúval.
bár ha Walden szerződését nézzük akkor bármi megtörténhet 😕
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
És úgy gondolod, hogy a contract yearben lévő Angerer majd aláír egy backupnak szánt szerződést év végén, azok után, hogy azért ő is, de mindenki más is tudja, hogy milyen játékos, ha teljesen egészséges?Engem Angerer aggaszt. A rookie évében is lesérülgetett, aztán nyomott egy hatalmas szezont, de azóta megint állandóan sérült. Félő, hogy ennek nem lesz jó vége... 😕peterk2005A lényeg hogy rá felépíteni egy védelmet nem lehet. de minőségi backupnak viszont hosszú távon jó lehet.
ha elcseréljük a 2. kört akkor lassan el sem kell menni a draftra. olyanok leszünk mint az OaklandMiska84
De nekem az a tippem, hogy el fogjuk engedni Angerert az idény végén. És félek tőle, hogy Betheát is egyébként. Őt pedig semmiféleképpen sem kellene. De ez csak tipp.
több mint 12 éve
Az meg már murphy amint eljött nyert a Cleveland 😀Stev85nem murphy, hanem hoyer 😀
több mint 12 éve
Igaz csak egy meccs ment le de nekem T-Rich kimondottan tetszett 😊Az Oakland játékost ad draft pickért, amit aztán ellő valami marhasárga. Mi meg dradt picket adunk játékosért. Nem ugyanaz. 😊Engem Angerer aggaszt. A rookie évében is lesérülgetett, aztán nyomott egy hatalmas szezont, de azóta megint állandóan sérült. Félő, hogy ennek nem lesz jó vége... 😕peterk2005A lényeg hogy rá felépíteni egy védelmet nem lehet. de minőségi backupnak viszont hosszú távon jó lehet.
ha elcseréljük a 2. kört akkor lassan el sem kell menni a draftra. olyanok leszünk mint az OaklandMiska84
Ha odaadjuk a 2 körünket, de kapunk érte egy fiatal, kiváló játékost, akkor felesleges is draftra járni, hiszen megkapjuk a cetlinkért amit akarunk. Tőlem eltradelheti az egész draft board-ot is Grigson, ha mindig megfelelő ellenérték jön érte. 😀peterk2005
Az meg már murphy amint eljött nyert a Cleveland 😀
több mint 12 éve
Az Oakland játékost ad draft pickért, amit aztán ellő valami marhasárga. Mi meg dradt picket adunk játékosért. Nem ugyanaz. 😊Engem Angerer aggaszt. A rookie évében is lesérülgetett, aztán nyomott egy hatalmas szezont, de azóta megint állandóan sérült. Félő, hogy ennek nem lesz jó vége... 😕peterk2005A lényeg hogy rá felépíteni egy védelmet nem lehet. de minőségi backupnak viszont hosszú távon jó lehet.
Ha odaadjuk a 2 körünket, de kapunk érte egy fiatal, kiváló játékost, akkor felesleges is draftra járni, hiszen megkapjuk a cetlinkért amit akarunk. Tőlem eltradelheti az egész draft board-ot is Grigson, ha mindig megfelelő ellenérték jön érte. 😀

több mint 12 éve
Engem Angerer aggaszt. A rookie évében is lesérülgetett, aztán nyomott egy hatalmas szezont, de azóta megint állandóan sérült. Félő, hogy ennek nem lesz jó vége... 😕peterk2005A lényeg hogy rá felépíteni egy védelmet nem lehet. de minőségi backupnak viszont hosszú távon jó lehet.
ha elcseréljük a 2. kört akkor lassan el sem kell menni a draftra. olyanok leszünk mint az Oakland