Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
😀 ne kezdjük el a troll(amerikai)focit könyörgöm...MFL lesz a magyar liga ?😀 Mennyei Futball Liga .

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
valószinüleg azért nyomja ilyen jól mert bizonyítani akar h beférne a pápai csapatba 😀
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
ez egy a 3 db C-17-es katonai teherszállítók közül amik Pápán állomásoznak 😊shady
Mathist leigazolta a Győr Sharks? 😀😀Stev85
inkább a Pápa Pilots :pjjncaa
Én nem találtam Pápai csapatot 😀
Aljasság 😀😀😀:😀

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 869 — no es importante
ez egy a 3 db C-17-es katonai teherszállítók közül amik Pápán állomásoznak 😊shady
Mathist leigazolta a Győr Sharks? 😀😀Stev85
inkább a Pápa Pilots :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mathist leigazolta a Győr Sharks? 😀😀

több mint 12 éve
ez egy a 3 db C-17-es katonai teherszállítók közül amik Pápán állomásoznak 😊
több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358

Mathis Pápa repcsivel pózol 😀

több mint 12 éve
hát igen, nagy kár azért a múlt heti vereségért. Elnézve a sorsolásunkat és a jelenlegi erőviszonyokat, húzós évünk lesz.
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
3 mérkőzés után 2-1-el állunk, szerintem ezzel a szezon előtt mindenki kiegyezett volna, csak nem éppen ebben a W-L-W sorrendben gondolkodtunk. Csak annyiból kár, hogy pont a Miamitől kaptunk ki, hogy ők AFC csapat ezért a Playoff versenyben ők is 2-1-el állnak (megverték az Atlantát (!) szerintem elég nagy bravúr). bobi0092
3-0 (Y) De grat a szép W-hez! 😊
több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 739
Röviden elemezve nagyon jól jött ez a W, megmutattuk, hogy képesek vagyunk bárki ellen nyerni, igaz kellett hozzá nagyban az ellenfél, de ez az NFL, bármelyik nagy csapat kifoghat szar napot, vagy periódust nekünk rá kell harapni.
És akkor most pusztán statsztikailag nézegetve a dolgot (Tudom-tudom szezon eleje stb. nem lehet előre gondolkodni de azért mégis)

3 mérkőzés után 2-1-el állunk, szerintem ezzel a szezon előtt mindenki kiegyezett volna, csak nem éppen ebben a W-L-W sorrendben gondolkodtunk. Csak annyiból kár, hogy pont a Miamitől kaptunk ki, hogy ők AFC csapat ezért a Playoff versenyben ők is 2-1-el állnak (megverték az Atlantát (!) szerintem elég nagy bravúr).
Következik a Jags ami 140%-ig kötelező W, ha csak 1 ponttal is de meg kell őket verni, azt hiszem ebben mind egyetértünk, nincs olyan sérülés, hiányzás, időjárás, hogy ne verjük meg őket.
A csoportunkat nézve érdekesek a kilátások: HOU,TEN,IND 2-1-el áll, nagyon de nagyon fontosak lesznek a csoporton belüli mérkőzések, a PO szinte biztos, hogy ezen fog múlni, ez a Tenessee már nem a tavalyi, és akkor is kemény meccseket vívtunk velük, a Texansot meg otthon el kell verni legalább, az 1-1 arány elfogadható. A BYE weekig, ha tudnánk hozni a Chargers elleni meccset idegenben(a Titans hozta (!) -bár otthon- ), az hatalmas előrelépés lenne. A pozitív mérleggel BYE-ra vonulás is ettől függ, mert a Seahawks azért láthattuk erősebb gárda jelenleg mint a 49ers. A Broncosról nem beszélek, ha őket megvernénk, akkor onnantól kezdve beszélhetnénk a SB-ról is, szerintem annyira esélytelen, vagy annyira el kell kapnia Manninget a nosztalgiahangulatnak, hogy Colts játékosoknak dobáljon.

Az eddig látottak alapján a PO esélyes csapatok az AFC-ben: Patriots, Broncos, Bengals, X AFC South-ból, és aki odaérhetne az a Miami, Baltimore, Kansas, Colts, Titans, Texans.
Feltéve ha a többi csoportban nem borul majd amit írtam (esetleg a Baltimore helyet cserélhet a Bengalsszal):

Az érdekes, hogy ezen esélyesek közül, játszani fogunk 2x a a Titans, Texansszal, 1x a Bengalsszal, és a Chiefsszel, sőt a Miamivel is játszottunk, szóval nem is olyan könnyű a sorsolásunk, ha belegondoltok.

Egyelőre azonban verjük meg a Jags-et. Aztán 3-1-nél gondolkodjunk tovább 😀
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 852 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Szerintetek az nem lehet benne Kaep kicsit rosszabb teljesítményében hogy nincs már mögötte egy kezdő potenciállal rendelkező backup A.Smith személyében??
Megmondva őszintén tavalyi Playoff óta nem láttam Sf meccset, de Kaep 180 fokos fordulatot csinált...

Na lassan zárjuk is le ezt a meccset 8)
Hétvégén Jax 😀
Ne basszátok el fiúk Könyörgöm..
A JAx meg rámehet az 1/1re 8)Stev85
Capynek tavaly volt 7 kezdése + a PO. A liga még nem tudott mit kezdeni a kiemelkedő szabadulási képességével. Ehhez jön,hogy tavaly a friscoi fal kb a liga legjobbja volt, így amikor passzolnia kellett, hátradőlhetett a zsebben, elolvasta az újságot,ivott egy kávét, és csak ezután passzolt. Nyomás alatt már akkor tavaly is 15(!) körüli irányító ratinget hozott.
Most,hogy nem engedi Habzószájú annyit futni, az x-faktor nagyban kiesett a játékából, és olyan helyzetekben amikor jönne a dinamikus szabadulás, passzolnia kell és azt meg annyira nem tud. Hiányzik a top2 célpontja, de ennek ellenére sem egy precíz passzgép.
Túl van értékelve eléggé, annyira nem szar mint tegnap, és múlt héten mutatta, de bőven nem az az elit mint tavaly, amikor sokkolta a ligát.

Amúgy néztem a második félidőt, gratulálok, a védelem nagyon odatette magát, és a támadók sem szomorkodhatnak.undisputedly
Kaep passzból nincs a liga Top7-8 Qbje között, elhiszem hogy Harbaughék félnek hogy lesérül és (gondolom) ezért nem hagyták futni, de sokszor előre lehetett látni hogy mi fog következni...
És ha már mi itthon előre tudjuk, akkor ott kint a Def Coordinátor főleg vágja...
A Cb sor egyszerűen csodálatos volt 8)
Bethea meg Bethea 😀
Freeman megint a tavalyi legjobbját idézte 😊
De remélem a sérültek felépülnek.Stev85
Ez a 9ers O# ugyanaz a 9ers O# ami volt Alex-szel! Annyi a változás,hogy Capy fiú lett a Qb, aki nem tud jobban dpbni, nem érti jobban a játékot,de dinamikusabb. Legalábbis ,ha konvencionálisan roppantod a zsebet, mert akkor szabadul. És ebben jó ő. Nagyon hamar gyorsul, jól kerülgeti a védőket. De ezt sokéig nem lehet csinálni. 1.Lesérülhet. Ezért nem engedik futni, mert pl Clay is lenyilatkozta a nyitó forduló előtt,hogy ha futni fog, annyiszor ütik meg, ahányszor csak lehet.
2.Felkészülnek az ellenfelek. Mi is megtettük, és ti is. A futást amúgy a GB is fogta,de ott annyira foghíjas a sec,hogy még Cap is szétdobálta.

Jó fal, és erős futójáték, aka teletöltött box nélkül Cap max középszerű Qb. Ellenünk mutatták a statisztikát,hogy ha menekülnie kell,mozognia a zsebből, és úgy dobni akkor nemhogy 100 feletti,de 15-ös ratinget hoz.
Most,hogy a védelemben is lesérült egy maréknyi kezdő, így nem kapnak extra labdabirtoklást, és hátrányban futni sem lehet,hanem erőltetni kell a passzt.
És még azt is hozzátenném,hogy a teljes O#-ból most sérül 2 kezdő elkapójuk.
több mint 12 éve
Szerintetek az nem lehet benne Kaep kicsit rosszabb teljesítményében hogy nincs már mögötte egy kezdő potenciállal rendelkező backup A.Smith személyében??
Megmondva őszintén tavalyi Playoff óta nem láttam Sf meccset, de Kaep 180 fokos fordulatot csinált...

Hétvégén Jax 😀
Capynek tavaly volt 7 kezdése + a PO. A liga még nem tudott mit kezdeni a kiemelkedő szabadulási képességével. Ehhez jön,hogy tavaly a friscoi fal kb a liga legjobbja volt, így amikor passzolnia kellett, hátradőlhetett a zsebben, elolvasta az újságot,ivott egy kávét, és csak ezután passzolt. Nyomás alatt már akkor tavaly is 15(!) körüli irányító ratinget hozott.
Most,hogy nem engedi Habzószájú annyit futni, az x-faktor nagyban kiesett a játékából, és olyan helyzetekben amikor jönne a dinamikus szabadulás, passzolnia kell és azt meg annyira nem tud. Hiányzik a top2 célpontja, de ennek ellenére sem egy precíz passzgép.
Túl van értékelve eléggé, annyira nem szar mint tegnap, és múlt héten mutatta, de bőven nem az az elit mint tavaly, amikor sokkolta a ligát.

Amúgy néztem a második félidőt, gratulálok, a védelem nagyon odatette magát, és a támadók sem szomorkodhatnak.undisputedly
Kaep passzból nincs a liga Top7-8 Qbje között, elhiszem hogy Harbaughék félnek hogy lesérül és (gondolom) ezért nem hagyták futni, de sokszor előre lehetett látni hogy mi fog következni...
És ha már mi itthon előre tudjuk, akkor ott kint a Def Coordinátor főleg vágja...
A Cb sor egyszerűen csodálatos volt 8)
Bethea meg Bethea 😀
Freeman megint a tavalyi legjobbját idézte 😊
De remélem a sérültek felépülnek.

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 852 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

Hétvégén Jax 😀

Amúgy néztem a második félidőt, gratulálok, a védelem nagyon odatette magát, és a támadók sem szomorkodhatnak.
több mint 12 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 503
olyan rosszul dobott ma ami közel sem nfl szint. szvszMiska84
Az a fura, hogy nem ez volt a baj. Volt pár pontatlan labdája, de tud dobni a srác, még, ha nem is elit szinten. De azért tud, ő nem Tebow, hogy egy elb*szott Steelers gameplan meg jópár elváltás kell neki, hogy 200 yard fölött dobjon. Nem láttam annyi meccsüket, hogy határozott véleményt merjek mondani, de az az érzésem, hogy a Niners-re is ráfér a playcalling átgondolása. Nem is csak abban a tekintetben amit Ricsiék mondtak, hogy keveset futottak, mert szvsz nem ilyen egyszerűa gond. Kaep pont annyit dobott, mint Luck, és a futó/passz playek száma gyak. 50-50%, ami ma már futás-orientáltságot jelent. Nekem nem rossznak tűnt a srác, hanem gyámoltalannak. A rosszul játszó QB olyan, mint Rivers, vagy Eli, mikor sz*r napjuk van. Ilyenkor nem értik meg magukat az elkapóval, rossz helyre dobálnak, stb. De dobálnak, és látja az ember, hogy mit akarnak, csak éppen elrontják. De Kaep nem is nagyon próbálkozott. Felvette a snapet és szenvedett, mintha nem tudná, hogy mit kéne tennie.

Ha nem rólunk lenne szó, akkor talán még azt is mondanám, hogy egyszerűen megvan, hogy hogy kell levédekezni. Mivel taktikailag még éretlen, csak read option-ból tudja a védelmet olvasni, ezért egyrészt egy rafinált LB át tudja verni kamu beindulásokkal, másrészt ha a def coordinator rájott az offensive felállásokra, akkor simán fel tudja állítani a védelmet, mert Kaep nem tudja azt olvasni és esetleg áthívni a playt. Innentől meg elég könnyű megfogni, mert ahelyett, hogy lerohannák, egyszerűen a secondary man coverage-ben minden elkapóra rááll, a pass rush meg nem leütni próbálja a QB-t, hanem csak beszorítani oldalról a zsebbe úgy, hogy elöl se tudjon kiszökni. Ehhez még olyan nagyon remek dline se kell, elég, ha jól helyezkedve "ketrecbe zárják" a nyulat. Így tulajdonképpen pocket passert csinálnak belőle. Mutassa meg a gyerek, hogy abban mennyire jó.

Mindezt zárójelben mondom, mert kevés read option-t láttam még ahhoz, hogy határozott véleményt merjek mondani. (College-t nem követem, csak az NFL tapasztalatokat meg kevésnek érzem magam számára.) És valahogy fura elhinni, hogy a Seahawks után pont mi lennénk azok, akiknek először sikerült volna rájönni a dolog nyitjára. Akkor se, ha Pagano amúgy védelmi guru. Aztán a rosseb tudja, végülis miért ne? Ha megvan a módszer, akkor a feladat akár már könnyebb is lehet, mint egy ravasz, előrelátó pocket passer megfogása.peterk2005
bakker ez olyan jól sikerült vélemény hogy továbbítom is Harbaughnak 😀
nagyon jól látod elemzed a problémáinkat.. ez a gyámoltalan találó.. sajnos

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 12 éve

Hétvégén Jax 😀
A JAx meg rámehet az 1/1re 8)

több mint 12 éve
kluivert930312 Indianapolis Colts 21
Sziasztok.
Úgy ültem le a tv elé este, hogy nem baj ha kikapunk. Csak ne úgy mint a magyar válogatott bukaresteben. Erre Győzelem!!!! Sajnos ma reggel dolgozni kellett jönnöm és olyan negyed 2 körül még úgy feküdtem be az ágyba, hogy tomboltam a W miatt. Nagyon tetszett a meccs.
Ja és sok sikert a továbbiakban 49ers-nek, főleg a HOU, TEN, és a JAX ellen!!!!!! XD
több mint 12 éve
Megmondtam vagy megmondtam hogy Green BAy feelingem van??
Az O jól nyomult, néha voltak buta play hvások de fejlődött Pep.
A D pedig fenomenális volt..
1 Drive kellett hogy rájöjjenek mi kell a megállításhoz.
A picknél szinte éreztem Vaugh kapja el 😀
Így volt ez kerek egész 8)

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
olyan rosszul dobott ma ami közel sem nfl szint. szvszMiska84
Az a fura, hogy nem ez volt a baj. Volt pár pontatlan labdája, de tud dobni a srác, még, ha nem is elit szinten. De azért tud, ő nem Tebow, hogy egy elb*szott Steelers gameplan meg jópár elváltás kell neki, hogy 200 yard fölött dobjon. Nem láttam annyi meccsüket, hogy határozott véleményt merjek mondani, de az az érzésem, hogy a Niners-re is ráfér a playcalling átgondolása. Nem is csak abban a tekintetben amit Ricsiék mondtak, hogy keveset futottak, mert szvsz nem ilyen egyszerűa gond. Kaep pont annyit dobott, mint Luck, és a futó/passz playek száma gyak. 50-50%, ami ma már futás-orientáltságot jelent. Nekem nem rossznak tűnt a srác, hanem gyámoltalannak. A rosszul játszó QB olyan, mint Rivers, vagy Eli, mikor sz*r napjuk van. Ilyenkor nem értik meg magukat az elkapóval, rossz helyre dobálnak, stb. De dobálnak, és látja az ember, hogy mit akarnak, csak éppen elrontják. De Kaep nem is nagyon próbálkozott. Felvette a snapet és szenvedett, mintha nem tudná, hogy mit kéne tennie.

Ha nem rólunk lenne szó, akkor talán még azt is mondanám, hogy egyszerűen megvan, hogy hogy kell levédekezni. Mivel taktikailag még éretlen, csak read option-ból tudja a védelmet olvasni, ezért egyrészt egy rafinált LB át tudja verni kamu beindulásokkal, másrészt ha a def coordinator rájott az offensive felállásokra, akkor simán fel tudja állítani a védelmet, mert Kaep nem tudja azt olvasni és esetleg áthívni a playt. Innentől meg elég könnyű megfogni, mert ahelyett, hogy lerohannák, egyszerűen a secondary man coverage-ben minden elkapóra rááll, a pass rush meg nem leütni próbálja a QB-t, hanem csak beszorítani oldalról a zsebbe úgy, hogy elöl se tudjon kiszökni. Ehhez még olyan nagyon remek dline se kell, elég, ha jól helyezkedve "ketrecbe zárják" a nyulat. Így tulajdonképpen pocket passert csinálnak belőle. Mutassa meg a gyerek, hogy abban mennyire jó.

Mindezt zárójelben mondom, mert kevés read option-t láttam még ahhoz, hogy határozott véleményt merjek mondani. (College-t nem követem, csak az NFL tapasztalatokat meg kevésnek érzem magam számára.) És valahogy fura elhinni, hogy a Seahawks után pont mi lennénk azok, akiknek először sikerült volna rájönni a dolog nyitjára. Akkor se, ha Pagano amúgy védelmi guru. Aztán a rosseb tudja, végülis miért ne? Ha megvan a módszer, akkor a feladat akár már könnyebb is lehet, mint egy ravasz, előrelátó pocket passer megfogása.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezzel együtt nagyon nem rajongok a konzervatív 3rd down hívásokért, illetve valaki megmagyarázhatná, miért nem mentek 2-pontosra 19-7nél, amikor kb 4 perc volt hátra?Escalade
Ezt én sem értettem. Megjegyzem, egyelőre a meccset se értem. Nézek ki a fejelmből, hogy akkor most mi a sz*r is történt? 😀

Egy biztos. A múlt heti meccsen elcsesztünk egy halom esélyt - azzal a playhívással is meg kellett volna nyernünk azt a meccset, ha bemennek a FG-k, stb. -, ezen a meccsen viszont szinte tökéletesen éltünk a lehetőségeinkkel. Mondom ezt úgy, hogy volt azért elhibázott play hívás persze, de egy bizonyos mennyiség minden meccsen van. Viszont volt jó néhány drive, ami megállt, és puntoltunk, de, valahogy ma az volt az érzésem, hogy azt kell csinálni. A második negyed közepétől érezhető volt, hogy Manusky elkapta, hogy ma mit kell csinálni. Évek óta először ma tök nyugodt voltam, hogy meg is állítjuk őket.ó, valahogy benne volt a levegőben. Hogy a Niners volt-e ennyire szar, vagy mi lőttünk tizest, arról egyelőre fogalmam sincs, mint mondtam, egyelőre a tátogásnál tartok. Eleve, már a 180 yard futáshoz se tudok hirtelen hogy viszonyulni. Elő kell vennem 1-2 10 évvel ezelőtti meccset Edge-el, és megnézni, hogy milyen is ennyit futni, mert teljesen elszoktam tőle. 😀 Attól meg, hogy a Niners ellen nyomunk ennyit, aztán végképp. Szóval meg kell néznem ezt a meccset még legalább egyszer, hogy megértsem, mi is történt. Már az eredményen túl.

Egy dolog viszont lassan időszerűnek tűnik számomra: át kell értékelni az erőviszonyokat. Először is a saját helyzetünket, mert már nem olyan biztos, hogy az első két fordulóban két gyengécske csapat ellen szenvedtünk, ergo, nem olyan biztos, hogy annyira szarok voltunk, mint gondoltuk. Szenvedtünk, nem ment, ez mindenképpen igaz, de azért nem mindegy, hogy ez a szenvedés mit is jelent. A mai meccs - de a Miami Atlanta verése is - arra utal, hogy lehet, hogy nem is azok ellen lesz nyerési esély, és azok ellen jöhet a bukó, akikre idény előtt számítottunk.

Amúgy ezt liga szinten is gondolom. Az idény előtt szinte konszenzus volt, hogy mind a 4 NFC csoport erősebb bármelyik AFC-snél. Namost, ehhez képes az AFC eddig szarrá veri az NFC-t, 10-4 az állás "ide". És nem is azért, mert a schedule alakult úgy, hogy először játszottak volna az AFC legjobbjai az NFL "végével", hanem tulajdonképpen majdnemhogy fordítva... Hmmm..

Remélem ebből azért nem lesz trend. Nem örülnék neki, ha visszajönnének a 2000-es évek, amikor lényegében az első 4 SB esélyes AFC-s volt, és az AFC-ben kellett lefocizni, hogy ki nyeri a Lombardit. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Rájöttem, hogy miért is teszett ma annyira a Colts játéka. Mert végre egy csapatot láttam játszani a pályán és nem csak egyetlen egy embert😊 Ez hiányzott nekem a tavalyi meccsekből is!

több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
 indavideo.hu/video/49ers_-_Colts_osszefoglalo_2013_week_3

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Jó volt nézni az egészet. Luck isteni volt, jó volt a playcalling. futók is, a fal mindenek felett. A védelem is rendben volt, mondjuk volt végig egy olyan érzésem, hogy ha a liga 20-25 jobb képességű irányítójával találtuk volna szembe magunkat akkor más a helyzet, borzasztó volt a srác. Lehet neki lefőtt a kávé. Főleg ha a többi csapat kielemzi a mai meccset. De váratlanul jól teljesített mindenki. és DHB és elkezdte a szezont, lassan mindenki megérkezik 😊Miska84
Ugyan már, ez nem Kaepernick hibája...FearTomi
olyan rosszul dobott ma ami közel sem nfl szint. szvsz

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Mathis ma is nyomott 1,5 sacket.
Azért elképesztő a csóka.
Megjön Pagano, 4-3-ról váltunk, Mathis sérülten, új rendszerben is nyom majdnem 10 sacket. Most jött Walden és Werner, ami miatt meg csomószor a másik oldalról kell indulnia, de neki nincsen pont, ahonnan meg lehetne állítani. 😀
Imádom ezt azt embert. 😊
4,5 sack 3 meccs után, király!

több mint 12 éve
Jó volt nézni az egészet. Luck isteni volt, jó volt a playcalling. futók is, a fal mindenek felett. A védelem is rendben volt, mondjuk volt végig egy olyan érzésem, hogy ha a liga 20-25 jobb képességű irányítójával találtuk volna szembe magunkat akkor más a helyzet, borzasztó volt a srác. Lehet neki lefőtt a kávé. Főleg ha a többi csapat kielemzi a mai meccset. De váratlanul jól teljesített mindenki. és DHB és elkezdte a szezont, lassan mindenki megérkezik 😊Miska84
Ugyan már, ez nem Kaepernick hibája...

több mint 12 éve
Heti power rankingbe amúgy simán lehetne az a szöveg: "Megint hová tűntél Fleener"