Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Engem Angerer aggaszt. A rookie évében is lesérülgetett, aztán nyomott egy hatalmas szezont, de azóta megint állandóan sérült. Félő, hogy ennek nem lesz jó vége... 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
megúsztuk a meccset komolyabb sérülés nélkül? Bradshaw-val mi helyzet?szampi#33
Ricky Jean-Francois lágyék sérüléssel hagyta el a pályát, de Bradshaw úgy tűnik jól van!

Most úgy néz ki, hogy RJF, Landry, Satele és Angerer is day to day.

több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
megúsztuk a meccset komolyabb sérülés nélkül? Bradshaw-val mi helyzet?

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Colts waived Da'Rick Rogers , K. Williams. Na, lesz hely a rosteren.FearTomi
Holnap tuti jön Williams PS be..
Brazilnak ez az utolsó meccse az eltiltásból?? (A JAX elleni)

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Maximum az egyetemen volt király a játékban. Az NFL-ben pályára sem lépett még.
Az meg köztudott, hogy egy idióta balfasz. Egy Billsben sem tudott megragadni, nem meglepő, hogy mi is kivágtuk.

több mint 12 éve
nem úgy volt h ez a Da'Rick király ember?shady
Király a játékban, de hatalmas seggarc az ürge. Biztos 4:20 körül volt az edzés ezért kihagyta.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
nem úgy volt h ez a Da'Rick király ember?
több mint 12 éve
Colts waived Da'Rick Rogers , K. Williams. Na, lesz hely a rosteren.

több mint 12 éve
Azért röhögnék, ha Grigson elhozná gordont is 2. körért. 😀
Ugye árulják a hírek szerint, több érdeklődő is van, nálunk pedig papíron jelenleg mindhárom korrekt WR-ünk sérült.
😀
Nyilván sok realitás nincs benne, de engem nem lepne meg, Grigson egy állat.

több mint 12 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Hát ezzel egy kicsit megleptél!! Nem gondoltam volna, hogy a Miamit gondolod csoportgyőztesnek az AFC Eastben..Még akkor is ha, az első két meccsét picit nyögvenyelősen hozta a Patriots.kyobalu
Az idény előtt nem is a Miamit tippeltem, de három hét után - látva mind a Pats mind a Miami mindhárom meccsét - megváltozott a véleményem. De erről inkább a Pats topicban, ha érdekel miért.peterk2005
OK! Fejtsd majd ki ott.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
visszahoztuk Lawrence Guyt és leigazoltuk Xavier Nixon OT-t, utóbbinak van ismertetője felül.
Mindkettő lépés nagyon tetszik.Höri
Így 55en vagyunk, a Roster nem 53as???Stev85
Hárman mentek IR-ra a múlt héten, szerintem nem hoztunk eddig helyettük senkit, úgyhogy szerintem megvagyunk.peterk2005
így igaz, 51-en voltunk a hétvégén.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Hát ezzel egy kicsit megleptél!! Nem gondoltam volna, hogy a Miamit gondolod csoportgyőztesnek az AFC Eastben..Még akkor is ha, az első két meccsét picit nyögvenyelősen hozta a Patriots.kyobalu
Az idény előtt nem is a Miamit tippeltem, de három hét után - látva mind a Pats mind a Miami mindhárom meccsét - megváltozott a véleményem. De erről inkább a Pats topicban, ha érdekel miért.peterk2005
A Pats mit jáccik idén... na az a durva... 😀
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az idény előtt nem is a Miamit tippeltem, de három hét után - látva mind a Pats mind a Miami mindhárom meccsét - megváltozott a véleményem. De erről inkább a Pats topicban, ha érdekel miért.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
visszahoztuk Lawrence Guyt és leigazoltuk Xavier Nixon OT-t, utóbbinak van ismertetője felül.
Így 55en vagyunk, a Roster nem 53as???Stev85
Hárman mentek IR-ra a múlt héten, szerintem nem hoztunk eddig helyettük senkit, úgyhogy szerintem megvagyunk.

több mint 12 éve
Vaughn alig volt pályán, szóval ő meglephetett. Szerintem az utolsó 1-2 driveban mertük először felküldeni, őt nem sorolnám a nagy pozitívumok közé. Belepottyant a kezébe egy labda, na puff, bárki lehetett volna ott, ugyanúgy pick. Butler pedig már tavaly is király egyébként, szóval engem annyira nem lep meg az ő jó játéka.Stez
Na, Vaughn pont ott töltötte a játék nagy részét, ahol a legjobb, valószínűleg ezért volt vele megelégedve😊FearTomi
Ez az, nem futott be felelőtlenül a pályára, kárt okozva a csapatnak 😀
Ennyi 😀

több mint 12 éve
Vaughn alig volt pályán, szóval ő meglephetett. Szerintem az utolsó 1-2 driveban mertük először felküldeni, őt nem sorolnám a nagy pozitívumok közé. Belepottyant a kezébe egy labda, na puff, bárki lehetett volna ott, ugyanúgy pick. Butler pedig már tavaly is király egyébként, szóval engem annyira nem lep meg az ő jó játéka.Stez
Na, Vaughn pont ott töltötte a játék nagy részét, ahol a legjobb, valószínűleg ezért volt vele megelégedve😊

több mint 12 éve

Így 55en vagyunk, a Roster nem 53as???

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539

Guynak én is örülök. Nixont nem ismerve pedig örülök, hogy te örülsz 😀

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Mindkettő lépés nagyon tetszik.

több mint 12 éve
A Chiefs borzasztó erősnek tűnik, de ha két L-betű lesz a denver ellen akkor máris más a leányzó fekvése. És ott van még a Chargers is. Nekünk is ez a bajunk, nem elég a HOU nekünk még a TEN sem gyenge. Ám a másik két csoportnál van egy vak és egy világtalan a két PO esélyes mellett. Ezen sok múlhat..lehet h lesz 10-6-os csapat aki nem jut PO-ba..Miska84
Kc nagyon messze van még.. Meg egy sérülés és minden borul.. Az ahhoz még nagyon messze van..
Ismerve a formánk előbb a JAXet győzzük le 😀
ÉS utána úgy besz*rnak a többiek mindenki betlizik ellenünk és megvan az SB 😀
Mennyire reális a dolog? 😀

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
A Chiefs borzasztó erősnek tűnik, de ha két L-betű lesz a denver ellen akkor máris más a leányzó fekvése. És ott van még a Chargers is. Nekünk is ez a bajunk, nem elég a HOU nekünk még a TEN sem gyenge. Ám a másik két csoportnál van egy vak és egy világtalan a két PO esélyes mellett. Ezen sok múlhat..lehet h lesz 10-6-os csapat aki nem jut PO-ba..

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Nem semmi ez a futópáros nálatok! Bradshaw nagyon akar (és végre nem dzsájent, úgyhogy lehet neki drukkolni 😊 😛 ). Tetszett a 49ers-gyakás és nem kell foglalkozni a "mi lett volna ha" kárálókkal sem: ez a csapat erősen PO gyanús... ellentétben a 49ers-el.toxique
Szerintem a 49ers is PO csapat.
Davissel legalábbis az.
Azért megjegyezném, hogy potenciál alapján ez a Colts offense ligaelit. Igen, LIGAELIT! Értsd, top5.
És Pepnek kell kihoznia ezt a pluszt a jó játékhívással. Imádkozom, hogy így folytassa.
A védelem viszont hullámzó. Az egyik héten top5, a másikban bottom5. Na puff, most elkaptuk a fonalat, de simán benne van, hogy akár már a jövő héten beégnek ismét. Ezzel mondjuk nem is lenne gond, hogy ha az offense viszont konstansan tudná hozni azt az iszonyatos tudást, ami rejlik benne.
De azért a 49ers O is csak jobb lesz ennél. Főleg, mivel ott manapság inkább a fos playcallinggel van a baj, meg ugye most Davis sérülése miatt nagy lyuk keletkezett.
De a védelmük meg király. Csak ugye amikor végig ők vannak a pályán, nyilván hamar elfáradnak, ahogy ellenünk, de akár a Hawks ellen is. De szépen fogtak is minket egyébként szinte végig, kivéve ugye a nyitódriveot.
De azért nagyon nem írnám le őket, sőt... ha valaki, akkor Harbaugh úgy seggbebassza őket, hogy simán lehet, hogy a Rams ellen egy tök más csapatot fogsz majd látni.

De mondjuk ez itt off. 😊Stez
Komolyan meglepet Butler, és Főleg Vaughn játéka... Szinte hiba nélküliek.. (9ers Td driveot ne nézd) És nem tudtam eljinxelni a Vaughn picket.. Így nem volt muris....
😀
De az már a legalja pont ő kapta el 😀Stev85
Vaughn alig volt pályán, szóval ő meglephetett. Szerintem az utolsó 1-2 driveban mertük először felküldeni, őt nem sorolnám a nagy pozitívumok közé. Belepottyant a kezébe egy labda, na puff, bárki lehetett volna ott, ugyanúgy pick.
Butler pedig már tavaly is király egyébként, szóval engem annyira nem lep meg az ő jó játéka.Stez
De jól emlékszem tavaly is az utolsó Colt-Ravensen a POban Butler fogta Boldint, vagy az Vaughn volt??? Azt tudom hogy akkor mocskosul szívtuk a yardokat rajta..Stev85
Butler azt hiszem Torreyt fogta, Vaughnról nyeltük a yardokat. Meg a sorozatos DPI-ket.Stez
Azért a secondary imába foglalásával még várnék kicsit 😊 Kb nem volt elkapó az aktív keretben.
Davis sem volt TE-nek. Futást kellett megfogni, azt remekül megfogtátok.undisputedly
Szinte pontosan ugyanezt írtam le korábban. 😉
Mint ahogy azt is, hogy a secondarynk hullámzó.

több mint 12 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
peterk2005
Az AFC playoff esélyekkel kapcsolatgban én éppen átértékelésben vagyok, de egyelőre végtelen ciklusba került az algoritmus, csak a "f*szom se tuggya" hibaüzeneteket köpi folyamatosan.😀 Algoritmus nélkül, "érzésre" nekem most inkább Broncos, Ravens, Miami és tőlünk mi vagy a Texans látszik csoportbefutónak, És sajna úgy néz ki nem 1-2 szereplős lesz a wild card verseny sem, mert a Chiefs, Cincy, Patriots minimum ott lesz (vagy a másik csapat a csoportból, ha ezek nyernék a divíziót), és a Titans, de még a Chargers is beleszólhat. És persze mi, ha nem nyerjük a csoportot.

[/quote]Hát ezzel egy kicsit megleptél!! Nem gondoltam volna, hogy a Miamit gondolod csoportgyőztesnek az AFC Eastben..Még akkor is ha, az első két meccsét picit nyögvenyelősen hozta a Patriots..Jól szerepel a Miami, de azért több, mint meglepődnék, ha nem mi nyernék a csoportot!
Csoportgyőztesek szerintem simán lehettek a csoportotokban..Véleményem alapján az egyik legtúlértékeltebb csapat a Texans..Amennyiben veritek őket, úgy simám hozható a csoportotok.. PO esélyes csapatotok van. Szimpatikus, kreatív O, s picit felemás D..( S ezt nekem több mint furcsa leírni Pats fanként..)
Jelenleg azt mondom, hogy Divizió győztesek: Patriots, Bengals, Colts, Broncos..WildCard hely: Chiefs, Ravens

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 233 — Csodabogár
Nem semmi ez a futópáros nálatok! Bradshaw nagyon akar (és végre nem dzsájent, úgyhogy lehet neki drukkolni 😊 😛 ). Tetszett a 49ers-gyakás és nem kell foglalkozni a "mi lett volna ha" kárálókkal sem: ez a csapat erősen PO gyanús... ellentétben a 49ers-el.toxique
Davissel legalábbis az.
Azért megjegyezném, hogy potenciál alapján ez a Colts offense ligaelit. Igen, LIGAELIT! Értsd, top5.
És Pepnek kell kihoznia ezt a pluszt a jó játékhívással. Imádkozom, hogy így folytassa.
A védelem viszont hullámzó. Az egyik héten top5, a másikban bottom5. Na puff, most elkaptuk a fonalat, de simán benne van, hogy akár már a jövő héten beégnek ismét. Ezzel mondjuk nem is lenne gond, hogy ha az offense viszont konstansan tudná hozni azt az iszonyatos tudást, ami rejlik benne.
De azért a 49ers O is csak jobb lesz ennél. Főleg, mivel ott manapság inkább a fos playcallinggel van a baj, meg ugye most Davis sérülése miatt nagy lyuk keletkezett.
De a védelmük meg király. Csak ugye amikor végig ők vannak a pályán, nyilván hamar elfáradnak, ahogy ellenünk, de akár a Hawks ellen is. De szépen fogtak is minket egyébként szinte végig, kivéve ugye a nyitódriveot.
De azért nagyon nem írnám le őket, sőt... ha valaki, akkor Harbaugh úgy seggbebassza őket, hogy simán lehet, hogy a Rams ellen egy tök más csapatot fogsz majd látni.

Komolyan meglepet Butler, és Főleg Vaughn játéka... Szinte hiba nélküliek.. (9ers Td driveot ne nézd) És nem tudtam eljinxelni a Vaughn picket.. Így nem volt muris....
😀
Vaughn alig volt pályán, szóval ő meglephetett. Szerintem az utolsó 1-2 driveban mertük először felküldeni, őt nem sorolnám a nagy pozitívumok közé. Belepottyant a kezébe egy labda, na puff, bárki lehetett volna ott, ugyanúgy pick.
Butler pedig már tavaly is király egyébként, szóval engem annyira nem lep meg az ő jó játéka.Stez
De jól emlékszem tavaly is az utolsó Colt-Ravensen a POban Butler fogta Boldint, vagy az Vaughn volt??? Azt tudom hogy akkor mocskosul szívtuk a yardokat rajta..Stev85
Butler azt hiszem Torreyt fogta, Vaughnról nyeltük a yardokat. Meg a sorozatos DPI-ket.Stez
Azért a secondary imába foglalásával még várnék kicsit 😊 Kb nem volt elkapó az aktív keretben.
Davis sem volt TE-nek. Futást kellett megfogni, azt remekül megfogtátok.undisputedly
nagy király vagy undi.

de ja, kb ez a szitu. ahogy írtam HA fent lett volna VD, Manningham, Crabs is más ez a történet. persze nem von le semmit az érdemetekből, mert adva volt a szitu, sallangmentesen megoldottátok és nem tudott a védelem pihenni, így ismét a 4. negyedben dőlt el. az nekem máig rejtély hogy Gore termelt 86 yardot 11 carryből és nem tömtük tovább lasztival...de ez nem a mi lett volna ha. :/ mindenestre nagyon szimpi ez a Colts, sok siker lesz ebben még.

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Davissel legalábbis az.

😀
Davis sem volt TE-nek. Futást kellett megfogni, azt remekül megfogtátok.