Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Jó volt nézni az egészet. Luck isteni volt, jó volt a playcalling. futók is, a fal mindenek felett. A védelem is rendben volt, mondjuk volt végig egy olyan érzésem, hogy ha a liga 20-25 jobb képességű irányítójával találtuk volna szembe magunkat akkor más a helyzet, borzasztó volt a srác. Lehet neki lefőtt a kávé. Főleg ha a többi csapat kielemzi a mai meccset. De váratlanul jól teljesített mindenki. és DHB és elkezdte a szezont, lassan mindenki megérkezik 😊
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Le a kalappal a Colts védelme előtt. Ha a 49 erst meg bírták fogni, akkor akkora baj nincsen 😀!
több mint 12 éve
én Freemant is kiemelném azért, Reggie, meg hozta amit kellet a kritikus helyzetekben
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Vagy csak olvasni nem tudok! Tényleg nem volt IR-en😊akkor te nem tudod mi az IR :pHöriTegnap még ott volt! Ma csak annyit kaptam üzenetben, hogy "a mai meccsen nem fog játszani:". Ezért írtam IR-t😊,FearTomiJaja Satele IR-en van😀FearTominincs ott, simán inaktív voltHöri
több mint 12 éve
akkor te nem tudod mi az IR :pTegnap még ott volt! Ma csak annyit kaptam üzenetben, hogy "a mai meccsen nem fog játszani:". Ezért írtam IR-t😊,FearTomiJaja Satele IR-en van😀FearTominincs ott, simán inaktív voltHöri
több mint 12 éve
Tegnap még ott volt! Ma csak annyit kaptam üzenetben, hogy "a mai meccsen nem fog játszani:". Ezért írtam IR-t😊,Jaja Satele IR-en van😀FearTominincs ott, simán inaktív voltHöri
több mint 12 éve
Nem Satele kezdett?...de Satele is szépen takarított a fal közepén.Stezőőőő, akkor el kell sajnos mondanunk valamit... 😊
A mai O-line: Castonzo-Thornton-McGlynn-Linkenbach-Cherilus
Piszkosul jól helyt álltak, pedig a széleket örömmel hagyták 1 az 1-en. McGlynnből mindent kinéztem, csak ezt nem. Az viszont "red flag", hogy idén is folytatódik az a tendencia, bárki is játszik Satelen kívül centert, jobb nála.Escalade
Mert pont lemaradtam, amikor a kezdőket írták.
Mondjuk McGlynn ilyen téren nem lep meg, ő centert is tud játszani. Mivel egyedül run blockban használható, azért most tényleg nagyot játszott.
Ennek ellenére nekem Castonzo volt a fénypontja a falnak. Öröm volt nézni a blokkjait és Aldont is elég szépen leszedte.
több mint 12 éve
Jaja Satele IR-en van😀...de Satele is szépen takarított a fal közepén.Stezőőőő, akkor el kell sajnos mondanunk valamit... 😊
Piszkosul jól helyt álltak, pedig a széleket örömmel hagyták 1 az 1-en. McGlynnből mindent kinéztem, csak ezt nem. Az viszont "red flag", hogy idén is folytatódik az a tendencia, bárki is játszik Satelen kívül centert, jobb nála.Escalade
több mint 12 éve
Johnny Firpo
125
Én amúgy attól parázok, hogy Bradshaw IR lesz concussionnel jövőhéten. Amit produkált ott visszaülésnél az agyrázkódás tünet volt.FearTomiRemélem nem lesz igazad, én azt hittem, hogy ott a lába miatt ült vissza kicsit pihenni. Ha így is lenne, Richardson és Brown megoldják majd vélhetően. Persze a Jaguarst ne írjuk le előre soha, kb. 50% körül állhatunk ellenük az utóbbi 10 meccsen, tavaly is megtréfáltak minket.
több mint 12 éve
Azért ez a Dolphins egy nagyon jó, komplett csapat lett erre az évre. El tudom képzelni, hogy a Frisco a jelenlegi hiányzóival egy kicsivel gyengébb csapat, támadásban mindenképp. Persze igazad, nyerhető lett volna a meccs, de a Dolphins simán rájátszásban lesz idén, sőt, akár a csoportot is megnyerhetik elnézve ezt a Pats-t.Johnny FirpoEz igaz, de engem nem érdekel, ki az ellenfél és mit játszik ezen a héten, vagy mások ellen. Csak az, hogy ellenünk mit játszik. És bizony azt a meccset a megfelelő gameplannel, jó pep hívással nyertük volna.
És ennek fényében sajnos igazán fájó a vereség, hisz hatalmas meglepetésre 3-0-al állhatnánk, egy meccs előnyben a Titanssel és a Texanssal szemben.
több mint 12 éve
...de Satele is szépen takarított a fal közepén.Stezőőőő, akkor el kell sajnos mondanunk valamit... 😊
Piszkosul jól helyt álltak, pedig a széleket örömmel hagyták 1 az 1-en. McGlynnből mindent kinéztem, csak ezt nem. Az viszont "red flag", hogy idén is folytatódik az a tendencia, bárki is játszik Satelen kívül centert, jobb nála.

több mint 12 éve
Johnny Firpo
125
Azért ez a Dolphins egy nagyon jó, komplett csapat lett erre az évre. El tudom képzelni, hogy a Frisco a jelenlegi hiányzóival egy kicsivel gyengébb csapat, támadásban mindenképp. Persze igazad van, nyerhető lett volna a meccs, de a Dolphins simán rájátszásban lesz idén, sőt, akár a csoportot is megnyerhetik elnézve ezt a Pats-t.
több mint 12 éve
Nagyon komoly bounce back game volt a csapattól, le a kalappal. Luck nagyon okosan játszott, Bradshaw remek volt, Richardson lesz még jobb, de elsőre nagyszerű volt, amint megtanulja a játékokat, komoly kétfejű szörnyünk lehet futásban. A game ball a védelemé. Jövő héten kötelező meccs jön.Johnny FirpoÉn amúgy attól parázok, hogy Bradshaw IR lesz concussionnel jövőhéten. Amit produkált ott visszaülésnél az agyrázkódás tünet volt.
több mint 12 éve
JÓ REGGELT URAIM!Ma, először az idényben ez a csapat megmutatta, hogy BÁRKIT képes elverni!
De hol a fenében volt ez a csapat az előző hetekben? Egy simán nyerhető, nagyon fontos meccset buktunk el a Miami ellen, most igazán fájó az a vereség...
Eredménykövetőben a meccs előtt volt egy elszólásom, hogy van egy olyan érzésem, hogy Bradshaw meg fogja idén mutatni, hogy hiba volt Richardsont első körért elhoznunk, háát... Így az első meccs után eléggé megmutatta, hogy azért oda kell rá figyelni.
Tény, hogy Richardsonon látszott, hogy nem tudja még a playbookot, idegenül mozgott a fal mögött, még ő is fog javulni szerintem.
Luck pedig vigyázott a labdára és ez mindennél fontosabb. Nyugodt, higgadt volt végig, amikor lehetett, kihasználta a helyzeteket. Nem dobott sok yardot, TD-t, de ez a mai meccs nem erről szólt. Az OL-nek egy nagy pirospont, Castonzo blokkjait öröm volt nézni, de Satele is szépen takarított a fal közepén.
A meccs hőse nálam mégis a védelem. Hiába sérült a 49ers O fele és a húzóemberei, de akkor is... Így leszedni a pályáról Kaepernicket és a WR-eket... gyönyörű volt. De a futás sem ment nekik jól, egy durva drivejuk volt, ott futotta a yardjai nagy részét a San Francisco. Megjöttek a labdaszerzések is, hol volt ez a védelem az elmúlt két hétben???
És igen, ma ez a csapat harapott! Freeman, Toler, Bethea, Davis, de az egész D# király volt! Tud ez a csapat, ha akar!
Csak a megfelelő gameplan kell és látszik, hogy mekkora potenciál van ebben a bandában, mindkét oldalon!
Mindezt úgy, hogy a csapat fele sérült, és Landry sem játszott például.
Hát no comment!
Kíváncsi lesz arra, hogy oszlanak meg a carryk Bradshaw és Trent között, de brutálisan erős tandem lehet ez, ha Rich is hozni fogja a yardokat.
több mint 12 éve
Johnny Firpo
125
Nagyon komoly bounce back game volt a csapattól, le a kalappal. Luck nagyon okosan játszott, Bradshaw remek volt, Richardson lesz még jobb, de elsőre nagyszerű volt, amint megtanulja a játékokat, komoly kétfejű szörnyünk lehet futásban. A game ball a védelemé. Jövő héten kötelező meccs jön.
több mint 12 éve
Legyőzni egy SF-t, és három FUTOTT tédével... szóljon, aki erre mert volna tipszmixelni!
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
tök jogosan...brutál jók voltak a srácok!Ügyes volt, aki a tavalyi Packers-meglepetéshez hasonlót vetített előre.Szerintem pont, hogy nem fanyalogtak, még most is a Colts offense seggét nyalják...FearTomi
Csak a két Sport tévés kommentátor 60 percnyi csalódottságát és fanyalgását tudnám feledni a nekik nem tetsző fejlemények miatt...wmitty
több mint 12 éve
Ügyes volt, aki a tavalyi Packers-meglepetéshez hasonlót vetített előre.Szerintem pont, hogy nem fanyalogtak, még most is a Colts offense seggét nyalják...
Csak a két Sport tévés kommentátor 60 percnyi csalódottságát és fanyalgását tudnám feledni a nekik nem tetsző fejlemények miatt...wmitty
több mint 12 éve
Egy gyors kérdés: ezt honnan a fenéből? 😊Szimplán a Colts volt a ma jobb, pedig ember nem nagyon akadt, aki el tudta képzelni a csapat győzelmét. Sok sérülés (náluk is persze), szedett-vedett fal, éhes 9ers, stb, és mégis. Kiváló technikával készültek Paganoék Kaep ellen, végre nem az az eszetlen pass rush ment (a la vs. Raiders). Nagyon kellett egy meglepetés győzelem ebből a nehezebb sorozatból.
Ezzel együtt nagyon nem rajongok a konzervatív 3rd down hívásokért, illetve valaki megmagyarázhatná, miért nem mentek 2-pontosra 19-7nél, amikor kb 4 perc volt hátra?
PS: csak óvatosan hazafelé az úton.

több mint 12 éve
Ügyes volt, aki a tavalyi Packers-meglepetéshez hasonlót vetített előre.Bölcs Salamon mondá: "Fiam, streamen nézd a saját csapatod meccsét!"
több mint 12 éve
3 meccs után 2-1-el állunk... nem ezt vártuk ? 😕)
több mint 12 éve
Ügyes volt, aki a tavalyi Packers-meglepetéshez hasonlót vetített előre.Csak a két Sport tévés kommentátor 60 percnyi csalódottságát és fanyalgását tudnám feledni a nekik nem tetsző fejlemények miatt...
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Vaughn pick, ez mindennek a legalja
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning