Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Butler azt hiszem Torreyt fogta, Vaughnról nyeltük a yardokat. Meg a sorozatos DPI-ket.De jól emlékszem tavaly is az utolsó Colt-Ravensen a POban Butler fogta Boldint, vagy az Vaughn volt??? Azt tudom hogy akkor mocskosul szívtuk a yardokat rajta..Stev85Vaughn alig volt pályán, szóval ő meglephetett. Szerintem az utolsó 1-2 driveban mertük először felküldeni, őt nem sorolnám a nagy pozitívumok közé. Belepottyant a kezébe egy labda, na puff, bárki lehetett volna ott, ugyanúgy pick.Komolyan meglepet Butler, és Főleg Vaughn játéka... Szinte hiba nélküliek.. (9ers Td driveot ne nézd) És nem tudtam eljinxelni a Vaughn picket.. Így nem volt muris....Nem semmi ez a futópáros nálatok! Bradshaw nagyon akar (és végre nem dzsájent, úgyhogy lehet neki drukkolni 😊 😛 ). Tetszett a 49ers-gyakás és nem kell foglalkozni a "mi lett volna ha" kárálókkal sem: ez a csapat erősen PO gyanús... ellentétben a 49ers-el.toxiqueSzerintem a 49ers is PO csapat.
Davissel legalábbis az.
Azért megjegyezném, hogy potenciál alapján ez a Colts offense ligaelit. Igen, LIGAELIT! Értsd, top5.
És Pepnek kell kihoznia ezt a pluszt a jó játékhívással. Imádkozom, hogy így folytassa.
A védelem viszont hullámzó. Az egyik héten top5, a másikban bottom5. Na puff, most elkaptuk a fonalat, de simán benne van, hogy akár már a jövő héten beégnek ismét. Ezzel mondjuk nem is lenne gond, hogy ha az offense viszont konstansan tudná hozni azt az iszonyatos tudást, ami rejlik benne.
De azért a 49ers O is csak jobb lesz ennél. Főleg, mivel ott manapság inkább a fos playcallinggel van a baj, meg ugye most Davis sérülése miatt nagy lyuk keletkezett.
De a védelmük meg király. Csak ugye amikor végig ők vannak a pályán, nyilván hamar elfáradnak, ahogy ellenünk, de akár a Hawks ellen is. De szépen fogtak is minket egyébként szinte végig, kivéve ugye a nyitódriveot.
De azért nagyon nem írnám le őket, sőt... ha valaki, akkor Harbaugh úgy seggbebassza őket, hogy simán lehet, hogy a Rams ellen egy tök más csapatot fogsz majd látni.
De mondjuk ez itt off. 😊Stez
😀
De az már a legalja pont ő kapta el 😀Stev85
Butler pedig már tavaly is király egyébként, szóval engem annyira nem lep meg az ő jó játéka.Stez
több mint 12 éve
Na, gyorsan megnéztem a kedvedért, Vaughn keményen 7 snapet volt a pályán eddig a szezonban, ezt mind a 49ers ellen. 😊 Inkább a Toler-Davis-Butler trió érdemel dicséretet, meg ugye a Bethea-Howell S tandem.StezÉn a komplett D t megdicsérném, még Linkenbachot is mert még ő sem volt rossz 😀
Szokásával ellentétben..
Howell pedig meglepet, főleg a végén azzal a Hittel, azt hittem Landryt felcsempésztük a pályára 😀
több mint 12 éve
De jól emlékszem tavaly is az utolsó Colt-Ravensen a POban Butler fogta Boldint, vagy az Vaughn volt??? Azt tudom hogy akkor mocskosul szívtuk a yardokat rajta..Vaughn alig volt pályán, szóval ő meglephetett. Szerintem az utolsó 1-2 driveban mertük először felküldeni, őt nem sorolnám a nagy pozitívumok közé. Belepottyant a kezébe egy labda, na puff, bárki lehetett volna ott, ugyanúgy pick.Komolyan meglepet Butler, és Főleg Vaughn játéka... Szinte hiba nélküliek.. (9ers Td driveot ne nézd) És nem tudtam eljinxelni a Vaughn picket.. Így nem volt muris....Nem semmi ez a futópáros nálatok! Bradshaw nagyon akar (és végre nem dzsájent, úgyhogy lehet neki drukkolni 😊 😛 ). Tetszett a 49ers-gyakás és nem kell foglalkozni a "mi lett volna ha" kárálókkal sem: ez a csapat erősen PO gyanús... ellentétben a 49ers-el.toxiqueSzerintem a 49ers is PO csapat.
Davissel legalábbis az.
Azért megjegyezném, hogy potenciál alapján ez a Colts offense ligaelit. Igen, LIGAELIT! Értsd, top5.
És Pepnek kell kihoznia ezt a pluszt a jó játékhívással. Imádkozom, hogy így folytassa.
A védelem viszont hullámzó. Az egyik héten top5, a másikban bottom5. Na puff, most elkaptuk a fonalat, de simán benne van, hogy akár már a jövő héten beégnek ismét. Ezzel mondjuk nem is lenne gond, hogy ha az offense viszont konstansan tudná hozni azt az iszonyatos tudást, ami rejlik benne.
De azért a 49ers O is csak jobb lesz ennél. Főleg, mivel ott manapság inkább a fos playcallinggel van a baj, meg ugye most Davis sérülése miatt nagy lyuk keletkezett.
De a védelmük meg király. Csak ugye amikor végig ők vannak a pályán, nyilván hamar elfáradnak, ahogy ellenünk, de akár a Hawks ellen is. De szépen fogtak is minket egyébként szinte végig, kivéve ugye a nyitódriveot.
De azért nagyon nem írnám le őket, sőt... ha valaki, akkor Harbaugh úgy seggbebassza őket, hogy simán lehet, hogy a Rams ellen egy tök más csapatot fogsz majd látni.
😀
Butler pedig már tavaly is király egyébként, szóval engem annyira nem lep meg az ő jó játéka.Stez
több mint 12 éve
Na, gyorsan megnéztem a kedvedért, Vaughn keményen 7 snapet volt a pályán eddig a szezonban, ezt mind a 49ers ellen. 😊 Inkább a Toler-Davis-Butler trió érdemel dicséretet, meg ugye a Bethea-Howell S tandem.
több mint 12 éve
Vaughn alig volt pályán, szóval ő meglephetett. Szerintem az utolsó 1-2 driveban mertük először felküldeni, őt nem sorolnám a nagy pozitívumok közé. Belepottyant a kezébe egy labda, na puff, bárki lehetett volna ott, ugyanúgy pick.Komolyan meglepet Butler, és Főleg Vaughn játéka... Szinte hiba nélküliek.. (9ers Td driveot ne nézd) És nem tudtam eljinxelni a Vaughn picket.. Így nem volt muris....Nem semmi ez a futópáros nálatok! Bradshaw nagyon akar (és végre nem dzsájent, úgyhogy lehet neki drukkolni 😊 😛 ). Tetszett a 49ers-gyakás és nem kell foglalkozni a "mi lett volna ha" kárálókkal sem: ez a csapat erősen PO gyanús... ellentétben a 49ers-el.toxiqueSzerintem a 49ers is PO csapat.
Davissel legalábbis az.
😀
Butler pedig már tavaly is király egyébként, szóval engem annyira nem lep meg az ő jó játéka.
több mint 12 éve
Komolyan meglepet Butler, és Főleg Vaughn játéka... Szinte hiba nélküliek.. (9ers Td driveot ne nézd) És nem tudtam eljinxelni a Vaughn picket.. Így nem volt muris....Nem semmi ez a futópáros nálatok! Bradshaw nagyon akar (és végre nem dzsájent, úgyhogy lehet neki drukkolni 😊 😛 ). Tetszett a 49ers-gyakás és nem kell foglalkozni a "mi lett volna ha" kárálókkal sem: ez a csapat erősen PO gyanús... ellentétben a 49ers-el.toxiqueSzerintem a 49ers is PO csapat.
Davissel legalábbis az.
😀
De az már a legalja pont ő kapta el 😀
több mint 12 éve
Nem semmi ez a futópáros nálatok! Bradshaw nagyon akar (és végre nem dzsájent, úgyhogy lehet neki drukkolni 😊 😛 ). Tetszett a 49ers-gyakás és nem kell foglalkozni a "mi lett volna ha" kárálókkal sem: ez a csapat erősen PO gyanús... ellentétben a 49ers-el.toxiqueSzerintem a 49ers is PO csapat.
Davissel legalábbis az.
De mondjuk ez itt off. 😊
több mint 12 éve
Nem semmi ez a futópáros nálatok! Bradshaw nagyon akar (és végre nem dzsájent, úgyhogy lehet neki drukkolni 😊 😛 ). Tetszett a 49ers-gyakás és nem kell foglalkozni a "mi lett volna ha" kárálókkal sem: ez a csapat erősen PO gyanús... ellentétben a 49ers-el.
több mint 12 éve
már csak azért is fontos lenne hogy minden rendbe legyen aVártam ezt a hetet hogy mi lesz itt 😀😀:Stev85ha ezt iktriad meglátja 😀Miska84Én elég komoly esélyt látok a csoport győzelemre. Ennek persze alap feltétele elverni a Jacksonvillet hétvégén 😀Stev85igen, annyi előnyünk van mindenképp, hogy 3 bye weekkel számolhatunk 😛Höri
végén mert utána egész évben ezen a fórumon fog lógni és kiszívja a vérünket!
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Vártam ezt a hetet hogy mi lesz itt 😀😀:ha ezt iktriad meglátja 😀Miska84Én elég komoly esélyt látok a csoport győzelemre. Ennek persze alap feltétele elverni a Jacksonvillet hétvégén 😀Stev85igen, annyi előnyünk van mindenképp, hogy 3 bye weekkel számolhatunk 😛Höri
több mint 12 éve
nem, sokat volt még fenn utána, sőt lehet h az ütéstől, de még utána jobb is lett 😊Reméljük, és remélem a nagy csapatok nem botlanak meg a csoport riválisok ellen...Én elég komoly esélyt látok a csoport győzelemre. Ennek persze alap feltétele elverni a Jacksonvillet hétvégén 😀Stev85igen, annyi előnyünk van mindenképp, hogy 3 bye weekkel számolhatunk 😛Höri
Jól láttam megúsztuk a 9ers meccset sérülések nélkül?
Bradshawval mi van, ok hogy visszajött, de nem sokat volt pályán utánaStev85
több mint 12 éve
ha ezt iktriad meglátja 😀Én elég komoly esélyt látok a csoport győzelemre. Ennek persze alap feltétele elverni a Jacksonvillet hétvégén 😀Stev85igen, annyi előnyünk van mindenképp, hogy 3 bye weekkel számolhatunk 😛Höri
több mint 12 éve
Reméljük, és remélem a nagy csapatok nem botlanak meg a csoport riválisok ellen...Én elég komoly esélyt látok a csoport győzelemre. Ennek persze alap feltétele elverni a Jacksonvillet hétvégén 😀Stev85igen, annyi előnyünk van mindenképp, hogy 3 bye weekkel számolhatunk 😛Höri
Jól láttam megúsztuk a 9ers meccset sérülések nélkül?
Bradshawval mi van, ok hogy visszajött, de nem sokat volt pályán utána
több mint 12 éve
Én elég komoly esélyt látok a csoport győzelemre. Ennek persze alap feltétele elverni a Jacksonvillet hétvégén 😀Stev85igen, annyi előnyünk van mindenképp, hogy 3 bye weekkel számolhatunk 😛
több mint 12 éve
Csak azt remélem a Niners össze kapja magát addigra, és elkeni a szájukat.. Nekünk pedig őket is és a Titanst is meg kell verni..Az eddig látottak alapján a PO esélyes csapatok az AFC-ben: Patriots, Broncos, Bengals, X AFC South-ból, és aki odaérhetne az a Miami, Baltimore, Kansas, Colts, Titans, Texans. Feltéve ha a többi csoportban nem borul majd amit írtam (esetleg a Baltimore helyet cserélhet a Bengalsszal):Ját. a sorsolásunk már idény elején is elég keménynek tűnt, szóval ebben nincs újdonság, legfeljebb bejelentkezett még 1-2 csapat, akikről azt gondoltuk, sima ügy. Hát nem lesz az úgy néz ki.
Az érdekes, hogy ezen esélyesek közül, játszani fogunk 2x a a Titans, Texansszal, 1x a Bengalsszal, és a Chiefsszel, sőt a Miamivel is játszottunk, szóval nem is olyan könnyű a sorsolásunk, ha belegondoltok.bobi0092
Az AFC playoff esélyekkel kapcsolatgban én éppen átértékelésben vagyok, de egyelőre végtelen ciklusba került az algoritmus, csak a "f*szom se tuggya" hibaüzeneteket köpi folyamatosan.😀 Algoritmus nélkül, "érzésre" nekem most inkább Broncos, Ravens, Miami és tőlünk mi vagy a Texans látszik csoportbefutónak, És sajna úgy néz ki nem 1-2 szereplős lesz a wild card verseny sem, mert a Chiefs, Cincy, Patriots minimum ott lesz (vagy a másik csapat a csoportból, ha ezek nyernék a divíziót), és a Titans, de még a Chargers is beleszólhat. És persze mi, ha nem nyerjük a csoportot.
Szóval annyi lesz a jelentkező arra a két helyre, hogy még az is lehet, hogy "egyszerűbb" lesz megnyerni a csoportot, mint oda bekerülni.. Látva ezt a Texans-t, megvan rá az esély, mert egyelőre mázlival állnak 2:1-re, és a schedule-jük is elég izmos. Az idény közepén van egy néhány meccses könnyebb sorozatuk, de amúgy most jön nekik egy Seahawks, Niners, Rams, Chiefs, Colts öt meccses széria, és az idényt a Colts, Broncos, Titans ellen fejezik be, kétszer idegenben.peterk2005
Én elég komoly esélyt látok a csoport győzelemre. Ennek persze alap feltétele elverni a Jacksonvillet hétvégén 😀
több mint 12 éve
Az eddig látottak alapján a PO esélyes csapatok az AFC-ben: Patriots, Broncos, Bengals, X AFC South-ból, és aki odaérhetne az a Miami, Baltimore, Kansas, Colts, Titans, Texans. Feltéve ha a többi csoportban nem borul majd amit írtam (esetleg a Baltimore helyet cserélhet a Bengalsszal):Ját. a sorsolásunk már idény elején is elég keménynek tűnt, szóval ebben nincs újdonság, legfeljebb bejelentkezett még 1-2 csapat, akikről azt gondoltuk, sima ügy. Hát nem lesz az úgy néz ki.
Az érdekes, hogy ezen esélyesek közül, játszani fogunk 2x a a Titans, Texansszal, 1x a Bengalsszal, és a Chiefsszel, sőt a Miamivel is játszottunk, szóval nem is olyan könnyű a sorsolásunk, ha belegondoltok.bobi0092
Az AFC playoff esélyekkel kapcsolatgban én éppen átértékelésben vagyok, de egyelőre végtelen ciklusba került az algoritmus, csak a "f*szom se tuggya" hibaüzeneteket köpi folyamatosan.😀 Algoritmus nélkül, "érzésre" nekem most inkább Broncos, Ravens, Miami és tőlünk mi vagy a Texans látszik csoportbefutónak, És sajna úgy néz ki nem 1-2 szereplős lesz a wild card verseny sem, mert a Chiefs, Cincy, Patriots minimum ott lesz (vagy a másik csapat a csoportból, ha ezek nyernék a divíziót), és a Titans, de még a Chargers is beleszólhat. És persze mi, ha nem nyerjük a csoportot.
Szóval annyi lesz a jelentkező arra a két helyre, hogy még az is lehet, hogy "egyszerűbb" lesz megnyerni a csoportot, mint oda bekerülni.. Látva ezt a Texans-t, megvan rá az esély, mert egyelőre mázlival állnak 2:1-re, és a schedule-jük is elég izmos. Az idény közepén van egy néhány meccses könnyebb sorozatuk, de amúgy most jön nekik egy Seahawks, Niners, Rams, Chiefs, Colts öt meccses széria, és az idényt a Colts, Broncos, Titans ellen fejezik be, kétszer idegenben.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Bocsánat, Tiszteletem a Miaminek. Hosszú még a szezon 😉3 mérkőzés után 2-1-el állunk, szerintem ezzel a szezon előtt mindenki kiegyezett volna, csak nem éppen ebben a W-L-W sorrendben gondolkodtunk. Csak annyiból kár, hogy pont a Miamitől kaptunk ki, hogy ők AFC csapat ezért a Playoff versenyben ők is 2-1-el állnak (megverték az Atlantát (!) szerintem elég nagy bravúr). bobi00923-0 (Y) De grat a szép W-hez! 😊Csabee13
több mint 12 éve
www.colts.com/videos/videos/Pagano-Locker-Room-Speech-Colts-vs-49ers/fc25f82c-d65d-4524-995f-4f16e13847beHahaha, én is folyamatosan Irsay fejét néztem és imádkoztam, hogy ne kezdjen el táncolni, vagy ugrálni😀 Azon sem csodálkoztam volna, ha Harbaugh hozza át a Niners öltözőböl, mert rossz helyre ment volna meccs után, annyira be van marva az ürge😀
Ami kegyetlen: Irsay feje,képek alapján nem volt szomjas megint...Stev85
több mint 12 éve
Röviden elemezve nagyon jól jött ez a W, megmutattuk, hogy képesek vagyunk bárki ellen nyerni, igaz kellett hozzá nagyban az ellenfél, de ez az NFL, bármelyik nagy csapat kifoghat szar napot, vagy periódust nekünk rá kell harapni."a Chargers elleni meccset idegenben(a Titans hozta (!) -bár otthon- )," A jelen állás szerint, jobban játszunk idegenben, mint otthon😀
És akkor most pusztán statsztikailag nézegetve a dolgot (Tudom-tudom szezon eleje stb. nem lehet előre gondolkodni de azért mégis)
3 mérkőzés után 2-1-el állunk, szerintem ezzel a szezon előtt mindenki kiegyezett volna, csak nem éppen ebben a W-L-W sorrendben gondolkodtunk. Csak annyiból kár, hogy pont a Miamitől kaptunk ki, hogy ők AFC csapat ezért a Playoff versenyben ők is 2-1-el állnak (megverték az Atlantát (!) szerintem elég nagy bravúr).
Következik a Jags ami 140%-ig kötelező W, ha csak 1 ponttal is de meg kell őket verni, azt hiszem ebben mind egyetértünk, nincs olyan sérülés, hiányzás, időjárás, hogy ne verjük meg őket.
A csoportunkat nézve érdekesek a kilátások: HOU,TEN,IND 2-1-el áll, nagyon de nagyon fontosak lesznek a csoporton belüli mérkőzések, a PO szinte biztos, hogy ezen fog múlni, ez a Tenessee már nem a tavalyi, és akkor is kemény meccseket vívtunk velük, a Texansot meg otthon el kell verni legalább, az 1-1 arány elfogadható. A BYE weekig, ha tudnánk hozni a Chargers elleni meccset idegenben(a Titans hozta (!) -bár otthon- ), az hatalmas előrelépés lenne. A pozitív mérleggel BYE-ra vonulás is ettől függ, mert a Seahawks azért láthattuk erősebb gárda jelenleg mint a 49ers. A Broncosról nem beszélek, ha őket megvernénk, akkor onnantól kezdve beszélhetnénk a SB-ról is, szerintem annyira esélytelen, vagy annyira el kell kapnia Manninget a nosztalgiahangulatnak, hogy Colts játékosoknak dobáljon.
Az eddig látottak alapján a PO esélyes csapatok az AFC-ben: Patriots, Broncos, Bengals, X AFC South-ból, és aki odaérhetne az a Miami, Baltimore, Kansas, Colts, Titans, Texans.
Feltéve ha a többi csoportban nem borul majd amit írtam (esetleg a Baltimore helyet cserélhet a Bengalsszal):
Az érdekes, hogy ezen esélyesek közül, játszani fogunk 2x a a Titans, Texansszal, 1x a Bengalsszal, és a Chiefsszel, sőt a Miamivel is játszottunk, szóval nem is olyan könnyű a sorsolásunk, ha belegondoltok.
Egyelőre azonban verjük meg a Jags-et. Aztán 3-1-nél gondolkodjunk tovább 😀bobi0092
több mint 12 éve
Az én meglátásaim:-Oline: Egyszerűen zseniálisan játszottak, évek óta nem láttam ilyen jó falat itt. Főleg Castonzo, ahogy kivette Smitht a liga egyik legjobb pass rusherét a játékból, az félelmetes volt. Gyengébb ellenfél előtt sem szokott ilyen jól játszani. Nálam azt hiszem ő a "man of the match".
DHB: Elég biztatóan játszott, volt pár elkapása, ráadásul több olyan is volt amit nem testtel kellett elkapnia.
-Howell: Az első 1-2 drive során fogtam a fejem, hogy mennyire hiányzik Landry. Missed tackle-ök sora jött tőle, aztán az első negyed végétől, egészen jól játszott. Volt egy kemény ütközése is, látszott, hogy bizonyítani akar és szerintem sikerült is.
CB poszt: Ezen a meccsen nagyon rendben volt. Sokszor Kaep teljesen tanácstalan volt a zsebben, egyszerűen nem tudott kinek passzolni (bár nehéz megmondani, hogy ebből mennyi az ő sara), de a kevés complete passz is azt jelzi, hogy nagyon jók voltak Davisék.
Freeman: Tavaly már megmutatta, hogy nagyon jó játékos a semmiből előkerülve. Tömte a lyukakat, blitzelt, zónázott. Nagyon jól ment neki. Ha Angerer egészséges lenne, elég erős ILB párost tudhatnánk a magunkénak, liga szinten is. Bár még Conner is eldöcög mellette. Sherpard viszont irtó gyenge eddig. Rossz nézni.
A többi jól teljesítő embert (Bethea, Hilton, Wayne, Redding) most nem emelem ki, ők hozták a tőlük megszokott remek játékot.
több mint 12 éve
énis folyamatosan azt néztem xD azt se tudta hol vanshadyAz arcán az jött le: "Még egy szó és megölöm ha nem ad piát" Vagy "ki a tököm ez a Csóka??? Nem Johnny Walker?" Kéész.. Minden pontunk 1 pohár whiskyvel ünnepelt valószínű..
több mint 12 éve
énis folyamatosan azt néztem xD azt se tudta hol van
több mint 12 éve
www.colts.com/videos/videos/Pagano-Locker-Room-Speech-Colts-vs-49ers/fc25f82c-d65d-4524-995f-4f16e13847beAmi kegyetlen: Irsay feje,képek alapján nem volt szomjas megint...
több mint 12 éve
Kurva jó érzés most Colts drukkernek lenni.Az előszezon domináns játéka alatt voltam ennyire magabiztos a csapatot illetően, de az első két hét kicsit megrendített a hitben. Most viszont megint ott vagyunk, hogy akárkit el tudunk verni, nem elrugaszkodott ötlet a rájátszás részvétel vagy a csoportgyőzelem. Hajrá mi!
több mint 12 éve
Bréking Nyúzzz!!!Robert Mathis (DE) traded from the Indianapolis Colts to Pápa Pilots for Pityu, the Water boy
😀😀😀😀😀
Troll mód off 😀😀😀😀😀:
Qrva fáradt vagyok Bocsi 😀