Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
ez a Da'rick amugy milyen?shady
Da'Rick Rogers-ről annyit, hogy simán első körösnek kellett volna lennie a drafton, csak a balhéi miatt lett UDFA.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
ez a Da'rick amugy milyen?
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Aldon játszani fog ellenünk, ennek nem örülünk. Castonzot hülyére fogja verni, asszem csúnya menekülések várnak Luckra. 😊

több mint 12 éve
Most olvasom én is.
Nevetséges. És Angerernek is gond van a térdével.Stez
Plusz Bethea és Conner is kérdéses, emellett Redding és Satele sem gyakoroltak, az csak egy plusz finomság, hogy Wayne válla is sérült...mondjuk amig Eugén pályán van, addig annyira nem aggódom, meg legalább kiderült, hogy miért is lett rosteren Da'rick...

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
 www.sbnation.com/nfl/2013/9/20/4752878/aldon-smith-arrest-dui-drugs-marijuana-pills.
Nem tudom igaz-e, és ha igen ez mennyiben befolyásolja azt, hogy játszhat-e hétvégén?szampi#33
Ha nem zárják le, illetve, ha óvadékkal kijön, akkor szerintem semmi. Péntek van, kétlem, hogy a liga a meccs előtt már lépne az ügyben. És azt se hiszem, hogy a Niners FO hétfő előtt döntene egy esetleges saját berken belüli suspendről.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
 www.sbnation.com/nfl/2013/9/20/4752878/aldon-smith-arrest-dui-drugs-marijuana-pills

Nem tudom igaz-e, és ha igen ez mennyiben befolyásolja azt, hogy játszhat-e hétvégén?szampi#33
Igaznak tűnik, 5250 dolláros az óvadék. Többedik fekete pont ez nála. Másfél óra múlva sajtókonferencia, majd ott talán Harbaugh megmondja a tutit

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
 www.sbnation.com/nfl/2013/9/20/4752878/aldon-smith-arrest-dui-drugs-marijuana-pills

Nem tudom igaz-e, és ha igen ez mennyiben befolyásolja azt, hogy játszhat-e hétvégén?

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Most olvasom én is.
Nevetséges. És Angerernek is gond van a térdével.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Landry nem játszik vasárnap.

Fogadhatunk a Niners +10-re.

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
és a legjobbnak tartott NT prospect.shady
Poe sajna nincsen 😊Höri
és ő már nem csak prospectMiska84
Egy éve azért nagyon "féltették" a Chiefset, hogy őt húzták...😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Poe sajna nincsen 😊Höri
és ő már nem csak prospect

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Poe sajna nincsen 😊

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
mondjuk azért az így nem rossz h nálunk van a 2012-es draft legjobb irányítója, legjobb futója, két legjobb TE-je, és a legjobbnak tartott NT prospect.

És Hilton aki csak egyszerűen kvajó 😀
több mint 12 éve
A Colts fórumozó kérdését feszegetem én is ám!😊 (S még a sérülékenysége miatt is aggódni kell?) Az akármilyen blue-n olvasott jutott eszembe nekem is reggel, ez a trade azt mondja, hogy idén kell SB-ba jutni. Az én kérdésem, hogy miért kellett ezt a terhet felvenni?tomi-tomi
Ez baromság.

A tegnap előtti 2 IR után eléggé lecsökkentek az esélyeink a playoffba jutsára is, nem hogy az ottani menetelésre. Most ebbe vagy beletörődünk, vagy csinálunk valamit. Csináltunk.
Grigsonnak abban igaza van, hogy most kell megerősíteni a franchise-ról alkotott powerhouse képet, mikor még Luck nem keres 100 milliót. Ha abban a 4 évben bemegyünk playoffba míg régi kontraktja van, könnyebb lesz erősíteni a szabadügynökpiacról, vonzó állomás leszünk.

Továbbá az 1. kör beáldozása továbbra sem egyenlő azzal, hogy feladtuk a tavaszi erősítést. Lehet játékost pénzért is venni, és fogunk is. Tehát semmiképp sem év ez a 2013-as, nem tudom miből számolták ki ezt.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azt mondom, amit reggel is. Első blikkre őrültség, másodikra zseniális. Érts, tudja a t*köm 😀 Majd kiderül.

Egyszerűen nem tudok mást tenni, mint elfogadni, és ha nem azt tételezem fel, hogy Grigson meghülyült, akkor megpróbálom meglelni a logikát a lépésben. Már amennyire innen a világ másik végéből, annyi foci ismerettel amennyi belém szorult, erre bármi esélyem is van. Ami ugye nem sok.

Mondjuk úgy, hogy Richardson a mi Amendola-nk. Lemondtunk egy nagy értékről - mi egy 1st pick, ti a legjobb slot WR - különböző okok miatt, és abban reménykedünk, hogy találtunk helyette jobb megoldást. Amendola esetében is az elsődleges concern a sérülékenysége. Namost, Amendola nemhogy az egész idényt nem bírta, de rögtön az első meccsén lesérült. Gyakorlatilag facepalm a négyzeten. És mit tudtok ti kezdeni ezzel a Pats topicban? Nyilván szentségelni. De azért a végén mégsincs más opció, mint elfogadni és megpróbálni pozitívan hozzáállni. Azaz reménykedni, hogy a tragikus indítás ellenére is hosszú távon mégiscsak bejön.

Na, kb. ugyanez van Richardson-al. Van logika abban, hogy idejött, de van kockázat is. De a jövő évi pickben is lenne. Úgyhogy piros bogyó, kék bogyó, válassz kedves Dorothy... Richardson - fáj-e a bokája vagy sem - legalább eddig minden meccsén pályán volt. Bízom benne, hogy nem sérül le az első Indy meccsén. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
(Annyira utálom a Pats városi legendákat! 2001 óta kétszer nem választottunk az első körben és legalább háromszor volt feltrade ugyanitt. Ezeken kívül is volt egy-két letrade, mert több első körünk volt. Ilyenből jött például Hightower. (2009-ről kegyeleti okokból ne beszéljünk!😀 ) Talib pick-ért jött. CB helyett inkább WR-t kellett volna húzni nagyon szar ötlet. Abban még bénábbak vagyunk.😊 )

Richardson cap hit-e valóban komoly érv a trade mellett.

Eltekintve attól, hogy Talib az új HC off field intoleranicája miatt került trade block-ra, nevezhetjük reach-nek. De az már egy lezárt fejezet, ott mondhatunk verdiktet. Trent sorsa még nyitott, Te is írod, hogy nem mondod, hogy ugyanaz lesz a sztori. Akkor mit mondasz?😊

A Colts fórumozó kérdését feszegetem én is ám!😊 (S még a sérülékenysége miatt is aggódni kell?) Az akármilyen blue-n olvasott jutott eszembe nekem is reggel, ez a trade azt mondja, hogy idén kell SB-ba jutni. Az én kérdésem, hogy miért kellett ezt a terhet felvenni?

A lényeg, használjátok egészséggel és sok örömötök legyen vele!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Most aszondanám, megközelítésként, inkább hajazna egy Woodhead-húzásra mind fizuban, mind szerepkörben. A kérdés, hogy így megéri-e az első kört, hogy esetleg egybeáll egy tavalyi pats-es játékelem Welker-Woodhead-Ridley új formájában Hilton-Trich-Bradshaw, azzal megtámogatva, hogy hótziher, hogy a három Kolc futó közül egyiknek tuttibiztosnak kell lennie a megoldásnak, szegény-szegény Donald.... ;(

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Vessünk akkor egy pillantást erre
 www.footballoutsiders.com/stats/rb2012
És ezzel hasonlítsuk össze
 www.spotrac.com/rankings/nfl/cap-hit/indianapolis-colts/running-back/
Azt azért mondhatjuk, hogy rizikó, mégha fizetésileg pofásabban is néz ki, ami mellette szól, hogy passzban igen passzban...sutianap
Hát ja. Viszont láthatóan Chip Kelly-t és McCoy-t se nagyon érdekli mostanában, hogy tavaly McCoy is a liga hátsó felében dekkolt.

Én csak a sérülékenysége miatt aggódom. Remélem Grigsonék tudták mit lépnek, nem hoznak ide egy porcelán-csontút. Akkor se ha herendi.

több mint 12 éve
Egyik első reakció a Colts hivatalos fórumából:

We are officially GROUND and POUND!!!! :facepalm: .... Does he bring the Bama line with him?

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Vessünk akkor egy pillantást erre
 www.footballoutsiders.com/stats/rb2012
És ezzel hasonlítsuk össze
 www.spotrac.com/rankings/nfl/cap-hit/indianapolis-colts/running-back/
Azt azért mondhatjuk, hogy rizikó, mégha fizetésileg pofásabban is néz ki, ami mellette szól, hogy passzban igen passzban...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
SmAsH Indianapolis Colts 98 — Reggie Wayne fan
Én például akkor is úgy gondolom, hogy az ember a születésnapján nem ébredhet szebb hírre, mint hogy egy Trent Richardson a csapatához kerül. És bőven meg is érte, hiszen egy 1/15-20-ért egy ilyen futó abszolút korrekt!!!SmAsH
Akkor isten Éltessen 8)Stev85
Akkor igazán köszönöm! 😊

több mint 12 éve
2008 óta soroltam fel bust/reach RB-t, kiemelve, hogy arányaiban ijesztő a dolog. Itt vannak az OL prospect-ek: Kalil, Reiff, De Castro, Zeitler, T. Smith, Pouncey, Solder, Castonzo, Carpenter, Carimi, Sherrod, T. Williams, Okung, A. Davis, Iupati, Pouncey, Bulaga, J. Smith, A. Smith, Monroe, Mack, Oher, E. Wood, Long, Clady, C. Williams, Albert, Cherilus, Otah, Baker, D. Brown. 31 név, van köztük 15-20 bust/reach?tomi-tomi
Ezzel nekem nem sokat mondtál. Felsoroljam, hogy 2008 óta hány QB prospectet húztak, és hány lett bust/reach? És ez ugye nem jelenti azt, hogy butaság lenne QB-t húzni az első körben. 😊

Értettem elsőre is. A kérdésem továbbra is: mi tiltja a Colts-nak, hogy trade-elje az első körös pick-jét draft napon? (Btw ha ennyire tartasz egy 1. körös cetlit, akkor keress PM-ben! Meg fogunk egyezni.😊 😉 )tomi-tomi
A választ szerintem megadtam: semmi nem tiltja, ahogy azt sem, hogy eltrade-elje szeptember közepén. 😊

Másként fogalmazva, a válasz lényege az volt, hogy nem az dönti el, hogy mi a jó és mi a rossz, hogy általában mi a jó, hanem az, hogy adott esetben mi a jó. Vagy - a tévedés lehetőségét fenntartva - mit gondol jónak az FO.

Még egyszer, bizonyára azért hangsúlyozom a Colts kockázatait, veszélyeit a trade-nek, mert a kiinduló helyzet az volt, hogy ilyenek nincsenek/nem számottevőek. Szó nem volt arról reggel (fake és Stez kivétel), hogy ez egy win-win trade.tomi-tomi
Hát, szerintem többségben vagyunk Colts szurkolók, aki egyáltalán nem biztosak benne, hogy jól fog elsülni. Csak bíznak benne, ha már megléptük. De abban sem voltunk, lehettünk biztosak, hogy Fleener, Allen, vagy az ide első pickünk Werner jól fog elsülni. Egyszerűen, nem látok nagyobb kozkázatot Richardson idehozatalában, mint akár abban, hogy jövőre húzunk valakit - akár futót, akár mást - az első körben. És abban sem látok jobb opciót, hogy ha nem tudunk jól értékén húzni, akkor a letrade-elés jobb. Vagy jobb, vagy nem jobb, előre nem lehet tudni. A Patriots pl. évekig letrade-elgetett. Mesélj, hogy jött be? 😊

Amit tudunk az az, hogy adtunk egy első körös picket, és megkaptuk Richardson-t három évre, évi átlag 2, összesen 6 millióért. Ez az összeg kb. pont annyi, amennyit Wernernek fizetünk, akit 1/24-en húztunk. FA összevetésben pedig, pl. Shonn Green 10 millóért írt alá ugyancsak 3 évre Tennesse-be, hogy Chris Johnson backupja legyen. Nekünk meg idén lesz egy Richardson/Bradshaw párosunk kb ugyanekkora összegért. Jövőre pedig, ha akarjuk, akkor egy Richardson/Ballard párosunk szintén kb. 3.5-ért, vagy ha azt akarjuk, akkor egy Richardson/Ballard/Bradshaw hármasunk 5.5-ért.
Nézzünk körül még a ligában? AP önmagában 11-be kerül, Chris Johnson 10-be, Arian Foster 9-be, McFadden 10-be, Lynch 8.5-be, McKoy 7.5-be, Frank Gore 6-ba. Nálunk hárman nem kerülnek majd annyiba, mint a legolcsóbb közülük. És ezek mögé is kell azért még backup. De nézhetjük úgy is, hogy pl. Jamaal Charles keres évi 4.5 millát, egykori harmadik körösként (alul van fizetve). Abban az évben a Chiefs 1/5-ös pickje Glenn Dorsey volt, aki most csere center a Ninersnél. Ergo, a 2008-as 1/5-ös pickjük jóval kevesebbet ért végül, mint az az évi 3/10-es (asszem 10-en húzták Charles-t). És ha végigvenném évről évre a Chiefs draftjait, biztos vagyok benne, hogy szinte minden évben találnék ilyen "furcsaságot". A Colts draftjaiban pl. tavalyig lényegében minden év ilyen volt.

Vagy mondjak példát a Patriots-tól? Évekig próbáltátok, le-feltrade-el, innen onnan húzva - jópárat elöl is - megerősíteni a secondary-t, benne a CB posztot. Ha jól számoltam össze, összesen 8 pick ment el rá 2009 és 2012 között. És mi lett a vége? A legtöbb ment a levesbe, végül egy free agent igazolással, és egy 7. körös (!!) pickkel látszódik megoldódni a dolog. Úgy, hogy némi szerencsére, az első körös CB pick safety-ként megmenthető pick lett. Namost, Talib 2008-as első körös. És ha úgy nézzük relatív bust, hiszen Revisnél csak 5 hellyel húzták ki később, azon a helyen CB-ből "illik" abszolút playmakert húzni. Nos, ha egy ilyen relatív bust-ért 2009-ben odaadtatok volna egy első körös picket, akkor azon is lehetett volna facepalm-olni. Pedig, utólag, visszanézve nem lett volna jobb odaadni azt az első kört 2009-ben, és vele megspórolni legalább 4-5 picket? Utólag már látszik, hogy bizony jobban jártatok volna, elkölthettétek volna azokat a pickeket másra. Mondjuk például WR utánpótlásra. 😊

Nem azt mondom, hogy Richardson hasonló sztori lesz nálunk, mint nálatok Talib, de egy tény: Évek óta próbálkozunk, elöl is húzva (Brown), közép tájon is húzva (Carter) és hátul is húzva (Ballard), és vicces, de nálunk is a leghátul húzott jött be egyedül. Namost, Brown-hoz, Carter-hez képest Richardson már akkor is siker lesz, ha amúgy 1/3-hoz mérten leszerepel. 😊 Innen nézve tökre megértem, hogy Grigsont miért nem érdekli a draft. (Illetve érdekli, csak nem kezeli szent tehénként.)

több mint 12 éve
Injury Update:

DNP - Allen, Angerer, Bethea, Landry
LP - Hilton
FP- Conner, DHB, Reed!!!,Satele, Wayne

több mint 12 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
A Niners ellen kíváncsi leszek, kár, hogy még valószínűleg Richardson nem lesz. Mert én se tartom olyan hűde jónak a Niners run D-t. Nem rosszak persze, de igazán passz ellen "állatok". Az igazi futás teszt majd a Chiefs, Denver, stb. lesz. Ott izmos a run D.Stez
Ha a Niners run D-t nem tartod jónak, akkor kellemetlen meglepetésben lesz részed hétvégén! Abban biztos lehetsz, hogy TOP5-ös a védelmünk futás ellen. Lehet az első 2 forduló alapján statiszikailag még nem, de összidényt nézve biztosan ott leszünk.
"Állatok" meg nem vagyunk passz ellen, hála a DB-nek, a passzsiettetés része még hagyján, csak a CB-ink elég lájtosak.peterk2005
több mint 12 éve
Colts are promoting Da'Rick Rogers to active roster from practice squad.deyell
Na ezt meg minek?😊FearTomi
mert Da'Rick király ember. 100 yard.Höri
Na akkor már csak a fehér poros zacsitól kell távol tartani.