Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Valami interjú nincsen még fent neten?
Kíváncsi volnék rá, hogy mit gondol a traderől és hogy érez csóri azok után, hogy a rádióból tudta meg, hogy elcserélték.Stez
Tavaly láttam - meg nem mondom melyik műsorban -, amikor Vontae-nek megmondták Miami-ban, hogy költözik Indy-be. Na, ő tényleg csórikám hatást keltett, szerencsétlennek az első mondata az volt, hogy felhívhatja-e a nagymamáját. 😀

Richardson esetét kevésbé gondolom "csórikám"-osnak, abban az értelemben, hogy lehet, hogy első pillanatban elkerekedett az ő szeme is, de amúgy nem hiszem, hogy bánja, hogy itt játszhat majd. 😊peterk2005
Hard Knocks volt. itt van-e 😀

én akkor is bírom a srácot. lesz ő még elit szinten 😀dugo1993
Hogy ezt én eddig nem láttam😀 Hát annyira szívszorító, hogy elmorzsoltam egy könnycseppet😊FearTomi
Hát volt egy arca 😊 De aranyos 😊

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Kíváncsi volnék rá, hogy mit gondol a traderől és hogy érez csóri azok után, hogy a rádióból tudta meg, hogy elcserélték.Stez
Tavaly láttam - meg nem mondom melyik műsorban -, amikor Vontae-nek megmondták Miami-ban, hogy költözik Indy-be. Na, ő tényleg csórikám hatást keltett, szerencsétlennek az első mondata az volt, hogy felhívhatja-e a nagymamáját. 😀

Richardson esetét kevésbé gondolom "csórikám"-osnak, abban az értelemben, hogy lehet, hogy első pillanatban elkerekedett az ő szeme is, de amúgy nem hiszem, hogy bánja, hogy itt játszhat majd. 😊peterk2005

Hogy ezt én eddig nem láttam😀 Hát annyira szívszorító, hogy elmorzsoltam egy könnycseppet😊

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hard Knocks volt. itt van-e 😀dugo1993
Ja, tényleg. Egyébként, ha már itt tartunk, szerintem Bradshaw is elmorzsolhatott egy fakkot a bajsza alatt, amikor meghallotta a hírt. 😊 Mondjuk őt valószínűleg hamar megnyugtatják, hogy számítanak rá, és amúgy is, eleve úgy jött ide, hogy Ballard-al megosztják a snapeket, így meg majd Richardsonnal fogja. Még az is lehet, hogy nem is bánja annyira, hogy nem neki kell 30 snapet gyűrődni a pályán. 😊

Az igazi csórikám a történetben "Dam' it Donald", aki a hírre kb. 100%-ban megtudta, hogy elkezdhet magának másik csapatot keresni. Nem lesz könnyű dolga...

Jó srác ő, mert szerintem ő is jól érzi it magát. Csak fejben még egy kisgyerek. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
18:15-kor lesz Pagano press conference

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Kádár írt egy pár gondolatot a bizniszről, kettőt kiemelnék

- ha olyan marha könnyű franchise running backet találni, miért nem vittünk egyet a 7. körben? 😀 hát igen, Kerwynn nem épp az.

- jó párhuzam lehet Marshawn Lynch esete, ő se volt Buffalóban világmegváltó (rossz se), de egy erős csapatban ki tudott virágozni.

t.co/5MYxdS7tlMHöri
Ja, nekünk is majdnem olyan jó run blocker OL-ünk van, mint a Hawksnak.
Ja, azért nem.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 538

én akkor is bírom a srácot. lesz ő még elit szinten 😀

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kádár írt egy pár gondolatot a bizniszről, kettőt kiemelnék

- ha olyan marha könnyű franchise running backet találni, miért nem vittünk egyet a 7. körben? 😀 hát igen, Kerwynn nem épp az.

- jó párhuzam lehet Marshawn Lynch esete, ő se volt Buffalóban világmegváltó (rossz se), de egy erős csapatban ki tudott virágozni.

t.co/5MYxdS7tlM

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tavaly láttam - meg nem mondom melyik műsorban -, amikor Vontae-nek megmondták Miami-ban, hogy költözik Indy-be. Na, ő tényleg csórikám hatást keltett, szerencsétlenbe bele ragadt a levegő, és csak annyit tudott kinyögni, hogy felhívhatja-e a nagymamáját. 😀

Richardson esetét kevésbé gondolom "csórikám"-osnak, abban az értelemben, hogy lehet, hogy első pillanatban elkerekedett az ő szeme is, de amúgy nem hiszem, hogy bánja, hogy itt játszhat majd. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Folyamatosan lesem, szerintem 10 körül lehet egy press conference.

több mint 12 éve
Kíváncsi volnék rá, hogy mit gondol a traderől és hogy érez csóri azok után, hogy a rádióból tudta meg, hogy elcserélték.

több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358

és a colts honlapján ki is került #34 lesz a száma 😊

több mint 12 éve
Így, hogy nincs első kör, és van Richardson, így második körben hozhatunk guard-ot, vagy CB-t. Fogadást is mernék rá kötni, hogy ha nem áll valamelyik új FA teljesen fejre, vagy nem sérül le valaki carreer ending módon, akkor e két poszt közül valamelyikre fogunk húzni. peterk2005
én a WR-t pártolom leginkább, de nyilván ez felhozatal függő lesz.

több mint 12 éve
Persze, a lényeg, hogy nem feltűnő, hogy ha Bradshaw van a pályán, akkor passzolni fogunk, míg Trent, akkor meg futni.
Mondjuk egyébként pontosan ennyire átlátszó figura Pep, szóval még ki is nézem belőle, hogy simán meg is csinálja. Aztán ha majd néha-néha futni fog Bradshaw is, az már világra szóló meglepetés lesz. A Pep-trükk!Stez
Pont ezért írtam😀FearTomi
És cselből néha mezt cseré Bradshaw és Trent 😀 Megkavarják a vaksi védelmeket 😀
Pep Trikk upgrade!

több mint 12 éve
Persze, a lényeg, hogy nem feltűnő, hogy ha Bradshaw van a pályán, akkor passzolni fogunk, míg Trent, akkor meg futni.
Mondjuk egyébként pontosan ennyire átlátszó figura Pep, szóval még ki is nézem belőle, hogy simán meg is csinálja. Aztán ha majd néha-néha futni fog Bradshaw is, az már világra szóló meglepetés lesz. A Pep-trükk!Stez
Pont ezért írtam😀

több mint 12 éve
Azt az SBre tartogatja 😀

több mint 12 éve
Mondjuk egyébként pontosan ennyire átlátszó figura Pep, szóval még ki is nézem belőle, hogy simán meg is csinálja. Aztán ha majd néha-néha futni fog Bradshaw is, az már világra szóló meglepetés lesz. A Pep-trükk!

több mint 12 éve
Azért Joeckelt nem hasonlítgatnám össze senkivel sem két lejátszott meccs után és főleg nem írnám le.
És nem is tudom, miért kéne magyarázkodni. Szerintem, JELENLEG ez egy win-win trade mindkét csapatnak, azt meg, hogy valójában merre billen a mérleg nyelve, évek múlva tudjuk csak megmondani.
Mondjuk azt halkan megjegyezném, hogy Bradshaw jobb blokkoló, ha már a protectionnél tartunk.Stez
Arra pedig szükség van ebben az O-ban, szóval Bradshaw blokkol majd, Richardson meg futkos😊

több mint 12 éve
peterk,
hoztak egy szabályt, hogy a Colts az 1. körös cetlijét nem trade-elheti el?😊
S még egy, szerintem ma már az RB a "kiegészítő" poszt, amelyikért nem adnak első kört.tomi-tomi
Általában véve igazad van, de a gyakorlatban mi értelme az "általában véve"-nek? 😊 Úgy értem, minden csapat más, nem az dönti el, hogy mi a jó lépés, hogy általában véve mi az, hanem a csapat helyzete. Ha netán csinálnánk egy borzalmas szezont, és ismét 1/1 lennénk, akkor semmi értelme nem lenne elhozni Bridgewatert, hiába "általában véve" jó eséllyel franchise teremtő pick lesz belőle. De nálunk nem kell.

Namost ilyen szemmel nézd végig a rosterünket, és mondd meg, hova húznál első körben, 1/20 körül? Az összes lényeges skill poszton rookive contractjukat töltő, vagy pedig komoly pénzért idehozott - szintén nem öreg - kezdő van. Ki elé húznál be valakit? Offense-ben pl Castonzo? Cherilus? Hilton? Allen/Fleener? Landry? Bethea? Thomas? Ismétlem, 1/20 körül. Top 5-ben én is tudnék válogatni. 😊

A falunk gyenge, igazán ott kéne erősíteni. De oda is húztuk már Thorton-t McGlynn helyébe - aki az igazi gyenge pont -, a másik oldalra meg elhoztuk tőletek Thomas-t. Ő nem elit, de pont olyan szint, aki elé nincs értelme húzni, mert backupnak drága, mögéje meg nem első köröst kell húzni, mert akkor megint drága a poszt. Centerbe idén hoztunk 4. körös prospectet Satele mögé, arra a posztra ilyen picket is érdemes költeni. A védelemben NT-ben itt van Orlando Franklin, egy korrekt NT, és mellette idén már játszik Chapman, aki az egyik top NT prospect volt tavaly, csak a sérülése miatt csúszott sokat. 3/4 DE/DT-nek idehoztuk RJF-et. A másik oldalon Redding igaz már nem fiatal, de jó. A cseréje Matthews, aki elmegy (PFF pl. kezdőnek rakta, átlagos besorolással). Eléjük sincs értelme (még) húzni, mögéjük meg nyilván nem első körben húznánk. Egyik OLB Mathis, majdnem új contracttal, oda nyilván nem húzunk. A másik OLB Walden. mögéje idén húztuk 1/24-en Werner-t. ILB-ben Hengerer, Freeman, Conner fiatalok, jók. Első kört ide nincs értelme ellőni, hacsak nem valami ultrabrutál valaki jön, de az 1/20-ra már úgyse lenne bent. Cornerben Davis, Toler, és az nagy űr. 😊 Na, ide kéne ember... Safety-ben Landry, Bethea korrekt. Ha húzunk akkor mögéjük érdemes húzni, nem eléjük - megint csak nem első körben.

Szóval, ha végignézed a csapatot, akkor roster építés szempontjából két logikus hely van ahova a jövő évi első körünket ellőhettük volna: Az egyik a CB, Davis és Toler mellé, ill. remélhetőleg elé, A másik az RB, mert Bradshaw öreg, rajta kívül meg csak egyedül Ballard van. A CB posztról is folyton azt hallom, hogy a korszakos prospecteken kívül CB-t első körben nem húzunk. Ehhez képest idén 3 CB-t is húztak. 😊 Úgyhogy az nálam opció lett volna, kérdés, hogy 1/20 környékén ki lett volna várható. (Nem tudom.)

Így, hogy nincs első kör, és van Richardson, így második körben hozhatunk guard-ot, vagy CB-t. Fogadást is mernék rá kötni, hogy ha nem áll valamelyik új FA teljesen fejre, vagy nem sérül le valaki carreer ending módon, akkor e két poszt közül valamelyikre fogunk húzni. Grigson eddigi tevékenységét figyelve, szépen megy végig a rosteren, tömködve a lyukakat, ott erősítve ahol szerinte van olyan kínálat ami éppen megéri. Rövid távon (jövő évi FA és draft) sok hely már nincs, amit ne tömött volna vagy így, vagy úgy be. Szerintem oda is fog koncentrálni. Aztán utána persze már azon múlik, hogy ki mit nyújt a szerzemények közül. De, hacsak - ahogy írtam - nem áll valaki teljesen fejre, akkor erre szvsz nem jövőre, hanem inkább utána éven fog sor kerülni.

több mint 12 éve
Azért Joeckelt nem hasonlítgatnám össze senkivel sem két lejátszott meccs után és főleg nem írnám le.
És nem is tudom, miért kéne magyarázkodni. Szerintem, JELENLEG ez egy win-win trade mindkét csapatnak, azt meg, hogy valójában merre billen a mérleg nyelve, évek múlva tudjuk csak megmondani.
Mondjuk azt halkan megjegyezném, hogy Bradshaw jobb blokkoló, ha már a protectionnél tartunk.

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
azért ez a trade egy dolgot felvet. mi lesz amikor ezt a sok fiatalt itt kell tartani? nem lesz túl sok éhes száj rövid időszak alatt?

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
BEAST 😊

legalább most kiderül, hogy a falból ki az aki még a futáshoz sem jóMiska84
😀
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Fú de fasza lenne ez az O ha nem sérült volna le Allenshady
szerintem nagyobb gond Thomas. Másik jó KÉPESSÉGŰ (!) Te-ünk van, de guardunk még másik kezdő sem, nemhogy csere 😕
én is úgy gondolom h nem lesz gond a snapek elosztásával.
inkább passzoljon Bandi 20/30 300yardot, mint 30/45 300at.
a tavalyi bajnok csődör 531 kísérletből is összedobált 3817 yardot. csak egy jó rizsa kellett a 7,2-es Y/A átlaghoz. szóval én nem félek. kellett ez a trade.
legalább most kiderül, hogy a falból ki az aki még a futáshoz sem jó

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Eddig az volt a mondás, hogy jó OL mögött nagyanyám is elfutkározna, fos OL mögött a sztár is szenved. Egész idényre kiesik a kezdő G - biztos, hogy ez a jele, hogy megfelelő (lesz) a Colts OL? Hogy ide már csak egy jó RB hiányzott?
Az az első körös cetli sok mindenre alkalmas lehetett volna még, például trade-elgetni 2. körösökért.
tomi-tomi
Tök jó, hogy pont most kezdett el tresselni FearTomi és Iktriad a Joeckel-húzásról, hiszen itt is van nekünk a tökéletes példa rá, hogy a hibátlan OL-prospectre bazírozni is elsülhet visszafelé.

Te felsoroltál n+1 olyan első körös futót, aki bust lett. Én felsorolok ugyanennyi OLinemant, és ugyanott vagyunk. Javult volna a futásunk ha jövő májusban húzunk egy OT-t? Valószínűleg igen. Javulni fog a futásunk Richardsonnal? Biztos. Számomra ennyi a lényeg.

És T-Rich nem azért nem kellett Clevelandbe, mert bust. 950 yardot és 11 TD-t szerzett egy alsóházi (1/6-os) csapatban. Szerintem ha egy ilyen játékost felkínálnak cserére, akkor nem lehet nemet mondani, mert több alkalom nem lesz.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Jaja amúgy én is ezt várom, egy optimális Rush - Pass arányt. És lehetőleg OKOSAN!!! megválasztva, hogy mikor melyiket😊FearTomi
Meg van az a lehetőségünk hogy tudunk váltani, ha az egyik nem megy. Ez eddig elképzelhetetlen volt, Luckon múlt minden. Most viszont ha nem megy a passz, mint legutóbb, akkor lehet futni, ha az nem megy akkor fordítva. Nemnagyon van olyan védelem ami mind2-t képes azonos szinten megfogni. Főleg egy Luck-Trent duót.
És akkor még Bradshaw is itt van.

Fú de fasza lenne ez az O ha nem sérült volna le Allen
több mint 12 éve
Tallu Indianapolis Colts 36
Szvsz nagyon jó trade, valamint az, hogy csökkent a RB poszt súlya a QB-hez képest, az elmúlt 10-15 évben, az vitathatatlan, viszont, az hogy elértéktelenedett volna, az nagyon erős túlzás. Értem én, hogy a pass heavy offense-t szereted, de attól ezzel még nem értek egyet ezzel a kijelentéseddel. Elég megnézni a Giants-Patriots Super Bowl-okat.