Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerencsétlen Richardson egyébként a rádióból tudta meg, hogy el lett cserélve.Hehe, valamelyik újság azt írta, hogy az egyik barátja hívta fel, hogy mondjon neki részleteket a traderől. Richardson meg azt kérdezte, hogy "milyen traderől?"
Biztos ő is rögtön hívta a nagymamit, mint anno Vontae. 😊Stez
több mint 12 éve
Szerencsétlen Richardson egyébként a rádióból tudta meg, hogy el lett cserélve.Hülye kérdés. Ilyenkor nincs olyan hogy a spíler azt mondja bocs de nem megyek???
Biztos ő is rögtön hívta a nagymamit, mint anno Vontae. 😊Stez
több mint 12 éve
Szerencsétlen Richardson egyébként a rádióból tudta meg, hogy el lett cserélve.Biztos ő is rögtön hívta a nagymamit, mint anno Vontae. 😊
több mint 12 éve
Jaja amúgy én is ezt várom, egy optimális Rush - Pass arányt. És lehetőleg OKOSAN!!! megválasztva, hogy mikor melyiket😊El, ez nem kérdés.Colts GM Ryan Grigson told reporters late Wednesday the team acquired Trent Richardson to key its power run game.Na pont erről beszéltünk tegnap. Na most a Pep szörny végleg el fog szabadulni😕FearTomi
The Colts desperately want a power running game under rookie OC Pep Hamilton, similar to his offenses keyed by Toby Gerhart and Stepfan Taylor at Stanford. "We need people who can get us yards, can keep defenses honest," said Grigson. "We’re going to run the football. Trent has proven he can run it."Stez
De azért egy bizonyos Edgerrin James mellől is elit szinten el tudott dobálgatni Manning és a yardszámai is igen jók voltak.
Nem ez a lényeg. Az a lényeg, hogy jól kell használni. Richardsont is és Luckot is, csak én pont Pepből nézem azt ki, hogy ez nem fog sikerülni.Stez
több mint 12 éve
Colts GM Ryan Grigson told reporters late Wednesday the team acquired Trent Richardson to key its power run game.Nagyon hamar el kéne gondolkodni egy Oc cserén... Ok hogy futó game... Meg minden..
The Colts desperately want a power running game under rookie OC Pep Hamilton, similar to his offenses keyed by Toby Gerhart and Stepfan Taylor at Stanford. "We need people who can get us yards, can keep defenses honest," said Grigson. "We’re going to run the football. Trent has proven he can run it."Stez
De egy ekkora tehetséggel mint Lucky Boy... Szerintem elpocsékolt idő.. Az ok hogy erős futást akarnak ne csak egy dimenziós támadó játék legyen...
De ne vigyék túlzásba...
több mint 12 éve
El, ez nem kérdés.Colts GM Ryan Grigson told reporters late Wednesday the team acquired Trent Richardson to key its power run game.Na pont erről beszéltünk tegnap. Na most a Pep szörny végleg el fog szabadulni😕FearTomi
De azért egy bizonyos Edgerrin James mellől is elit szinten el tudott dobálgatni Manning és a yardszámai is igen jók voltak.
Nem ez a lényeg. Az a lényeg, hogy jól kell használni. Richardsont is és Luckot is, csak én pont Pepből nézem azt ki, hogy ez nem fog sikerülni.
több mint 12 éve
Colts GM Ryan Grigson told reporters late Wednesday the team acquired Trent Richardson to key its power run game.Na pont erről beszéltünk tegnap. Na most a Pep szörny végleg el fog szabadulni😕
több mint 12 éve
Szerinted Bradshaw maradna kis pénzért?😀Frankón Ballard elcserélésén agyalunk egy héttel azután, hogy elszakadt a térdszalagja?Én személy szerint akarom hogy maradjon, És simán lehet jövőre 2. Rb.. Bradshaw nagy pénzt nem fog kapni ha marad is.. De az is igaz ő kezdő akar lenni..Stev85
Jó vicc. Ő nem Revis. Amit kapunk érte, azért nem éri meg eladni. Bradshaw meg egy évig van nálunk. És nem minimumért. Ez sejthető volt eddig is, amennyit majd elkérne a szezon után, vélhetően nem adnánk meg. Most meg Trent mellett nem is maradna szvsz, mert kezdő akar lenni. Na az itt már nem lesz.
Trent meg mint mondtam, szerintem még nem nagyon fog játszani a 49ers ellen, de a Hawks ellen sem hinném, hogy odanyomnak neki 25 carryt.Stez
több mint 12 éve
Colts GM Ryan Grigson told reporters late Wednesday the team acquired Trent Richardson to key its power run game.The Colts desperately want a power running game under rookie OC Pep Hamilton, similar to his offenses keyed by Toby Gerhart and Stepfan Taylor at Stanford. "We need people who can get us yards, can keep defenses honest," said Grigson. "We’re going to run the football. Trent has proven he can run it."
több mint 12 éve
Frankón Ballard elcserélésén agyalunk egy héttel azután, hogy elszakadt a térdszalagja?Én személy szerint akarom hogy maradjon, És simán lehet jövőre 2. Rb.. Bradshaw nagy pénzt nem fog kapni ha marad is.. De az is igaz ő kezdő akar lenni..
Jó vicc. Ő nem Revis. Amit kapunk érte, azért nem éri meg eladni. Bradshaw meg egy évig van nálunk. És nem minimumért. Ez sejthető volt eddig is, amennyit majd elkérne a szezon után, vélhetően nem adnánk meg. Most meg Trent mellett nem is maradna szvsz, mert kezdő akar lenni. Na az itt már nem lesz.
Trent meg mint mondtam, szerintem még nem nagyon fog játszani a 49ers ellen, de a Hawks ellen sem hinném, hogy odanyomnak neki 25 carryt.Stez
több mint 12 éve
Ja és Vaughn Butler Pick6 8)Miért is ne? 😛 Tavaly te gondoltad hogy elkapjuk a GBt?? Mert én nem 8) És mégis.Na jó, azért ne gondoljuk már, hogy megváltja a világot😊FearTomiSimán jó szerintem ez a 3as Rbnek..Ballard aláírt 4 évre, trade-re jó lehetne, de kötve hiszem, hogy csak úgy kidobnánk.FearTomiViszont mindenhol azt írják, hogy Ballard tuti nem örül ennek. Én meg azon gondolkodom, hogy nem inkább Bradshaw az aki nem örülhet, az egy éves szerződésével? Szerintem egy Richardson - Ballard páros is elég király lenne.FearTomiTudom hülyeség de én megtartanám mind a 3ukat...
Egyik sem egy törhetetlen játékos..
Aki ennek még nem örül az Williams, aki megint mehet szerintem PS-be....
Nagy gáz van Ballard lesz a Returner 😀Stev85
Csak hát Bradshaw nem fiatal...
Fuu de meglepődnék Trent szétfutná a 49erst..😀Stev85
Fut 300 yardot Luck boy 300 yard passz és nyerünk 42-0
(NE ismétlem NE kelts fel 😀 Olyan Szép Álom) 😀Stev85
több mint 12 éve
Frankón Ballard elcserélésén agyalunk egy héttel azután, hogy elszakadt a térdszalagja?Jó vicc. Ő nem Revis. Amit kapunk érte, azért nem éri meg eladni. Bradshaw meg egy évig van nálunk. És nem minimumért. Ez sejthető volt eddig is, amennyit majd elkérne a szezon után, vélhetően nem adnánk meg. Most meg Trent mellett nem is maradna szvsz, mert kezdő akar lenni. Na az itt már nem lesz.
Trent meg mint mondtam, szerintem még nem nagyon fog játszani a 49ers ellen, de a Hawks ellen sem hinném, hogy odanyomnak neki 25 carryt.
több mint 12 éve
Miért is ne? 😛 Tavaly te gondoltad hogy elkapjuk a GBt?? Mert én nem 8) És mégis.Na jó, azért ne gondoljuk már, hogy megváltja a világot😊FearTomiSimán jó szerintem ez a 3as Rbnek..Ballard aláírt 4 évre, trade-re jó lehetne, de kötve hiszem, hogy csak úgy kidobnánk.FearTomiViszont mindenhol azt írják, hogy Ballard tuti nem örül ennek. Én meg azon gondolkodom, hogy nem inkább Bradshaw az aki nem örülhet, az egy éves szerződésével? Szerintem egy Richardson - Ballard páros is elég király lenne.FearTomiTudom hülyeség de én megtartanám mind a 3ukat...
Fut 300 yardot Luck boy 300 yard passz és nyerünk 42-0
(NE ismétlem NE kelts fel 😀 Olyan Szép Álom) 😀
több mint 12 éve
Csak hát Bradshaw nem fiatal...Stev85Fiatalon került a ligába. 27 éves. Az még egy Rb-nél is belefér. Simán van pár jó éve még
több mint 12 éve
Egy kicsit elgondolkodva az jutott az eszembe, hogy idehoztunk egy elit RB-t, egy olyan QB mellé, aki max 1-2 év és nagy valószínűséggel felér a top5be.Gondolok itt a nagy négyesre (PM, TB, AR, DB). Most ha megnézzük, hogy ebből a 4 emberből hány mellett van elit RB, akkor azt hiszem a 0 az a szám ami kijön. Viszont mind ligaelit támadósorral bír úgy, hogy meccsenként közel 50eket passzolnak. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy Richardsont tömni fogjuk labdával, mert boldogul is vele szépen.
Arra akarok kilyukadni, hogy ezzel elég sok labdát elvesz majd Banditól. Ami részben jó, részben nem:
+Kisebb lesz rajta a teher. több figyelem kerül a futásra
-Szvsz eredményesebb lehet egy franchise ha van egy elit irányítója, és őt passzoltatják ezerrel, mintha a snappek felét át kell adni futásra.
Igazából most még én sem tudom eldönteni, hogy örülök-e ennek a tradenek. Ezt valószínű az idő és a mutatott játék fogja eldönteni.
több mint 12 éve
Na jó, azért ne gondoljuk már, hogy megváltja a világot😊Simán jó szerintem ez a 3as Rbnek..Ballard aláírt 4 évre, trade-re jó lehetne, de kötve hiszem, hogy csak úgy kidobnánk.FearTomiViszont mindenhol azt írják, hogy Ballard tuti nem örül ennek. Én meg azon gondolkodom, hogy nem inkább Bradshaw az aki nem örülhet, az egy éves szerződésével? Szerintem egy Richardson - Ballard páros is elég király lenne.FearTomiTudom hülyeség de én megtartanám mind a 3ukat...
több mint 12 éve
Simán jó szerintem ez a 3as Rbnek..Ballard aláírt 4 évre, trade-re jó lehetne, de kötve hiszem, hogy csak úgy kidobnánk.FearTomiViszont mindenhol azt írják, hogy Ballard tuti nem örül ennek. Én meg azon gondolkodom, hogy nem inkább Bradshaw az aki nem örülhet, az egy éves szerződésével? Szerintem egy Richardson - Ballard páros is elég király lenne.FearTomiTudom hülyeség de én megtartanám mind a 3ukat...
Fuu de meglepődnék Trent szétfutná a 49erst..😀
több mint 12 éve
Ballard aláírt 4 évre, azért elég jó játékos, szóval akár trade is jó lehetne, de kötve hiszem, hogy csak úgy kidobnánk.Viszont mindenhol azt írják, hogy Ballard tuti nem örül ennek. Én meg azon gondolkodom, hogy nem inkább Bradshaw az aki nem örülhet, az egy éves szerződésével? Szerintem egy Richardson - Ballard páros is elég király lenne.FearTomiTudom hülyeség de én megtartanám mind a 3ukat...
több mint 12 éve
Viszont mindenhol azt írják, hogy Ballard tuti nem örül ennek. Én meg azon gondolkodom, hogy nem inkább Bradshaw az aki nem örülhet, az egy éves szerződésével? Szerintem egy Richardson - Ballard páros is elég király lenne.FearTomiTudom hülyeség de én megtartanám mind a 3ukat...
Nagy gáz van Ballard lesz a Returner 😀
több mint 12 éve
Ahogy Grigsont eddig megismertük szvsz arra is megvan a terve már, ha nagyon kell az-az első kör, hogyan szerezze meg úgy, hogy jól jöjjön ki belőle a csapat. Végül is ő is Philly fióka 😛dandeHAHAHA és tényleg😀
több mint 12 éve
Viszont mindenhol azt írják, hogy Ballard tuti nem örül ennek. Én meg azon gondolkodom, hogy nem inkább Bradshaw az aki nem örülhet, az egy éves szerződésével? Szerintem egy Richardson - Ballard páros is elég király lenne.
több mint 12 éve
Ahogy Grigsont eddig megismertük szvsz arra is megvan a terve már, ha nagyon kell az-az első kör, hogyan szerezze meg úgy, hogy jól jöjjön ki belőle a csapat. Végül is ő is Philly fióka 😛
több mint 12 éve
peterk,hoztak egy szabályt, hogy a Colts az 1. körös cetlijét nem trade-elheti el?😊
S még egy, szerintem ma már az RB a "kiegészítő" poszt, amelyikért nem adnak első kört.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Aztakurva, Grigson nem viccel... Az biztos, hogy erről a trade-ről még sokat fogunk beszélni, mert sokféleképpen lehet nézni. Első blikkre az volt a reakcióm, hogy őrültség, minek. Második blikkre meg az, hogy zseniális. 😀Én először frissítettem az oldalt jól látok e, utána össze szedtem a leesett állam 😀
Igazából egyetlen dolog nem tetszik csak a dologban, de az nagyon nem: hogy jövőre 2/20 környékén fogunk először húzni...
Viszont. Gondoljunk bele kicsit. Az első kör igazából a top10-ben ér sokat, az is akkor, ha QB kell a csapatba, vagy valami nagyon komoly tehetséget keres a csapat, egy skill pozícióba. A'la Megatron, A.J. Green, vagy .... vagy Richardson. Namost, mi QB-ban egy évtizedre megvagyunk, van egy masszív #1 potenciálú WR prospectünk (akit a harmadik körben találtunk!), van mellé egy egykori TOP10-es WR, aki a régi csapatában messze nem nyújtott TOP10 teljesítményt, de annyit azért nyújtott, hogy egy Luck mellett akár hosszú távú megoldás is lehet. Van egy idénre lesérült, de amúgy nagyon ígéretes TE, van mellé egy másik aki egyelőre nem az igazi, de TE-ben nem ritka, hogy 1-2 év után kezd beválni valaki (lást Julius Thomas, Denver, aki első két évében 1 passzt kapott összesen). Megvan a két kezdő offensive tackle-nk, megvan a kezdő NT (két variációban is), Itt van Landry, mellé Bethea még relative fiatal, most hoztunk első körös pass rushert, és lehetne folytatni.
Szóval mit tudnánk mi húzni jövőre - nagy valószínűséggel 1/15-ön kívül -, ami igazi impact lehetne? Egyedül CB-ben vagyunk úgy vékonyak (3CB-t figyelembe véve), ahol nincs olyan sem akiben a jövőt tekintve bízhatunk. A többi, ahol ergyák vagyunk, azok "kitöltő" pozíciók. Jó guard-ok, jó CB depth (ideálisan egy igazi shutdown corner a jelenlegiek elé), ilyesmi. Ézen kívül ahol hosszú távon vékonynak néztünk ki az RB, Bradshaw ide, Ballard oda. Bradshaw öreg, Ballard meg ha egészséges, akkor sem egy impact futó, hanem inkább kiváló második ember. Namost, ha innen nézem, akkor a két nagyon lyukas skill poszt (CB, RB) közül az egyiket betömtük, mégpedig alaposan... Ilyent ha megszakadunk, akkor se tudtunk volna húzni jövőre, semelyik posztra. Guardba meg minek első körben húzni?
Szóval, idénre nézve nem sokat oszt vagy szoroz a dolog, de roster építés szempontból igencsak logikus tulajdonképpen. Ami még hiányzik, annak a betömésére így is megmarad az esély.
A másik, meg az, hogy lesz egy újabb ok nézni a meccseket. Legalább érdekes lesz ez az idény akkor is, ha megszenvedünk 😊peterk2005
Lehet ezt csűrni csavarni ki járt jobban, Mi vagy a Cleveland..
Van egy Csodás irányítónk, elkapóink akik nagyon jók.
Szerintem Fleener be fog indulni.
Főleg most hogy van egy fiatal és gyors futónk..
Pár futás után elég lesz apályán tartani és mehet a PA játék...
És szerintem ilyen értéket a mi cetlinkel nem nagyon találtunk volna..
Írjátok hogy sérült..
Hát ja, de ha mindenki tudja futni tud csak a Cleveland akkor előbb csak belesérül az a szerencsétlen ha mindig bezavarják a darálóba...
több mint 12 éve
Aztakurva, Grigson nem viccel... Az biztos, hogy erről a trade-ről még sokat fogunk beszélni, mert sokféleképpen lehet nézni. Első blikkre az volt a reakcióm, hogy őrültség, minek. Második blikkre meg az, hogy zseniális. 😀Igazából egyetlen dolog nem tetszik csak a dologban, de az nagyon nem: hogy jövőre 2/20 környékén fogunk először húzni...
Viszont. Gondoljunk bele kicsit. Az első kör igazából a top10-ben ér sokat, az is akkor, ha QB kell a csapatba, vagy valami nagyon komoly tehetséget keres a csapat, egy skill pozícióba. A'la Megatron, A.J. Green, vagy .... vagy Richardson. Namost, mi QB-ban egy évtizedre megvagyunk, van egy masszív #1 potenciálú WR prospectünk (akit a harmadik körben találtunk!), van mellé egy egykori TOP10-es WR, aki a régi csapatában messze nem nyújtott TOP10 teljesítményt, de annyit azért nyújtott, hogy egy Luck mellett akár hosszú távú megoldás is lehet. Van egy idénre lesérült, de amúgy nagyon ígéretes TE, van mellé egy másik aki egyelőre nem az igazi, de TE-ben nem ritka, hogy 1-2 év után kezd beválni valaki (lást Julius Thomas, Denver, aki első két évében 1 passzt kapott összesen). Megvan a két kezdő offensive tackle-nk, megvan a kezdő NT (két variációban is), Itt van Landry, mellé Bethea még relative fiatal, most hoztunk első körös pass rushert, és lehetne folytatni.
Szóval mit tudnánk mi húzni jövőre - nagy valószínűséggel 1/15-ön kívül -, ami igazi impact lehetne? Egyedül CB-ben vagyunk úgy vékonyak (3CB-t figyelembe véve), ahol nincs olyan sem akiben a jövőt tekintve bízhatunk. A többi, ahol ergyák vagyunk, azok "kitöltő" pozíciók. Jó guard-ok, jó CB depth (ideálisan egy igazi shutdown corner a jelenlegiek elé), ilyesmi. Ézen kívül ahol hosszú távon vékonynak néztünk ki az RB, Bradshaw ide, Ballard oda. Bradshaw öreg, Ballard meg ha egészséges, akkor sem egy impact futó, hanem inkább kiváló második ember. Namost, ha innen nézem, akkor a két nagyon lyukas skill poszt (CB, RB) közül az egyiket betömtük, mégpedig alaposan... Ilyent ha megszakadunk, akkor se tudtunk volna húzni jövőre, semelyik posztra. Guardba meg behúzhattuk volna a legjobb prospectet, de impactban tuti, hogy nem hozna annyit egy 2-3-4. guarhoz képest, mint egy skill pozíció. Akkor meg nem jobb egy Richardson, és vesszen az az első kör?
Szóval, idénre nézve nem sokat oszt vagy szoroz a dolog, de roster építés szempontból igencsak logikus tulajdonképpen. Ami még hiányzik, annak a betömésére így is megmarad az esély.
A másik, meg az, hogy lesz egy újabb ok nézni a meccseket. Legalább érdekes lesz ez az idény akkor is, ha megszenvedünk 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)