Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
ez a Brownsnak miért jó?!
több mint 12 éve
ne hülyéskedjetek, örüljetek baszki.brkörülünk, csak para h meghal a fal mögött, Luckot is ezért féltem
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
ne hülyéskedjetek, örüljetek baszki
több mint 12 éve
Így van, sajnos nálam is kétes csere ez, egyik szemem sír, a másik nevet.Imádom Richardsont, de sokat nem érünk vele, ha valami tróger OL lesz előtte. Márpedig az van jelenleg. Vele pedig azért egyértelművé vált, hogy továbbra is a futójáték kap nagyobb szerepet, ahogy az Pep elképzelte. Ez a trade csak felbátorítja őt. Erről az oldalról meg már nem örülök.
Mondjuk a Browns azt hiszem most egyértelműen megmutatta, hogy franchise QB-t visznek 2014-ben. Eladták a tavalyi top5-ös futójukat a pickért, nyilván fel akarnak majd tradelni, ha nem az övék lesz az 1/1.
Ők már most nyílt lapokkal játszanak, ezért pedig beáldozták a franchise egyik legnagyobb tehetségét.
Mondjuk Hadent is elhozhattuk volna. 😀
több mint 12 éve
Ha jól emlékszem Bradshaw csak 1 évre írt alá, így kíváncsi leszek hosszabbítunk-e vele, főleg h ott lesz Ballard is.Brownnak viszont innentől kezdve szevasz van, nem lepődnék meg, ha még most eltradelnénk
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Negatív, a hivatalos Colts app csak első kört ír.
több mint 12 éve
Nem is tudom mit mondjak.- Trent Richardsonnál nagyobb potenciálú running back nincs az NFL-ben.
- Eric Dickerson idecserélése óta nem volt ilyen manővere a franchisenak.
- Luck megkapta a maga Edgerrin Jamesét/Marshall Faulkját, ami Manningnek is járt anno.
- 2014-ben első körben se tudtunk volna ilyen futót hozni.
Egy bajom van, hogy a running back egy könnyen pótolható poszt, de ha a T-Rich beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor lehet annyira különleges, hogy megérje a csere.
több mint 12 éve
Nem kicsit meglepő, hogy Bradshaw ELÉ hoztunk egy ilyen kaliberű futót. Ráadásul ilyen fos OL mögül kell futnia.Kétes érzelmekkel állok a dolog előtt. Egyrészről Trent király, végre van egy jó RB gárdánk. Másrészről félek, hogy ez azt jelenti, hogy Pep felbátorodik és csak futni fogunk kb...
Hát erre nagyon kíváncsi leszek.
Én amúgy nagyon szeretem, tehát még örülök is a személyének, csak magára a RB posztra való trade lepett meg, ilyen áron.Stez
több mint 12 éve
hát akkor Toby marad nálunk, vagy megy a Browns-ba
több mint 12 éve
Nem kicsit meglepő, hogy Bradshaw ELÉ hoztunk egy ilyen kaliberű futót. Ráadásul ilyen fos OL mögül kell futnia.Hát erre nagyon kíváncsi leszek.
Én amúgy nagyon szeretem, tehát még örülök is a személyének, csak magára a RB posztra való trade lepett meg, ilyen áron.
több mint 12 éve
hát milyen RB egység lesz /van itt kérem szépen, már csak egy fal kéne eléEgyedül attól félek, h így méginkább erőltetni fogjuk a buta futójátékokat
több mint 12 éve
Hát ezezezezezezezezezez.......
több mint 12 éve
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY
több mint 12 éve
Colts traded 2014 first round draft pick for Trent Richardson...jeeez
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 46 mp Fordítás megtekintéseFiled to ESPN: Browns RB Trent Richardson traded to Indy for Colts' first-round pick.
Wow
több mint 12 éve
Alig várom, micsoda MONSTER TRADE-ben jön valaki Bradshaw mögé backupnak.
több mint 12 éve
Injury report:Did Not Practice: Allen, Angerer, Bethea, Landry
Limited Practice: Hilton, Reed
Fully Practice: Conner, DHB, Wayne, Satele
Nagyon remélem, hogy Bethea és Landry csak day off-ot kapott
több mint 12 éve
Van helyette más, aki ha nem is annyira jó/megbízható, ellavíroznak. Ezzel szemben ki az alternatíva TE poszton? Egy másodéves, akinek ha az élete múlna rajta, sem tudna QBt védeni/futást blokkolni? Egy draftolatlan cserejátékos, akire szintén ez igaz elszakadásban/labdaelkapásban?azért szerintem azt nehéz vitatni, hogy Luckon kívül Reggie az O# legfontosabb tagja. kár összehasonlítani egy másodéves TE-vel a liga még mindig egyik legjobb elkapójátdugo1993Akkor ebben nem értünk egyet.Escalademeg Reggie, Hilton, szvsz Bradshow és talán még Castonzo isdugo1993Allen szezonja véget ért. hurráHöriEnnél nagyobb csapást ennek az offense-nek csak egy Luck sérülés hozott volna.Escalade
Sajnos félidőket játszunk végig Luckkal már második éve, amikor semmi "separationt nem tudnak kreálni az elkapók" (Kazinczy). Ilyenkor nem jön rosszul egy mindenes TE-egy tight end centrikus csapatnál főleg-, aki megnyitja a teret. Ráadásul a Pep fémjelezte támadójáték egyik legfájóbb pontja számomra az, hogy nyitott könyv a csapat (felállás, personel alapján), aminek az élét Allen kicsit tompíthatta volna.
Amúgy remélem senkit nem ér ez a sérüléshullám váratlanul. Amióta az eszemet tudom, ilyen egészséges Colts nem vágott neki a szezonnak. Tudta mindenki, hogy jönni fog a fekete leves.

több mint 12 éve
Két hét, három fontos kezdő kiesett egész szezonra. Fasza kezdés...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Thomas is IR és out of season?Miska84Igen, kvadricepsz szakadás.
több mint 12 éve
Thomas is IR és out of season?
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
azért szerintem azt nehéz vitatni, hogy Luckon kívül Reggie az O# legfontosabb tagja. kár összehasonlítani egy másodéves TE-vel a liga még mindig egyik legjobb elkapójátAkkor ebben nem értünk egyet.Escalademeg Reggie, Hilton, szvsz Bradshow és talán még Castonzo isdugo1993Allen szezonja véget ért. hurráHöriEnnél nagyobb csapást ennek az offense-nek csak egy Luck sérülés hozott volna.Escalade