Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Akkor ebben nem értünk egyet.meg Reggie, Hilton, szvsz Bradshow és talán még Castonzo isdugo1993Allen szezonja véget ért. hurráHöriEnnél nagyobb csapást ennek az offense-nek csak egy Luck sérülés hozott volna.Escalade

több mint 12 éve
Semelyikről sem lehet kijelenteni egy, meg fél év után, hogy milyen jó.komoly, csak szeretném megtudni mit gondol a leendő ellenfél/másik csapat fanja.Ez komoly vagy csak felhívás keringőre? 😊Fredoa filmekből megtanultam, hogy mindig a "hátvéden" múlik a meccs. abban meg jobbak vagyunkMiska84filmekben? 😀😀😀
Luck>Kaep? kifejtenéd miért?petey
nem elit(még). csak vannak páran akik hypolják. a többség, mi is tudjuk hogy sok út van előtte hogy odaérjen. az meg hogy fut, hát ilyenben játszott. Harbs azon van hogy ne az legyen az első opció. lásd GB meccs.
Luck szinte NFL ready, plug and play QB-ként jött ki Stanfordról. be is bizonyította miért, de neki is ugyanúgy irtó magasan van még a plafon, de ha odaér egy darabig nem lesz gond frencsájz QB-rapetey
Jónak tűnnek, ennyi. Ami különbség, hogy Kaepernick köré csapat van építve, míg Luck köré nincs, igazából ő viszi a hátán a csapatot. De én nem hasonlítanám össze a két játékost, teljesen más a stílusuk.
Nyilván az már most kezd kiderülni, hogy melyikre mit és mennyit lehet építeni, de messzemenő következtetést azért kár levonni.
A hétvégi meccset sem Kaepernick miatt nyeritek szerintem, hanem mert egyszerűen sokkal jobb csapat a 49ers, Luck ide vagy oda. Sokkal jobb OL, jobb futójáték, jobb DL, nyomás az ellenfél irányítóján, elit védelem.
Ebből a Coltsnak mi van meg? Egy szem Luckja, akiben bízhat.
Csak mivel Kaepernick is jó, így maximum abban lehet bízni, hogy a 49ers is valami félelmetesen gyenge napot fog ki. De ez megtörtént a Hawks ellen, így most szerintem kettőzött erővel üttök minket. Még Smith-hel sem lenne kérdés a meccs végeredménye szvsz. 😊
több mint 12 éve
meg Reggie, Hilton, szvsz Bradshow és talán még Castonzo isAllen szezonja véget ért. hurráHöriEnnél nagyobb csapást ennek az offense-nek csak egy Luck sérülés hozott volna.Escalade
több mint 12 éve
ez az underdog szerep tavaly nagyon sokat eredményezett. hajrá 11-5
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Allen szezonja véget ért. hurráHöriEnnél nagyobb csapást ennek az offense-nek csak egy Luck sérülés hozott volna.

több mint 12 éve
Fantasztikus.mondjuk ez kb annyira nagy kinyilatkoztatás, hogy Mathis is jobban hiányozna mint Walden :p
Ahogy már néhány hete mondtam, szerintem Allen kiesése sokkal nagyobb csapás, mint Fleeneré lenne.Stez
több mint 12 éve
komoly, csak szeretném megtudni mit gondol a leendő ellenfél/másik csapat fanja.Ez komoly vagy csak felhívás keringőre? 😊Fredoa filmekből megtanultam, hogy mindig a "hátvéden" múlik a meccs. abban meg jobbak vagyunkMiska84filmekben? 😀😀😀
nem elit(még). csak vannak páran akik hypolják. a többség, mi is tudjuk hogy sok út van előtte hogy odaérjen. az meg hogy fut, hát ilyenben játszott. Harbs azon van hogy ne az legyen az első opció. lásd GB meccs.
Luck szinte NFL ready, plug and play QB-ként jött ki Stanfordról. be is bizonyította miért, de neki is ugyanúgy irtó magasan van még a plafon, de ha odaér egy darabig nem lesz gond frencsájz QB-ra
több mint 12 éve
Fantasztikus.Ahogy már néhány hete mondtam, szerintem Allen kiesése sokkal nagyobb csapás, mint Fleeneré lenne.
több mint 12 éve
az Oakland nem nekünk állt? o_oNyilván ez egy erős post két meccs és 1-1 után, de akkor is így érzem. És hiába az 1-1, igazából simán 0-2-vel kellene állnunk, valljuk be. StezSzerintem pont úgy állunk, ahogy reális, csak éppen azt a meccset veszítettük el amelyiket nyerhettük volna és azt nyertük amelyik nem nekünk állt. 😊peterk2005
több mint 12 éve
Nyilván ez egy erős post két meccs és 1-1 után, de akkor is így érzem. És hiába az 1-1, igazából simán 0-2-vel kellene állnunk, valljuk be. StezSzerintem pont úgy állunk, ahogy reális, csak éppen azt a meccset veszítettük el amelyiket nyerhettük volna és azt nyertük amelyik nem nekünk állt. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Allen szezonja véget ért. hurráHöriBázzz, nem baj, Fleeneren így nagy lesz a nyomás, hátha így hozua a múltkori teljesítményt, na meg ott a 270 fontos tankunk😀
több mint 12 éve
Szerintem az egyetlen baj vele az, hogy kb. 3 snapből 2 szer ő akarja megfutni a 1st down-t. De szerintem nincs vele gond.egyébként én alapból nem értettem, hogy sokan miért emlegetik már most Kaepet elitként.a filmekből megtanultam, hogy mindig a "hátvéden" múlik a meccs. abban meg jobbak vagyunkMiska84filmekben? 😀😀😀
volt eddig egy jó fél éve. az is valószínű nagyrészt az új stílusnak köszönhető, ami vélhetően idén már sokkal kevésbé lesz eredményes
engem még legalábbis nem teljesen győzött megdugo1993
több mint 12 éve
egyébként én alapból nem értettem, hogy sokan miért emlegetik már most Kaepet elitként.a filmekből megtanultam, hogy mindig a "hátvéden" múlik a meccs. abban meg jobbak vagyunkMiska84filmekben? 😀😀😀
volt eddig egy jó fél éve. az is valószínű nagyrészt az új stílusnak köszönhető, ami vélhetően idén már sokkal kevésbé lesz eredményes
engem még legalábbis nem teljesen győzött meg
több mint 12 éve
Fredo
205
Ez komoly vagy csak felhívás keringőre? 😊a filmekből megtanultam, hogy mindig a "hátvéden" múlik a meccs. abban meg jobbak vagyunkMiska84filmekben? 😀😀😀
több mint 12 éve
a filmekből megtanultam, hogy mindig a "hátvéden" múlik a meccs. abban meg jobbak vagyunkMiska84filmekben? 😀😀😀
Luck>Kaep? kifejtenéd miért?
több mint 12 éve
ha létezik az esélyessége terhe akkor az majd most...Igen, majd jól kielemzik az SF O-t és a Seahawks D-vel egy szinten lévő D-nk szépen megállítja őket! 😀
nekik az 1-2 nagyobb cikit jelenteni, mert a SEA 3-0 fog, akkor a csoportot könnyen bukhatják, az NFC-ben meg WC-ra menni mindig nagyon necces
viccet félretéve azt gondolom h akkor van esélyünk, ha a D labdákat szerez, és most láttuk h Colin "Istenkirály"XerszészKaeprernick is tud vérezni.
nagyon szépen ki fogják elemezni a hétvégi SF O-t és látni lehet majd h milyen playekben lehet hibára kényszeríteniMiska84
Amúgy nem sajnálom, hogy kikaptunk, a nyilatkozatokból és a beszámolókból az jött le, hogy végre kicsit magukba néztek a srácok és remélem, nem úgy mennek majd a pályára, hogy majd Andris megoldja.
több mint 12 éve
Az a baj, hogy Dolphins meccs után pont fordítottját érzem annak, mint eddig egyébként.Eddig azt éreztem, hogy itt van Luck, aki bármikor képes villanni és meccset nyerni, valamint így mi pont abban vagyunk jók, hogy a szoros meccseket behúzzuk valahogy, szenvedve is, mindegy. De annak a csapatnak Arians volt az OC/HC-ja. Érezni lehetett, hogy harapunk, mennyire akarunk és főleg, hogy milyen tudatos a coaching.
Most valahogy pont az érződik, hogy hiába Luck, de a szoros meccsek egy részét nem fogjuk tudni megnyerni, mert nagy a bibi a coachingban, és sajnos ez pont most látszik, mekkora űr van Arians helyén. Aki egyébként remek mentora is volt Lucknak, Pep viszont nem az. Jelenleg azt érzem, hogy a 24 éves fiatal az esze a csapatnak, Hamilton hibáit is ő javítgatja állandóan, több-kevesebb sikerrel.
Ezzel kapcsolatosan egyébként sokat elmond, hogy a TC-ben állítólag Luck "oktatta" Pepet, nem pedig fordítva és ő szólt, ha valami nem jó.
De komolyan...
Nyilván ez egy erős post két meccs és 1-1 után, de akkor is így érzem. És hiába az 1-1, igazából simán 0-2-vel kellene állnunk, valljuk be.
Az NCAA-ban királyok lennénk ezzel a coaching felfogással, de az NFL-be már elég kevés. Nyilván Pepre gondolok itt, bár Pagano is elég langyosan kezdte a szezont, többet várnék tőle. Mondjuk nála a fejlődés legalább látható volt a Raiders és a Dolphins meccsek között is. Manuskynál és Pepnél nem.
több mint 12 éve
a filmekből megtanultam, hogy mindig a "hátvéden" múlik a meccs. abban meg jobbak vagyunk
több mint 12 éve
Teljesen olyan érzésem van mint tavaly a GB elleni meccs előtt...Azzal az eredménnyel kiegyeznék 😀
több mint 12 éve
ha létezik az esélyessége terhe akkor az majd most...a Niners egy veterán gárda, ők már túl vannak azon, hogy a nagy tét miatt izguljanak. Tudják, hogy jobbak, mint mi.
nekik az 1-2 nagyobb cikit jelenteni, mert a SEA 3-0 fog, akkor a csoportot könnyen bukhatják, az NFC-ben meg WC-ra menni mindig nagyon neccesMiska84
több mint 12 éve
egyet megtanultam Luck óta. tök mindegy kivel játszunk, ha jóval gyengébb, ha jóval erősebb az ellenfél szinte mindig szoros a meccs 😀
több mint 12 éve
ha létezik az esélyessége terhe akkor az majd most...nekik az 1-2 nagyobb cikit jelenteni, mert a SEA 3-0 fog, akkor a csoportot könnyen bukhatják, az NFC-ben meg WC-ra menni mindig nagyon necces
viccet félretéve azt gondolom h akkor van esélyünk, ha a D labdákat szerez, és most láttuk h Colin "Istenkirály"
nagyon szépen ki fogják elemezni a hétvégi SF O-t és látni lehet majd h milyen playekben lehet hibára kényszeríteni
több mint 12 éve
Engem nem érdekel ha kikapunk vasárnap, de akkor legyen kedves a Niners megütni majd a Houstont meg a Tennesseet is 😛 A Jaguarstól kikaphatnak felőlem.
több mint 12 éve
Én kiütést várok.Két, a 49ersnél mérföldekkel gyengébb csapat ellen is szenvedtünk, Luck pedig ezúttal elit védelemmel néz majd szembe. Jelenleg más kategóriának vélem a két csapatot, sajnos nem a javunkra. És nem látom, hogy Hamilton mihez tudna kezdeni egy ilyen védelem ellen. Arianssal simán benne lenne a meglepetés, Peppel a közelébe sem leszünk, Luck ide vagy oda.
Elnézve a csapatokat, mostani szemmel nagyon erős sorsolásunk van szerintem, bitang nehéz dolgunk lesz. Főleg így, hogy még a coaching is siralmas, mert aztán Manusky sem valami fényes eddig. De mondjuk nem is a védelemnek kell meccset nyernie, hanem az O-nak, de hát nehéz így.
Na meg a 49ers nagyon harapni fog, miután kiütötte őket a Hawks.