Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Nem akarok ujjal mutogatni, de a Dolphins minden idők legtisztább meccsén, 0 tetves penaltyval nyert 4 ponttal. Ilyet sem sűrűn lát az ember.Escalade
discipline 😀

voltak meleg callok, de erről nem mi vagy ti tehettek. Izgalmas meccs volt, úgy tűnik szép kis párharc van kialakulóban a két csapat között.briareos
Egyértelmű, csak gyanús volt, és kicsit sokkolt a 0 szám.

Sokkal nagyobb bajok vannak itt a védelem és edzői döntések terén.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Nem akarok ujjal mutogatni, de a Dolphins minden idők legtisztább meccsén, 0 tetves penaltyval nyert 4 ponttal. Ilyet sem sűrűn lát az ember.Escalade
discipline 😀

voltak meleg callok, de erről nem mi vagy ti tehettek. Izgalmas meccs volt, úgy tűnik szép kis párharc van kialakulóban a két csapat között.briareos
Reméljük hamarosan Tanehill és Luck párbaj lesz az új Brady és Manning párbaj😊

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
discipline 😀

voltak meleg callok, de erről nem mi vagy ti tehettek. Izgalmas meccs volt, úgy tűnik szép kis párharc van kialakulóban a két csapat között.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
el kéne gondolkodni h miért fos az O a második félidőkben...
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Fire Hamilton!
Ez a meccs rajta ment el, annak ellenére, hogy a védelem is hibázott, többször is.
Ez nulla. Ez az NFL, nem az NCAA, a baromságai nem ide valók.

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Nem akarok ujjal mutogatni, de a Dolphins minden idők legtisztább meccsén, 0 tetves penaltyval nyert 4 ponttal. Ilyet sem sűrűn lát az ember.

több mint 12 éve
De komolyan, miért nem lep meg, hogy Grigs már keményen dolgozik egy traden? XD
Mikor nem dolgozik keményen egy traden? 😀Stez
Lehet, hogyha nem fognák vissza még Irsay-t is tradelné😀

több mint 12 éve
De komolyan, miért nem lep meg, hogy Grigs már keményen dolgozik egy traden? XD
Mikor nem dolgozik keményen egy traden? 😀

több mint 12 éve
még 13-án írta az öreg:
Jim Irsay ‏@JimIrsay Szept 13
We're all hurting for Vick BaL..Bradshaw,Brown and others must step up...Grig's gonna work hard to wheel n deal B4 trade deadline,let's rollFarky
Azért abban is bízom, hogy Williams kap egy két lasztit. Nekem nagyon szimpi a srác!

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
még 13-án írta az öreg:
Jim Irsay ‏@JimIrsay Szept 13
We're all hurting for Vick BaL..Bradshaw,Brown and others must step up...Grig's gonna work hard to wheel n deal B4 trade deadline,let's roll

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Leshouret állítólag tradelni akarja a Lions, aztán azt spekulálják, hogy nálunk köthet ki Ballard IR-je után, mivel Donald kacsával nem valami elégedettek Paganoék.

több mint 12 éve
Mint mondtam, így sok 3 WR-es felállást nyomatunk elvileg, legalábbis Pep ezt ígérte.
Reménykedem benne, hogy Hilton nagy napja lesz a mai. 😊
És persze nagyon fontos volna nyerni.

több mint 12 éve
Colts inactives:
26 - Delano Howell
53 - Kavell Conner
62 - Khaled Holmes
72 - Jeff Linkenbach
83- Dwayne Allen
85 - David Reed
94 - Montori Hughes

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 612 — Dolphins fan
Meccs előtti kivilágítás a városban:

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Allent átrakták questionableről, doubtfulra.FearTomi
reméljük Fleener össze kapja magát... és végre elkezdi a szezont..

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
 www.colts.com/news/article-1/Reggie-Wayne-Nears-Milestone/196214e8-6896-4d38-a585-c0f0a5035c60

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Allent átrakták questionableről, doubtfulra.

több mint 12 éve
Hát két meccs után ez érdekes kijelentés, hogy sorsdöntő meccs következik. 😀
Szerintem nem sorsdöntő, de elnézve a sorsolásunkat, a PO-hoz vernünk kellene a középcsapatokat.
Csak én attól tartok, hogy Pepnek minimum kelleni fog fél idény, amíg ráérez, hogy ez nem az NCAA, itt a fejébe vett baromságai például a run heavyvel az élen nem fog menni. 😀
Amúgy szerintem Allen sem fog játszani. Szuri, nem szuri, Pagano eddig pontosan az az edző volt, aki nem kockáztatta annak a játékát, aki sérült volt. Angerert sem véletlenül hanyagolta tavaly állandóan, idén is csak az utolsó 1-2 hétben engedték fullosan edzeni.
Aki egész héten nem edz meccs előtt, az legtöbbször nem szokott játszani, Allen pedig ugye pihizett végig. Paganot ismerve szerintem nem kockáztatja meg. És Connert sem. Hengerer viszont szerintem már játszani fog, de őt egészségesnek is nyilvánították az orvosok, meg már edzett is.

több mint 12 éve
Most jött IR update! Angerer FP, Allen QFearTomi
Reméljük a legjobbakat 8)
És mind2 játszani fog 😊Stev85
szerintem tuti megkockáztatjuk mindkettőt -kis por meg szuri-.ez a meccs akár lehet sorsdöntő is. ha valaki az AFCEastből pályázik WC helyre akkor azok a delfinek. nem beszélve arról h 2-0-lal megyünk a nyugati partra ami óriási lelki nyugalmat adhat.
ha vasárnap nyerünk le merem fogadni h meglesz a PO...Miska84
Jinx jinx😊

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
És mind2 játszani fog 😊Stev85
szerintem tuti megkockáztatjuk mindkettőt -kis por meg szuri-.ez a meccs akár lehet sorsdöntő is. ha valaki az AFCEastből pályázik WC helyre akkor azok a delfinek. nem beszélve arról h 2-0-lal megyünk a nyugati partra ami óriási lelki nyugalmat adhat.
ha vasárnap nyerünk le merem fogadni h meglesz a PO...

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Williams igazi speedster, amilyen futónk régen volt. Én benne látok fantáziát, sztem korrekt lehet meccsenként 5-10 carryvel egyelőre

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
És mind2 játszani fog 😊

több mint 12 éve
Most jött IR update! Angerer FP, Allen Q

több mint 12 éve
Broáh...
Csodás, pedig milyen jól kezdte az idényt... És nem is a meccsen sérült meg szerintem. Akkor játsszon a szintén sérült Bradshaw, remek lesz.Stez
Maradunk 2 Rbvel, gondolom hozzuk fel Williamset...Stev85
Elvileg már felhoztuk PS-ből.
Szerintem nem fog érkezni más RB, marad a Bradshaw-Brown-Williams trió.Stez
Azért ez a trió sem annyira rossz nálam.. Jó Jobb Ballarddal ez nem is kérdés, de tavalyi Moore hoz képest Williams jobbnak tűnik..Stev85
Majd kiderül.
Csak szerintem Brown szar, ami nem lenne gáz, mert backup, de Bradshaw kb. 2 hete edz rendesen egy elég hosszú sérülés után, aztán kérdés, hogy fogja bírni a terhelést, egészséges tud-e majd maradni.Stez
Hátha Pagano ráveszi Pepet hogy kevesebb futás legyen és sokkal több passz..
Aztán imádkozunk Bradshaw egybe maradjon...Stev85
Kénytelen lesz többet passzolni, miután Ballard kidőlt.
Allen amúgy ma sem edzett, szóval szinte tutira kihagyja a vasárnapi meccset, ennek nagyon nem örülök, nagy meccse lehetett volna pedig. Hamilton egyébként azt mondta, hogy több 3 WR-es felállás lesz vasárnap, hogy Hilton is sokat legyen a pályán, viszont kevesebb két TE-s játékot nyomunk majd. Gondolom ez Allen hiánya miatt is van.
És Sheppard helyett is felépülhetne már Conner vagy Hengerer, mert hatalmas upgrade bármelyik középen. Előző héten naívan azt mondtam, hogy Sheppard is jó lesz és nem ez fogja eldönteni a meccset, ám Sheppard olyen retek volt, hogy bárki más. 😀

több mint 12 éve
Broáh...
Csodás, pedig milyen jól kezdte az idényt... És nem is a meccsen sérült meg szerintem. Akkor játsszon a szintén sérült Bradshaw, remek lesz.Stez
Maradunk 2 Rbvel, gondolom hozzuk fel Williamset...Stev85
Elvileg már felhoztuk PS-ből.
Szerintem nem fog érkezni más RB, marad a Bradshaw-Brown-Williams trió.Stez
Azért ez a trió sem annyira rossz nálam.. Jó Jobb Ballarddal ez nem is kérdés, de tavalyi Moore hoz képest Williams jobbnak tűnik..Stev85
Majd kiderül.
Csak szerintem Brown szar, ami nem lenne gáz, mert backup, de Bradshaw kb. 2 hete edz rendesen egy elég hosszú sérülés után, aztán kérdés, hogy fogja bírni a terhelést, egészséges tud-e majd maradni.Stez
Hátha Pagano ráveszi Pepet hogy kevesebb futás legyen és sokkal több passz..
Aztán imádkozunk Bradshaw egybe maradjon...