Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Visszatérve a passrushra, azért nálunk szerintem még az a faktor is bejátszik a megítélésében, hogy hozzászoktunk a Dungy féle 4-3 Tampa2-höz, két klasszikus edge rusher DE-vel. Szakmailag persze sehol se vagyok, hogy ezt megítéljem, de azok után, hogy az utóbbi évben 3-4 másik csapatot is közelről követtem (ez korábban nem volt), bevallom, kezdek a passrush témához egy picit máshogy viszonyulni. Nem feltétlenül az edge rush az über alles, lehet azt máshogy is jól csinálni. Ott van a Houston, ahol Watt ugyan egy állat, de vele együtt se egy sackbajnok az a védelem. Vagy ott van a Baltimore, akik évek óta sikeresen fogják meg a Pats, mások által alig megfogható offense-ét, pedig egde rushban Suggs ellenére se igazán voltak az elitben. Idén viszont odament még Suggs mellé Dumervil, így már lehet mondani, hogy izom a passrush-uk, aztán ezzel együtt is csak messziről nézték, ahogy Manning szabadon szétdobálja a secondary-jukat....

Szóval, tud az is eredményes lenni, ha középről, izomból sikerül úgy felnyomni, szétrombolni a pocketet, hogy a QB kimozgásra kényszerüljön, akkor nem is kell feltétlenül odaérnie az edge rushereknek, elég, ha lezárják az oldalakat. Egy ilyen középső DT/NT hármas azért is jó, mert a tömegük miatt a középső futásokat is képesek jobban megfogni, így a linebackerekre kevesebb futás elleni feladat hárul between the tackles. Így jobban rámehetnek a középső, rövid-középtávú passz területek levédekezésére, illetve kiseb kockázattal blitzelhetnek. Főleg, ha egy okos, fizikális safety duó dolgozik mögöttük.

Szóval nem akarok "szakmázni", mert félek, hogy felsülnék, egyszerűen csak úgy érzem, hogy nem feltétlenül kell nekünk a Freeney-Mathis fénykorát idéző edge-rush, ha taktikailag, emberanyagban máshogy is meg fogjuk tudni oldani. Pagano Baltimore-ból jött, ahol mást is látott, lehet, hogy olyasmit akar itt is építeni. Csak még féluton van. A végén viszont lehet, hogy az ő sémája eredményesebb is lehet, például azzal, hogy futás ellen is eredményesebb. Valljuk be, ez a korábbi évek védelmeinek azért folyton folyvást problémát okozott.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 734 — Whoops, looks like something went wrong.
Futás ellen biztos, Paganonak meg ez a fontosabb.

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Kellett nekünk a bukfenc év után rögtön 11:5-öt csinálni, meg playoffba jutni, vazze. Ilyen hülyék is csak mi lehetünk. Bezzeg mások okosan 3-4 évig is botrány szarok rebuilding idején. 😀peterk2005
Néha "kell", Manninggel 2 gyenge év volt = Edgerrin James, Dwight Freeney.

Sérülésről nem tudok, lehet hogy csak megítélésük szerint ennyivel jobb a kezdőpáros.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
A meccsel kapcsolatosan másik problémám, hogy a DL erőssége a mélység, erre szinte senkit nem rotáltak Chapmant kivéve. RJF és Redding 104 snapet játszott, ezzel szemben a Moala - Mathews 28at (előbbi a legjobb passrusher a posztján, és ez meg is mutatkozott, 11 snap / 7 passplay / 2 hurry). Mindezt egy olyan meccsen, amikor non-stop fent volt szinte a védelem a pályán, hosszú drive-ok, mobilis QB.Escalade
Moala félig sérült, lehet, hogy ezért kapott olyan kevés snapet?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Próbálták tömködni az OLB lyukakat nagyobb swing and miss esély (Kruger) nélkül, ami visszaütni látszik (az igazi esély ennek megoldására természetesen egy blue chipperre esélyes draftpozíció, azonban ez per pillanat nem reális - szerencsére). Persze nem akarok nagyon károgni, 1-0val áll a csapat, és a magasan legfontosabb poszton sok évre előre top 3/5 játékosunk van. Relevánsak leszünk, csak pont ez a következő 3 év az igazán nagy esély a berobbanásra, olcsó Luckkal, stafétaátadó AFCvel.Escalade
Kellett nekünk a bukfenc év után rögtön 11:5-öt csinálni, meg playoffba jutni, vazze. Ilyen hülyék is csak mi lehetünk. Bezzeg mások okosan 3-4 évig is botrány szarok rebuilding idején. 😀

több mint 12 éve
Freeney 2012:
Base salary: 14,035 M
Cap Number: 19,035 M
Savings If Cut: 14,035 M
Dead money: 5,0 M

Emlékszem, nem hittem a szememnek, és értelmét sem sokat láttam.

Davist szerintem főleg a 2 missed tackle húzza le (meg a pick hiánya). Nem kell érte aggódni, egyedül az egészség a kérdés a secondaryben vsz.

A meccsel kapcsolatosan másik problémám, hogy a DL erőssége a mélység, erre szinte senkit nem rotáltak Chapmant kivéve. RJF és Redding 104 snapet játszott, ezzel szemben a Moala - Mathews 28at (előbbi a legjobb passrusher a posztján, és ez meg is mutatkozott, 11 snap / 7 passplay / 2 hurry). Mindezt egy olyan meccsen, amikor non-stop fent volt szinte a védelem a pályán, hosszú drive-ok, mobilis QB.

több mint 12 éve
Hát igen, csak kérdés, hogy mi számít nekünk emberi összegnek? ugyanis Bethea pont az a játékos, aki már évekkel ezelőtt 6 millió körüli/éves szerződést kapott, ami ezen a poszton még most is jó fizetésnek számít.
Én bízom benne, hogy ő azért nagyon szereti a csapatot, a közeget, vezére ennek a gárdának és akár kevesebbért is aláír. Ez főleg amiatt lesz érdekes, mert ő már évekkel ezelőtt is 6-6,5 milliós/éves szerződést kapott, ami még most is nagyon jó pénznek számít a poszton.

Az OLB kérdésben egyetértünk, leginkább csak reménykedni tudok, hogy Werner elkezd villantani valamit és a végén tényleg beválik majd. Walden nem hiszem, hogy sokáig nálunk lesz, ahogy már Mathis sem, már akár csak a kora miatt is, plusz majd ilyen cap számok mellett, nulla büntivel, nem lepne meg a kivágása. Szóval ez a poszt Wernerrel vagy nélküle is lyukas lesz, ide nézegetnünk kell ismét a draftról, vagy FA-n erősítést.

Freeneyre visszatérve, nála azért az lett volna meglepő szerintem, ha kivágjuk Paganoék érkezésekor. Én szerintem úgy voltak vele, hogy megpróbálják, hátha belejön a rendszerbe, mert azért ő egy klasszis játékos volt, ezzel csak nyerhettek volna. És ugye utolsó éve volt a szerződéséből, emlékeim szerint azért cap hitet is vont volna maga után a kivágása, amit a Manning&társai cutok után nem nagyon akartak még benyelni.
Gondolom azért nem akartak egy raklapnyi cap hittel elkezdeni újjáépíteni sem egy csapatot, megadták az esélyt a bizonyításra, ha pedig nem jön össze, akkor elköszönhetnek egymástól a felek. Sajnos utóbbi történt. Biztosan számoltak azzal is, hogy míg első évben hibrid védelmet pakoltak össze, hogy Freeney végig 4-3-ból indulhasson, addigra idénre már teljes 3-4-ezést vállaltak.
Persze ezek csak tippek, valószínűleg sosem fogjuk megtudni az igazságot.
Mindenesetre Freeneytől azért jobb játékot is várok, mint amit tavaly nálunk hozott, SD-ben azért elég kemény ez a Liuget-Reyes tengellyel felálló DL, amely komoly segítséget nyújt Freeneynek, több helye is lesz, nem feltétlen tudják leduplázni. Nálunk ezzel szemben a nagyszerű Moala&társai semmiféle segítséget nem tudtak megadni sem Mathisnek, sem Freeneynek.
Megnézném most Dwightot nálunk, RJF azért elég komolyan mutatkozott be a DL-ben. Futás ellen például remek volt.
Oké-oké, ez csak egy kaki Raiders OL ellen volt, de egyelőre én ilyen kis pozitívumoknak is örülök.. 😊 Ráférne már a csapatra egy jó DL.
Most már valami pass rusht kellene kierőszakolni a bandából.
Egyébként PFF szerint Toler nagyon jól játszott, míg Davis viszont nagyon ergya volt. Igazából én is ezt láttam, de ezt írtam is szerintem. 😊 Előre félek, mi lesz, amikor Boldint kell megfognia, vagy valami állat elkapót.

több mint 12 éve
Stez
Akkor bocsi, kicsit túl sokat olvastam bele, mert nagyjából egyetértünk.

Mike Chappell of the Indianapolis Star interviewed Freeney, who says he wishes the Colts had made him an offer.

Freeney told Chappell he was willing to come back for a low offer and finish his career with the team, but they never approached him.b/r, és más sajtóorgánum is lehozta
A vége lehet sima PR, de a szerződésajánlat hiányát már mindenki tényként kezeli. Ez az -általam kicsit feleslegesen kreált- Freeney-saga azért is érthetetlen, mert a látszólag kuka, nagytakarítást megelőző szezonra, sérülését követően, sémaváltással együtt kifizettek neki 14 millió dollárt, holott nem sok mindenki látta ennek értelmét. Ezt követően pedig "új irány" címszóval nem is ajánlott ugyan az a FO neki semmit.

Jogos, az is, hogy szinte mindegyik új szerzemény szerződése úgy van strukturálva, hogy maximum az első 2 évben fájna az adott játékos kivágása (Cherilus kivétel, utána 15: 8,7M, 16:5,8M, 17: 2,9M dead money lenne).

Bethea gyenge szezont tud maga mögött, és úgy néz ki, továbbra is erőltetik SS poszton, viszont vasárnap ismét meggyőző volt. Szerintem emberi összegért megtartják, aminek szerintem mindannyian örülnénk. Kevés egészségesebb, megbízhatóbb játékosunk van a draftolása óta.

Próbálták tömködni az OLB lyukakat nagyobb swing and miss esély (Kruger) nélkül, ami visszaütni látszik (az igazi esély ennek megoldására természetesen egy blue chipperre esélyes draftpozíció, azonban ez per pillanat nem reális - szerencsére). Persze nem akarok nagyon károgni, 1-0val áll a csapat, és a magasan legfontosabb poszton sok évre előre top 3/5 játékosunk van. Relevánsak leszünk, csak pont ez a következő 3 év az igazán nagy esély a berobbanásra, olcsó Luckkal, stafétaátadó AFCvel.

több mint 12 éve
Mathis megtartása pedig nem volt hiba, még ha valóban sokat is kapott, ahogy mondtad. Gondolom azért, mert Pagano benne látta azt, aki a védelmében megfelelően hatásos tud majd lenni.Stez
Mathis sok pénze relatív. Idén kapott sokat, amikor volt negyven valamennyi millió elköltendőnk, amit el is kellett költeni a 90%-os szabály miatt. De 2014-től bármikor egy fillér dead money nélkül kitehetjük, ha nem éri meg a 8-10 milláját (ennyi lesz a fizuja 2014 ill. 2015-ben). Vagy átstruktúrálhatjuk, ha sokalljuk.

Wernerről én nem merek még nyilatkozni. Láttam már nem egy olyan esetet, hogy egy játékos első évben vérgagyi, aztán a második évben mintha kicserélték volna. Meg fordítva is, jól kezd, aztán beszürkül. Egyelőre nem tudok mást tenni, mint bízni Höri megérzésében, aki nagyon örült, hogy őt húztuk.

Egyébként baj nincs, ha megnézed a contractokat, akkor Cherilus-ét kivéve mind olyan, hogy bármelyiket nagyobb cap hit nélkül kirakhatjuk jövőre akár. Még RJF dead money-ja is "csak" 4 milla lenne jövőre, a többieké ennél is jóval kevesebb. Szóval van bőven mozgástér jövőre is, ha valaki nem válna be. Sőt, még arra is lesz pénzünk, hogy ha úgy gondoljuk, akkor elhozzunk valami elit passrushert 2015 környékénm akár úgy, hogy lejár a szerződése, akár úgy, hogy a csapata nem bírja fizetni és kirakja/eltrade-eli (JPP, Cameron Wake, stb.)

több mint 12 éve
Mathisnak plusz 6 milláért volt fél sack-el és 2 tackle-vel több. Mindketten non-faktorok voltak a meccseiken.

Ha már szóba jött, én inkább azt nem értem, hogy a Chargers miért vitte el a 3-4 defense-ébe OLB-nek. Freeney nem oda való...peterk2005
Mathis azért más tészta szerintem.
Ő igazi vezére a csapatnak, és mindig ment előre, mint a gép, míg Freeneyből szerintem kihalt valami PM műtétje, majd távozása után.
És míg 100 snappel többet töltött Freeney a pályán, addig 5 sackre futotta, míg Mathisnek 8-ra. Szerintem az idei adatokat pedig ne egy meccs után hasonlítsuk össze, hanem majd az alapszakasz végén.
Egyébként pedig, Mathis maradni akart, míg Freeney nem. Akkor meg tök mindegy szerintem az egész. Ha valaki nem is akart maradni, jó is hogy nem erőltettük, sok sikert neki SD-ben, de nem az ő világa a 3-4, ott sem fogja megváltani a világot.Stez
Stez, legalább te ne... 😀

Freeney egy piszkosul zavaró és elhúzódó bokasérülésen ment keresztül, ami minden poszton gyilkos, az övénél különösen. Valóban új / számára kedvezőtlen volt a séma, és öregedik is, de hogy még egy nyamvadt szerződést sem toltak az orra alá, az felért egy pofonnal véleményem szerint (erről annyit, hogy nem akart maradni + Mathist enyhén meg/túl is fizették). A Pro Football Focus a meccs legjobbjává választotta (+6.1-es rating).

Köztudott, hogy Freeney élete vágya egy Manning sack (végre kétszer is próbálkozhat), ilyen gondolatolvasásos ostobaságot pedig azt hittem hogy már csak pár kiemelt illetőtől lehet olvasni.

Nekem az egyik kedvenc játékosom, szóval nem vagyok objektív, viszont azon az egész liga/szakírói társadalom csak röhög, hogy Waldent favorizáltuk Freeney helyett, 2x annyi időre 2x annyi pénzért. Több mint valószínű, hogy Werner is inkább darálós játékos lesz, mint premier passrusher (1-2 szezonig biztos), pont jó kiegészítője lehetett volna #93-nak a kezdeti években. Most pedig itt állunk letolt gatyával, 1 igazi -szintjén posztján kívül játszó- passrusherrel a passzjáték aranykorában.

Az alapvető probléma nem egy hibás döntéssel van. Sokkal inkább azzal, hogy Grigsonék valóban a futás elleni védekezést favorizálják, és az elengedhetetlen QBra helyezett pressure képességen ennyi millió dollár kidobása után is inkább leépítették, mint javítottak volna rajta. Fantasztikus első éves drafton van túl (mellesleg az idei felett már most sötét felhők gyülekeznek, és nem Bjorn 1 egész gyenge meccsére gondolok), de egyre inkább bebizonyosodik, nem blöff volt ez a szlogen, ami fatális hiba lenne a csapatra nézve.

Végül pedig egy olyan helyzetjelentés, amivel 100%-ig egyetértek:
Welcome to the second "one-man era" of Colts football.Nate Dunlevy
Escalade
Ezen ne vesszünk össze, de azért azt nem tudom, hogy valóban szerződést sem kapott-e, ahogy mondod...
Mert erről sokféle hír kering és emiatt nem is tartom feltétlen jó ötletnek, ha elkezdünk tippelgetni, mi lehet az igazság. Az elején azt mondták, hogy Freeney a rendszer és az új vezetőség miatt menni akar, majd állítólag kínáltunk neki valami rövid szerződést, ám kevesellte a pénzt. Meg olyan is, hogy simán hagytuk elmenni, nem is számoltunk vele.
Hogy ebből melyik igaz, azt én nem tudom, emiatt nem is akartam annyira firtatni ezt a Freeney kérdést.

Abban tökéletesen egyetértünk, hogy Waldenekre dobtuk ki a pénzt, sokszor annyit, mint amennyit szerinted, vagy akár szerintem ér, ezt én sem értettem. Ám én nem is Freeneyre költöttem volna ezt a pénzt akkor már, leginkább a kora miatt, plusz a rendszeridegensége miatt, vagy maximum egy éves offert toltam volna az orra alá.
Azt meg már most elmondom, hogy szerintem Walden ugyanannyira lókukit sem fog érni futás ellen, mint ahogy Freeney sem ért semmit. A DL végezte az első meccsen is a piszkos munkát. Már az előszezonban látszott, hogy az OLB-ket tökéletesen ki tudják venni a játékból, nem sok segítséget hoznak majd a rush D#-be.
Igen, tehát a Walden sign egy baromság volt. Ergó ebben a gondolatmenetedben is egyetértek, hogy itt bizony nem tűnik túlságosan okosnak Paganoék erősítése. Ám azt ne felejtsük el, hogy Walden is olyan szerződést kapott, hogy elég hamar, olcsón megszabadulhassunk tőle, hogy ha szar lenne végül, így azért látszik, hogy Paganoék számoltak azzal, hogy hamar a kivágás sorsára juthat a barátunk, tehát erre megfelelően felkészültek, úgy gondolom. Sajnos egy edző felfogásán nem fogsz tudni változtatni, mint ahogy Pagano rá van kattanva a futás elleni védelemre, de valljuk be, hogy neki most azt is szem előtt kell tartania, hogy a Jax egy futóra van felépítve évek óta, ahogy a Texansnál is kulcsember lett Foster és a futójáték, CJ2K-val meg szintén arra rendezkedett be a Titans. Ez a 6 meccs pedig minden évben kulcsfontosságú lesz nekik, gondolom én, ez a csoportunk.
Én egyszerűen csak igyekszem megérteni, mit miért tesznek.
De az nem lep meg, hogy ha általában teljesen új rezsim jön egy csapathoz, akkor sokakhoz már nem ragaszkodnak. Na Paganoéknál ez végképp érezhető, elég gyorsan szabadulgatnak meg a Polian-éra játékosaitól.
Az az érzésem, hogy például Betheát is ki fogjuk engedni piacra annak ellenére, hogy ő szinte minden évben remek volt, nem sérült és kb. a secondary egyetlen jó játékosa, sok-sok éve. És azt sem foghatjuk majd rá, hogy öreg és ne akarna maradni, mert ő szépen csöndben, de igazi Colt lett, a védelem egyik vezére. 😊
Mathis megtartása pedig nem volt hiba, még ha valóban sokat is kapott, ahogy mondtad. Gondolom azért, mert Pagano benne látta azt, aki a védelmében megfelelően hatásos tud majd lenni.

Egyébként úgy vélem, hogy Werner sohasem lesz premier pass rusher. Először Kerrigan beütése volt, ám jobban megnézve, összehasonlítva a két játékost, nekem csak a mentalitása tűnt fel, ami hasonlítana Kerriganére. Igazi motor, nem áll meg, megy előre, fáradhatatlan pali.
Ám Wernernél kifejezetten azt látom, hogy hatalmas gondjai vannak a blokkok megverésével, ahogy a pass rush repertoárja sem közelíti meg Kerriganét például. Nálam Werner ilyen téren elég risky picknek tűnik MOST. Ez mondjuk csak a szubjektív véleményem.

A tavalyi draftunk tényleg parádésra sikeredett, bár egyre inkább az az érzésem, hogy Fleener bust lesz, ám Allen viszont nagyon jó játékos lesz a posztján.
Az idei megítélésével várnék néhány hetet, akár hónapot is. Tavaly is főleg a 3-7. körösök jöttek be. (Luckot nem írom ide, mert 1/1 volt, némileg kis risk volt a pickben, meg vele is azért megvárnám ezt az évet annak ellenére, hogy én biztos vagyok benne, hogy remek lesz a srác.)

több mint 12 éve
Én azt megértem, ha nem marasztaltuk, bár én is nagyon szeretem, és egyénileg szurkolok is neki. De ő tényleg nem egy 3-4 pass rusher, ahhoz futás ellen nem jó.
Abban persze igazad van, hogy Mathis mellé jelenleg nincs minőségi rusher a másik oldalon. De azt nem lehet mondani, hogy az FO ezzel ne lett volna tisztában, első körben draftoltunk egy lehetséges utódot. De, hát 22. helyen nem lehet Von Millert draftolni. Ezért hoztunk melléje, nem igazán drágán egy közepes, nem idős, pass rushban nem olyan erős, de a passzsávokba viszont egész jól belépő alternatívát. Nem négy évre, hanem kettőre, mert 2 év után dead money nélkül simán kirakhatjuk. Addigra meg kiderül, hogy Werner személyében jót húztunk-e, vagy húzhattunk volna jobbat is. Egy meccs után baromi korai bármilyen irányban véleményt mondani.

több mint 12 éve
Mathisnak plusz 6 milláért volt fél sack-el és 2 tackle-vel több. Mindketten non-faktorok voltak a meccseiken.

Ha már szóba jött, én inkább azt nem értem, hogy a Chargers miért vitte el a 3-4 defense-ébe OLB-nek. Freeney nem oda való...peterk2005
Ő igazi vezére a csapatnak, és mindig ment előre, mint a gép, míg Freeneyből szerintem kihalt valami PM műtétje, majd távozása után.
És míg 100 snappel többet töltött Freeney a pályán, addig 5 sackre futotta, míg Mathisnek 8-ra. Szerintem az idei adatokat pedig ne egy meccs után hasonlítsuk össze, hanem majd az alapszakasz végén.
Egyébként pedig, Mathis maradni akart, míg Freeney nem. Akkor meg tök mindegy szerintem az egész. Ha valaki nem is akart maradni, jó is hogy nem erőltettük, sok sikert neki SD-ben, de nem az ő világa a 3-4, ott sem fogja megváltani a világot.Stez
Stez, legalább te ne... 😀

Freeney egy piszkosul zavaró és elhúzódó bokasérülésen ment keresztül, ami minden poszton gyilkos, az övénél különösen. Valóban új / számára kedvezőtlen volt a séma, és öregedik is, de hogy még egy nyamvadt szerződést sem toltak az orra alá, az felért egy pofonnal véleményem szerint (erről annyit, hogy nem akart maradni + Mathist enyhén meg/túl is fizették). A Pro Football Focus a meccs legjobbjává választotta (+6.1-es rating).

Köztudott, hogy Freeney élete vágya egy Manning sack (végre kétszer is próbálkozhat), ilyen gondolatolvasásos ostobaságot pedig azt hittem hogy már csak pár kiemelt illetőtől lehet olvasni.

Nekem az egyik kedvenc játékosom, szóval nem vagyok objektív, viszont azon az egész liga/szakírói társadalom csak röhög, hogy Waldent favorizáltuk Freeney helyett, 2x annyi időre 2x annyi pénzért. Több mint valószínű, hogy Werner is inkább darálós játékos lesz, mint premier passrusher (1-2 szezonig biztos), pont jó kiegészítője lehetett volna #93-nak a kezdeti években. Most pedig itt állunk letolt gatyával, 1 igazi -szintjén posztján kívül játszó- passrusherrel a passzjáték aranykorában.

Az alapvető probléma nem egy hibás döntéssel van. Sokkal inkább azzal, hogy Grigsonék valóban a futás elleni védekezést favorizálják, és az elengedhetetlen QBra helyezett pressure képességen ennyi millió dollár kidobása után is inkább leépítették, mint javítottak volna rajta. Fantasztikus első éves drafton van túl (mellesleg az idei felett már most sötét felhők gyülekeznek, és nem Bjorn 1 egész gyenge meccsére gondolok), de egyre inkább bebizonyosodik, nem blöff volt ez a szlogen, ami fatális hiba lenne a csapatra nézve.

Végül pedig egy olyan helyzetjelentés, amivel 100%-ig egyetértek:
Welcome to the second "one-man era" of Colts football.Nate Dunlevy

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 541
Ide is beteszem, mert nagyon tetszik: Találtan egy nagyon jó kis oldalt, ahol az NFL csapatok pillanatnyi fizetései vannak posztonként feltüntetve, interaktívan, kör-mérettel jellemezve az egyes egységekre költött összegeket. Tök jól össze lehet vetni más csapatok helyzetével. :

NFL 2013-2014 season salaries by team and position – interactive.peterk2005
jó, hogy ilyen sokat fizetünk ennek a remek ST-nek 😀

több mint 12 éve
Ide is beteszem, mert nagyon tetszik: Találtan egy nagyon jó kis oldalt, ahol az NFL csapatok pillanatnyi fizetései vannak posztonként feltüntetve, interaktívan, kör-mérettel jellemezve az egyes egységekre költött összegeket. Tök jól össze lehet vetni más csapatok helyzetével. :

NFL 2013-2014 season salaries by team and position – interactive.

több mint 12 éve
Azt nézem amúgy, hogy Chapman 25, míg Franklin 27 snapet volt a pályán, szóval azért ott rendesen megy a rotálás.
Az a baj, hogy Jean-Francois és Reddig is nagyon jó volt, ám mivel ez egy Raiders OL volt, így messzemenő következtetést nem vonnék le a statisztikákból. 😊
Mindegy, igazából nem is velük volt a gond, hanem a pass rushhal leginkább.

több mint 12 éve

Egyébként pedig, Mathis maradni akart, míg Freeney nem. Akkor meg tök mindegy szerintem az egész. Ha valaki nem is akart maradni, jó is hogy nem erőltettük, sok sikert neki SD-ben, de nem az ő világa a 3-4, ott sem fogja megváltani a világot.

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
rossz volt nézni, ahogy Werner mozgott. annyira idegen volt neki ez a 3-4 OLB. rendeben h projekt, de akkor is..inkább kezdjen el gyúrni és lehet DL.
viszont landry, te atyaúúúristen. annyira jó volt, nálam ő a Man of the match

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve

Ha már szóba jött, én inkább azt nem értem, hogy a Chargers miért vitte el a 3-4 defense-ébe OLB-nek. Freeney nem oda való...

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
És miért? 😊 (Nem ő miatta kaptak ki, és se szarul, se jól nem játszott.)peterk2005
Volt kb fél sackje plusz 1 tackle..

több mint 12 éve
És miért? 😊 (Nem ő miatta kaptak ki, és se szarul, se jól nem játszott.)

több mint 12 éve
Dwight Freeney -> Chargers: 2 év, 8.75 M.

Nem tudom, honnan juthatott az eszembe.

több mint 12 éve
Srácok, emlékezzetek, tavaly ilyenkor Arians-t szidtuk nagy vehemenciával a run-run-pass miatt. Aztán mindenki beleszerelmesedett, ahogy elkezdtek jönni a váratlan győzelmek. Pep is jó lesz, ha nyerünk. Ha meg nem, akkor nem. 😊peterk2005
Ariansnak csak rossz pillanatai voltak, de összességében egész meccsei nem nagyon akadtak, amikor rossz lett volna. A run-run-passnál is a túlságosan konzervatív hívások miatt szidtuk, de ezeket csak előnynél erőltette.
És ő a játékosokra rászabta a playbookot, sokakból ki tudta a maximumot, de Pep meg pont, hogy belefojtja a játékosokba a maximumot. Akár Hiltonba, akár Luckba. Akinek meg nagy nyertesnek kellene lennie a rendszerében, lásd Fleener, az meg alapból rohadt gyengén muzsikál.
Oké, igazad van, nyilván korai Pep leírása, de nálam mindenesetre hatalmas mínuszban van már most. Lesz ideje bizonyítani...

Allennél egyébként az MRI negatív lett, szóval Paganoék remélik, hogy szerdán már tud edzeni. Remek lenne.

több mint 12 éve
Srácok, emlékezzetek, tavaly ilyenkor Arians-t szidtuk nagy vehemenciával a run-run-pass miatt. Aztán mindenki beleszerelmesedett, ahogy elkezdtek jönni a váratlan győzelmek. Pep is jó lesz, ha nyerünk. Ha meg nem, akkor nem. 😊

több mint 12 éve
És abban a két deep próbálkozásba kb. ki is merült a Hilton faktor.
Mondjuk vicc, hogy 3 negyeden keresztül végig szoros volt a meccs és a seggünkbe volt a Raiders, vagy vezetett, és ezek tudatában sikerült ezt a playcallingot összehozni, mint amit. Továbbra is rohadt ideges vagyok emiatt és nem tudom elfogadni ezt, az offenseből sikerül pontosan elszórakozni a hatalmas potenciált, nem pedig kihozni belőlük a maximumot. És igen, elfogadhatatlan, hogy Hilton 29 snapet játszhat, amiből egyébként 2-3 a ST-ben volt.
András se játsszon egyébként, mert a handoffot azt Hassie is remekül át tudja adni a futónak. Látszik, hogy úgy is ez lett a divat, hogy a playmakereinknek nem hagyunk lehetőséget.
Majd Ballard és Bradshaw nyerik a meccseket mostantól.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
T.Y-t én is nagyon hiányoltam. nem nagyon volt keresve. mondjuk tavaly Ariansszal tuti kapott volna egy hosszú passzt a meccs vége felé 😛

a védelem pedig érdekes téma: RB elleni run D# gyakorlatilag elit szinten működött. nem is emlékszek, hogy Pryoron kívül más futott volna hosszabbat. viszont ezen kívül nem sok jót lehet mondani. pass rush gyakorlatilag nem volt, ILB-k nem voltak a helyzet magaslatán, a CB-k sokszor lemaradtak. ami biztosan rendben volt, az a safety tandem: Landry darált akit ért, Betheát pedig már ismerjük.

persze ha nem ilyen QB ellen játszunk majd (mint ahogy az idény nagy részében nem), aki össze-vissza futkározik teljesen más lehet a leányzó fekvése. alapból az látszott, hogy erre nem igazán készültünk fel. szóval a lényeg, hogy szerintem ebből túl sokat nem kell levonnunk, majd egy hagyományos irányító ellen láthatjuk mi a valós helyzet.dugo1993
Azért volt keresve😊 Egymás után 2 deep pass-t is kapott. Mondjuk szerintem az csak András hülyesége volt, mert nagyon be akarta zsebelni azt a 7 pontot.