Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Allen egyébként az első negyedben rásérült a lábfejére, nem is jött vissza, nagyon parázom emiatt... Szerintem simán bebizonyította, hogy sokkal fontosabb az Offensenek, mint Fleener. Mind elkapások, mind pedig blokkolás szempontjából.
Egyelőre semmi hír róla.

SZERK.:

Javítom magam, mert közben updatelték a hírt:

Szerencsére nem a lábfejére sérült rá, hanem valami a csípőjével van.
Emlékszem is a sérülésre, amikor Luck rossz passzánál majdnem az egyik LB kezébe dobta a labdát, akkor Allen repült egy nagyot, aminél rosszul érkezett le a földre, nehezen is kelt fel.
Stez
😕(
Amúgy nem lehet, hogy a fantasztikus preseason után Fleener-t nem nagyon rakják be célpontnak, csak blokkolásra, ezért nem villogott ma annyit?

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Allen egyébként az első negyedben rásérült a lábfejére, nem is jött vissza, nagyon parázom emiatt... Szerintem simán bebizonyította, hogy sokkal fontosabb az Offensenek, mint Fleener. Mind elkapások, mind pedig blokkolás szempontjából.
Egyelőre semmi hír róla.

SZERK.:

Javítom magam, mert közben updatelték a hírt:

Szerencsére nem a lábfejére sérült rá, hanem valami a csípőjével van.
Emlékszem is a sérülésre, amikor Luck rossz passzánál majdnem az egyik LB kezébe dobta a labdát, akkor Allen repült egy nagyot, aminél rosszul érkezett le a földre, nehezen is kelt fel.

több mint 12 éve
Korrekt.

www.colts.com/videos/videos/Pagano-Locker-Room-Speech-Raiders-vs-Colts/bd646f03-c9ab-4efb-993a-aae2b5b04a5d?campaign=tw_vid__20130908_11677104

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
LANCFURESSZEL !

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Amúgy most érdemes nézni a GB - 49ers meccset és akkor megtudhatjuk, hogyan kell megállítani egy futó QB-t😀FearTomi
kell hozzá egy védelem?
több mint 12 éve
Amúgy most érdemes nézni a GB - 49ers meccset és akkor megtudhatjuk, hogyan kell megállítani egy futó QB-t😀

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Jó, csak, ha Wilson, vagy Kaepernick futkározik ellenünk és hasonló teljesítményt hoz a D, akkor hozni fognak 45, 52 pontot ellenünk😊FearTomi
Az a két meccs úgy is tuti kettes idegenben, rajtuk kívül meg már nem lesz futós QB a Superbowl-ig. 😊 A passzolgatós QB-k ellen meg meglátjuk, hogy mi lesz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Na várom Höri véleményét, most megyek megnézem iktriad tisztára mosta e már a Jagset😊

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
örüljünk a sok hibának, mer abból lehet tanulni 😀
több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 739
A lényeg, hogy nyertünk, egy meccs után csak kicsivel lettünk okosabbak (szerintem). Körülnézve az első fordulóban azért nagyon sok meglepetést láthattunk, a mi ilyesfajta győzelmünk szerintem messze nincs a TOP 5-ben. (Mondjuk mindenki söprögessen a saját háza táján). Belegondolva a Pryor ellen nyújtott dologba, lesznek azért még rohangálós QBk ellenünk (Wilson, Kaepernick), bár mondjuk pont azoktól a meccsektől nem vártam W-t.bobi0092
Jó, csak, ha Wilson, vagy Kaepernick futkározik ellenünk és hasonló teljesítményt hoz a D, akkor hozni fognak 45, 52 pontot ellenünk😊FearTomi
Tavaly a Patriotstól is kaptunk egy zakót, ellenük (SF, SEA) nem vársz kötelező Wint a csapattól, legalábbis szerintem belefér még, ez persze nem indoklás arra, hogy sebességben verve vagyunk kb. az első 20 yardon. Azért amikor kifordul a QB és elkezd szaladni (tényleg mintha Madden lenne)... A Denver és a 49ers amúgy szerintem biztos L lesz. De ez még mindig az első hét, van miből tanulni és kell is ráadásul a W megvan, nincs itt veszve semmi. A tavalyi Bears elleni nyitás után nem mondott volna senki 11-5-öt de még 8-8-at sem.
több mint 12 éve
Nézzük viszont a jó oldalát, annyira siralmasak voltunk a W ellenére, hogy jó helyzetből várhatjuk a folytatást, mert kis túlzással csak javulhat a coaching és a defense. 😊

több mint 12 éve
A lényeg, hogy nyertünk, egy meccs után csak kicsivel lettünk okosabbak (szerintem). Körülnézve az első fordulóban azért nagyon sok meglepetést láthattunk, a mi ilyesfajta győzelmünk szerintem messze nincs a TOP 5-ben. (Mondjuk mindenki söprögessen a saját háza táján). Belegondolva a Pryor ellen nyújtott dologba, lesznek azért még rohangálós QBk ellenünk (Wilson, Kaepernick), bár mondjuk pont azoktól a meccsektől nem vártam W-t.bobi0092
Jó, csak, ha Wilson, vagy Kaepernick futkározik ellenünk és hasonló teljesítményt hoz a D, akkor hozni fognak 45, 52 pontot ellenünk😊

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Nyertünk, az a lényeg. Sokkal jobban kezdtünk, mint tavaly. 😀

Luck, 18/23, 178 yard, 2TD, 0INT, 127.8-as QB rating. Ez se rossz 😊peterk2005
A lényeg a 0 INT és az 5 incomplete is ok. De simán vállalható 1. hétre

több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 739
A lényeg, hogy nyertünk, egy meccs után csak kicsivel lettünk okosabbak (szerintem). Körülnézve az első fordulóban azért nagyon sok meglepetést láthattunk, a mi ilyesfajta győzelmünk szerintem messze nincs a TOP 5-ben. (Mondjuk mindenki söprögessen a saját háza táján). Belegondolva a Pryor ellen nyújtott dologba, lesznek azért még rohangálós QBk ellenünk (Wilson, Kaepernick), bár mondjuk pont azoktól a meccsektől nem vártam W-t.
több mint 12 éve
Siralmas meccs volt ez.
Nálam Pep most nagyon leszerepelt. Amilyen boldog voltam a pre meccseket látván, hogy milyen kreatív és ötletes, annyira bebizonyította most az ellenkezőjét, valamint azt, hogy a szünetben is nevetségesen szétcoachingolták.
Konkrétan ez lófütty volt, Luck megnyerte a meccset, bár kellett Pryor utolsó hibája is a W-hez.
Az OL vicc volt ismét sok esetben, míg a védelem futások ellen jó volt, kivéve amikor Pryor indult meg. Landry hatalmas upgrade lesz, ahogy Toler is, még ha nem is játszottak hibátlanul.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nyertünk, az a lényeg. Sokkal jobban kezdtünk, mint tavaly. 😀

Luck, 18/23, 178 yard, 2TD, 0INT, 127.8-as QB rating. Ez se rossz 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Azt hittem, hogy idén már nem kell szétparáznom az utolsó 1 percet, tévedtem😀FearTomi
Szokatlan lenne az elejétől nyugodtan nézni egy meccset 😀

több mint 12 éve
Azt hittem, hogy idén már nem kell szétparáznom az utolsó 1 percet, tévedtem😀

több mint 12 éve
Tök mindegy, szerintem most nem az ILB-k lesznek a döntő faktorok, Sheppard is jó lesz. 😊
Egyébként én remélem, hogy szoros meccs lesz, hogy rögtön az első héttől kezdve ott legyen a nyomás a srácokon, dolgozzanak csak meg, egész meccsen. 😊
Ahogy Pepen is ott legyen a nyomás és na az legyen, hogy mondjuk a 3. negyedtől már csak futtassuk az órát.
És egyébként valamiért úgy is vélem, hogy egyáltalán nem is lesz olyan sima, mint ahogy azt a "papírforma" mutatná.
De én ennek örülnék is.Stez
Szerintem sem kell leírni az ellenfelet...én sem gondolom egy sima WIN-nek.

több mint 12 éve
Tök mindegy, szerintem most nem az ILB-k lesznek a döntő faktorok, Sheppard is jó lesz. 😊
Egyébként én remélem, hogy szoros meccs lesz, hogy rögtön az első héttől kezdve ott legyen a nyomás a srácokon, dolgozzanak csak meg, egész meccsen. 😊
Ahogy Pepen is ott legyen a nyomás és na az legyen, hogy mondjuk a 3. negyedtől már csak futtassuk az órát.
És egyébként valamiért úgy is vélem, hogy egyáltalán nem is lesz olyan sima, mint ahogy azt a "papírforma" mutatná.
De én ennek örülnék is.

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
és "meglepetésre" Kelvin Sheppard kezd Freeman mellett

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
OAK
David Ausberry TE Inactive
Juron Criner WR Inactive
Antoine McClain G Inactive
Matthew McGloin QB Inactive
Ryan Robinson DE Inactive
Brian Sanford DE Inactive
Menelik Watson OT Inactive

IND
Pat Angerer ILB Inactive
Kavell Conner ILB Inactive
Jack Doyle TE Inactive
Khaled Holmes C Inactive
Delano Howell DB Inactive
Montori Hughes DT Inactive
David Reed WR Inactive

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Reggie fenn van injury reporton. vele mi van? tud valaki valamit?
 www.nfl.com/injuriesMiska84
Gyerekek, ne jinxeljétek el a meccset szépen kérlek titeket! Tudjuk jól, hogy amíg Vaughn a csapatban van, addig bárki megverhet minket😀

Amúgy Wayne családi okokra hivatkozva nem edzett pénteken, szombaton, de ma már játszani fog. Csak ugye, ha nem edz, akkor IR-re kell rakni.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
nem lesz itt 7 sack, viszont 3 int-et remélek a D#-tőlFarky
ne kiabáld el.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Reggie fenn van injury reporton. vele mi van? tud valaki valamit?
 www.nfl.com/injuriesMiska84
Nem sérült. Gondolom valami személyes dolga volt tegnap. A Colts hivatalos oldalán érdemes ezeket megnézni, és ott "Not Injury Related" van kiírva.

Állat vagyok, ami enni kér...