Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
mindjárt szezon, ez meg már elég rég volt linkelve

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Höri gratula a power rankinghoz, a philly, dallas, NO és Jax nagyon zseniális, még mindig röhögök

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
itt a megoldás srácok:
 www.post-gazette.com/stories/sports/pirates/dude-whats-the-z-pirates-explain-643229/

és nem hiszem el hogy nem láttátok a Hé Haver hol a kocsim cimú filmet 😀
Fucu

Dehogy nem, minden alkalommal amikor találkozunk egy Zoltán nevű emberrel, a haverjaim és én nyomjuk a Z betűt kézzel meg a "ZOLTÁR"-t😊

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
itt a megoldás srácok:
 www.post-gazette.com/stories/sports/pirates/dude-whats-the-z-pirates-explain-643229/

és nem hiszem el hogy nem láttátok a Hé Haver hol a kocsim cimú filmet 😀

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
(Amúgy Meskó Zoli Pittsburg-be szerződésénél is minden harmadik poster megemlíti a nevét. A "Zoltan" valamiért odakint nagyon coolnak hangzik. Lehet, hogy van valami képregény sztár ilyen névvel, vagy mittudomén. 😊 )peterk2005
Tom Hanks: BIG című gyerekfilmből ismeri mindenki

a filmbű meg innen vették e
sutianap
Az nem Zoltan, hanem Zoltar😀 De amúgy én is erre gondoltam legelőször😊

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
(Amúgy Meskó Zoli Pittsburg-be szerződésénél is minden harmadik poster megemlíti a nevét. A "Zoltan" valamiért odakint nagyon coolnak hangzik. Lehet, hogy van valami képregény sztár ilyen névvel, vagy mittudomén. 😊 )peterk2005
Tom Hanks: BIG című gyerekfilmből ismeri mindenki

a filmbű meg innen vették e

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Óh, de kár, már előtöltöttem a meccsnéző cset-kessembe néhány ávecézárt. 😊

Tulajdonképpen beleillik Grigson stratégiájába. Már nem az első olyan fiatal prospectet szerezzük be, aki a posztján top prospectnek számított a draft előtt - Johnsont a legtöbben a 3. körre mockolták -, de valamilyen okból sokat csúszott. Mint Chapman, vagy éppen Boyett lett volna, ha nem arcoskodik piásan.

Végülis most húztunk egy első körös OLB-t, akit be kell építeni a csapatba, így akárki is maradt volna itt, sok snapet nem kapott volna. Akkor meg van abban ráció, hogy egy idősebb arena league sztár helyett, aki alkatilag is inkább egy TE mint OLB, hoztunk egy jóval fiatalabb, alkatilag ideális OLB prospectet, akiben jóval nagyobb a lehetséges upside a jövőre nézve. Csak a nevét sajnálom, tök cool lett volna egy Cézár a csapatban. 😊

(Amúgy Meskó Zoli Pittsburg-be szerződésénél is minden harmadik poster megemlíti a nevét. A "Zoltan" valamiért odakint nagyon coolnak hangzik. Lehet, hogy van valami képregény sztár ilyen névvel, vagy mittudomén. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Cunninghamet visszahoztuk PS-be.
Nem meglepő. Remélem végül majd megcsípi a rostert és pályát is fog látni, nem Doylet hagyjuk bent. 😀

több mint 12 éve
Elhoztuk Thomast a 49erstől, így túladtunk egy OLB-n.
Kár érte, de tényleg nagy húzás volt ismét Grigsontól, hogy kikukázott valakit, akiért aztán kaptunk valamit, bármit.Stez
de ha ugyanazt kaptuk mint amit Cam Johnsonért adtuk, akkor ugyanott vagyunk.

nem örülök. Rayford legalább a mi találmányunk volt |8
Mondjuk a Dallas 4-3-ban nem tdom micsinál majd a 6'7-es magasságával 250 font mellé 😀 szerintem kivágják 2 hét múlva és visszajön mint Terrence Hill lova.Höri
Hát az tény, hogy nem vagyunk előrébb.
Úgy tűnik, hogy a vezetőség imádja a 49ers védelmét, RJF-et is szépen megfizettük, Camet is elhoztuk... 😀
Grigson biztos azt hiszi, hogy mostantól nekünk is ilyen lesz a védelmünk. 😀
Nem tudom THomas ST-ben például milyen volt, de gondolom oda szánjuk.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kár érte, de tényleg nagy húzás volt ismét Grigsontól, hogy kikukázott valakit, akiért aztán kaptunk valamit, bármit.Stez
de ha ugyanazt kaptuk mint amit Cam Johnsonért adtuk, akkor ugyanott vagyunk.

nem örülök. Rayford legalább a mi találmányunk volt |8
Mondjuk a Dallas 4-3-ban nem tdom micsinál majd a 6'7-es magasságával 250 font mellé 😀 szerintem kivágják 2 hét múlva és visszajön mint Terrence Hill lova.

több mint 12 éve
Kár érte, de tényleg nagy húzás volt ismét Grigsontól, hogy kikukázott valakit, akiért aztán kaptunk valamit, bármit.

több mint 12 éve
közben Caesar Rayford-ot tradeltük Dallasba egy conditional pick-értnagytomy
Na ennek most mi értelme volt? Irsay bemarva ráfeküdt a trade gombra?FearTomi
evan silva pozitívan értékeli😊

Caesar Rayford trade = more evidence of GM Grigson's excellence. Turned 27-year-old UDFA into draft pick. Arrow on #Colts screaming upward.nagytomy
Lehet! Nagyon szerettem volna a kíváló offseasonje után látni, hogy mit tud élesben.

több mint 12 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
Na ennek most mi értelme volt? Irsay bemarva ráfeküdt a trade gombra?FearTomi
evan silva pozitívan értékeli😊

Caesar Rayford trade = more evidence of GM Grigson's excellence. Turned 27-year-old UDFA into draft pick. Arrow on #Colts screaming upward.
több mint 12 éve
Na ennek most mi értelme volt? Irsay bemarva ráfeküdt a trade gombra?

több mint 12 éve
SmAsH Indianapolis Colts 98 — Reggie Wayne fan
Ezt most én sem tudom szó nélkül hagyni... Eddigi legnagyobb csalódás számomra az offseasonben, hogy elcseréltük... 😕

több mint 12 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
közben Caesar Rayford-ot tradeltük Dallasba egy conditional pick-ért
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kibasztuk Boyettet, várható volt.Stez
Gyorsan léptünk, mielőtt kiderülne, hogy valójában nem is azt mondta, hogy "I'm a Colt, you can't arrest me", hanem azt, hogy "I have a colt, you can't arrest me". 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
szerintem ha valamikor tudunk nyerni houstonban akkor byeweek után. ha otthon is ütjük őket meglehet a csopigyőzelem

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Colts player tells police 'You can't arrest me, I'm a Colts player' - USA TODAY

xD

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 739
Ha már írtatok rosteres 53-at, gondoltam írok egy szubjektív eredményváró 16+1-et a szezonra.
1. Raiders W
2. Dolphins W
3. @ 49ers L
4. @ Jaguars W
5. Seahawks L
6. @ Chargers W
7. Broncos L
8. BYE --------> Mindenképp jó lenne nem negatív mérleggel pihenni menni.
9. @Texans L
10. Rams W
11. @Titans L
12. @Cardinals W
13. Titans W
14. @Bengals L
15. Texans W
16. @Chiefs W
17. Jaguars W

Ez alapján nekem 10-6 (otthon 6-2) vannak kötelező meccsek , főleg a Jaguarst 2x illetve a Titanst jó lenne 2x verni, tavaly ez majdnem sikerült (a Jags elleni hazai csúnya volt) a Texanst meg valahogy mindig megverjük a Lucas Oilban még Orlovsky évadokban is. Egy-két bravúrosabb W persze bejöhet és bármelyik meccsen ki is kaphatunk valahogy így próbáltam számolgatni a kiosztott tippjeimet. Ami jónak tűnhet, hogy az utolsó 2 meccsünket hozhatónak érzem ha Playoffot akarunk akkor feltehetően már 15. hét körül elindulhat a rájátszás.
Esélyek feltéve, hogy nem leszünk csoportgyőztesek:

2012-ben AFC-ben a 10-6 mindenkinek elegendő volt a PO-ra.
2011-ben AFC-ben akár 9-7-el is be lehetett kerülni (Bengalsnak, de Titans nem került be 9-7-el)
2010-ben AFC-ben 10-6 mindenkinek elegendő volt (pl Colts)
2009-ben AFC-ben akár 9-7-el is be lehetett kerülni (Ravens, Jets, de Texans nem került be 9-7-el)
2008-ban pedig ugye kemény év volt, Patriots 11-5-el nem jutott be a csoportja másodikjaként.

u.i.: Ha a Texans szar évet fut akár a 8-8 is elég lehet 😂
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Alkoholistáknak nincs helye a Colts-ban!
FearTomi
Lehet ez a tiszta víz hatása volt Jimre....😀

több mint 12 éve
Alkoholistáknak nincs helye a Colts-ban!

több mint 12 éve
Kibasztuk Boyettet, várható volt.

több mint 12 éve
PATaZISTEN! (L)
Remélem Irsay papa hamar megdobja egy hosszútávú szerződéssel. Azért láthatja, hogy Patben megtalálta a remek ivócimborát, ez megér pár millát.
Nincs abban semmi rossz, ha Pat fürdeni akar. Koszosnak érezte magát, a higiénia pedig nagyon fontos dolog!
Irsaynek ezeket tudnia kell.

Cunningham kivágását sajnálom, reméltem, hogy megéli az 53-mas rostert, így valszeg csak PS-be hozzuk vissza.
Doyle claimelésével egyértelművé vált, hogy ki megy.Stez
Irsay, McAfee, most már Boyett is hozzájuk csapódhat és teljes a party roster😊

több mint 12 éve
PATaZISTEN! (L)
Remélem Irsay papa hamar megdobja egy hosszútávú szerződéssel. Azért láthatja, hogy Patben megtalálta a remek ivócimborát, ez megér pár millát.
Nincs abban semmi rossz, ha Pat fürdeni akar. Koszosnak érezte magát, a higiénia pedig nagyon fontos dolog!
Irsaynek ezeket tudnia kell.

Cunningham kivágását sajnálom, reméltem, hogy megéli az 53-mas rostert, így valszeg csak PS-be hozzuk vissza.
Doyle claimelésével egyértelművé vált, hogy ki megy.