Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amúgy ez nem a nyilvános piálásra vonatkozik, hanem csupán arra, hogy, ha illuminált vagy az utcán, irány a fogda😊FearTomi
mondjuk én ezt nem értem.
hű amerikánóként szerintem jogom lenne arra, hogy az összes pénzemet a bebaszásra költsem egy bárban, majd mikor elfogyott a koin, akkor haza kéne teleportálnom vagy mi? 😊 gyalog nem mehetek, taxira nincs pénz, a bárból kihajítanak záróra után. Akárhogy is nézem, itt Boyett az áldozat!!!Höri
Áhhá. Lehet, hogy McAfee is ezért fürdött meg tavaly? Mulatott egyet, aztán az utcára lépve bepánikolt, hogy baj lesz belőle, és úgy döntött gyorsan kijózanodik. Arra meg legjobb a hidegzuhany. 😊peterk2005
Arról egyik törvény sem ír, hogy nem úszhat hazáig. Szerintem simán így próbálta megúszni a börtönt, ha már nem mászkálhat az utcán, és taxira nincs pénze...: 😀Borbinho
Ott a pont, rájöttél a megoldásra. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Amúgy ez nem a nyilvános piálásra vonatkozik, hanem csupán arra, hogy, ha illuminált vagy az utcán, irány a fogda😊FearTomi
hű amerikánóként szerintem jogom lenne arra, hogy az összes pénzemet a bebaszásra költsem egy bárban, majd mikor elfogyott a koin, akkor haza kéne teleportálnom vagy mi? 😊 gyalog nem mehetek, taxira nincs pénz, a bárból kihajítanak záróra után. Akárhogy is nézem, itt Boyett az áldozat!!!Höri
Áhhá. Lehet, hogy McAfee is ezért fürdött meg tavaly? Mulatott egyet, aztán az utcára lépve bepánikolt, hogy baj lesz belőle, és úgy döntött gyorsan kijózanodik. Arra meg legjobb a hidegzuhany. 😊peterk2005
Arról egyik törvény sem ír, hogy nem úszhat hazáig. Szerintem simán így próbálta megúszni a börtönt, ha már nem mászkálhat az utcán, és taxira nincs pénze...: 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Áhhá. Lehet, hogy McAfee is ezért fürdött meg tavaly? Mulatott egyet, aztán az utcára lépve bepánikolt, hogy baj lesz belőle, és úgy döntött gyorsan kijózanodik. Arra meg legjobb a hidegzuhany. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hű amerikánóként szerintem jogom lenne arra, hogy az összes pénzemet a bebaszásra költsem egy bárban, majd mikor elfogyott a koin, akkor haza kéne teleportálnom vagy mi? 😊 gyalog nem mehetek, taxira nincs pénz, a bárból kihajítanak záróra után. Akárhogy is nézem, itt Boyett az áldozat!!!

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
számomra is rejtély mit akarunk Cam Johnsontól. FYI van ismertetője a megfelelő topikban.
- Pagano elmondta, hogy Bradshaw játszani fog az Oakland ellen. ^_^
- Allen fullosan edz 😕)
- nyerni fogunkHöri
Ajánlom is neki, benne fan a fantasy keretemben. 😊

(Bradshaw ezek szerint már nem is day to day, hanem hour to hour. 😊 Pár órája még azt nyilatkozta, hogy jól halad, de biztosat nem tud mondani az első héttel kapcsolatban. Mostanra úgy látszik már tuti a dolog.)peterk2005
Ajánlom is nektek, mert különben pápá survival

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Nem is cutolták, szóval az szerintem annyira nem viselte meg.
Ez a public intoxication meg egy hülye törvény, szerintem jó páran itt a fórumon elég hamar börtönben végeznénk, ha itthon is lenne ilyen törvény😀 Viszont nem javított a helyzeten a szövegeléssel. Nagyon szimpi volt a srác, de sztem eddig volt Colts játékos:SFearTomi
direkt azért írtam cut day-t, ki tudja kivel haverkodott össze a nyáron az elküldöttek közül 😊
helyi rendeletek meg azért vannak a nyilvános helyeken piálásra, ha olyan járőrt fogsz ki, simán neki is állnak basztatni 😕JSanyo
Jaa, akkor félreértettem😊
Hehe, lehet, de azért a kint töltött 9 hónapom alatt láttam a magyar és az amcsi rendőrök közötti különbséget, hát, maradjunk annyiban, hogy nem egy szint.😀 Amúgy ez nem a nyilvános piálásra vonatkozik, hanem csupán arra, hogy, ha illuminált vagy az utcán, irány a fogda😊

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ez a public intoxication meg egy hülye törvény, szerintem jó páran itt a fórumon elég hamar börtönben végeznénk, ha itthon is lenne ilyen törvény😀 Viszont nem javított a helyzeten a szövegeléssel. Nagyon szimpi volt a srác, de sztem eddig volt Colts játékos:SFearTomi
direkt azért írtam cut day-t, ki tudja kivel haverkodott össze a nyáron az elküldöttek közül 😊
helyi rendeletek meg azért vannak a nyilvános helyeken piálásra, ha olyan járőrt fogsz ki, simán neki is állnak basztatni 😕

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
lehet nem kéne telóról twittereznem mert csak összezavar 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Cam Johnson érkezett a 49ers-től egy még ismeretlen draftjogért cserébeFucu
7. körről irogatnak twitterenFarky
Nem azért, mert 7. körben draftolta a 49ers?

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
7. körről irogatnak twitteren

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
"Colts sign RB Kerwynn Williams to the practice squad & waive TE Justice Cunningham"

több mint 12 éve
Boyettet meg letartóztatták némi italozásért meg ellenállásért, biztos nem bírta idegekkel a cut day-t 😀 csobbant volna inkább egyet, mint McAfee

You can’t arrest me, I’m a Colts player,” Boyett repeatedly told the officers, according to the report that described his behavior as “very abusive.”

The report said Boyett later threatened an officer, saying “I am going to come back and break your jaw.” He also made fun of an officer’s hair and nose, the report said.

gyönyörűJSanyo
Ez a public intoxication meg egy hülye törvény, szerintem jó páran itt a fórumon elég hamar börtönben végeznénk, ha itthon is lenne ilyen törvény😀 Viszont nem javított a helyzeten a szövegeléssel. Nagyon szimpi volt a srác, de sztem eddig volt Colts játékos:S

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Boyettet meg letartóztatták némi italozásért meg ellenállásért, biztos nem bírta idegekkel a cut day-t 😀 csobbant volna inkább egyet, mint McAfee

You can’t arrest me, I’m a Colts player,” Boyett repeatedly told the officers, according to the report that described his behavior as “very abusive.”

The report said Boyett later threatened an officer, saying “I am going to come back and break your jaw.” He also made fun of an officer’s hair and nose, the report said.

gyönyörű

több mint 12 éve
számomra is rejtély mit akarunk Cam Johnsontól. FYI van ismertetője a megfelelő topikban.
- Allen fullosan edz 😕)
- nyerni fogunkHöri
Ajánlom is neki, benne fan a fantasy keretemben. 😊

(Bradshaw ezek szerint már nem is day to day, hanem hour to hour. 😊 Pár órája még azt nyilatkozta, hogy jól halad, de biztosat nem tud mondani az első héttel kapcsolatban. Mostanra úgy látszik már tuti a dolog.)

több mint 12 éve
ő meg minek? nem értem, kérlek segítsetek 😕Miska84
Szerintem elég jó volt a LB depth, de ha engem kérdezel, akkor szerintem Mario Harvey megy, Johnson jön. Elég jó volt Pre Seasonben, 2 sack, 1 blokkolt punt, szóval lehet, hogy jó a depth, de ha még jobb lehet, miért ne hozzák el?😊 Bár, lehet rosszul látom a dolgot😊

több mint 12 éve

- Allen fullosan edz 😕)
- nyerni fogunk

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
OLB-nek.Fucu
😉

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
OLB-nek.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
ő meg minek? nem értem, kérlek segítsetek 😕

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Cam Johnson érkezett a 49ers-től egy még ismeretlen draftjogért cserébe

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
FUCKYEAH!

Remélem addig ütik a mocskos szarházit, míg all-pro nem lesz.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 847 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Da'Rick Rogers a fedélzeten. A practice squadba jött - egyelőre.
több mint 12 éve
Mondjuk Pep nem most vette észre. A nyilatkozatában pont azt emlegette, hogy más élmény a TV-ből látni, ahogy a nagy playeket csinálja és más élőben a partvonalon átélni, és ezért engedte el magát.

De sajnos ettől még tényleg underrated. Nemrég néztem, idén lényegében minden fontosabb kategóriában all time top10 lesz, ha nem sérül le. Sőt, elég neki jövőre egy szolíd levezető szezon is ahhoz, hogy all time top3 legyen elkapott yardban és catch-ben. Egyedül TD-ben van egy picit lemaradva, de 2 év alatt 13TD megoldható és akkor TD-ben is all time top 10.

Szóval a statjai alapján simán lehetne HOF. Igazából arra lenne szüksége csak, hogy nyomjon egy jó meccset egy kiemelt meccsen, hogy mindenki róla beszéljen. Mondjuk idén a playoffban. Ez simán benne van, tavaly a Ravens ellen is 120 yardot csinált, csak senki nem beszélt róla, mert veszítettünk. De egy hasonló teljesítmény, plusz egy szép látványos elkapás - ami bármikor benne van - egy győztes meccsel, szvsz garantálná a helyét. Moss-ból is egy szezon, a 2007-es csinált tuti first ballot HOF-ert. Anélkül ő is lehet, hogy megküzdött volna a bekerüléssel.

több mint 12 éve
Nem tudom volt-e már: Pep Hamilton edzőből pár pillanatra egyszerű Reggie fan lett a Giants meccsen.

Reggie egy Isten és pont. 😊peterk2005
Reggie sajnos nagyon underrated. Ebből is látszik basszus😊 Itt van egy szakember, aki most vette észre kb. Wayne-t, úgy, hogy 12 éve a pályán van😊

több mint 12 éve
Nem tudom volt-e már: Pep Hamilton edzőből pár pillanatra egyszerű Reggie fan lett a Giants meccsen.

Reggie egy Isten és pont. 😊