Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Reggie fenn van injury reporton. vele mi van? tud valaki valamit?
 www.nfl.com/injuries

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
nem lesz itt 7 sack, viszont 3 int-et remélek a D#-től

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Én az egész szezont betippeltem kb. 1 hónapja, de már most nem emlékszem, hogy mit. 😀

Na jó: Hilton 2TD. 😀peterk2005
ha lesz 7 zsák, butlerpick6 és 2 hilton TD akkor szerintem nagy baj nem lehet..

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Conner sajna out.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Hengerer a Bengals ellen agyrazkodast szedett ossze, es allitolg neki is sokadik volt, nem fog ma jatszani emiatt. En mondjuk elobb mondanam, hogy Conner kezd a helyen, nem Sheppard.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én az egész szezont betippeltem kb. 1 hónapja, de már most nem emlékszem, hogy mit. 😀

Na jó: Hilton 2TD. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Pryor ma 7 sacket fog elszemvedni...elkezdtem a tippelést 😀Miska84
Butler pick6!!! Anélkül nincs szezonkezdet! 😀

több mint 12 éve
Pryor ma 7 sacket fog elszemvedni...elkezdtem a tippelést 😀

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Viszont a top 5 passzolt yard nem elég hozzá, hogy az legyen, sőt, sokkal kevesebbet ér, mint a top 5 rating

több mint 12 éve
Nem jársz amúgy messze az igazságtól, olvastam tegnap egy cikket, ahol Luck a 6. volt a "2013 projected QB top 10"-ben több szakértő listáján is😊Brees, Rodgers, Roethlisberger, P. Manning és Brady előzték meg😊FearTomi
Hát, 2012-ben a TOP100-ban 7 QB végzett előtte, köztük RGIII, Flakkó, Matty Ice. Ebből Ryan lehet nehéz falat, RGIII-at és Flakkó mestert le merem fogadni, hogy megelőzi.

(Hogy aztán NFL QB ratingben ez mit jelent, azt nem tudom. Az biztos, hogy nagyot fog előre lépni, és kell is, mert azért sz*r ratinggel csak Tebow képes hosszú távon csodákra. 😀 TOP5 rating viszont nem kell ahhoz, hogy valaki TOP5 QB legyen.)

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Sziasztok... Mia helyzet Angererrel? Lehetséges, hogy nem játszik?Leon78
egyelek meg, egyet kellett volna görgetned, két hsz-szel lejjebb írtam az injury reportot 😀

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Sziasztok... Mia helyzet Angererrel? Lehetséges, hogy nem játszik?Leon78
Tegnap sem edzett, szóval szerintem 100%, hogy nem játszik.

több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Sziasztok... Mia helyzet Angererrel? Lehetséges, hogy nem játszik?
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Most akkor hagyjuk a TOP5-öt, vagy ne csak a statokból induljunk ki és azt is tegyük mérlegre, hogy ő nem Ryan, ő meccseket képes nyerni? 😊

Egyébként ha félreérhető lettem volna, akkor elnézést. Nem várom el a TOP5-öt, tőle, csak nem lepne meg, ha az is összejönne neki.peterk2005
Nem jársz amúgy messze az igazságtól, olvastam tegnap egy cikket, ahol Luck a 6. volt a "2013 projected QB top 10"-ben több szakértő listáján is😊Brees, Rodgers, Roethlisberger, P. Manning és Brady előzték meg😊

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
rövid injury report:
Out -- LB Conner (ankle)
DBT -- LB Angerer (concussion)
QST -- DE Moala (foot), WR Reed (head)
P TE Allen (foot), RB Bradshaw (foot), LT Castonzo (knee), TE Fleener (knee), LB Harvey (knee), S Lefeged (knee), RG McGlynn (knee)

ja és Angerer helyet Sheppard kezd, ha végül nem játszhat, valszeg a meccs előtt döntik majd el

több mint 12 éve
Most akkor hagyjuk a TOP5-öt, vagy ne csak a statokból induljunk ki és azt is tegyük mérlegre, hogy ő nem Ryan, ő meccseket képes nyerni? 😊

Egyébként ha félreérhető lettem volna, akkor elnézést. Nem várom el a TOP5-öt, tőle, csak nem lepne meg, ha az is összejönne neki.

több mint 12 éve
Az attól függ, milyen mutatókban zárnak majd jobban?
Mert mondjuk én továbbra is letojom, hogy Luck nem 120-as QB ratingeket hoz, amikor nyer a csapat és nem azért, mert van egy AP-nk és hasonlók, hanem Luck nyeri a meccseket.
És az sem érdekel, ha Stafford passzol 879798 yardot például, ha nyernek 5-6 meccset a szezonban. Meg azért nagy király Wayne, de Megatron nem az? Ryan sem érdekel, odaraktak neki egy elit WR corpot, elit TE-vel, hát oda ne rohanjak, hogy ha így nem ég le. 😊 Ez a minimum szerintem, ki is röhögném, ha ezzel az O-val ő szar lenne. Flacco nem lesz szvsz az elitben. Azért annyira nem gány ez a Ravens, hajnalban elég hamar fejben kipukkadtak, meg a ST blamázott a kulcsmomentumokban, de nem lesz minden meccsen ez, hogy 60-szor dobáltatja Caldwell. Ha van esze, Rizsával biztos nem. És most a Broncos volt az ellenfél, brutális támadósorral. Legközelebb max a PO-ban ismétlődik ez a meccs.
Amúgy meg nem beszélek top5-ről, mert ott van a Brady-Manning-Rodgers-Brees négyes, akiknek azért bérelt helye van a listán. Lucknak nem is a top5-be kell bekerülnie, egyszerűen magabiztosan, meccseket kell nyernie, és nem 20+ pickkel zárni az idényt, 10 fumbleel.
Neki most még csak fejlődnie, tanulnia kell, amit meg is tesz. Rohamosan gyorsan fejlődik, ez látszik minden mozdulatán. És az ő legnagyobb fegyvere pontosan ugyanaz, mint Manningé, a feje és az esze a játékhoz. Ezt pedig nem lehet tanulni, szerintem ez az egyik legfontosabb, hogy valaki klasszis QB lehessen.
De azért hagyjuk már, hogy második évében top5-öt szabunk meg neki. 😊
Top7-10 viszont meglesz véleményem szerint, ami azért egy másodéves QB-tól, ilyen csapattal hatalmas szó lenne.
Mert mondom, azért ő nem Ryan, ami a kvalitásait illeti, hanem tényleg ő nyeri a meccseket, állandó clutch mozzanatai és drivejai vannak. Most ez hülyén hangzik, de egyszerűen látszik rajta, hogy győztes típus, maximalista, ő nem elégszik meg a jóval, a legjobb akar lenni, ennek érdekében pedig mindent megtesz.
De nyilván ezekben akkor leszünk okosabbak, ha pár szezonon át nézzük a játékát, hogyan és mennyit fejlődik.
Persze lehet, hogy 2 éven belül megáll a fejlődésben, bár én ezt nem hiszem, elnézve hogy fejlődik, elképesztő upside van benne.

SZERINTEM. 😊

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ha csak UDFA-kkel kéne kiállni, még faszábbak lennénk minden évben mondjuk 😀
Btw, ha a két csapat tekintetében PM és Luck között van (szerinted) a legkisebb különbség, akkor brutálisan nagy pofont fog Kóc kapniWyatt
Jó, túloztam, de nem mi vagyunk az esélyesek, még itthon sem. Egyébként láttad idén Luckot? Majd év végén meglátjuk, de nem lepne meg, ha már idén TOP5 QB-ként végezne. Hihetetlen, hogy milyen tempóban fejlődik a gyerek.peterk2005
Brees, PM, Brady, ARod, Matty Ice, sztem még Stafford + Silány meg talán Flakon is jobb mutatókkal zár még idén. Big Ben is ott lesz a szeren, nem lesz könnyű ez a top5 QB-ba kerülés 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Btw, ha a két csapat tekintetében PM és Luck között van (szerinted) a legkisebb különbség, akkor brutálisan nagy pofont fog Kóc kapniWyatt
Jó, túloztam, de nem mi vagyunk az esélyesek, még itthon sem. Egyébként láttad idén Luckot? Majd év végén meglátjuk, de nem lepne meg, ha már idén TOP5 QB-ként végezne. Hihetetlen, hogy milyen tempóban fejlődik a gyerek.

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Btw, ha a két csapat tekintetében PM és Luck között van (szerinted) a legkisebb különbség, akkor brutálisan nagy pofont fog Kóc kapni

több mint 12 éve
Nekünk (idén még) nem a Denvert-t kell legyőzni. Pontosabban nem ártana, mert nekünk jobban fog kelleni a W, mint PM-éknek. 😊 De nem mi leszünk az esélyesek. Az a roster minden csapategységben erősebb, mint a jelenlegi Colts, beleérve azért még Lucky-t is. Bár ő jár a legközelebb. 😊 (És persze Wayne, ő nálam az abszolút #1 WR a pályán és pályán kívüli viselkedése miatt is.)

Amit el kell onnan lesni, az a tehetséggondozás. Egyrészt a draft, amit megtapasztaltunk milyen, ha rossz. Na, a Denver me az egyik jó példa. Az utóbbi 3-4 évben egy fél rosternyi talentet draftoltak össze, akik ma már mind a csapat kezdői, erősségei. Von Miller, Demaryus Thomas, Eric Decker, Derek Wolfe, Nate Irving, Moore, Trevathan, Irving, Beadles, Franklin, a tegnap bemutatkozott Julius Thomas, a komplett RB staff, stb. Ezek még mind a rookie contractjaikat töltik... És melléjük hirtelen nem is tudom hány UDFA talentet is előbányásztak. Csak példaként Woodyard, Chris Harris - aki most már a liga egyik legjobb slot cornere -, a most feltűnt Ihenacho - aki idény végére állítom, elit safety-nek lesz elkönyvelve -, stb. Ehhez már nem is olyan nehéz pár jó FA contracttal itt-ott megerősíteni a rostert. Ők meg még ezt is elég jól csinálták - kivéve a fax ügyet.

Szóval Denverben (és még néhány csapatnál) tudnak valamit, ami miatt arrafelé nem sérülnek le, nem lesznek bustok a nagy reménységek. Legalábbis csak itt-ott. Szerencsére eddig úgy néz ki, hogy Grigsonnak is megvan a "hogy draftoljuk jól, és hogy hozzuk utána ki alegjobbat belőlük" című kézikönyv. 😊 De még 1-2 évig bújnia kellene, mert még kéne 6-8 kezdő potenciálú, saját nevelésű playa a rosterre, hogy ne kelljen a FA-n drágán kockáztatni, ill., hogy a depth is megfelelő legyen. Aztán azt már "csak" szinten kell majd tartani. 😊

Egyébként, ha ez sikerülne, akkor akármit elérhetnénk, mert ebben a mostani Colts-ban érzem azt a ragadozó szellemet, amelyik kell ahhoz, hogy egy csapat élni tudjon a lehetőségeivel. Ez a korábbi évtizedben azért a kiválóság mellett kicsit hiányzott. Ez a "team Luck" viszont nem lesz ilyen, ez kivégzi az ellenfelét, ha esélyt adnak neki.

több mint 12 éve
Azért az a régi Colt még mindig rendben van, ennek örülök annak ellenére, hogy igazából riválisunk lesz a Broncos, ha a PO-ba bejutunk.
De majd mikor visszatér PM a Lucas Oilba, akkor fog rájönni, hogy Luck ellen nincsen sansza. 😀

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
itt a megoldás srácok:
 www.post-gazette.com/stories/sports/pirates/dude-whats-the-z-pirates-explain-643229/

és nem hiszem el hogy nem láttátok a Hé Haver hol a kocsim cimú filmet 😀
Fucu
és itt a másik fele a megoldásnak a Pittsburgh Piratesben Z-mánia van
 espn.go.com/blog/pittsburgh-steelers/post/_/id/267/steelers-also-crave-the-power-of-zoltan
sutianap
a link pont erről szól 😉Fucu
na tessék azt ellinkeltem 😕 , de aztán megoldottam egyedülis, neme 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
itt a megoldás srácok:
 www.post-gazette.com/stories/sports/pirates/dude-whats-the-z-pirates-explain-643229/

Fucu
 espn.go.com/blog/pittsburgh-steelers/post/_/id/267/steelers-also-crave-the-power-of-zoltan
sutianap
a link pont erről szól 😉

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
itt a megoldás srácok:

Fucu

Aki nem hiszi, annak utánajárnak