Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
T.Y mindössze 26 snapet töltött a pályán, ez a támadóidő 45 százaléka.
viszonyításképp DHB 35, Reggie 57 snap.

Ahhoz képest mekkora impaktra számítunk tőle, ezek standard slot számok, semmi extra.Höri
Ezzel szemben FB Havili 28 snapet. A világ szégyene, komolyan.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 538
T.Y-t én is nagyon hiányoltam. nem nagyon volt keresve. mondjuk tavaly Ariansszal tuti kapott volna egy hosszú passzt a meccs vége felé 😛

a védelem pedig érdekes téma: RB elleni run D# gyakorlatilag elit szinten működött. nem is emlékszek, hogy Pryoron kívül más futott volna hosszabbat. viszont ezen kívül nem sok jót lehet mondani. pass rush gyakorlatilag nem volt, ILB-k nem voltak a helyzet magaslatán, a CB-k sokszor lemaradtak. ami biztosan rendben volt, az a safety tandem: Landry darált akit ért, Betheát pedig már ismerjük.

persze ha nem ilyen QB ellen játszunk majd (mint ahogy az idény nagy részében nem), aki össze-vissza futkározik teljesen más lehet a leányzó fekvése. alapból az látszott, hogy erre nem igazán készültünk fel. szóval a lényeg, hogy szerintem ebből túl sokat nem kell levonnunk, majd egy hagyományos irányító ellen láthatjuk mi a valós helyzet.

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan

Ahhoz képest mekkora impaktra számítunk tőle, ezek standard slot számok, semmi extra.Höri
Meg is lepődtem hogy alig van pályán...
És asszem volt egy ígéretes Punt returnje

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Ahhoz képest mekkora impaktra számítunk tőle, ezek standard slot számok, semmi extra.

több mint 12 éve
Pryor miatt. Ha be tudtuk volna szorítani rendesen a zsebbe, kizárt, hogy passzal megcsinálja azt a +100 yardot, amit a földön elveszített volna.Höri
Hát ja. Pagano védőguru, de ennek ellenére úgy érzem, hogy váratlanul érte ez a szaladgálós stílus, nem készültünk fel rendesen rá. De most lesz egy meccsnyi film, be lehet menni a filmroomba és kielemezni. Lehet, hogy nem is ártott egy ilyen kínlódás, a Seattle és a Niners előtt...peterk2005
scrambling nem egyenlo a read optionnel ...MMMS
Érdekesség, hogy a mostani GB elleni meccsen egy read option sem volt.Gondolom Greg Roman így döntött és nem hozott erre a meccsre.szampi#33
Ricsi és Sanyi csak erről beszélt egész este😀 Minden második szavuk az volt, hogy rídopsön!FearTomi
ma se lesz másképp 😊

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Pryor miatt. Ha be tudtuk volna szorítani rendesen a zsebbe, kizárt, hogy passzal megcsinálja azt a +100 yardot, amit a földön elveszített volna.Höri
Hát ja. Pagano védőguru, de ennek ellenére úgy érzem, hogy váratlanul érte ez a szaladgálós stílus, nem készültünk fel rendesen rá. De most lesz egy meccsnyi film, be lehet menni a filmroomba és kielemezni. Lehet, hogy nem is ártott egy ilyen kínlódás, a Seattle és a Niners előtt...peterk2005
Érdekesség, hogy a mostani GB elleni meccsen egy read option sem volt.Gondolom Greg Roman így döntött és nem hozott erre a meccsre.szampi#33
Ricsi és Sanyi csak erről beszélt egész este😀 Minden második szavuk az volt, hogy rídopsön!

több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
Érdekesség, hogy a mostani GB elleni meccsen egy read option sem volt.Gondolom Greg Roman így döntött és nem hozott erre a meccsre.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem is írtam ilyent. Nekün egyszerűen az jelentett gondot, hogy a QB szaladgált, és mi 250 fontos linebackerekkel kergettük hátulról. Mindegy, miért futott. A read option egy külön téma, de ettől még ezt meg kell oldani, különben a read option-t se fogjuk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
scrambling nem egyenlo a read optionnel ...

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát ja. Pagano védőguru, de ennek ellenére úgy érzem, hogy váratlanul érte ez a szaladgálós stílus, nem készültünk fel rendesen rá. De most lesz egy meccsnyi film, be lehet menni a filmroomba és kielemezni. Lehet, hogy nem is ártott egy ilyen kínlódás, a Seattle és a Niners előtt...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Hát ja. Pagano védőguru, de ennek ellenére úgy érzem, hogy váratlanul érte ez a szaladgálós stílus, nem készültünk fel rendesen rá. De most lesz egy meccsnyi film, be lehet menni a filmroomba és kielemezni. Lehet, hogy nem is ártott egy ilyen kínlódás, a Seattle és a Niners előtt...

több mint 12 éve
nagyot csalódtam a védelembenHöri
miert ?MMMS
egyetertek, mar meccs elejen irtam h nem sackre kene menni, hanem h dobjon. na ehhez kepest agy nelkul uldoztek a backfielden. viszont a futas elleni vedekezes ott volt a szeren es kivaloan futottunk. orkot idezve egy nagyon uncoltsmanlike conduct vot 😊

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
miert ?MMMS
Pryor miatt. Ha be tudtuk volna szorítani rendesen a zsebbe, kizárt, hogy passzal megcsinálja azt a +100 yardot, amit a földön elveszített volna.

több mint 12 éve
miert ?

több mint 12 éve
Na várom Höri véleményét, most megyek megnézem iktriad tisztára mosta e már a Jagset😊FearTomi
nálunk van az MVP, nincs miért izgulni. 8-)
nagyot csalódtam a védelemben, de igazából a Raiders is jó volt, nem mi ajándékoztuk a pontokat. Azt hittük ennél csak könnyebb meccseink lesznek (hello jaguars), hát nem.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
sajnos Fleener minden héten, minden meccsen, minden edzőtáborban rossz. Ezt lassan nehéz a "rossz passzban vagyok" kategóriába sorolniMiska84
Inkább ez a "passzban rossz vagyok" kategóriaulpianus
Nem, mert ez a "passzban rossz vagyok, blokkolásban rossz vagyok, igazából mindenben rossz vagyok" kategória.

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
sajnos Fleener minden héten, minden meccsen, minden edzőtáborban rossz. Ezt lassan nehéz a "rossz passzban vagyok" kategóriába sorolniMiska84
Inkább ez a "passzban rossz vagyok" kategória

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
sajnos Fleener minden héten, minden meccsen, minden edzőtáborban rossz. Ezt lassan nehéz a "rossz passzban vagyok" kategóriába sorolni

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Allen-t leszámítva. 😊 Ő már bizonyított, meg amúgy is nálunk van, ő nem számít. 😊

több mint 12 éve
Igazából szerintem a FO-ban még mindig azt hiszik, hogy ilyen mérettel és sebességgel meg fogja verni a védőket és WR-ként is életveszély lesz, de lassan rájönnek majd, hogy totál homály szerencsétlen.
Legalábbis én ettől félek, mert félelmetes, hogy mennyire nincs képben, még ebben az offenseben sem, amit Pep dirigál és ami kifejezetten TE-kre, sőt, rá van kihegyezve például.Stez
Ne írjuk még le azért. Nézzétek meg a Broncosban Thomas-t, ő harmadéves, és eddig összesen 1 elkapása volt az NFL-ben. Csütörtökön meg mit játszott. Tavaly Fleener a rookie TE-k között az élen végzett, nem lesz ő rossz, csak idő kell neki.peterk2005
Miben végzett az élen?
Csak mert szerintem Allen mindenben jobb volt nála például. 😊
Egyébként nem írom le, de kiábrándító volt ez így első hétre, és a Raiders védelemnél szinte csak jobbal fog találkozni, és az első éve is kiábrándító volt.
Az egyik legjobb fiatal QB-val, egyetemi OC-val, valamit mutatni kell lassan, most, amíg még ki van nyalva a segge.

több mint 12 éve
Igazából szerintem a FO-ban még mindig azt hiszik, hogy ilyen mérettel és sebességgel meg fogja verni a védőket és WR-ként is életveszély lesz, de lassan rájönnek majd, hogy totál homály szerencsétlen.
Legalábbis én ettől félek, mert félelmetes, hogy mennyire nincs képben, még ebben az offenseben sem, amit Pep dirigál és ami kifejezetten TE-kre, sőt, rá van kihegyezve például.Stez
Ne írjuk még le azért. Nézzétek meg a Broncosban Thomas-t, ő harmadéves, és eddig összesen 1 elkapása volt az NFL-ben. Csütörtökön meg mit játszott. Tavaly Fleener a rookie TE-k között az élen végzett, nem lesz ő rossz, csak idő kell neki.peterk2005
Én nem írom le, hiszen az egyik kedvencem, de az utolsó TD-je óta semmit sem tud felmutatni:S

több mint 12 éve
Ne írjuk még le azért. Nézzétek meg a Broncosban Thomas-t, ő harmadéves, és eddig összesen 1 elkapása volt az NFL-ben. Csütörtökön meg mit játszott. Tavaly Fleener a rookie TE-k között az élen végzett, nem lesz ő rossz, csak idő kell neki.

több mint 12 éve
Allen egyébként az első negyedben rásérült a lábfejére, nem is jött vissza, nagyon parázom emiatt... Szerintem simán bebizonyította, hogy sokkal fontosabb az Offensenek, mint Fleener. Mind elkapások, mind pedig blokkolás szempontjából.
Egyelőre semmi hír róla.

SZERK.:

Javítom magam, mert közben updatelték a hírt:

Szerencsére nem a lábfejére sérült rá, hanem valami a csípőjével van.
Emlékszem is a sérülésre, amikor Luck rossz passzánál majdnem az egyik LB kezébe dobta a labdát, akkor Allen repült egy nagyot, aminél rosszul érkezett le a földre, nehezen is kelt fel.
Stez
😕(
Amúgy nem lehet, hogy a fantasztikus preseason után Fleener-t nem nagyon rakják be célpontnak, csak blokkolásra, ezért nem villogott ma annyit?FearTomi
Jó kérdés, de én többször láttam, hogy WR-nek állt fel, de semmit sem tudott alkotni. Nem hiszem egyébként.Stez
Igen azt én is láttam, de szerintem csak egy rossz vicc volt😊FearTomi
Legalábbis én ettől félek, mert félelmetes, hogy mennyire nincs képben, még ebben az offenseben sem, amit Pep dirigál és ami kifejezetten TE-kre, sőt, rá van kihegyezve például.
De hát semmi.
Mindezt egy Raiders védelem ellen, előre félek, hogy akkor mi lesz például, amikor majd Willis vagy Bowman védekezik rajta, IR-re is kerül seperc alatt, ismerve a tartósságát a srácnak.

több mint 12 éve
Allen egyébként az első negyedben rásérült a lábfejére, nem is jött vissza, nagyon parázom emiatt... Szerintem simán bebizonyította, hogy sokkal fontosabb az Offensenek, mint Fleener. Mind elkapások, mind pedig blokkolás szempontjából.
Egyelőre semmi hír róla.

SZERK.:

Emlékszem is a sérülésre, amikor Luck rossz passzánál majdnem az egyik LB kezébe dobta a labdát, akkor Allen repült egy nagyot, aminél rosszul érkezett le a földre, nehezen is kelt fel.
Stez
😕(
Amúgy nem lehet, hogy a fantasztikus preseason után Fleener-t nem nagyon rakják be célpontnak, csak blokkolásra, ezért nem villogott ma annyit?FearTomi
Jó kérdés, de én többször láttam, hogy WR-nek állt fel, de semmit sem tudott alkotni. Nem hiszem egyébként.Stez
Igen azt én is láttam, de szerintem csak egy rossz vicc volt😊

több mint 12 éve
Egyelőre semmi hír róla.

SZERK.:

Stez
😕(
Jó kérdés, de én többször láttam, hogy WR-nek állt fel, de semmit sem tudott alkotni. Nem hiszem egyébként.