Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Csebi: Tudom, hogy volt WR és azt is, hogy ha futni akar, akkor tud is majd futni. Viszont pocket QB-t akarnak belőle kivarázsolni és kevés lehetőséget adnak neki a futkorászásra. Nekem pedig ez a lényeges, mivel így vélhetően ellenünk is inkább a zsebből fog dobálni, mint hogy elkezdjen Pryorosat játszani.
Az pedig más kategória lesz a védelemnek is, hogy egy pocket QB ellen mit alkot majd. Mert itt már többen kifejtették, de ha Pryort sikerült volna benntartani a zsebben, akkor simán hoztuk volna a meccset.
Na most Tannehill meg szerintem a legtöbb esetben maradni fog a zsebben, vagy ha ki is mozdul, akkor sem futni fog.
A Davis-Wallace matchup mindenesetre érdekesnek ígérkezik, én remélem, hogy meg tud birkózni Wallace sebességével Davis.Stez
Tannehill szerintem meg ha lesz rá módja akkor megfutja amit tud. Tavalyi szezon vége felé több meccsen volt tervezett futása is. A támadófal nem túl erős előtte, és ha összeomlik a zseb, akkor ki fog lépni belőle ha nem lát célpontot, a sebessége meg van hozzá, hogy összehozzon yardokat. Másrészt az is biztos, hogy nem ütközik ha nem muszáj, tehát tuti nem fog Pryorosat játszani, de mozogni igen.
Tavaly emlékeim szerint Luck gyakran volt kergetve, csakhogy majdnem minden alkalommal talált üres elkapót, így aztán sokra nem mentünk a domináló front7el. Idén jött Grimes, és Patterson is jól játszott a Browns ellen, de jelenleg nem edz sérülés miatt. Az idén draftolt CB páros is sérült, tehát jelenleg Caroll kezd, aki gyors, meg szedett most egy interceptiont, de nagyon sokszor verik meg, nem lehet egyedül hagyni, hogy oldja meg. A Browns ellen a TE levédekezése is gondot okozott. Szóval félek, hogy megint lejátszódik ugyan az mint tavaly, megspékelve egy nem létező futójátékkal a Dolphinsnál, ergo Tanny vagy megoldja egyedül, vagy bukta. Vagy csoda történik, és a fal is elkezdi előtte a szezont.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Igy van srácok. Ez egy új rezsim, egy hatalmas nagytakarítás utáni második évében, egy istenkirály és egy majdmeglátjuk milyen drafttal a háta mögött, úgy, hogy idén ha köll ha nem el kellett költeni 40+ millát, de nem akartak Wallace féle nagy szerződéssel idehozni senkit, részben azért mert rengeteg lyukat kell befoltozni, részben meg azért mert ha nem jön be, megint beragad sok tíz milla.

Csókoljuk meg fortuna hátsóját, hogy pont akkor bukfenceztünk egy hatalmasat, amikor az évtized legnagyobb QB tehetsége jött ki a draftra, és csókoljuk meg még egyszer is, hogy már az első évétől kezdve fantasztikusan teljesít, ezért nem a liga végén bukdácsolunk, hanem playoff esélyeink vannak. Tessék mondani még egy csapatot, amelyik a 2:14-et teljesítő, de amúgy sok jó nevet tartalmazó rosterét szétzavarta a jövő érdekében, bevállalva 38 milla dead capet, meg egy rakat rookie-t, és a következő évben playoffba került. Szerintem nem vagyok meesze az igazságtól, hogy ilyen igen ritka az NFL történetében - ha egyáltalán volt rá példa...

És a cap helyzetünk is remek, bárkit aki teljesít könnyedén itt tarthatunk, és bárkit aki nem, könnyedén elküldhetünk. Ide tényleg nem kell más, mint 1-2 jónak mondható draft és 1-2 nem elcseszett, nem csúcsgázsis, de hasznos FA igazolás, és olyan loaded rosterünk lehet, mint bármelyik mostani elit csapatnak. The future is bright. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Irsay megint tudja mikor szólaljon meg és mit mondjon.😊 :

"Jim Irsay (@JimIrsay):
Raider/Colts-- we gotta protect #12 better..and that includes more than just OL...it's backs,TE's,coaches on blitz pick ups..I DEMAND better

—"

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Igen, de ezt megteheted bármelyik elit QB-val.
Szerintem egyedül a pár évvel ezelőtti Pats volt az, amelyik tényleg hozta a korrekt évet Brady nélkül is, de az egy brutálisan jó rendszer volt, az odaillő játékosokkal.
Ám már szerintem a mostani Pats is simán negatív mérlegű csapat Brady nélkül, a Saints Brees nélkül, de még a Packers sem biztos, hogy Rodgers nélkül ilyen jó lenne, hiába volt Flynnek egyetlen jó meccse anno. A Broncos meg Manning előtt PO-ba jutott (Tebow-val XD), azóta a védelem is jobb lett, odament Welker is, Bey-Bey rettentően sokat fejlődött. Szóval rájuk azt lehet mondani, hogy szerintem Manning nélkül is hoznának egy 8-8 körüli szezont. De amúgy ki más van ilyen, nagyon jó QB, akinek az elvesztését nem sínylené meg a csapata? A 49ers, max.
Igazából még a Panthers is simán bottom3 csapat lenne, ha az egyébként mindenki által leírt és fikázott Cam megsérülne.

Ahogy Höri mondta, ez szerintem nem feltétlenül azért van, mert rosszul van felépítve egy csapat, hanem, mert egyszerűen egy ilyen Brady-PM szintű klasszist lehetetlen lesz azonnal, megfelelően pótolni úgy, hogy ne látszódjon az, mint hogy ha teljes lenne a káosz nélküle.

A Manning érát én most nem akarom felhozni, mert oké, ott Polianék hibáztak, amiben Escnek igaza van, de el is lettek takarítva miatta. Viszont ezt a mostani csapatot nem lehet szerintem összehasonlítani azzal. Nyilván, Luck a húzóember, de most például olyan kaliberű backupunk van, aki jó pár csapatnál bőven kezdő is lehetne, még így 86 évesen is.
Meg hát a csapat nagy része fiatal, még nem volt idejük úgy bizonyítani, mint Lucknak. Egy év alatt pedig ritkán lesz valakiből egy Peterson, vagy egy Marvin Harrison, szóval bőven lehet, hogy a fiatalok igazán beválnak, mint Hilton, vagy akár Allen, aztán akkor kiderül, hogy milyen vastag a csapat.

Csebi: Tudom, hogy volt WR és azt is, hogy ha futni akar, akkor tud is majd futni. Viszont pocket QB-t akarnak belőle kivarázsolni és kevés lehetőséget adnak neki a futkorászásra. Nekem pedig ez a lényeges, mivel így vélhetően ellenünk is inkább a zsebből fog dobálni, mint hogy elkezdjen Pryorosat játszani.
Az pedig más kategória lesz a védelemnek is, hogy egy pocket QB ellen mit alkot majd. Mert itt már többen kifejtették, de ha Pryort sikerült volna benntartani a zsebben, akkor simán hoztuk volna a meccset.
Na most Tannehill meg szerintem a legtöbb esetben maradni fog a zsebben, vagy ha ki is mozdul, akkor sem futni fog.
A Davis-Wallace matchup mindenesetre érdekesnek ígérkezik, én remélem, hogy meg tud birkózni Wallace sebességével Davis.

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Ez a "one-man era" egy hatalmas baromság...Manning idejében sem "one-man era" volt, az egy másik dolog, hogy Manningen volt mindig a reflektor fény, hiszen zseniális QB. Viszont pont ezért elfelejtik, hogy ott volt mellette pl. egy Marvin Harrison, egy mára "FHOF" Reggie Wayne, vagy előtte egy klasszis Jeff Saturday, vagy Bobzilla. Sajnos Manning miatt háttérbe szorultak, de ez inkább a média és a rajongók hibája. Én Luck-ban többet látok, mint Manningben, de pontosan Colts szurkolóként kéne tudnod azt, hogy Luck sem egyedül van a pályán, hanem ugyan úgy ott van Wayne, egy ígéretes Hilton, egy Mathis és több kiváló játékos is.FearTomi
El lehet játszadozni fejben, hogy ha 1-1 embert kicserélsz egy ligaátlagot hozó játékossal a 14 éves Manning eraból, hogy teljesített volna körülbelül a csapat. Szerintem tiszta sor, ki volt a nélkülözhetetlen puzzle darab.

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Várom már a meccset, nagy erőpróba lesz mindkét csapatnak. 😊 Simán lehetne ez fő műsoridős meccs is.Csabee13
lehet azért nem az mert jövő héten 49ers-SzuperColts és azt mindenképp annak akarták, sok lett volna a kiscsikókból

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Nagyon kíváncsi leszek egyébként a Miami elleni meccsre. Tannehill nem egy futkorászós QB, a fal sem annyira jó előtte, ahogy a futójáték is igen akadozott. RJF-től és Reddingtől ismét nagy meccsre számítok, jó kérdés lesz, hogy mit tud Tannehill, ha kimozgatjuk a zsebből, ahogy Pryornak is kellett, csak ő megfutotta a lehetőségeket. Tannehill szvsz nem fogja.
Viszont nagyon aggódom, mert ha nem lesz megfelelő pass rush, akkor a Wallace-Hartline duó szét fogja szopatni szerintem Daviséket, míg Lucknak elég hosszú estéje lesz, elnézve a Dolphins pass rusht, főleg Wake formáját. Ha Pep nem táltosodik meg, akkor nagyon nem nekünk áll a zászló.
És jó volna, ha Allen játszana és egészséges lenne.Stez
Azt ugye tudod, hogy WR-t játszott az egyetemen? 😊 Tud futni Tannehill, szokott is, de érezhetően pocket QB-t akarnak nevelni belőle, nem hívnak be olyan playt ami QB futásra épül vagy nagyon ritkán. Pryor-al való hasonlítgatás meg szerintem pont a két offense és a két játékos közti séma, és minőségbeli különbség miatt eléggé értelmetlen. Nem kötözködésképpen, csak ezen megakadt a szemem a topic olvasgatása közben. 😊

Várom már a meccset, nagy erőpróba lesz mindkét csapatnak. 😊 Simán lehetne ez fő műsoridős meccs is.
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Amúgy nesztek, megjött az első top5😀

www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000242973/Warner-s-top-5-quarterbacks-for-Week-2?campaign=Facebook_videos_top5

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
szerintem meg

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Mindannyiotoknak igaza van. Csak legyünk már picit türelmesebbek. PM idején is volt, hogy kurva szarul játszottunk. Sőt, volt, hogy szakadtra szedték a védelmünket, sőt, ki is kaptunk. Aztán után nyertünk ötöt sorban.

A vasárnapi egy gyenge produkció volt, főleg összevetve a Giants elleni preseasonbeli brutálisan komoly első félidővel. De az preseason volt, annyi is volt a jelentősége. A lényeg, hogy szarul játszva is tudunk nyerni, megvertünk egy önmagát felülmúló, nem túl jó csapatot. De most legalább megvertük. Tavaly a Jets ellen negyvennemtudoménhányat szoptunk, a Jags-t meg nem tudtuk itthon megverni, amikor szintén volt egy gyengébb hetünk. Én aszondom az idei évnyitó előrelépés. 😊

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nagyon elkanyarodtunk a tárgytól, de további sérülések nélkül a 2013-as 49ers Orlovsky-val is playoff várományos lenne. de ha csak úgy állunk hozzá, hogy kaepernick-mentesíteni kell a keretet, akkor pláne mert BJD-vel még a read option is tudna menni.

esetünkben inkább úgy kell megközelíteni a kérdést, hogy tudnánk-e meccset nyerni egy rossz formában lévő Luckkal. ha szerzünk 5 labdát, akkor igen, amúgy nem. ez a keret Luck nélkül (=Hasselbeckkel) kb 4-12-t tud.
Ez nem azt jelenti, hogy szarul van összerakva a roster, egyszerűen a franchise QB ilyen állat, rá épül a csapat.
Haha, igen, rakd be Orlovsky-t kérlek a 49ers-be, megnézzük mit hoz ki a csapatból. Amúgy meg egyértelmű "Suck for Luck" szezon volt😀FearTomi

több mint 12 éve
Mathisnak plusz 6 milláért volt fél sack-el és 2 tackle-vel több. Mindketten non-faktorok voltak a meccseiken.

Ha már szóba jött, én inkább azt nem értem, hogy a Chargers miért vitte el a 3-4 defense-ébe OLB-nek. Freeney nem oda való...peterk2005
Mathis azért más tészta szerintem.
Ő igazi vezére a csapatnak, és mindig ment előre, mint a gép, míg Freeneyből szerintem kihalt valami PM műtétje, majd távozása után.
És míg 100 snappel többet töltött Freeney a pályán, addig 5 sackre futotta, míg Mathisnek 8-ra. Szerintem az idei adatokat pedig ne egy meccs után hasonlítsuk össze, hanem majd az alapszakasz végén.
Egyébként pedig, Mathis maradni akart, míg Freeney nem. Akkor meg tök mindegy szerintem az egész. Ha valaki nem is akart maradni, jó is hogy nem erőltettük, sok sikert neki SD-ben, de nem az ő világa a 3-4, ott sem fogja megváltani a világot.Stez
Stez, legalább te ne... 😀

Freeney egy piszkosul zavaró és elhúzódó bokasérülésen ment keresztül, ami minden poszton gyilkos, az övénél különösen. Valóban új / számára kedvezőtlen volt a séma, és öregedik is, de hogy még egy nyamvadt szerződést sem toltak az orra alá, az felért egy pofonnal véleményem szerint (erről annyit, hogy nem akart maradni + Mathist enyhén meg/túl is fizették). A Pro Football Focus a meccs legjobbjává választotta (+6.1-es rating).

Köztudott, hogy Freeney élete vágya egy Manning sack (végre kétszer is próbálkozhat), ilyen gondolatolvasásos ostobaságot pedig azt hittem hogy már csak pár kiemelt illetőtől lehet olvasni.

Nekem az egyik kedvenc játékosom, szóval nem vagyok objektív, viszont azon az egész liga/szakírói társadalom csak röhög, hogy Waldent favorizáltuk Freeney helyett, 2x annyi időre 2x annyi pénzért. Több mint valószínű, hogy Werner is inkább darálós játékos lesz, mint premier passrusher (1-2 szezonig biztos), pont jó kiegészítője lehetett volna #93-nak a kezdeti években. Most pedig itt állunk letolt gatyával, 1 igazi -szintjén posztján kívül játszó- passrusherrel a passzjáték aranykorában.

Az alapvető probléma nem egy hibás döntéssel van. Sokkal inkább azzal, hogy Grigsonék valóban a futás elleni védekezést favorizálják, és az elengedhetetlen QBra helyezett pressure képességen ennyi millió dollár kidobása után is inkább leépítették, mint javítottak volna rajta. Fantasztikus első éves drafton van túl (mellesleg az idei felett már most sötét felhők gyülekeznek, és nem Bjorn 1 egész gyenge meccsére gondolok), de egyre inkább bebizonyosodik, nem blöff volt ez a szlogen, ami fatális hiba lenne a csapatra nézve.

Végül pedig egy olyan helyzetjelentés, amivel 100%-ig egyetértek:
Welcome to the second "one-man era" of Colts football.Nate Dunlevy
Escalade
Ez a "one-man era" egy hatalmas baromság...Manning idejében sem "one-man era" volt, az egy másik dolog, hogy Manningen volt mindig a reflektor fény, hiszen zseniális QB. Viszont pont ezért elfelejtik, hogy ott volt mellette pl. egy Marvin Harrison, egy mára "FHOF" Reggie Wayne, vagy előtte egy klasszis Jeff Saturday, vagy Bobzilla. Sajnos Manning miatt háttérbe szorultak, de ez inkább a média és a rajongók hibája. Én Luck-ban többet látok, mint Manningben, de pontosan Colts szurkolóként kéne tudnod azt, hogy Luck sem egyedül van a pályán, hanem ugyan úgy ott van Wayne, egy ígéretes Hilton, egy Mathis és több kiváló játékos is.FearTomi
Hát ha egy Super Bowl esélyes csapatból 1/1-es lesz, úgy hogy semmi nem történik, csak kiesik egy ember, akkor azért annyira nem háborodhatsz fel, ha valaki ezt one-man era-ként aposztrofálja! :pTallu
Haha, igen, rakd be Orlovsky-t kérlek a 49ers-be, megnézzük mit hoz ki a csapatból. Amúgy meg egyértelmű "Suck for Luck" szezon volt😀

több mint 12 éve
Tallu Indianapolis Colts 36
Mathisnak plusz 6 milláért volt fél sack-el és 2 tackle-vel több. Mindketten non-faktorok voltak a meccseiken.

Ha már szóba jött, én inkább azt nem értem, hogy a Chargers miért vitte el a 3-4 defense-ébe OLB-nek. Freeney nem oda való...peterk2005
Ő igazi vezére a csapatnak, és mindig ment előre, mint a gép, míg Freeneyből szerintem kihalt valami PM műtétje, majd távozása után.
És míg 100 snappel többet töltött Freeney a pályán, addig 5 sackre futotta, míg Mathisnek 8-ra. Szerintem az idei adatokat pedig ne egy meccs után hasonlítsuk össze, hanem majd az alapszakasz végén.
Egyébként pedig, Mathis maradni akart, míg Freeney nem. Akkor meg tök mindegy szerintem az egész. Ha valaki nem is akart maradni, jó is hogy nem erőltettük, sok sikert neki SD-ben, de nem az ő világa a 3-4, ott sem fogja megváltani a világot.Stez

Freeney egy piszkosul zavaró és elhúzódó bokasérülésen ment keresztül, ami minden poszton gyilkos, az övénél különösen. Valóban új / számára kedvezőtlen volt a séma, és öregedik is, de hogy még egy nyamvadt szerződést sem toltak az orra alá, az felért egy pofonnal véleményem szerint (erről annyit, hogy nem akart maradni + Mathist enyhén meg/túl is fizették). A Pro Football Focus a meccs legjobbjává választotta (+6.1-es rating).

Köztudott, hogy Freeney élete vágya egy Manning sack (végre kétszer is próbálkozhat), ilyen gondolatolvasásos ostobaságot pedig azt hittem hogy már csak pár kiemelt illetőtől lehet olvasni.

Nekem az egyik kedvenc játékosom, szóval nem vagyok objektív, viszont azon az egész liga/szakírói társadalom csak röhög, hogy Waldent favorizáltuk Freeney helyett, 2x annyi időre 2x annyi pénzért. Több mint valószínű, hogy Werner is inkább darálós játékos lesz, mint premier passrusher (1-2 szezonig biztos), pont jó kiegészítője lehetett volna #93-nak a kezdeti években. Most pedig itt állunk letolt gatyával, 1 igazi -szintjén posztján kívül játszó- passrusherrel a passzjáték aranykorában.

Az alapvető probléma nem egy hibás döntéssel van. Sokkal inkább azzal, hogy Grigsonék valóban a futás elleni védekezést favorizálják, és az elengedhetetlen QBra helyezett pressure képességen ennyi millió dollár kidobása után is inkább leépítették, mint javítottak volna rajta. Fantasztikus első éves drafton van túl (mellesleg az idei felett már most sötét felhők gyülekeznek, és nem Bjorn 1 egész gyenge meccsére gondolok), de egyre inkább bebizonyosodik, nem blöff volt ez a szlogen, ami fatális hiba lenne a csapatra nézve.

Escalade
Hát ha egy Super Bowl esélyes csapatból 1/1-es lesz, úgy hogy semmi nem történik, csak kiesik egy ember, akkor azért annyira nem háborodhatsz fel, ha valaki ezt one-man era-ként aposztrofálja! :p
több mint 12 éve

Escalade
Ez a "one-man era" egy hatalmas baromság...Manning idejében sem "one-man era" volt, az egy másik dolog, hogy Manningen volt mindig a reflektor fény, hiszen zseniális QB. Viszont pont ezért elfelejtik, hogy ott volt mellette pl. egy Marvin Harrison, egy mára "FHOF" Reggie Wayne, vagy előtte egy klasszis Jeff Saturday, vagy Bobzilla. Sajnos Manning miatt háttérbe szorultak, de ez inkább a média és a rajongók hibája. Én Luck-ban többet látok, mint Manningben, de pontosan Colts szurkolóként kéne tudnod azt, hogy Luck sem egyedül van a pályán, hanem ugyan úgy ott van Wayne, egy ígéretes Hilton, egy Mathis és több kiváló játékos is.

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
szar OL--> read option 😊Miska84
sajnálom ez annyira magas...
szarol---> read newspaper! one option

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
szar OL--> read option 😊

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
A kollegám 1 éve érdeklődik az NFL iránt (megfertőztem 😊), és már ott tart, hogy figyeli a csapatokat, olvassa az NFL-ben történteket. Tegnap odaadtam neki a Colts meccs torrentről leszedett verzióját, és mivel fogadott ma reggel?
- "Te, a Colts is áttért a read option-ra?."
- "Hogy? Mi? Ezt meg honnan veszed?"
- "Hát Luck is rengeteget szaladgált tegnap..."

több mint 12 éve
Mi a véleményetek Luckról és a Coltsról?- kérdezi a jóhiszemű néző (e-mailben) a Sport 1 tévé ún. szakkommentátorait a vasárnap esti közvetítésben.
- Nagyon tehetséges, ezért draftolta a csapata - szól a szakértői válasz.wmitty
Hát igaz. XD

több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
Mi a véleményetek Luckról és a Coltsról?- kérdezi a jóhiszemű néző (e-mailben) a Sport 1 tévé ún. szakkommentátorait a vasárnap esti közvetítésben.
- Nagyon tehetséges, ezért draftolta a csapata - szól a szakértői válasz.

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Nagyon kíváncsi leszek egyébként a Miami elleni meccsre. Tannehill nem egy futkorászós QB, a fal sem annyira jó előtte, ahogy a futójáték is igen akadozott. RJF-től és Reddingtől ismét nagy meccsre számítok, jó kérdés lesz, hogy mit tud Tannehill, ha kimozgatjuk a zsebből, ahogy Pryornak is kellett, csak ő megfutotta a lehetőségeket. Tannehill szvsz nem fogja.
Viszont nagyon aggódom, mert ha nem lesz megfelelő pass rush, akkor a Wallace-Hartline duó szét fogja szopatni szerintem Daviséket, míg Lucknak elég hosszú estéje lesz, elnézve a Dolphins pass rusht, főleg Wake formáját. Ha Pep nem táltosodik meg, akkor nagyon nem nekünk áll a zászló.
És jó volna, ha Allen játszana és egészséges lenne.

több mint 12 éve
Kellett nekünk a bukfenc év után rögtön 11:5-öt csinálni, meg playoffba jutni, vazze. Ilyen hülyék is csak mi lehetünk. Bezzeg mások okosan 3-4 évig is botrány szarok rebuilding idején. 😀peterk2005
Néha "kell", Manninggel 2 gyenge év volt = Edgerrin James, Dwight Freeney.
Sérülésről nem tudok, lehet hogy csak megítélésük szerint ennyivel jobb a kezdőpáros.Escalade
Ezt poénnak szántam, nehogy komolyan vedd. 😊

Moala: Szombaton még questionable volt (foot). Nem tudom, hogy ennek volt-e köze a limitált snapekhez, csak megemlítettem, mint elképzelhető verziót.

több mint 12 éve
Visszatérve a passrushra, azért nálunk szerintem még az a faktor is bejátszik a megítélésében, hogy hozzászoktunk a Dungy féle 4-3 Tampa2-höz, két klasszikus edge rusher DE-vel. Szakmailag persze sehol se vagyok, hogy ezt megítéljem, de azok után, hogy az utóbbi évben 3-4 másik csapatot is közelről követtem (ez korábban nem volt), bevallom, kezdek a passrush témához egy picit máshogy viszonyulni. Nem feltétlenül az edge rush az über alles, lehet azt máshogy is jól csinálni. Ott van a Houston, ahol Watt ugyan egy állat, de vele együtt se egy sackbajnok az a védelem. Vagy ott van a Baltimore, akik évek óta sikeresen fogják meg a Pats, mások által alig megfogható offense-ét, pedig egde rushban Suggs ellenére se igazán voltak az elitben. Idén viszont odament még Suggs mellé Dumervil, így már lehet mondani, hogy izom a passrush-uk, aztán ezzel együtt is csak messziről nézték, ahogy Manning szabadon szétdobálja a secondary-jukat....

Szóval, tud az is eredményes lenni, ha középről, izomból sikerül úgy felnyomni, szétrombolni a pocketet, hogy a QB kimozgásra kényszerüljön, akkor nem is kell feltétlenül odaérnie az edge rushereknek, elég, ha lezárják az oldalakat. Egy ilyen középső DT/NT hármas azért is jó, mert a tömegük miatt a középső futásokat is képesek jobban megfogni, így a linebackerekre kevesebb futás elleni feladat hárul between the tackles. Így jobban rámehetnek a középső, rövid-középtávú passz területek levédekezésére, illetve kiseb kockázattal blitzelhetnek. Főleg, ha egy okos, fizikális safety duó dolgozik mögöttük.

Szóval nem akarok "szakmázni", mert félek, hogy felsülnék, egyszerűen csak úgy érzem, hogy nem feltétlenül kell nekünk a Freeney-Mathis fénykorát idéző edge-rush, ha taktikailag, emberanyagban máshogy is meg fogjuk tudni oldani. Pagano Baltimore-ból jött, ahol mást is látott, lehet, hogy olyasmit akar itt is építeni. Csak még féluton van. A végén viszont lehet, hogy az ő sémája eredményesebb is lehet, például azzal, hogy futás ellen is eredményesebb. Valljuk be, ez a korábbi évek védelmeinek azért folyton folyvást problémát okozott.

több mint 12 éve
Futás ellen biztos, Paganonak meg ez a fontosabb.

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Kellett nekünk a bukfenc év után rögtön 11:5-öt csinálni, meg playoffba jutni, vazze. Ilyen hülyék is csak mi lehetünk. Bezzeg mások okosan 3-4 évig is botrány szarok rebuilding idején. 😀peterk2005
Néha "kell", Manninggel 2 gyenge év volt = Edgerrin James, Dwight Freeney.

Sérülésről nem tudok, lehet hogy csak megítélésük szerint ennyivel jobb a kezdőpáros.

több mint 12 éve
A meccsel kapcsolatosan másik problémám, hogy a DL erőssége a mélység, erre szinte senkit nem rotáltak Chapmant kivéve. RJF és Redding 104 snapet játszott, ezzel szemben a Moala - Mathews 28at (előbbi a legjobb passrusher a posztján, és ez meg is mutatkozott, 11 snap / 7 passplay / 2 hurry). Mindezt egy olyan meccsen, amikor non-stop fent volt szinte a védelem a pályán, hosszú drive-ok, mobilis QB.Escalade
Moala félig sérült, lehet, hogy ezért kapott olyan kevés snapet?