Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
The Indianapolis Colts today waived the following players: OLB-Daniel Adongo, S-Larry Asante, C-Thomas Austin, CB-Marshay Green, DE-Lawrence Guy, QB-Chandler Harnish, FB-Robert Hughes, T-Ben Ijalana, TE-Dominique Jones, WR-Jeremy Kelley, LB-Josh McNary, DT-Drake Nevis, CB-Sheldon Price, WR-Jabin Sambrano, WR-Lanear Sampson, LB-Monte Simmons, T-Bradley Sowell, NT-Martin Tevaseu and T-Lee Ziemba.
több mint 12 éve
Ha mar Reed, a Bengals elleni meccsen agyrazkodast szedett ossze.
több mint 12 éve
Carternek is bejött ez a Ravens trade:-/Tony Adamsremélem Reednek fog
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Carternek is bejött ez a Ravens trade:-/
több mint 12 éve
NFL.com's Ian Rapoport reports Colts ILB Kavell Conner is on the trade blockTony Adamshmmmmmmm
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
NFL.com's Ian Rapoport reports Colts ILB Kavell Conner is on the trade block
több mint 12 éve
Nem, azt, hogy egy AFL játékos vezeti😀Hogy én ezt csak most vettem észre 😀azt, hogy az öreg Jerry a 3. a listán? 😛dugo1993
www.nfl.com/stats/categorystats?seasonType=PRE&d-447263-n=1&d-447263-o=2&d-447263-p=1&d-447263-s=DEFENSIVE_SACKS&tabSeq=0&season=2013&Submit=Go&experience=&archive=false&statisticCategory=TACKLES&conference=null&qualified=falseFarky
több mint 12 éve
Hogy én ezt csak most vettem észre 😀azt, hogy az öreg Jerry a 3. a listán? 😛
www.nfl.com/stats/categorystats?seasonType=PRE&d-447263-n=1&d-447263-o=2&d-447263-p=1&d-447263-s=DEFENSIVE_SACKS&tabSeq=0&season=2013&Submit=Go&experience=&archive=false&statisticCategory=TACKLES&conference=null&qualified=falseFarky
több mint 12 éve
nem is baj
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Luck nem játszik ma, az biztos.
több mint 12 éve
Hogy én ezt csak most vettem észre 😀Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ja én is. 😀Hány negyedet játszanak a kezdők, arról van infó?
több mint 12 éve
remélem kikapunk 😀
több mint 12 éve
nem ez csak simán matek, a nagy számoknál jön a középsúlyhoz húzodás. ánnyi..............Egyébként, ha már itt tartunk, a megnézett tizenix élcsapat közül meglepődtem, hogy nekem egyértelműen a Pats draftjai jöttek ki legrosszabbra. Nem is kicsivel. Ezt be sem merem írni a topicjukba 😊, de egy ideje már van egy olyan érzésem, hogy amíg a karrierjük elején BB csinált királyt TB-ből, a szerep mára megfordult. Be sem írom, hogy az elmúlt években miket draftoltak, de közel van a borzalomhoz. A 2010-2012 közötti 3 évben annyi pickjük volt, mint égen a csillag, ráadásul tele korai pickekkel (2 első kör egy évben, 2-3 második a másikakban, stb.), és ehhez képest még szegényesebb az eredmény. És emellett az utóbbi időben egyre többször fordul elő, hogy a komolyabb csapatok ellen nem ő outcoucholja az ellenfél edzőjét, hanem fordítva. Sobri Brady-t ekézi azzal, hogy kiégett, de lehet, hogy BB-t kéne, elérte, vagy a közelében van, hogy elérje a Polian effect, aki csokrokban kapott GM of the year díjak után tudott hatalmasat betlizni.Gyáva nyúl! 😊
Remélem nekünk ezek már csak emlékek, és Grigson ill. Pagano most fog még csak kiteljesedni. 😊peterk2005
Lehet, hogy fordítva volt. Polian-t érte el a BB effect.
(Btw a borzalom évei a 2007-2009-es draftok, ahhoz képest az elmúlt három év kifejezett javulás és felüdülés. Az utolsó jónak mondható draft 2003-ban volt. Ennyit a legendákról.)tomi-tomi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
BB-nek inkább a korai védőkhöz van remek érzéke, ami az utóbbi éveket illeti. 😊De mondjuk ezt ne ebben a topikban beszéljük meg.
Elnézve az idei rostermozgást és keretet, pont, hogy egyelőre az jön le, hogy Grigsonék mélyíteni akarják a csapatot és el akarják kerülni, hogy Luck vigye a hátán, ahogy az a PM érában volt.
De mondjuk ha valaki akkora klasszis, mint PM, akkor akarva-akaratlanul is rövid időn belül a hátára veszi a csapatot.
Azért Grigson szerintem nagyon sokat okulhatott Polianék hibáiból, nem véletlen, hogy ő teljesen másként építkezik. De ez így is van jól, okos ember más hibájából is tanul, a hülye a sajátjából sem.
több mint 12 éve
Egyébként, ha már itt tartunk, a megnézett tizenix élcsapat közül meglepődtem, hogy nekem egyértelműen a Pats draftjai jöttek ki legrosszabbra. Nem is kicsivel. Ezt be sem merem írni a topicjukba 😊, de egy ideje már van egy olyan érzésem, hogy amíg a karrierjük elején BB csinált királyt TB-ből, a szerep mára megfordult. Be sem írom, hogy az elmúlt években miket draftoltak, de közel van a borzalomhoz. A 2010-2012 közötti 3 évben annyi pickjük volt, mint égen a csillag, ráadásul tele korai pickekkel (2 első kör egy évben, 2-3 második a másikakban, stb.), és ehhez képest még szegényesebb az eredmény. És emellett az utóbbi időben egyre többször fordul elő, hogy a komolyabb csapatok ellen nem ő outcoucholja az ellenfél edzőjét, hanem fordítva. Sobri Brady-t ekézi azzal, hogy kiégett, de lehet, hogy BB-t kéne, elérte, vagy a közelében van, hogy elérje a Polian effect, aki csokrokban kapott GM of the year díjak után tudott hatalmasat betlizni.Gyáva nyúl! 😊
Remélem nekünk ezek már csak emlékek, és Grigson ill. Pagano most fog még csak kiteljesedni. 😊peterk2005
Lehet, hogy fordítva volt. Polian-t érte el a BB effect.
(Btw a borzalom évei a 2007-2009-es draftok, ahhoz képest az elmúlt három év kifejezett javulás és felüdülés. Az utolsó jónak mondható draft 2003-ban volt. Ennyit a legendákról.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
ha TB visszavonul, ott is kinéz egy nagytakarítás. vissza is fognak esni rendesen. nagyjából abban a helyzetben vannak mint mi pár éve, amikor PM vitte a csapatot, meg volt 1-2 jó név, és ennyi.
több mint 12 éve
Egyébként, ha már itt tartunk, a megnézett tizenix élcsapat közül meglepődtem, hogy nekem egyértelműen a Pats draftjai jöttek ki legrosszabbra. Nem is kicsivel. Ezt be sem merem írni a topicjukba 😊, de egy ideje már van egy olyan érzésem, hogy amíg a karrierjük elején BB csinált királyt TB-ből, a szerep mára megfordult. Be sem írom, hogy az elmúlt években miket draftoltak, de közel van a borzalomhoz. A 2010-2012 közötti 3 évben annyi pickjük volt, mint égen a csillag, ráadásul tele korai pickekkel (2 első kör egy évben, 2-3 második a másikakban, stb.), és ehhez képest még szegényesebb az eredmény. És emellett az utóbbi időben egyre többször fordul elő, hogy a komolyabb csapatok ellen nem ő outcoucholja az ellenfél edzőjét, hanem fordítva. Sobri Brady-t ekézi azzal, hogy kiégett, de lehet, hogy BB-t kéne, elérte, vagy a közelében van, hogy elérje a Polian effect, aki csokrokban kapott GM of the year díjak után tudott hatalmasat betlizni. Remélem nekünk ezek már csak emlékek, és Grigson ill. Pagano most fog még csak kiteljesedni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
amugy ha megnezed, nagyon durva aranya az aktiv rosterben rendszeresen levo altalunk draftolt elso- vagy masodevesek aranya.MMMSAnnyira azért nem durva, a jobban draftoló csapatokra azért jellemző, hogy a draftoltjak többsége és 1-2 udfa roster fog. Ez még korábban a Polian érában is így volt, csak akkor a draftoltjaink úgy voltak rosteren, hogy vagy szarok voltak, rotációba fértek csak be, vagy IR-en ücsörögtek. 😀
Egyébként a preseason előtt végignéztem a liga első felébe tartozó csapatainak a draft/udfa sikerességét, és nem mondanám, hogy kilógugunk. Most hirtelen csak a Broncos draftját találom, mert azt bepostoltam, az így néz ki az elmúlt 3 évben:
2012: Derek Wolfe, Brock Osweiler, Ronnie Hillman, Omar Bolden, Philip Blake, Malik Jackson, Danny Trevathan
2011: Von Miller, Rahim Moore, Orlando Franklin, Nate Irving, Quinton Carter, Julius Thomas, Mike Mohamed, Virgil Green, Jeremy Beal
2010: Demaryus Thomas, Tim Tebow, Zane Beadles, J.D. Walton, Eric Decker, Perrish Cox, Eric Olsen, Syd Thompson, Jamie Kirlew
A 2010-es classból a draft végi irrelevant közeli emberkék (Kirlew, Thompson) gyorsan kihulltak, és Olsen ill Cox sincs már a csapatnál, de Cox csere center a Sants-ben Cox meg csere CB a Ninersnél. Szóval rosteren vannak, csak Denverben vannak/coltak jobbak. DT, Decker, Beadles és Walton mindannyian minőségi kezdők (Walton ugyan jó ideje sérült és a szezont PUP-on kezdi, de ő a #1 center). Tebow-t hagyjuk...
A 2011-es classból Miller már sztár, Moore, Franklin, Irving kezdők, A két TE, Julius Thomas és Green bőven rosteresek, sőt, Thomas idén szerintem megelőzi Tamme-t. Fleenerhez hasonló méretű, remek a keze, és - sajnos - előbbre jár, mint Fleener. Sokra viheti. Green is jó, de nehéz dolga van ennyi potens TE mellett. Egyelőre rosteren van, és maradna is, ha nem lenne ennyi korrekt TE. Tamme-t kell megvernie, aki egy korrekt nfl TE, nem töltelék. Carter és Beal IR huszárok, rosteren vannak, a tehetségük alapján kezdők is lehetnének, de lehet, hogy Ijalana féle sorsra jutnak. (Csak hát ők ugye hátsó körösök, nem úgy, mint Ijalana....)
2012, Wolfe, Hillman (és most már Trevathan) kezdők, Wolfe elit potenciállal, Trevathan egyelőre Miller eltiltása miatt, de amúgy korrekt playa. Osweiler QB prospect, Bolden, Jackos fejlődgetnek a rosteren, Blake is rosteren van, de ő tuti bust lesz
Szóval a denveri draftokról 2012-ből mindenki, 2011-ből Mohameden kívül mindenki, (Mohamed Houstonban próbál rosterre kerülni), 2010-ből pedig 4-en vannak rosteren. Plusz van minden évben legalább 1 udfa, aki rostert, sőt, kezdőt fog. Pl. Chris Harris már sötétzöld pöttyöt kapott a pff-től. 😊 Idén szvsz Ihenacho lesz hasonló kiugró udfa.
Szóval, nem rossz a draftunk, de azért Grigsonnak fel kell kötnie a gatyáják, és ha lehet, a következő években még ennél is jobban draftolni. Mert nem csak a Denver, de még 10-12 csapat igen csak jól draftol. Még az olyan csapatok, mint a Chiefs is egy QB-ra vannak attól, hogy elitek legyenek. Nekünk Luck megadta ezt az esélyt, így tényleg "csak" korrekten kell daftolni, de nem szabad el-Polianosodni, különben 1-2 év és b*szhatjuk, megint a QB-knak kell a vállán vinnie a csapatot.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
jo, de nem feltetlen kene teljesitmenyuk alapjan az 53ban sem latni. nyilvan akkor nem emeltem vna ki ha a fele psen bassza a rezet 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
az hogy a 6 újoncunkat nem küldtük még el, azért nem szenzáció 😀Polianék se draftoltak rosszul eleinte. A sikercsapat alapembereit mind ők szedték össze, a Super Bowl győzelem után indult el az öngóllövés művészete.
több mint 12 éve
amugy ha megnezed, nagyon durva aranya az aktiv rosterben rendszeresen levo altalunk draftolt elso- vagy masodevesek aranya.és mi a stat Polian-érában? 😀
masodevesek: luck, fleener, allen, hilton, chapman, ballard, brazill (anderson ir, fugger csa, harnish ps)
rookiek: valoszinuleg a rokkantlistas boyett kivetelevel mindenki 53ban lesz ! ez osszesen 13 (+ 3) playa.
ez iszonyat durva bevalasi ratat jelent, amibol soha nem johet ki egy csapat sem rosszul.MMMS
több mint 12 éve
amugy ha megnezed, nagyon durva aranya az aktiv rosterben rendszeresen levo altalunk draftolt elso- vagy masodevesek aranya. masodevesek: luck, fleener, allen, hilton, chapman, ballard, brazill (anderson ir, fugger csa, harnish ps)
rookiek: valoszinuleg a rokkantlistas boyett kivetelevel mindenki 53ban lesz ! ez osszesen 13 (+ 3) playa.
ez iszonyat durva bevalasi ratat jelent, amibol soha nem johet ki egy csapat sem rosszul.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
4 hónap alatt mennyi változott: itt a draft utáni 53-as tippem bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/indianapolis_colts?oldal=35#808275ennyire bomba a keretünk, és ennyire jól draftoltunk! 😀
az a szép, hogy se akkor se most nem írtunk udfát a végsőbe. tuti egyedül lennénk vele a ligában ha senki se érné meg a rostert.Höri
több mint 12 éve
4 hónap alatt mennyi változott: itt a draft utáni 53-as tippem az a szép, hogy se akkor se most nem írtunk udfát a végsőbe. tuti egyedül lennénk vele a ligában ha senki se érné meg a rostert.