Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
elso 4 meccsen 4 wr ? que ? a falba meg csak a semmit tudjuk ragozni azzal a +1 emberrel. enyhe ficam, az nagyon jo. ha a chokelandet kihagyja kb fullra meg tudna gyogyulni.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Nem rossz.Én mondjuk annyiban tudnék belekötni, hogy szerintem még Reed sem fogja megélni a rostert, hiába cseréltük most. PR-nél rendre Hiltont nyomatjuk, ha nem őt, akkor WIlliamset, míg KR-nél szintén WIlliamst láttam sziinte mindig a pályán, Reedet nem nagyon.
Helyette valaki az OL-ben marad szvsz.
De ez csak az én véleményem, tipp nyilván.
Castonzonál egyébként szerencsére nincs szakadás, "csak" ficam a bal térdében. Mondjuk szerintem nem játszik a Raiders ellen, de mondjuk azt a meccset nélküle is be kell húzni. Mint ha az rémlene, hogy Mathis tavaly ugyanezzel a sérüléssel 3 hetet hagyott ki.
több mint 12 éve
na 53 tolem, most mar azert elegge letisztult a kep, h kitol mit is lehetne varniO
qb: luck,hassie (2)
semmi szukseg harnishre rosteren, psbol ugysem viszik el.
hb: bradshaw,ballard,brown,williams (6)
williamstol szvsz elbucsuzhatnank, ha nem rakjuk rosterre, ezt azert nem kene kockaztatni.
fb: havili (7)
meno csere volt, sztem lead blockerkent eleg fos havili, de aranylag agilis fb, akit sokat lehet keresni passzal.
wr: wayne,ty,dhb,whalen,brazill,reed (13)
belefer ennyi wr is, kulonben meg az a 6 ugyis 5 az elso 4 meccsen.
te: allen,fleener,cunningham (16)
szezonkezdetre mindenkit osszedrotoznak, jones szvsz csak a psben kap helyet jo esetben, ellenben nekem cunningham kifejezetten tetszik.
ol: castonzo,cherilus,sowell,thomas,thornton,mcglynn,reitz,satele,holmes (25)
tobb embert felesleges 53ba jelolni, ijalana vegleg befurdott, linky mindig is egy vicckarika volt. mcglynn is csak azert kerult be, mert viszonylag normalis backup-szintre kepes a fal belso posztjain, satele ugyis lefog serulni, holmes meg nekem budos es eddig tulzottan kiemelkedoen sem jatszott, ha egyaltalan.
D
de: redding,rjf,nevis,guy,hughes (30)
innet kihajitottam matthewst es moalat, semmi szukseg rajuk. relative dragak, dead money nelkul kibaszhatoak es nagyjabol jatekidot sem kapnanak. bent maradt guy, aki folyamatosan megkuzd a helyeert a dcn es tavaly kezdokent sem volt felhaborito amit osszemuvelt. montori ugyanaz az eset, mint kerwynn.
nt: franklin,chapman (32)
problem ?
olb: mathis,walden,werner,rayford (36)
nalam rayford rohogve bent van, igaz egyenlore kb szituacios rusher, semmi egyeb. a tobbieket meg ennel is egyertelmubbnek gondolom.
ilb: conner,freeman,angerer,sheppard (40)
adja magat az ilb osztag, a kezdo is megvan es a csere alteregoik is.
cb: davis,toler,butler,vaughn,gordy (45)
hat itt probaltam nezegetni kit lehetne betolni gordy helyere, de abszte semmit nem tudtam meg az udfa cornereinkrol kb fel ora bongeszes utan, igy maradt a stben hasznosnak mondhato baromarcu. ez van.
s: bethea,landry,lefeged,howell (49)
itt is stabil a helyzet, a cserek is megfeleloek, ketlem h asanteval v swansonnal komolyabban kellene szamolni.
ST
k: vina
p: patmcaffeeshow
ls: overton (52)
nincs mas.
+1
ijalana/linkenbach/matthews/moala/tevaeseu/vmelyik maradek ilb/brown
na tessek, izles szerint lehet egyet hozzacsapni a fentiekhez. ijalanat kb megszokasbol irtam ide, link elegge sokoldalu h talan maradhasson. matthews es moala nelkul is eleg mely a dl, veluk meginkabb az lenne es annyira valoban nem szarok h sirni kelljen, ha palyara keverednek. tevaeseu kosza gondolat, igazabol csak 2 nt van, de biztonsagi tartalekot, csak azert h legyen 3. is nem raknek feltetlen rosterre. ilb stben is zuzhatna, illetve en sok 425 nickel felallast haluzok, oda nem artana azert ezalapjan az ember. brown szinten st erteke miatt, en inkabb remelem h kibaxxuk a rakra.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
#Colts WR Nathan Palmer, place S John Boyett on Reserve/Non-Football Injury, move LB Josh McNary to an exempt status on the roster.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Zbiko-t első körben kirakta a Bears. Nem baj, majd mi visszahozzuk, ha Landry lesérül. 😀Két napja mondtam, hogy szerintem Sidbury IR-je leginkább Rayford miatt van. Oké, elég szélsőséges megoldás lenne, de simán elképzelem, hogy "véletlenüL" így nyitották meg az utat neki, hogy backup legyen. Mert ugye most az egyik oldalon ott van Mathis, a másikon Werner és Walden, akik nagyban váltják egymást. Úgy vélem, Mathis backupja lesz így Rayford, annyira nagyot játszott PS-ben, hogy elaléltak tőle Grigsonék. Bár kíváncsi lennék arra is, hogy egy kezdő kaliberű OT ellen mit tud, hisz főként backupok és 3rd stringek ellen villogott eddig.
Egyébjént megnéztem még egyszer a meccset, most playenként is, figyelve itt-ott egyes emberek teljesítményére is. Meglepődve tapasztaltam, hogy Reitz nem is volt olyan rossz, mint élőben érezte az ember. És a másik oldalon Thortont is bíztatóbbnak láttam, mint élőben. Vele egyébként élőben is nagyjából elégedett voltam, van még mit tanulnia, de határozottan jó úton van a srác. Egyenként nézve a playeket, pedig azt se tartom kizártnak, hogy pozitív gradinggel zárta volna a meccset, ha a pff csinál róla statot. Cherilus volt a negatív meglepetés, visszanézve még rosszabb napja volt, mint élőben.
A védelemben az igazi kellemes meglepetés Caesar Rayford volt. Esküszöm, azt se tudtam, hogy van ilyen játékosunk rosteren. 😀 De play by play már ki tudtam venni a nevét/számát, és annyi jó megmozdulása volt, hogy nem lehetett nem felfigyelni rá. Nem lepne meg, ha rostert fogna, de ha nálunk nem fér fel, tuti máshol fel fog. Rajta kívül a két belső LB tetszett, és Franlin is jól nyomta. No, és a két safety hátul. Nem lesz rossz ez a védelem idén, ha nem sérülnek le a kezdők...peterk2005
több mint 12 éve
Zbiko-t első körben kirakta a Bears. Nem baj, majd mi visszahozzuk, ha Landry lesérül. 😀Egyébjént megnéztem még egyszer a meccset, most playenként is, figyelve itt-ott egyes emberek teljesítményére is. Meglepődve tapasztaltam, hogy Reitz nem is volt olyan rossz, mint élőben érezte az ember. És a másik oldalon Thortont is bíztatóbbnak láttam, mint élőben. Vele egyébként élőben is nagyjából elégedett voltam, van még mit tanulnia, de határozottan jó úton van a srác. Egyenként nézve a playeket, pedig azt se tartom kizártnak, hogy pozitív gradinggel zárta volna a meccset, ha a pff csinál róla statot. Cherilus volt a negatív meglepetés, visszanézve még rosszabb napja volt, mint élőben.
A védelemben az igazi kellemes meglepetés Caesar Rayford volt. Esküszöm, azt se tudtam, hogy van ilyen játékosunk rosteren. 😀 De play by play már ki tudtam venni a nevét/számát, és annyi jó megmozdulása volt, hogy nem lehetett nem felfigyelni rá. Nem lepne meg, ha rostert fogna, de ha nálunk nem fér fel, tuti máshol fel fog. Rajta kívül a két belső LB tetszett, és Franlin is jól nyomta. No, és a két safety hátul. Nem lesz rossz ez a védelem idén, ha nem sérülnek le a kezdők...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Főleg ahhoz képest nézve erős a Wayne-DHB-Hilton-Allen-Fleener 5-ös, hogy draft körül még azon rinyáltunk, hogy nincs Wayne-n kívül célpontja Lucknak😊 Nekem egyedül Fleener a kérdőjel sajna, nem nagyon hozta azt amit elvártam és amit mindenki más is elvárt tőle.FearTomiöreg shianco-t kivágták. lehet tudnának tőle tanulni, meg lehet upgrade is lenne. hm?
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
ránk adja a legnagyobb spreadet (-9,5) a bet365 az első hétre. (a NE meccsre nincs még szorzó)
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Számomra az előszezon legjobb híre, hogy ez a power running offense legfeljebb formációban, és personnelben mutatkozik meg. Dísznek megmutatjuk néha a futást, akkor is bal oldalra, de csak Luckon van a hangsúly. A gyerek egy zseni, bár továbbra is a zsebben való mozgásától vagyok legjobban elalélva.Főleg ahhoz képest nézve erős a Wayne-DHB-Hilton-Allen-Fleener 5-ös, hogy draft körül még azon rinyáltunk, hogy nincs Wayne-n kívül célpontja Lucknak😊 Nekem egyedül Fleener a kérdőjel sajna, nem nagyon hozta azt amit elvártam és amit mindenki más is elvárt tőle.
Sajnos a legnagyobb hiányosság a modern foci alfája, az ellenfél irányítójára gyakorolt nyomás (és a saját védelme, de azt jobb érzékű irányítók bizonyos mértékig kompenzálni tudják - ismerjük sajnos jól...). A DB sor teljesen korrekt, nagyon tetszik ez a Davis-Toler-Butler 3as (pontosan 1 sérülésig), és a S pozíción a kezdők mellett a depth is jónak mondható (Lefeged, Howell). A fal futás ellen darálni fog, a LB sor pedig teljesen kompetens.
Thortonban bízok, hogy kiszorítja kedvenc RGunkat, jól mozgott az első meccsén nagyon. Talán Höri retweetelte, hogy fel sem fogjuk, de ez a Wayne-DHB-Hilton-Allen-Fleener 5ös piszok erős ha okosan használják, és az eddigiek alapján Hamilton úgy fogja. Futás meg lesz, ahogy lesz, ha a rövid yardosok menni fognak, sok baj nem érheti a csapatot.
ui.: tényleg Reitz, egy átlag alatti NFL guard, a no.1 csere tackle? Valaki akkor nagyon elrontotta az offseasont. Hatalmas csalódás, hogy Ijalana ennyire elsüllyedt a rosterkitöltők sűrűjében.Escalade
több mint 12 éve
Számomra az előszezon legjobb híre, hogy ez a power running offense legfeljebb formációban, és personnelben mutatkozik meg. Dísznek megmutatjuk néha a futást, akkor is bal oldalra, de csak Luckon van a hangsúly. A gyerek egy zseni, bár továbbra is a zsebben való mozgásától vagyok legjobban elalélva.Sajnos a legnagyobb hiányosság a modern foci alfája, az ellenfél irányítójára gyakorolt nyomás (és a saját védelme, de azt jobb érzékű irányítók bizonyos mértékig kompenzálni tudják - ismerjük sajnos jól...). A DB sor teljesen korrekt, nagyon tetszik ez a Davis-Toler-Butler 3as (pontosan 1 sérülésig), és a S pozíción a kezdők mellett a depth is jónak mondható (Lefeged, Howell). A fal futás ellen darálni fog, a LB sor pedig teljesen kompetens.
Thortonban bízok, hogy kiszorítja kedvenc RGunkat, jól mozgott az első meccsén nagyon. Talán Höri retweetelte, hogy fel sem fogjuk, de ez a Wayne-DHB-Hilton-Allen-Fleener 5ös piszok erős ha okosan használják, és az eddigiek alapján Hamilton úgy fogja. Futás meg lesz, ahogy lesz, ha a rövid yardosok menni fognak, sok baj nem érheti a csapatot.
ui.: tényleg Reitz, egy átlag alatti NFL guard, a no.1 csere tackle? Valaki akkor nagyon elrontotta az offseasont. Hatalmas csalódás, hogy Ijalana ennyire elsüllyedt a rosterkitöltők sűrűjében.

több mint 12 éve
Szerintem Big Ben és Luck nem egy kategória prospectként. Előbbinél közel sem emlegették profivá válása előtt a végeláthatatlan potenciált vagy legalábbis más értelemben. Luckból a tökéletes játékost kell megalkotni minél hamarabb, Roethlisberger egy ritka fizikai adottságokkal megáldott manus, aki a maga alacsony nívójú ellenfeleit simán dominálta, de azt senki se garantálta, hogy ezt magasabb szinten is gond nélkül folytatni tudja. Úgy gondolom, hogy a benne rejlő lehetőségeket közel tökéletesen aknázták ki Pittsburghben. Szerintem őt pont ilyenre kellett fejleszteni, nem hiszem, hogy más körülmények között Brady2 lett volna belőle.HöriNem tudok veled vitatkozni, mert igazad van. Inkább csak az érzéseimet írtam le arról, hogy el is lehet rontani egy QB-t úgy, ahogy helyes irányba terelve ki is lehet teljesíteni. Persze, Luck prospecként más polcon van, mint Big Ben volt. De, hát ő azon pár korszakos porspect egyike, akiből évtizedenként jó, ha 1 van. De ez szvsz csak annyit jelent, hogy őt még nagyobb hiba lenne "elrontani", de azt nem jelenti, hogy a kevésbé korszakos prospecteknél ez nem történhet meg. Brady is maradhatott volna a 2001-2003-as dink&dunk game manager, és akkor ma valószínűleg a Pats egy középcsapat lenne. Brees tehetségét pl. nem tudták San Diego-ban kiaknázni, míg Payton igen. Vagy pl., ha a logikát nézzük, akkor ahogy Big Ben előnyére építettek, úgy Rodgersből is lehetett volna egy, a mobilitására építő, McNabb féle szalagdálósabb QB-t faragni, és nem biztos, hogy akkor ott tartana ahol ma tart.
De mindegy, a lényegben úgyis egyetértünk. Valószínűleg jót fog Lucknak tenni, hogy nem Arians keze alatt fejlődik tovább, és ez a fontos.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Megmondom őszintén, amellett, hogy Arians-t imádjuk és köszönjük amit csinált, hosszú távon nem örültem volna, ha ő marad. Arians abban nagy volt tavaly, hogy képes volt kiaknázni a keze alá adott játékosok pillanatnyi erősségeit, így Luckból is kihozta a maximumot. De hosszú távon ennek megvan az a veszélye, hogy a játékos felveszi az adott stílust, rászokik mint a drogra, és emiatt nem fejlődik olyan irányba, amilyen irányba egyébként tudna. Szvsz Roethlisbergerrel pont ezt csinálta Arians. Ráépített a fizikumára, a play meghosszabító képességére, de ezzel bizonyos szempontból el is rontotta az embert. Ha évekig úgy játszhatsz, hogy nem kell 1-2mp alatt eldobni a labdát, hagyják, hogy szorongasd, mondván, hogy ez az erősséged, akkor leszoksz a védelem gyors olvasásáról, a gyors döntésekről. És ez idővel habituálissá válik, ami nagyon nehezen korrigálható. Megnézve a mai Big Ben-t, egyértelműen látom rajta ennek a jeleit. Összehasonlítva a liga többi elit irányítójával, határozottan lassabban dönt, később vált a 2., 3. targetre. Sokkal jobb irányító lehetne, ha a fizikuma, az egyedi képessége egy plusz lenne és nem a játéka alapja. Mint Rodgersnél a mobilitás, stb. peterk2005Szerintem Big Ben és Luck nem egy kategória prospectként. Előbbinél közel sem emlegették profivá válása előtt a végeláthatatlan potenciált vagy legalábbis más értelemben. Luckból a tökéletes játékost kell megalkotni minél hamarabb, Roethlisberger egy ritka fizikai adottságokkal megáldott manus, aki a maga alacsony nívójú ellenfeleit simán dominálta, de azt senki se garantálta, hogy ezt magasabb szinten is gond nélkül folytatni tudja. Úgy gondolom, hogy a benne rejlő lehetőségeket közel tökéletesen aknázták ki Pittsburghben.
Szerintem őt pont ilyenre kellett fejleszteni, nem hiszem, hogy más körülmények között Brady2 lett volna belőle.
A másik felét viszont adom, nem feltétlen lesz akkora hátrány a kényszer OC-csere mint elsőre hangzik.
több mint 12 éve
Jaja, a Chuckstrongból nem lehet örökké megélni, jó látni, hogy nem is lesz rá szükségünk.Kezdünk úgy kinézni, mint az a profi, amelyik ismeri a képességeit, és ki is tudja használni. peterk2005én is pont ezt akartam kiemelni a meccsből.
főleg tavaly ilyenkorhoz képest lehet zongorázni a különbséget. év elején még többen teleszart gatyával mentek fel a pályára, most viszont látom a kereten (nem csak a kezdőkön!) hogy akárkit picsánrúgunk, aki szembejön.Höri
Egyébként kezd tetszeni amit Pep Hamilton csinál. Szerencsére egyáltalán nem úgy néz ki, mintha ész nélkül bután futni akarnánk, nem nézve semmit. Passzolunk rendesen továbbra is, a "futós csapat duma" úgy néz ki a gyakorlatban éppen azt jelenti, amire valóban szükségünk van: a passz megalapozását.
Megmondom őszintén, amellett, hogy Arians-t imádjuk és köszönjük amit csinált, hosszú távon nem örültem volna, ha ő marad. Arians abban nagy volt tavaly, hogy képes volt kiaknázni a keze alá adott játékosok pillanatnyi erősségeit, így Luckból is kihozta a maximumot. De hosszú távon ennek megvan az a veszélye, hogy a játékos felveszi az adott stílust, rászokik mint a drogra, és emiatt nem fejlődik olyan irányba, amilyen irányba egyébként tudna. Szvsz Roethlisbergerrel pont ezt csinálta Arians. Ráépített a fizikumára, a play meghosszabító képességére, de ezzel bizonyos szempontból el is rontotta az embert. Ha évekig úgy játszhatsz, hogy nem kell 1-2mp alatt eldobni a labdát, hagyják, hogy szorongasd, mondván, hogy ez az erősséged, akkor leszoksz a védelem gyors olvasásáról, a gyors döntésekről. És ez idővel habituálissá válik, ami nagyon nehezen korrigálható. Megnézve a mai Big Ben-t, egyértelműen látom rajta ennek a jeleit. Összehasonlítva a liga többi elit irányítójával, határozottan lassabban dönt, később vált a 2., 3. targetre. Sokkal jobb irányító lehetne, ha a fizikuma, az egyedi képessége egy plusz lenne és nem a játéka alapja. Mint Rodgersnél a mobilitás, stb. Tulajdonképpen ugyanarról van szó, ami a mai fiatal futó QB-knál, hogy akkor lesz belőlük igazán nagy QB, ha az extra képességeik tényleg extraként adódnak a játékukhoz, nem pedig arra alapozódik minden. Arians stílusa ezért hosszú távon nem lett volna jó Lucknak. Sokkal jobb, ha kiegyensúlyozottabb, ha kevesebbet erőltet, ha "no coast" stílusban vegyesen van egy kis dink & dunk, mélységi játék, és ha muszáj - de csak ha muszáj, van nagyon jó esély nyílik - akkor futhat, illetve Big Ben-hez hasonlóan 1-1 játékot hozhat a fizikumával.

több mint 12 éve
Palmer térdsérülés miatt 4-6 hétig out lesz. Azt hiszem, ez annyira nem visel meg minket.
több mint 12 éve
Kezdünk úgy kinézni, mint az a profi, amelyik ismeri a képességeit, és ki is tudja használni. peterk2005én is pont ezt akartam kiemelni a meccsből.
főleg tavaly ilyenkorhoz képest lehet zongorázni a különbséget. év elején még többen teleszart gatyával mentek fel a pályára, most viszont látom a kereten (nem csak a kezdőkön!) hogy akárkit picsánrúgunk, aki szembejön.
több mint 12 éve
Kíváncsi leszek, hogy ha lekerül a waiver-ről McManus, akkor leigazoljuk-e a PS-ba.Pont azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy McManus PS-be megy addig, amíg itt van Vinya. Még mindig úgy gondolom, hogy túl jó a srác ahhoz, hogy csak úgy kivágjuk.
A meccsről Stez mindent részletesen leírt, hozzátenni se tudnék. Talán annyit, hogy ha egy mondatban össze kéne a benyomásomat a meccsről, akkor úgy jellemezném, hogy egyre érettebb a játékunk. Kezdünk úgy kinézni, mint az a profi, amelyik ismeri a képességeit, és ki is tudja használni.
Arra pedig fogadást mernék kötni, hogy Luck idén statokban is liga top10 lesz. Hilton is nagyon jó, de ő tavaly is nagyon jó RZ célpont volt, rookie-hoz mérten sok TD-je volt. De ez nem meglepő, amíg itt van Wayne, addig mindenki más lubickolhat a single coverage-ben, és a kisebb figyelem adta lehetőségekben. Más lenne a sztori, ha Wayne nem lenne, de szerencsére még van. 😊peterk2005
több mint 12 éve
Kíváncsi leszek, hogy ha lekerül a waiver-ről McManus, akkor leigazoljuk-e a PS-ba.A meccsről Stez mindent részletesen leírt, hozzátenni se tudnék. Talán annyit, hogy ha egy mondatban össze kéne a benyomásomat a meccsről, akkor úgy jellemezném, hogy egyre érettebb a játékunk. Kezdünk úgy kinézni, mint az a profi, amelyik ismeri a képességeit, és ki is tudja használni.
Arra pedig fogadást mernék kötni, hogy Luck idén statokban is liga top10 lesz. Hilton is nagyon jó, de ő tavaly is nagyon jó RZ célpont volt, rookie-hoz mérten sok TD-je volt. De ez nem meglepő, amíg itt van Wayne, addig mindenki más lubickolhat a single coverage-ben, és a kisebb figyelem adta lehetőségekben. Más lenne a sztori, ha Wayne nem lenne, de szerencsére még van. 😊

több mint 12 éve
Kelley még itt van!!! 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Kezdődik a takarítás.McManus? Nemár, pedig pont meg akartam dícsérni. Szerintem simán jó lett volna Vinatieri helyére! Ez szerintem butaság volt.
Colts waived RB Davin Meggett, C Rick Schmeig, DB Ashante Williams, WR/DB Teddy Williams, WR Maurice Williams, CB Johnny Adams, DB Allen Chapman, OG Danous Estenor, DL Kellen Heard, K Brandon McManus, and LB C.O. Prime.
McManus meglep, azt hittem, hogy vele számolni fogunk majd, de akkor annyira nem fontos.Stez
több mint 12 éve
Kezdődik a takarítás.Colts waived RB Davin Meggett, C Rick Schmeig, DB Ashante Williams, WR/DB Teddy Williams, WR Maurice Williams, CB Johnny Adams, DB Allen Chapman, OG Danous Estenor, DL Kellen Heard, K Brandon McManus, and LB C.O. Prime.
McManus meglep, azt hittem, hogy vele számolni fogunk majd, de akkor annyira nem fontos.
több mint 12 éve
Lawrence Sidbury IRre ment.iktriadSzerintem nem sérült meg, csak kellett a hely Rayfordnak. 😀
Annyira jó előszezonja van a srácnak, hogy komolyan számolunk vele esetleg. 😊
Persze ez csak csúnya tipp.
több mint 12 éve
Lawrence Sidbury IRre ment.
több mint 12 éve
Sajnos most nem volt gépem pár napig,a meccset nem tudtam megnézni,valamelyikőtök a multkor írta hogy Ncore-n vannak fel meccsek. A múltkori fent lehet?😊 (nincs ncore-om,de vannak forrásaim,hogy ne maradjak le meccsekről😀)klash44Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt nagyon sok Amerikai sport tölthető jó minőségben. www.sport-video.org.ua/en.html
több mint 12 éve
"...és a 7. napon Stez megalkotá a slot corner posztot" 😀Igen, nickelbackre gondoltam természetesen. 😊
amúgy nagyjából egyetértek, mondjuk futást nem emelted ki, szerintem elég jól ment a csapatnak egy AFC North beli csapat ellen, pre season ide vagy oda ez nem rossz.
D# szerintem idén a mezőny első felében lehet, bár a szélső futásokra oda kell figyelni, főleg CJ, Foster, Mojo féle csoportban. Az LB-ktől ilyen téren többet várok, gyorsabban érjenek ki.
A jó pass rush a secondaryn is sokat segítene, kapkodhatnák le Davisék az elsietett passzokat xDBorbinho