Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
David Reedet kaptuk érte.
Mondjuk minek még egy elkapó... Wayne-Hilton-DHB-Whalen-Brazill, aztán Kelley, de gondolom Kelley ezek szerint nem jön be Paganoéknak és cut lesz.

több mint 12 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
David Reed WR jött
több mint 12 éve
Reméljük Yandát kaptuk érte. xD

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Delone Carter-t a Ravensbe cseréltétek. Eddig ennyit tudni.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Bradshaw első alkalommal, végre fullosan edzett TC-ben!
Remélem nem sérül.

több mint 12 éve
klash44 Indianapolis Colts 98 — ℧ ColtsFanatic℧
Hilton egyébként tényleg látványosan fejlődik!😊

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Leigazoltuk az UDFA Maurice Williams WR-t, aki AFL-ben tolta, játszott WR-t és DB-t is. 6'1 magas a srác és fogalmam sincs, h amúgy kicsoda 😀

Moala meg lekerült PUP-ról

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Colts also expecting TE Dwayne Allen back at practice this week.

na ez jó hír

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hilton a második héten is bekerült az NFL heti top 10 play-ébe. 😊 (A TD elkapásával.)

Mondjuk nekem ezek az elkapásai tetszenek inkább, ezek mutatják igazán, hogy a feje, a reakcióideje és a keze is sokat fejlődött:

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Van olyan, hogy egy játékosnak az egyik csapatban nem megy, egy másik csapatban, másik rendszerben meg megtáltosodik. Nekünk Huges-ra semmi szükségünk, bust lett sajnos, mert az itteni rendszerben nem teljesített. Felesleges lett volna megtartani. Ettől még Buffalóban jó lehet, elvégre mégiscsak első körös. Tim Jennings esete is hasonló, aki szintén nem váltotta meg nálunk a világot, Chicagoban meg all-pro lett. Igaz, ő azért hozott egy korrekt kezdő szintet nálunk is, de semmi extrát.

Reméljük DHB-vel fordítva történik, nálunk lesz belőle elit elkapó. 😊 Ha meg Thomas, Cherilus, stb. is jobb lesz, mint a korábbi csapatában, akkor végképp egy szavunk sem lehet. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tudom, hogy csak pre season, de akkor is le a kalappal eddigBorbinho
Le a kalappal? Igen szomorodjon meg Hughes 😀Höri
Hát nálunk annyira nem kapta meg a bizalmat a srác mint Buffaloban, szal magunkat is okolhatjuk érte, hogy egy átlag ILB-ért odaadtuk a 2010es 1. körös pass rusherünket. Igazából sok értelmét nem láttam a cserének, mert Hughes se volt kezdő és Sheppard se, max annyi hogy Sheppardet lehet próbálgatni akár szélen is.Borbinho
azért van az edzés, hogy bizonyítson.
ha Linkenbachon nem tud átmenni tét nélkül, akkor élesben felesleges erőltetni jobbak ellen.

ideje volt lemondani róla.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 538
Hughes egész pofás pre seasont nyom eddig Buffaloban, TC hírekről nem nagyon tudok, de lehet hogy náluk megmutatja miért volt anno 1. körös. Tudom, hogy csak pre season, de akkor is le a kalappal eddigBorbinho
Hughes tavaly év elején nálunk is egész biztató volt, aztán 5-6 meccs után semmi. szerintem a szezon második felében sackje sem volt

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Le a kalappal? Igen szomorodjon meg Hughes 😀Höri
Hát nálunk annyira nem kapta meg a bizalmat a srác mint Buffaloban, szal magunkat is okolhatjuk érte, hogy egy átlag ILB-ért odaadtuk a 2010es 1. körös pass rusherünket. Igazából sok értelmét nem láttam a cserének, mert Hughes se volt kezdő és Sheppard se, max annyi hogy Sheppardet lehet próbálgatni akár szélen is.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Le a kalappal? Igen szomorodjon meg Hughes 😀

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Hughes egész pofás pre seasont nyom eddig Buffaloban, TC hírekről nem nagyon tudok, de lehet hogy náluk megmutatja miért volt anno 1. körös. Tudom, hogy csak pre season, de akkor is le a kalappal eddig

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
csodálom, hogy eddig nem került szóba, hogy a védelmük milyen ász volt végig.
és hát ugye Eli végigdarálta az első félidőt, a végén már elég frusztráltan.

Caesar Rayford a Bills ellen is villogott párszor, meg ma is. Belőle kinézem, hogy meglepetésre rosterre jut teremfocistaként. A másik váratlan (?) kulcsember pedig Nevis volt, jó lenne ha végre igazolná tétmeccseken is, hogy miért bíztam benne.

Összességében is sok sack/TFL volt, olyan arcoktól és olyan szitukban is, ami tőlünk nem megszokott. Furcsa volt nézni 😀Höri
A védelemmel nem volt gond...a redzoneban, ami nem feltétlenül baj, sőt, de azért redzoneon kívül is jó lenne villogni egy kicsit, nem csak akkor, amikor szarban van a haza. Werner kezdi kapisgalni a dolgokat, akinek a teljesítménye kifejezetten tetszett, az Jean-Francois. Amúgy futás ellen még mindig borzasztóan semmit sem tud tenni a def...

több mint 12 éve
Érdekes, hogy Nevis eddig mindig a cserékkel nyomult. Jó lenne megnézni a kezdők között is jövő héten.

több mint 12 éve
csodálom, hogy eddig nem került szóba, hogy a védelmük milyen ász volt végig.
és hát ugye Eli végigdarálta az első félidőt, a végén már elég frusztráltan.

Caesar Rayford a Bills ellen is villogott párszor, meg ma is. Belőle kinézem, hogy meglepetésre rosterre jut teremfocistaként. A másik váratlan (?) kulcsember pedig Nevis volt, jó lenne ha végre igazolná tétmeccseken is, hogy miért bíztam benne.

Összességében is sok sack/TFL volt, olyan arcoktól és olyan szitukban is, ami tőlünk nem megszokott. Furcsa volt nézni 😀

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Az az érdekes, hog Pagano meg rendszeresen azt nyilatkozza, hogy a breakout year-je fog jönni. Én sem látom, hogy mire alapozza ezt sajnos. A másik, hogy tartok kicsit attól is, nehogy karakter gondok legyenek vele. A tegnapi meccsen elég sokat mutatták az oldalvonalat, és végig röhögcsélt, hülyéskedett, mintha egy partin lenne. Nem akarok olyant belelátni ami nincs, de nem mutatott jól a TV-ben...peterk2005
Én sokkal jobban félek a "alligator arm" szindrómától. Kifejezetten látszik, hogy fél az ütközésektől, ami focipályán alapból határeset, de az ő posztján egyenesen halálos betegség. 7 napja csinált agyrázkódás tesztet, tehát lehet kicsit óvatosabb most, mindenesetre piszkosul lehangoló látni, milyen ügyetlenül mozog.

+ Breaking: Mike McGlynn használhatatlan. Még mindig.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 538
DHB rám is nagyon jó benyomást tett. Lucknak 1 béna és egy kockázatos passszára emlékszem. A rossz passz az első TD volt, de ott szerintem miscommunication lehetett, mert a TD után elég sokat beszéltek Reggie-vel. A másik passza a saját endzone-ból, Fleenernek triple coverage-be adott passza volt. Ilyent ilyen field pozícióban nemigen kéne bevállalni. Amúgy maga a passz szenzációs volt, kb. 10 cm hely volt innen is onnan is. Kár, hogy Fleener elejtette.peterk2005
legalább van önbizalma. egy QB-nál azért ez létfontosságú. (főleg úgy, hogy meg is tudja csinálni)

több mint 12 éve
DHB rám is nagyon jó benyomást tett. Lucknak 1 béna és egy kockázatos passszára emlékszem. A rossz passz az első TD volt, de ott szerintem miscommunication lehetett, mert a TD után elég sokat beszéltek Reggie-vel. A másik passza a saját endzone-ból, Fleenernek triple coverage-be adott passza volt. Ilyent ilyen field pozícióban nemigen kéne bevállalni. Amúgy maga a passz szenzációs volt, kb. 10 cm hely volt innen is onnan is. Kár, hogy Fleener elejtette.

több mint 12 éve
Hát én ebben a Sobri féle, "ugyan nem tud 80-100 yardnál többet passzolni, de nyertes típus és hozza majd a meccseket" féle taktikában nem bízom. 😀peterk2005
Hát jah, viszont, ami pozitív volt az az, hogy szerintem Luck egyre biztosabban dob, bár még mindig bevállalt 1-2 necces dobást, de nem annyit, mint előző szezonban és az, hogy láthatóan több mint 1 célpontja van😀 A meccs meglepetése számomra DHB volt, aki úgy látszik el tudja kapni a labdát!😀

több mint 12 éve
Hát én ebben a Sobri féle, "ugyan nem tud 80-100 yardnál többet passzolni, de nyertes típus és hozza majd a meccseket" féle taktikában nem bízom. 😀

több mint 12 éve
Az az érdekes, hog Pagano meg rendszeresen azt nyilatkozza, hogy a breakout year-je fog jönni. Én sem látom, hogy mire alapozza ezt sajnos. A másik, hogy tartok kicsit attól is, nehogy karakter gondok legyenek vele. A tegnapi meccsen elég sokat mutatták az oldalvonalat, és végig röhögcsélt, hülyéskedett, mintha egy partin lenne. Nem akarok olyant belelátni ami nincs, de nem mutatott jól a TV-ben...peterk2005
Jah, nekem is feltűnt. Kicsit olyan mintha az lenne a fejében, hogy "bent vagyok az NFL-ben, Pagano szeret, nem kell innentől kezdve semmit csinálnom". Aztán, lehet, hogy ez csak egy csel és azt mondta neki Pagano, hogy "figyelj Coby, ejts el minden lasztit, aztán nem fog veled majd senki foglalkozni és könnyű TD-ket hozhatunk"😀

több mint 12 éve
Az az érdekes, hog Pagano meg rendszeresen azt nyilatkozza, hogy a breakout year-je fog jönni. Én sem látom, hogy mire alapozza ezt sajnos. A másik, hogy tartok kicsit attól is, nehogy karakter gondok legyenek vele. A tegnapi meccsen elég sokat mutatták az oldalvonalat, és végig röhögcsélt, hülyéskedett, mintha egy partin lenne. Nem akarok olyant belelátni ami nincs, de nem mutatott jól a TV-ben...