Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
ha nem mondod észre sem veszem...már reflexből lehalkítom a "highlights" videók zenéit... 😀ennyit lehet tudni róla 😊szampi#33Medve anyám, micsoda macskazene... Mintha egy észak-koreai népünnepély aláfestő zenéjére keverne rá valaki reppet. 😀peterk2005
több mint 12 éve
ennyit lehet tudni róla 😊szampi#33Medve anyám, micsoda macskazene... Mintha egy észak-koreai népünnepély aláfestő zenéjére keverne rá valaki reppet. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Mozgolódás van, bár nem értem miért gyűjtöttünk be még egy törpe CB-t...
blogs.colts.com/2013/08/13/colts-sign-free-agent-cornerback-johnny-adams-and-linebacker-monte-simmons/?campaign=fb_blog__20130813_10750864FearTomi
ennyit lehet tudni róla 😊
több mint 12 éve
Csak azért mert nem akarjuk az elkapóinkat égetni azzal, hogy előrébb állnak a tornasorban, mint a cornerek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Mozgolódás van, bár nem értem miért gyűjtöttünk be még egy törpe CB-t...blogs.colts.com/2013/08/13/colts-sign-free-agent-cornerback-johnny-adams-and-linebacker-monte-simmons/?campaign=fb_blog__20130813_10750864
több mint 12 éve
Irsay megitta az aznapi 15. whisky adagját, fogta az ipad-jét, felment a twitterre/facebookra/fórumra, és úgy gondolta be kell szólni a csapatnak, hogy a háborgó szurker lenyugodjon. És beszólt. Felesleges volt, de ő ilyen.A megboldogult Robert biztos büszke lenene , egyre jobban hasonlít rá😊 Lehet, hogy hamarosan új városba költözik a csapat?😀
Amúgy elképzelem, milyen lehetett az az earful.
- "Te Chuck, mégismá, ez meg mi vót?"
- "Jim ne aggódj. Beraktuk a szomszéd tehenészgyereket is, hátha kiderül, hogy ugyanolyan ügyesen markolássza a wide receiver tökeit, mint a tehén tőgyit."
- "De Chuck, mégismá, ez meg mi vót?"
- "Mondtam már Jim, nincs gond. A csapat rendben van, és azt is tudjuk már, hogy egy tehenész gyerekből se lesz idén pro bowler."
- "Oké Chuck, de akkoris, ez mi vót mán?"
- "Első preseason meccs Jim. Base defense van, ilyenkor nem mutogatunk sémákat, különben is, a tehenészgyerek nem is tudná mi az hogy séma."
- "És Chuck, muszáj vót ez?"
- "Muszáj volt, Jim."
- "Najó Chuck, oké. Csak gondótam szólok."
- "Köszönöm Jim, ezért szeretünk."peterk2005
több mint 12 éve
Colts TC, augusztus 12.:- Igazából semmi sem történt. 😀 Órákon át videóztak Paganoék, természetesen a vasárnapi Bills elleni meccset nézték vissza. Edzés nyilván nem volt.
- Pagano azt mondta, hogy nem voltunk elég fizikálisak sok esetben, valamint bután játszottunk.
- Viszont azért kiemelte, hogy tudják ám, milyen RB Spiller és hiányzott Freeman is, Landry is, akik főleg futás ellen nagyon erősek.
- Megdicsérte a Bills OL-jét, mondván, remekül blokkoltak.
- Ismét kiemelte a végén, hogy nagyon sok mentális és fizikális hibát is vétettünk, ezeken pedig egyaránt javítani kell
Nem játszottak a Buffalo ellen:
- CB-Teddy Williams (quadriceps), S-LaRon Landry (knee), S-Joe Lefeged (calf), S-Larry Asante (shoulder, AC joint), S-Sergio Brown (hamstring), S-John Boyett (knee), RB-Ahmad Bradshaw (foot), LB-Daniel Adongo (biceps), FB-Dan Moore(shoulder), LB-Josh McNary (hamstring), LB-Jerrell Freeman (shoulder), LB-Pat Angerer (foot), LB-Mario Harvey (hamstring), C/G-Khaled Holmes (ankle), G-Hugh Thornton (ankle), TE-Dwayne Allen (foot) és LB-Bjoern Werner (knee).
Vasárnap sérültek meg:
- LB-Justin Hickman (lisfranc), CB-Cassius Vaughn (wrist), DT-Montori Hughes (stinger) and LB-Quinton Spears (hamstring).
- Ugye már kiderült, hogy Hickmant műteni kell, így számára véget ért a szezon. Pedig nagyon jó TC-je volt, főleg passz ellen villogott.
- Vaughnnál az MRI viszont negatív lett, szóval day-to-day stástuszú a sérülése.
- Hughes sérülése szintén day-to-day, míg Spearsnek 1-2 hetet kell pihennie.
több mint 12 éve
újraigazoltuk Monte Simmons-t 2 éves szerződést kapott, nem mintha számítana
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Bradshaw már nem PÚPosHöriNem azért vettük le PUP-ról, mert olyan csodás állapotban van, hanem, mert az NFL kényszerítette a csapatot erre. Ugyanis Bradshaw már 8 napja részt vett az edzésen, holott PUP-osként nem lehetett volna, de Paganoék azt mondták, hogy csak "mentális" gyakorlatokon volt jelen Bradshaw is.
Büntetést nem kapunk ezért, viszont le kellett vennünk őt a PUP listáról. 😀
több mint 12 éve
Bradshaw már nem PÚPosHöri
A sebessége nem az igazi,de az agresszió és az irányváltások nem kopnak, remélem egészséges marad és király szezonja lesz.Már várom, hogy Colts mezbe lássam.
több mint 12 éve
Irsay megitta az aznapi 15. whisky adagját, fogta az ipad-jét, felment a twitterre/facebookra/fórumra, és úgy gondolta be kell szólni a csapatnak, hogy a háborgó szurker lenyugodjon. És beszólt. Felesleges volt, de ő ilyen.Amúgy elképzelem, milyen lehetett az az earful.
- "Te Chuck, mégismá, ez meg mi vót?"
- "Jim ne aggódj. Beraktuk a szomszéd tehenészgyereket is, hátha kiderül, hogy ugyanolyan ügyesen markolássza a wide receiver tökeit, mint a tehén tőgyit."
- "De Chuck, mégismá, ez meg mi vót?"
- "Mondtam már Jim, nincs gond. A csapat rendben van, és azt is tudjuk már, hogy egy tehenész gyerekből se lesz idén pro bowler."
- "Oké Chuck, de akkoris, ez mi vót mán?"
- "Első preseason meccs Jim. Base defense van, ilyenkor nem mutogatunk sémákat, különben is, a tehenészgyerek nem is tudná mi az hogy séma."
- "És Chuck, muszáj vót ez?"
- "Muszáj volt, Jim."
- "Najó Chuck, oké. Csak gondótam szólok."
- "Köszönöm Jim, ezért szeretünk."

több mint 12 éve
tessön Olivér kiborút az abroszra, sót!"Many starters played briefly or were nursing little injuries,but it was a crap performance,my apologies/My commanders got n earful from me!" - airsai

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Hickman lábsérülése komoly, idén már nem léphet pályára, műteni is kell.Csúcs.
több mint 12 éve
Első preseason meccs, másra vonatkozóan, mint a roster vége, nem érdemes következtetéseket levonni. Néhány snap semmit nem mutat, még idény közben is van olyan, hogy egy félidőn át nem megy, aztán félidőben adjusztálnak valamit a taktikán és a második félidő rendben van, vagy fordítva. Márpedig a komplett kezdő egész időszakban nem fog egy félidőnyit se játszani. 😊Az biztos. 😀
Hassie jó csere lesz, ha kell, még be is tud szállni úgy, hogy nem romlunk nagyságrendnyit. Nevis-t jó volt újra pályán látni, bár meg sem ismertem annyi idő után. 😊 Whalen roster helye szvsz biztosítva van.
És jah, idén nem valószínű, hogy UDFA gyöngyszemre leltünk a secondary-ban. 😀peterk2005
Viszont engem egyre jobban érdekel McManus, aki punter, de rúgni is tud. Tegnap azért próbálgattuk, márpedig ugye Vina szerződése lejár és 88 éves, McAfee pedig taget kapott, de szintén nem sikerült még hosszútávú szerződéssel magunkhoz láncolni.
Vele szerintem számolnak Paganoék...
több mint 12 éve
Első preseason meccs, másra vonatkozóan, mint a roster vége, nem érdemes következtetéseket levonni. Néhány snap semmit nem mutat, még idény közben is van olyan, hogy egy félidőn át nem megy, aztán félidőben adjusztálnak valamit a taktikán és a második félidő rendben van, vagy fordítva. Márpedig a komplett kezdő egész időszakban nem fog egy félidőnyit se játszani. 😊Hassie jó csere lesz, ha kell, még be is tud szállni úgy, hogy nem romlunk nagyságrendnyit. Nevis-t jó volt újra pályán látni, bár meg sem ismertem annyi idő után. 😊 Whalen roster helye szvsz biztosítva van.
És jah, idén nem valószínű, hogy UDFA gyöngyszemre leltünk a secondary-ban. 😀

több mint 12 éve
Walden használhatatlan pass rushban, Werner pedig rookie. Idén még ő sem lesz szerintem annyira jó. Mathis pedig ugye átment ROLB-ba egy csomó snapnél, nem tudom, hogy ez a változás neki mennyire ízlik majd. De így az első pár snap alapján nem nyugodtam meg, ami azt illeti... Ezzel a résszel szerintem sok gondunk lesz idén.Pedig én attól tartok, hogy egész évben ilyen, vagy ehhez hasonló pass rusht látunk majd a védelemtől. :/Steza tavalyinál azért nem hiszem, hogy rosszabb lesz. itt van Mathis, aki tavaly azért elég jó volt. plusz Freeney helyett Werner/Walden duó.
az öreg szintjét meg nem lesz nehéz hozni, mármint a tavalyit.dugo1993
több mint 12 éve
Pedig én attól tartok, hogy egész évben ilyen, vagy ehhez hasonló pass rusht látunk majd a védelemtől. :/Steza tavalyinál azért nem hiszem, hogy rosszabb lesz. itt van Mathis, aki tavaly azért elég jó volt. plusz Freeney helyett Werner/Walden duó.
az öreg szintjét meg nem lesz nehéz hozni, mármint a tavalyit.
több mint 12 éve
Pedig én attól tartok, hogy egész évben ilyen, vagy ehhez hasonló pass rusht látunk majd a védelemtől. :/
több mint 12 éve
Allen már első héten is játszhat, ijesztgetitek itt az embert, hogy egész évre kiesett! :p
több mint 12 éve
pedig ugy emlekeztem hogy volt futott tácsdávnja a billsnek:/
több mint 12 éve
most látom Dallas Clarkot leigazolta a Ravens
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
De volt futott TD, csak mi futottuk, lehet elnezte klash a szineket😀nem volt futott TD, az fumble return TD volt és az O# "kapta" azt ne varjuk már a védelem nyakába.ervihmvVolt 2 futott TD. Az egyik fumble után volt. Miközbe leblokkolva néztük ahogy az endzoneba ér😀..klash44
ettől függetlenül engem a pass rush hiánya jobban zavart. A 2. félidei csapta fele(?) még PS-be sem fog kerülni.Farky
több mint 12 éve
nem volt futott TD, az fumble return TD volt és az O# "kapta" azt ne varjuk már a védelem nyakába.ervihmvVolt 2 futott TD. Az egyik fumble után volt. Miközbe leblokkolva néztük ahogy az endzoneba ér😀..klash44
ettől függetlenül engem a pass rush hiánya jobban zavart. A 2. félidei csapta fele(?) még PS-be sem fog kerülni.