Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
bocs, hogy nem olvastam a topikot 3 napja, kicsit sok a feladat

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 232 — Csodabogár
ja, én sem mondom hogy nyerünk, meg tele vagyunk sérülttel. de valamit tenni kell. kösz. kíváncsi leszek Luckra

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
hali, idén nem láttam még Colts meccset. milyen a run D-tek? csak mert jó lenne megindítani nekünk a futást a 3. hétre 😀
meg amúgy a védelmetek. eddig nem vesztettünk 2x egymás után, sőt szétaláztunk mindenkit az L után. szóval mire számítsunk, megmarad ez a szép hagyomány? :cool:petey
Ha úgy játszotok mint a Seahawks ellen, akkor még arra is látok esélyt, hogy esetleg nyerünk😊 De nem hinném, hogy ez lesz a 49ers legnehezebb meccse😊

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
hali, idén nem láttam még Colts meccset. milyen a run D-tek? csak mert jó lenne megindítani nekünk a futást a 3. hétre 😀 meg amúgy a védelmetek. eddig nem vesztettünk 2x egymás után, sőt szétaláztunk mindenkit az L után. szóval mire számítsunk, megmarad ez a szép hagyomány? :cool:petey
A meccs országos egyes. 😊 Tisztességes helytállásért megyünk nyugatra. Ez az NFL, úgyhogy azért kizárni nem lehet, hogy egy meglepetés Colts győzelem lesz az eredménye, de azért az elég nagy meglepetés lenne.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 232 — Csodabogár
hali, idén nem láttam még Colts meccset. milyen a run D-tek? csak mert jó lenne megindítani nekünk a futást a 3. hétre 😀
meg amúgy a védelmetek. eddig nem vesztettünk 2x egymás után, sőt szétaláztunk mindenkit az L után. szóval mire számítsunk, megmarad ez a szép hagyomány? :cool:

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
sracok, sracok hat nem emlekeztek h tavaly is elchoke-oltunk egy vicckarika csapat ellen egy meccset otthon a szezon elejen ? 😊

engem pep egy dolog miatt aggaszt mindossze. nem csak a playeket kavargatja iszonyat kiszamithatoan, de a motionoket es kulonbozo alignmenteket is ... pl azert nemtom figyeltetek-e, de ha 1stre sikerult bezuzatni 6+ yardot 2nd 1-4-re 2ndre mindig jott a basszuk meg Jozsikanak lehetoleg vmi pa-bol, BARMILYEN personnelbol vagy formaciobol. ugyanez amit alabb ir a kollega. oke h passzolunk 3 v 4&shortra. meg tobbszor is. DE MINDIG ?
es ugy h siman kuldogettuk az up to the gut futasokat uzemszeruen 2-4 yardokra, grimes meg ezen a meccsen mindenkit fogott. hatalmas otlet sanyi bacsi 😀

manusky&pagano sem sokkal frankobb meglepetes idenre eddig, a csodas uj secondary egyik uj tagja kizarolag kaszapalkozni bir 10-20 yardra a lostol, a masik meg tacklegyarat jatszik, vontaerol nem elfeledkezve. meg bethea aranylag kiskiraly a szarhegyen, de ez nemsok. megkene nezni h a miami sec mennyit engedett a mi wr corpunknak, hat nem vagyok benne biztos h nem szopatjak oket romma a torpek edzesen. lbben freeman nem aprit annyira, mint tavaly, angerer most aranylag jo volt, mathis hagyjan (bar az elso meccsen h legalabb neki nem volt annyi agya, h bemondja az okossagot, ami semlegesithette vna pryor agyatlankodasat, az megbocsajthatatlan szamomra), walden igyekszik (igyekvoember 4 misiert, irsay te reszeges allat), wernerbol tobbet akarok latni. mondjuk az edzoi hiba szinten, h dl meg eleg szar, a kezdok alapvetoen nem lennenek szarok, vannak momentumaik azert, csak kb 0 rotacio a seggmely dl ellenere. a pufifankok meg persze kifinganak a vegere es az ellenfel vigan, futyulve zabalhatja az orat.
kurvagyorsan osszekene magat kapnia a Dnek, mert momentan van egy gyanum, h bennuk sokkal tobb della van es tobb is a veteran, mint az Onal, igy nagyobb felelosseggel is tartoznak a csapat eredmenyessegeert. az Otol el lehet varni h barmikor felrakjon 20 pontot ? igen. na pont ezert oltuk a lovet a Dbe h lowscoring meccseket is nyerhessunk. lehetne produkalni.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
szerintem is gyenge még a keret, ahhoz hogy a kulcsposztok (QB, OC stb) közül egyszerre több is kicsit is átlag alatt teljesít.
nézzük meg a ravenst tegnap. sírt a labda ha hozzáértek (még rizsa is) de mégis tud valamelyik csapatrész vagy játékos extrát felmutatni.
na nálunk ilyen extrát csak a 12-es meg a 87-es tud. nem colts szinten hanem liga szinten. sajnos ez elmaradt, sőt Luck is hibázott, ezt már nem bírta el a csapat. persze voltak rossz OC playcallok, de szerintem is inkább az a gond, hogy egyszerre sok helyen vagyunk átlag körüliek, így a libikóka általában Luckon múlik, tegnap meg nem volt meg a döntő szituációban az a bizonyos plusz 😕

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 538
egyébként kövezzetek meg, de ahogy végig olvastam itt Pep anyázását, muszáj beírnom.

nem mondom, hogy teljesen jól végezte a dolgát, de szerintem nem volt annyira vészes. ráadásul ez tipikus olyan dolog, hogy 3&1nél vagy 4&1nél passzt hívott, nem jött össze, van ilyen, DE ha hívott volna egy szokásos futást középre, ami nem sikerül, mindenki azt írná itt, hogy miért nem lehet megpróbálni ilyen helyzetben passzolni meg hogy konzervatív, kiszámítható az emberünk.

ha pedig összejött volna, mert ez is simán megtörténhetett volna, akkor meg mindenki istenítené, hogy végre nem futás a fal közepébe, és hogy ez mennyire jó.

szóval a lényeg, hogy nem az ő rossz hívásain ment el a meccs szvsz

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
a @stampedeblue aztán nem viccel 😀
"Good morning! So, what's wrong with the Colts? I say it's the defense and the coaching, starting with Pagano. You?"JSanyo
Unfollow.

Brad Wellsnek évek óta már csak szenzációhajhászásra törekszik. Felejtős szerintem.

több mint 12 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 850 — Colts Fan
Colts LG Donald Thomas needs season-ending surgery on his torn quadriceps tendon.
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
a @stampedeblue aztán nem viccel 😀
"Good morning! So, what's wrong with the Colts? I say it's the defense and the coaching, starting with Pagano. You?"

több mint 12 éve
Ha megnézed, akkor 2 meccsen egymás után történt meg ugyan az, ami szerintem igen is Pep hibája.A Raiders ellen emlékszem, ugyan így pár pont volt a különbség, szépen mentünk előre rövid passzokkal, erre az ellenfél 40-45(?) yardosánál, Pep hívott egy Deep pass játékot és bang buktuk a drive-ot. Na most ezt megint megcsinálta kétszer, ráadásul egymás után, csak most az egyik INT lett. Nem értettem, hogy miért ne lehetne tovább haladni, ha úgy is van idő.FearTomi
Csak ezt idézem, mert a többivel egyetértek. Szerintem a deep pass-ok éppenséggel nem voltak hibás hívások. Ezeket meg kell próbálni, deep threat nélkül fel fognak jönni a safety-k rövid passzokra védekezni, ami úgy, hogy Wayne-t ki tudták kapcsolni, sok jóra nem vezet. Luck még nem Brady. A mély passzok azért nem jöttek össze, mert egyszerűen rosszul játszottuk meg. Luck 1-1-re még nem dob olyan jól, tegnap mind a Wayne felé dobott INT, mind a Hilton felé dobott és bravúrosan elkapott labda rövid lett ill. a védő oldalára érkezett, nem pedig az elkapó külső vállához, ahol max. incomplete lehet. Azt nem tudom megmondani, hogy Luck feleslegesen kockáztatott-e a passzal, vagy csak pontatlan volt-e, ehhez látni kellett volna az elkapók mozgását végig. De akárhogy is, szerintem Pep hívás-problémái döntően nem abban vannak, hogy futást hív-e vagy mély passzt, hanem abban, hogy baromira kiszámíthatóan teszi. A TV előtt ülve meg tudom mondani, hogy milyen play fog jönni. Ez a probléma, nem az, hogy futunk-e vagy passzolunk, és azt milyen mélyen. Mindegyik kell, de kiszámíthatatlanul. (És jól végrehajtva persze. 😊 Amibe tegnap is sok hiba csúszott.)peterk2005
Hát igen, baromi kiszámítható, de ez csak egy kis baj, a másik baj azzal van, hogy néha olyan, mintha random rábökne a papírra, hogy ezt hívom. Olyan érthetetlen playeket hívott párszor amiket adott szituációban még én sem hívtam volna Maddenben sem😀

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az NFL nagyon más kávéház, mint az NCAA, és hiába tudja ezt mindenki, élőben kell megtapasztalni. Harbaugh is falnak szaladt az elején 1-2-szer, vagy éppen tegnap a wonderboy Chip Kelly is. peterk2005
láttad azt a meccset? de akár simán a statokra pillantva is megállapítható, hogy a támadósorral semmi baj nincs, sőt, rendes alapanyag nélkül is abszolút a liga élmezőnyébe tartozik már most...jjncaa
Yardokban mi is remekül termeltünk, a 450 megtett yard bőven rendben van. Akkor nálunk is minden rendben? 😊
A Philly meccset rövidítve láttam (csak a playeket). A falnak futást úgy értettem, hogy ez az NFL, itt nem elég támadni mint a bolond, mert az ellenfél is vissza tud támadni. Csak hurryup-al nem fognak sok meccset nyerni, ha közben nem tudnak időt menedzselni. A meccs végén pl. 3 percnél kapták meg a labdát, és 55mp alatt elmentek az egyenlítő FG-ig. Minek? Hagytak 2 percet Riversnek, hogy eljusson ő is FG-ig utána. Akkor, amikor - ahogy te is mondod - a védelemben amúgy is gondok vannak. Ez a szememben hasonló game menedzsment hiba, mint kiszámíthatóan hívni. Offtopic befejezve, bocs. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ha megnézed, akkor 2 meccsen egymás után történt meg ugyan az, ami szerintem igen is Pep hibája.A Raiders ellen emlékszem, ugyan így pár pont volt a különbség, szépen mentünk előre rövid passzokkal, erre az ellenfél 40-45(?) yardosánál, Pep hívott egy Deep pass játékot és bang buktuk a drive-ot. Na most ezt megint megcsinálta kétszer, ráadásul egymás után, csak most az egyik INT lett. Nem értettem, hogy miért ne lehetne tovább haladni, ha úgy is van idő.FearTomi
Csak ezt idézem, mert a többivel egyetértek. Szerintem a deep pass-ok éppenséggel nem voltak hibás hívások. Ezeket meg kell próbálni, deep threat nélkül fel fognak jönni a safety-k rövid passzokra védekezni, ami úgy, hogy Wayne-t ki tudták kapcsolni, sok jóra nem vezet. Luck még nem Brady. A mély passzok azért nem jöttek össze, mert egyszerűen rosszul játszottuk meg. Luck 1-1-re még nem dob olyan jól, tegnap mind a Wayne felé dobott INT, mind a Hilton felé dobott és bravúrosan elkapott labda rövid lett ill. a védő oldalára érkezett, nem pedig az elkapó külső vállához, ahol max. incomplete lehet. Azt nem tudom megmondani, hogy Luck feleslegesen kockáztatott-e a passzal, vagy csak pontatlan volt-e, ehhez látni kellett volna az elkapók mozgását végig. De akárhogy is, szerintem Pep hívás-problémái döntően nem abban vannak, hogy futást hív-e vagy mély passzt, hanem abban, hogy baromira kiszámíthatóan teszi. A TV előtt ülve meg tudom mondani, hogy milyen play fog jönni. Ez a probléma, nem az, hogy futunk-e vagy passzolunk, és azt milyen mélyen. Mindegyik kell, de kiszámíthatatlanul. (És jól végrehajtva persze. 😊 Amibe tegnap is sok hiba csúszott.)

több mint 12 éve
Jól gondolom, hogy pár hozzászólás törlésre került? 😊 Ha igen, akkor örülök, hogy nem jártam erre, utálom az acsarkodást. Ez egy játék srácok, kezeljük is úgy. 😉

A Pep anyázással egyetértek, de továbbra is az a véleményem, hogy kár csak az ő nyakába varrni. Tessék végignézni a meccset még egyszer, Pep ide, Pep oda, ezt a meccset nyerhettük volna, ha nem hagyjuk ki az esélyeket. És ez a Miami idén nem egy rookie QB Luck/RGIII/Kaep árnyékában, hanem egy korrekt, jó képességű QB, és egy loaded roster. Nem Niners, de látva az első két meccsüket (megnéztem az elsőt is), lazán komoly vetélytársai lesznek a Pats-nek idén.

Szóval a múlt heti alig-győzelmünk ugyan győzelem volt, de az a játék sokkal kevésbé tetszett, mint a tegnapi. Tegnap megvoltak az esélyeink, csak élni kellett volna velük. És Pep is szarabb volt egy hete. Tessék visszanézni, és playenként összeszámolni, hogy múlt héten hány szar hívás volt (szvsz a playek legalább fele), és tegnap (a múlt hetinél határozottan kevesebb). Ez nem elég, ennél több kell, de adjunk az embernek pár hetet. Az NFL nagyon más kávéház, mint az NCAA, és hiába tudja ezt mindenki, élőben kell megtapasztalni. Harbaugh is falnak szaladt az elején 1-2-szer, vagy éppen tegnap a wonderboy Chip Kelly is. Két meccsből annyit tudunk következtetésül levonni, hogy fejlődnie kell a playcallingnak. Határozottan. De a Pep alkalmatlan, rúgjuk ki féle vélemények szerintem még koraiak.

Az esélyeinkről is korai még beszélni. Egyébként is, már a tavalyi év végén nagyjából egyetértettünk abban, hogy idén simán jöhet egy hullámvölgy. Egy negatív szezon is benne van a levegőben. Őszintén szólva engem az idei eredményességnél, sokkal jobban érdekel, hogy azt lássam, hogy mind egyénileg, mint csapat/roster szempontból jó úton vagyunk. Amibe még egy hibás OC választás is belefér, ha idény végére kiderül, hogy ez történt. Csak ha kiderül, akkor váltstunk jó irányba. (De ne Arians irányba, Luckot nem szeretném Roethlisberger 2-ként nézni évekig...)

Ha idén netán playoffba jutnánk, az úgyis csak jutalomjáték lenne, ez a csapat a legjobbját felülmúlva sem SB esélyes. Akkor meg max. annyi a tét, hogy játszunk-e egy meccset januárban, vagy sem. Lesz sok jó ellenfél, remélhetőleg sok jó meccsel. Sok tanulási, fejlődési lehetőséggel. Élvezzük azt ami megadatik. 😊peterk2005
Jól gondolod, Höri egyik Steelers-es "rajongója" butaságot csinált😊

Ha megnézed, akkor 2 meccsen egymás után történt meg ugyan az, ami szerintem igen is Pep hibája.A Raiders ellen emlékszem, ugyan így pár pont volt a különbség, szépen mentünk előre rövid passzokkal, erre az ellenfél 40-45(?) yardosánál, Pep hívott egy Deep pass játékot és bang buktuk a drive-ot. Na most ezt megint megcsinálta kétszer, ráadásul egymás után, csak most az egyik INT lett. Nem értettem, hogy miért ne lehetne tovább haladni, ha úgy is van idő.

Amit írtál, azzal nagyjából egyetértek, de szerintem Pep eltöltött már eddig 7 évet az NFL-ben, szóval tudhatná szerintem azért, hogy hogyan működnek itt a dolgok😊

A csapat felállását tekintve szerintem simán Playoff esélyesek vagyunk, legalább is esélyesebbek, mint a tavalyi felállással és biztos nem egy 2-14 -es csapat, mint azt, ahogy tegnap valamelyik Delfin drukker mondta. Playoffnál többet amúgy én sem várok a csapattól, főleg egy ilyen Broncos, Seahawks, 49ers párossal egy ligában😊 Amúgy nagyon jó, hogy mondtad, hogy a Dolphins mennyit fejlődött, na igen. Ezt én is mondtam tegnap, főleg Tannehill-t említettem az élen és pont ezt a fejlődést hiányolom a mi csapatunkból. Szerintem a játékosok simán képesek lennének egy jó szintet hozni, de nem látom, hogy más lenne a helyzet, mint tavaly és én már nem tudok mást okolni, mint az edzői stábot. Megint minden vasárnap szívrohamot kell kapnom 30-szor este 7 és 10 között, pedig ha jól emlékszem pont ezt untuk meg tavaly és a vicc az, hogy mind1, hogy egy 1/1-es, vagy egy PO esélyes csapat ellen játszunk, mindig ugyan ez a séma😊 Remélem Pep a 49ers meccsen megmutatja, hogy nincs igazam😀😀

U.I.: Bárcsak Pep úgy vezetné az O-t, mint, ahogy Chip Kelly, nem szolnék egy szót se😊 Nézd meg a mostani Eagles-t a tavalyihoz képest😊

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 868 — no es importante
Az NFL nagyon más kávéház, mint az NCAA, és hiába tudja ezt mindenki, élőben kell megtapasztalni. Harbaugh is falnak szaladt az elején 1-2-szer, vagy éppen tegnap a wonderboy Chip Kelly is. peterk2005
?
láttad azt a meccset? de akár simán a statokra pillantva is megállapítható, hogy a támadósorral semmi baj nincs, sőt, rendes alapanyag nélkül is abszolút a liga élmezőnyébe tartozik már most... aztán meg lehet azt is nézni, hogy mit művelnek az olyan "nfl kompatibilis" hc-k/oc-k, mint a Browns-nál Rod Chudzinski vagy a Panthers-nél a kis Shula

a védelemben vannak ott bajok, de ezt szintén tudta előre mindenki, hogy így lesz... az mondjuk érdekes fal lehet, ahol Vick 400+ yardot passzol
off vége

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jól gondolom, hogy pár hozzászólás törlésre került? 😊 Ha igen, akkor örülök, hogy nem jártam erre, utálom az acsarkodást. Ez egy játék srácok, kezeljük is úgy. 😉

A Pep anyázással egyetértek, de továbbra is az a véleményem, hogy kár csak az ő nyakába varrni. Tessék végignézni a meccset még egyszer, Pep ide, Pep oda, ezt a meccset nyerhettük volna, ha nem hagyjuk ki az esélyeket. És ez a Miami idén nem egy rookie QB Luck/RGIII/Kaep árnyékában, hanem egy korrekt, jó képességű QB, és egy loaded roster. Nem Niners, de látva az első két meccsüket (megnéztem az elsőt is), lazán komoly vetélytársai lesznek a Pats-nek idén.

Szóval a múlt heti alig-győzelmünk ugyan győzelem volt, de az a játék sokkal kevésbé tetszett, mint a tegnapi. Tegnap megvoltak az esélyeink, csak élni kellett volna velük. És Pep is szarabb volt egy hete. Tessék visszanézni, és playenként összeszámolni, hogy múlt héten hány szar hívás volt (szvsz a playek legalább fele), és tegnap (a múlt hetinél határozottan kevesebb). Ez nem elég, ennél több kell, de adjunk az embernek pár hetet. Az NFL nagyon más kávéház, mint az NCAA, és hiába tudja ezt mindenki, élőben kell megtapasztalni. Harbaugh is falnak szaladt az elején 1-2-szer, vagy éppen tegnap a wonderboy Chip Kelly is. Két meccsből annyit tudunk következtetésül levonni, hogy fejlődnie kell a playcallingnak. Határozottan. De a Pep alkalmatlan, rúgjuk ki féle vélemények szerintem még koraiak.

Az esélyeinkről is korai még beszélni. Egyébként is, már a tavalyi év végén nagyjából egyetértettünk abban, hogy idén simán jöhet egy hullámvölgy. Egy negatív szezon is benne van a levegőben. Őszintén szólva engem az idei eredményességnél, sokkal jobban érdekel, hogy azt lássam, hogy mind egyénileg, mint csapat/roster szempontból jó úton vagyunk. Amibe még egy hibás OC választás is belefér, ha idény végére kiderül, hogy ez történt. Csak ha kiderül, akkor váltstunk jó irányba. (De ne Arians irányba, Luckot nem szeretném Roethlisberger 2-ként nézni évekig...)

Ha idén netán playoffba jutnánk, az úgyis csak jutalomjáték lenne, ez a csapat a legjobbját felülmúlva sem SB esélyes. Akkor meg max. annyi a tét, hogy játszunk-e egy meccset januárban, vagy sem. Lesz sok jó ellenfél, remélhetőleg sok jó meccsel. Sok tanulási, fejlődési lehetőséggel. Élvezzük azt ami megadatik. 😊

több mint 12 éve
Hamiltonnak volt egy nagyon rossz periódusa a meccs közepén, de nem érdemes csak ráfogni a vereséget. Vina kihagyott egy FG-t, ha az megvan, akkor nyertünk volna. Ha Luck nem dob RZ INT-et pár perccel a vége előtt, akkor rúghattunk volna FG-t minimum, és megint meglett volna. Szóval volt elszalasztott esély rendesen, a Miami meg ügyesen elcsente a meccet.

Várható volt, hogy örökké nem jöhetünk mi ki győztesen a szorok meccsekből. Ez van, tanulni kell belőle, és menni tovább. Ahogy elveszíthettünk egy "kötelező" meccset, úgy meg is nyerhetünk egy nem kötelezőt.peterk2005
5 pontos FG?briareos
Az utolsó drive-ban FG tvolságban voltunk, csak az FG nem volt elég, ezért kellett nekimenni negyedikre is. Ha Vinatieri berúgta volna az első FG-t, akkor 24-23 az eredmény, és nem kell nekimenni negyedikre, rúghattunk volna 26-24-ért FG-t.

több mint 12 éve
buktam rajtatok több, mint 20000-et
nyertem 😀 😀Newman
Még én sem fogadtam volna magunkra😀

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
buktam rajtatok több, mint 20000-et
nyertem 😀 😀

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Igaza van Robillumának.
Adjuk már meg a minimális tiszteletet a másiknak.
Elhiszem, hogy mindenki ideges a zakó miatt, bár nálam szerintem senki sem szívja jobban a fogát, de azért na... Kicsit gondolkodjunk már, mielőtt nekiesünk a másiknak. Ilyen mértékű személyeskedést meg ne...

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 868 — no es importante
ez mi itt? takarítok egy szépet most, aztán mindenki szórjon egy kis kukoricát maga elé és térdeljen rá pár percig

ha ilyen van, a kiemelt felhasználók meg használhatnák a jelentést, bár mondjuk épp igazán nekik nem kellene egymásnak esniük...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Lehetne, hogy inkább Pepet fikázza mindenki, ne pedig egymást öljétek? 😊

Előre is kösz.Stez
Gondolkoztam azon, hogy gyártok egy Pep-es meme-t, amin az lesz, hogy "I have no idea what i'm doing".FearTomi
A csávó maga a mém...

több mint 12 éve
Lehetne, hogy inkább Pepet fikázza mindenki, ne pedig egymást öljétek? 😊

Előre is kösz.Stez
Gondolkoztam azon, hogy gyártok egy Pep-es meme-t, amin az lesz, hogy "I have no idea what i'm doing".

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Aztakurva, van színvonal xDWyatt
Tavalyi Pats - Colts után is hasonló volt, ha jól emlékszem😀😀FearTomi
Akkor én kaptam asszem 😀 Főleg 😀