Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem ismered Grigsont Tomi.
Minden GM más és ő eléggé extrém pali. Neki nem életbevágóak a pickek, mert a hiányt FA-ról az utóbbi két év alapján jól meg tudja oldani. És szeret is piacról erősíteni veteránokkal. Egyáltalán nem a draftra alapoz annak ellenére, hogy azért az eddigiek alapján jól használja fel a cetliket.
Egyébként én meg úgy emlékszem, hogy már a Richardson picknél sem siránkoztak legtöbben a Brownsnál és őt azért top5-10-be várták a szakértők is. Az már más kérdés, hogy a jelenlegi ligában valóban elértéktelenedett a poszt, az így van.
A Trent befektetés nem idén fog megtérülni, ha megtérül. Azért ő még csak most lett nem régen 22 éves, szóval ha nem sérül, akkor jó 6-8 évig még elit szinten tud futkorászni. Tény mondjuk, hogy én eléggé tartok attól, hogy sérülni fog, mert állandóan sérült, mióta a ligában van. Hiába kisebb-nagyobb sérülések ezek, azért ez elrettentő.
tomi, Brownt ne vedd egy kalap alá Trenttel, hiába első körös. Ő Polianék egyik nagy baklövése, aki akkora bust, mint a hát. És contract yearben van, már a szezon elején sugalltatta az új rezsim, hogy nem számolnak vele.
Ezekből a szempontoktól Richardson megérte. Abból a szempontból már nem, hogy itt egy szar OL lesz előtte, és azon elgondolkodva, hogy mondjuk milyen OL-t hozhattunk volna ezért a pickért... Hát, jófajtát. Csak itt meg látszik, hogy melyik fiatalokra és piacról érkezőkre építünk és Grigson nem akart rájuk hozni senkit sem drágán, hiába sérült le Thomas és került IR-re. Most siránkozik mindenki McGlynn miatt, de oda meg Thorntont húztuk, aki egyelőre egyáltalán nem is rossz, tehát valóban nem érte meg a helyére első kör erősségű playát hozni. Castonzo alapból jó játékos, Cherilus meg elit pass blocker, akit drágán hoztunk idén FA-ról, őket nyilván emiatt nem mozdítanák. Egyedül Satele maradna, de én nem adnék első kört C-ért, ahogy szerintem Grigs sem.
Akire még költeni lehetett volna, az TE, mivel Allen lesérült. Na de miért hozzunk oda drágán valakit, amikor van két fiatalunk, ráadásul Allen rohadt jó, oké, IR-re került, mert műteni kell, de akkor is a jövő játékosa.
Ennyi. Ilyen szempontból ez nem hülye trade, csak egy kicsit ezt az OL-t erősíteni kellett volna, vagy kellene még 1-2 veteránnal is.
A védelembe elférne az erősítés, csak az a baj, hogy kb. ott két hiányposztunk van, a pass rusher OLB és a CB.
Na most mindkét posztra draftról, FA-ról elég jó pickért/pénzért jött valaki. Ilyen formán ha ide hoztunk volna játékost, akkor az most, két hét után a draftunk vagy a piacunk kudarcának elismerése lenne.
Meg hát miért kéne elismerni? Toler egyáltalán nem rossz, sőt, sokkal jobb Davisnél az eddigiek alapján, míg Wernernél nem volt kérdés eddig sem, hogy Waldennel rotálni fogják és nem lesz annyit pályán. Így nem is fogja tucatszámra szállítani a sacket.

Az van, hogy a futó trade simán elfogadható, vagy pedig az van, hogy ha csak ennyiért lehetett elhozni Trentet, akkor inkább nem kellett volna egyáltalán tradelni. Ha pedig mégis tradelünk, akkor meg maximum olcsóbban OL-be hozni valami korrekt játékost.
De semmiképpen sem első körért.
Én most egyébként azt mondom, hogy ha a realitást nézzük, akkor Davis annyira gány eddig, hogy elférne egy corner a helyére, de mint mondtam, azzal meg Grigsonék elismerik, hogy mennyire rosszul tradeltek tavaly. És hát az tavaly volt, azért ilyen hamar nem ítélkeznék egy corner felett főleg, az kényes poszt, hullámzó játékkal, általában ott kell is idő, amíg igazán jóvá válik valaki.

Csak hát azért abba is gondolj bele, hogy milyen félelmetes O lesz ez így. Mert igenis Luck miatt nem lehet teletömni a boxot, az öngyilkosság. Viszont Richardsonnak így több helye lesz, első szezonja alapján így is életveszély volt a gyerek. A Brownsnál csak 8-9-10 emberes boxokba kellett futkároznia, itt ez nem így lesz. Luck sok terhet levesz majd a válláról, ahogy ő is Luckéról.

Viszont sajnos tény, hogy ezzel biztossá vált, hogy ritkábban fogjuk látni azt az agresszív passzjátékot, amit anno PM-mel láttunk és amiért én megszerettem a csapatot. Richardsonnal szép számmal fogunk futni. Főleg, mert ezzel azért ligaelit közeli RB tandemünk lett, amit Pep biztosan agresszíven ki akar majd használni.

Mint írtam korábban, az egyik szemem sír, a másik nevet ezzel a traddel.
Mindkét irányba el lehet sorolni egy tucat indokot, hogy miért érte/nem érte meg nekünk. Vagy akár a Brownsnak.

több mint 12 éve
Fredo 205
Leírom amit gondolok, hogy legyen nyoma, mert az NFL elég dinamikusan változik 😊
Én elsőre azt gondolom hogy a Coltsnak ez egy jó trade.
Pro és kontra:
+ T. Rich az egyik a kevés újonc futók közül akiben van kraft és potenciál
- A futók elértéktelenedése, sérülésveszélye
+ Nem hasonló értékű játékost adtak érte
- Az első körös pick elég sokat ér (bár ha tragédia nem történik 15-20 körül lesz)
+ Ilyen képességű futó sokat segíthet ennek az O-nek
- A fal gyengesége miatti kétségek az eredményességgel

Szerintem nem nagy ár érte egy elsőkörös pick, fiatal tehetséges játékos. A deal mindkét csapatnak megfelelő (ezért is köttetett meg 😊 )
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 853 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
De akkor szólni kéne a D nek hogy ilyen 2-3 szerzett ponttal kicsit kacifántos a győzelmi esély 😀
Ha az O csak ennyire képes..😀Stev85
A védelmünk évek óta nem tud pontokat szerezni. Bár 2011ben volt 2 fumble recovery TDjük. De pl. az utolsó picksixünk Derrick Harvey újoncévében(2008 - 5. hét, Mathis a Steelers ellen, az volt utolsó SNFünk...)

Most már ha így szét lett offolva a topic, meg akartam már tőled úgy is kérdezni, mert nem láttam még egy Jags meccset, sem, hogy tényleg annyira rossz Joeckel, mint amennyire mondják?FearTomi
Nem szörnyű, de egyelőre rosszabb, mint amire számítottunk. Én még nem aggodóm miatta. De pl. múlt héten Monroenak is voltak gondjai.iktriad
De remélem idén a védelmetek nem ellenünk fog megtáltosodni 😀
Bár egy megtáltosodott jaguár..😀 Szép kép lehet 😀Stev85
Mit akarsz, 2. a pass Dnk két meccs után az egész ligában. 😀😀😀 (A run Dnk meg 31. asszem...)iktriad
Remélem kibírja addig Trent 😀
És akkor szét lesztek futva általa 😀Stev85
Nem kell ahhoz Trent, Luck is elég jól fut. A mi védőink meg úgyse fogják nagyon bántani....
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
De akkor szólni kéne a D nek hogy ilyen 2-3 szerzett ponttal kicsit kacifántos a győzelmi esély 😀
A védelmünk évek óta nem tud pontokat szerezni. Bár 2011ben volt 2 fumble recovery TDjük. De pl. az utolsó picksixünk Derrick Harvey újoncévében(2008 - 5. hét, Mathis a Steelers ellen, az volt utolsó SNFünk...)

Most már ha így szét lett offolva a topic, meg akartam már tőled úgy is kérdezni, mert nem láttam még egy Jags meccset, sem, hogy tényleg annyira rossz Joeckel, mint amennyire mondják?FearTomi
Nem szörnyű, de egyelőre rosszabb, mint amire számítottunk. Én még nem aggodóm miatta. De pl. múlt héten Monroenak is voltak gondjai.iktriad
Mit akarsz, 2. a pass Dnk két meccs után az egész ligában. 😀😀😀 (A run Dnk meg 31. asszem...)iktriad
Remélem kibírja addig Trent 😀
És akkor szét lesztek futva általa 😀

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 853 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Mit akarsz, 2. a pass Dnk két meccs után az egész ligában. 😀😀😀 (A run Dnk meg 31. asszem...)
több mint 12 éve

Bár egy megtáltosodott jaguár..😀 Szép kép lehet 😀

több mint 12 éve
Azért látszik melyik a 2 legfelkapottabb téma most 😀
Indy és Browns 😀

Szerintem mi jobban jártunk, és nem gondolnám Grigson poénból elbohóckodna az első kört..

több mint 12 éve

Nem szörnyű, de egyelőre rosszabb, mint amire számítottunk. Én még nem aggodóm miatta. De pl. múlt héten Monroenak is voltak gondjai.
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Már töröltem a hozzászólást, mert rájöttem, hogy ilyen formában baromság, én sem gondol azt, hogy feltétlenül jól járt a csapat, de olyan rosszul sem😊 Viszont előre látom, hogy megpróbálják most azt kihozni, hogy a Colts volt a lúzer és nem a Browns, lásd Browns topic😊 Amúgy annyi, hogy szerintem nem lesz még egy olyan draft mint tavaly, hogy falemberek mennek ki első körösként a drafton, szóval arra elég lesz a második és a többi kör, persze azért ehhez annyira nem értek. Na meg biztos vagyok benne, hogy nem egy ember fogja megváltoztatni a D-t sem.Szerintem nem volt ez rossz trade egyik csapatnak sem, de túl nagy feneket kerítettek a dolognak.FearTomi
Elég ritka idény közben a játékosért 1. kör-trade; nem olyan nagy fenék ez.😊
Természetes, hogy mindkét fél a saját előnyeit hangsúlyozza, a Browns-topic hozzászólásai pedig érzésem szerint bizonyos mértékben reakciók Höri inkább Colts szempontú cikkére.
Kiderül idény végére, hogy kinek érte meg.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
ek a végén az óvónéni megengedi hogy az utolsó előre fusson, de ez már tavaly sem jött be... 😀davemayer
Tavaly még nem volt nálunk Stanzi.

A csapatod és az edződ furcsán értelmezi az irányító megvédését 😀Stev85
Teszteljük a srácokat, hogy ki mennyire ütésálló. 😀

nem akarják, hogy a másik frencsájz QB-tok is lesérüljön a tökéletesen blokkoló falatok mögött!FearTomi
Pontosan! Stanzi egy kincs, vigyázni kell rá.iktriad
A vége az lesz a szezon első győzelme alkalmával a Gatorades bödön ráesik a lábára a nag örömben és IR ra kerül 😀😀😀 Ez a Tipikus JAX sors 😀Stev85
Idén fogunk nyerni 1 meccset? YES! 😀iktriad
Imádkoz hogy eljinxeltem 😀 NYerhettek 2t is ha elveritek a Hou és a Ten t 😀
De akkor repül az 1/1 és a Tank is 😀Stev85
Beérjük Tajh Boyddal is. Tank for Tajh! 😀iktriad
Most már ha így szét lett offolva a topic, meg akartam már tőled úgy is kérdezni, mert nem láttam még egy Jags meccset, sem, hogy tényleg annyira rossz Joeckel, mint amennyire mondják?

több mint 12 éve
ek a végén az óvónéni megengedi hogy az utolsó előre fusson, de ez már tavaly sem jött be... 😀davemayer

nem akarják, hogy a másik frencsájz QB-tok is lesérüljön a tökéletesen blokkoló falatok mögött!FearTomi
A vége az lesz a szezon első győzelme alkalmával a Gatorades bödön ráesik a lábára a nag örömben és IR ra kerül 😀😀😀 Ez a Tipikus JAX sors 😀Stev85
Beérjük Tajh Boyddal is. Tank for Tajh! 😀iktriad
Ha az O csak ennyire képes..😀

több mint 12 éve

Beérjük Tajh Boyddal is. Tank for Tajh! 😀
több mint 12 éve

De akkor repül az 1/1 és a Tank is 😀

több mint 12 éve

Idén fogunk nyerni 1 meccset? YES! 😀
több mint 12 éve

A vége az lesz a szezon első győzelme alkalmával a Gatorades bödön ráesik a lábára a nag örömben és IR ra kerül 😀😀😀 Ez a Tipikus JAX sors 😀

több mint 12 éve

Pontosan! Stanzi egy kincs, vigyázni kell rá.
több mint 12 éve
Mivel ott is franchise Qbre pályáznak...Stev85
van ott egyszerre kettő is 😀Miska84
Várj míg iktriad ezt meglátja 😀
Gabbert mint franchise Qb... Vagy Henne...Stev85
Nekünk van frencsájz QBnk - Stanzi(és ott van még Denard is 😀😀😀). Csak nem játszatjuk, mert...iktriad
Mert idén már egy Jags frencsájz QB-t össze kellett varrni😊

"kicsit átírtam, hogy ne legyen annyira szemét hozzászólás"😊

több mint 12 éve
Nekünk van frencsájz QBnk - Stanzi(és ott van még Denard is 😀😀😀). Csak nem játszatjuk, mert...iktriad
A csapatod és az edződ furcsán értelmezi az irányító megvédését 😀

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 483 — "Grammar maci"
...azt hiszitek a végén az óvónéni megengedi hogy az utolsó előre fusson, de ez már tavaly sem jött be... 😀

a témához: nem nagyon értem miért kéne a Coltsnak emiatt a trade miatt magyarázkodnia, szerintem teljesen jól csinálták, ilyenkor sokkal rosszabb tradeket is hall az ember.
Nektek kell egy jó futó, olyan akire Luck mellett lehet építeni hosszabb távra is, a Browns meg úgy gondolja elkezdi ismét a 0ról jövőre (mert ez annyiszor bejött már nekik...). Az árról meg a vita, de ha a Coltsbak jelenleg nincs első körös needje megint csak érthető ha beáldozták az idei PO reményében.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nekünk van frencsájz QBnk - Stanzi(és ott van még Denard is 😀😀😀). Csak nem játszatjuk, mert...
több mint 12 éve
most tegye szepen mindenki a szivere a kezet es mondja ki hangosan: trent richardsonert odaadom az elso korom. ugye h nem megy annyira egyszeruen ? tenyleg annyira kiraly a vedelem (egyenlore) a belegyilkolt temerdek zsozso ellenere h ez aztan marhara belefert, a gecifasza falunkat es pep allatsagait meg sem emlitve ... nem lehetne visszatolteni a preszezon elotti jatekallast ?MMMS
Miért, szerinted tudnák 1/20 körül jövőre olyan szintű játékost draftolni mint Richardson?FearTomi
Miért, Richardson szintű játékosra van (csak) szüksége a Colts-nak? Tavaly ki nem mosolygott/nevetett/csodálkozott, hogy Richardson-t vitték 1/3-ra? Most meg mindenki csont nélkül elfogadja, hogy helyén lett draftolva.
Mintha egy első körös RB-etek egyúttal ment volna a levesbe. Két első körért egy RB? Az utolsó TOP 5 RB Darren McFadden volt. 2008 óta az első körös RB-ek legalább fele bust/komoly reach (Ingram, Moreno, Mendenhall, Brown, Wilson (Giants), Matthews (Chargers), Best (Lions)). Talán az sem véletlen, hogy idén már nem is ment el RB az első körben. Egy meredeken zuhanó értékű posztba tette Grigson a tőkét.
Eddig az volt a mondás, hogy jó OL mögött nagyanyám is elfutkározna, fos OL mögött a sztár is szenved. Egész idényre kiesik a kezdő G - biztos, hogy ez a jele, hogy megfelelő (lesz) a Colts OL? Hogy ide már csak egy jó RB hiányzott?
Az az első körös cetli sok mindenre alkalmas lehetett volna még, például trade-elgetni 2. körösökért.
Szerintem a helyzet bonyolultabb annál, hogy a Browns hülyeséget csinált, tehát a Colts csak jól járhatott.tomi-tomi
Már töröltem a hozzászólást, mert rájöttem, hogy ilyen formában baromság, én sem gondol azt, hogy feltétlenül jól járt a csapat, de olyan rosszul sem😊 Viszont előre látom, hogy megpróbálják most azt kihozni, hogy a Colts volt a lúzer és nem a Browns, lásd Browns topic😊 Amúgy annyi, hogy szerintem nem lesz még egy olyan draft mint tavaly, hogy falemberek mennek ki első körösként a drafton, szóval arra elég lesz a második és a többi kör, persze azért ehhez annyira nem értek. Na meg biztos vagyok benne, hogy nem egy ember fogja megváltoztatni a D-t sem.Szerintem nem volt ez rossz trade egyik csapatnak sem, de túl nagy feneket kerítettek a dolognak.

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
most tegye szepen mindenki a szivere a kezet es mondja ki hangosan: trent richardsonert odaadom az elso korom. ugye h nem megy annyira egyszeruen ? tenyleg annyira kiraly a vedelem (egyenlore) a belegyilkolt temerdek zsozso ellenere h ez aztan marhara belefert, a gecifasza falunkat es pep allatsagait meg sem emlitve ... nem lehetne visszatolteni a preszezon elotti jatekallast ?MMMS
Miért, szerinted tudnák 1/20 körül jövőre olyan szintű játékost draftolni mint Richardson?FearTomi
Miért, Richardson szintű játékosra van (csak) szüksége a Colts-nak? Tavaly ki nem mosolygott/nevetett/csodálkozott, hogy Richardson-t vitték 1/3-ra? Most meg mindenki csont nélkül elfogadja, hogy helyén lett draftolva.
Mintha egy első körös RB-etek egyúttal ment volna a levesbe. Két első körért egy RB? Az utolsó TOP 5 RB Darren McFadden volt. 2008 óta az első körös RB-ek legalább fele bust/komoly reach (Ingram, Moreno, Mendenhall, Brown, Wilson (Giants), Matthews (Chargers), Best (Lions)). Talán az sem véletlen, hogy idén már nem is ment el RB az első körben. Egy meredeken zuhanó értékű posztba tette Grigson a tőkét.
Eddig az volt a mondás, hogy jó OL mögött nagyanyám is elfutkározna, fos OL mögött a sztár is szenved. Egész idényre kiesik a kezdő G - biztos, hogy ez a jele, hogy megfelelő (lesz) a Colts OL? Hogy ide már csak egy jó RB hiányzott?
Az az első körös cetli sok mindenre alkalmas lehetett volna még, például trade-elgetni 2. körösökért.
Szerintem a helyzet bonyolultabb annál, hogy a Browns hülyeséget csinált, tehát a Colts csak jól járhatott.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Gabbert mint franchise Qb... Vagy Henne...

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
van ott egyszerre kettő is 😀

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
hát most a CLE ki sem áll a meccsekre inkább leül az egész csapat egy köbméter popcornnal és elkezdenek minden meccsen ellenünk szurkolni. Bár a franchise QB az tuti a saját pickük lesz így, top 5ben fognak húzni T-Rich nélkülMiska84
Szerintem esélyük sincs a Jax ellen... Hogy elhozzák az 1/1et...
Aztán ha meg a Jax egy 1/2ért és egy 1/x ért odaadja az 1/1et.. Akkor sok értelme nincs a mostani idényüknek...
Mivel ott is franchise Qbre pályáznak...