Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Ja, nekünk is majdnem olyan jó run blocker OL-ünk van, mint a Hawksnak.
Ja, azért nem.Stez
ennyi erővel, ne is focizzunk. Szar az OL, nincs esélyünk nyerni. Ultimate válasz.Höri
Semmi köze sem volt az ultimate válaszhoz. Egyszerűen csak fölösleges összehasonlítgatni a dolgokat, mert az OL miatt non sense. De ha így gondolod, akkor igazad van, ne is focizzunk. Ebben az esetben viszont most adtuk el a top1-3-mas pickünket. 😀

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 868 — no es importante
Colts are promoting Da'Rick Rogers to active roster from practice squad.deyell
Na ezt meg minek?😊FearTomi
szereztetek még egy 1. köröst :p 😊
 www.sbnation.com/nfl/2013/4/30/4287928/darick-rogers-bills-nfl-draft

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ja, azért nem.Stez
ennyi erővel, ne is focizzunk. Szar az OL, nincs esélyünk nyerni. Ultimate válasz.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
A hírek szerint Richardson legalább úgy reagált a hírre, mint Davis és majdnem felhívta a nagymamát, azt mondta, hogy sokkolta a hír. Aztán azt mondta még, hogy jó helyre érkezett és egy új küldetése van és a legjobbat fogja nyújtani. Emellett kiemelte azt, hogy boldog, hogy Luck-kal Fleerrel, Hiltonnal, Waynnel játszhat együtt.

Ja és itt az első interjú:  www.colts.com/videos/videos/Trent-Richardson-09-19-13/f372f516-5d74-4c2a-a3f9-1067d8e7a7cd

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mert Da'Rick király ember. 100 yard.

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Pagano azt mondta h annyira játszatja vasárnap Richardsont, amennyire csak lehet
remélem rögtön egy 200yarddal hálálja meg a bizalmat 😊
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Én például akkor is úgy gondolom, hogy az ember a születésnapján nem ébredhet szebb hírre, mint hogy egy Trent Richardson a csapatához kerül. És bőven meg is érte, hiszen egy 1/15-20-ért egy ilyen futó abszolút korrekt!!!SmAsH
Akkor isten Éltessen 8)

több mint 12 éve
SmAsH Indianapolis Colts 98 — Reggie Wayne fan
Én például akkor is úgy gondolom, hogy az ember a születésnapján nem ébredhet szebb hírre, mint hogy egy Trent Richardson a csapatához kerül. És bőven meg is érte, hiszen egy 1/15-20-ért egy ilyen futó abszolút korrekt!!!

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 538
A csapattársak is azt mondták, hogy hatalmas potenciál van Trentben, de ki kellene hoznia magából, eddig nagyon nem sikerült.
Stez
Mert szerinted a rookie évében elért majdnem 1000 yard és 11 TD rossznak számít?

több mint 12 éve
Még egyszer, bizonyára azért hangsúlyozom a Colts kockázatait, veszélyeit a trade-nek, mert a kiinduló helyzet az volt, hogy ilyenek nincsenek/nem számottevőek. Szó nem volt arról reggel (fake és Stez kivétel), hogy ez egy win-win trade.tomi-tomi
"Szó nem volt arról reggel (fake és Stez kivétel), hogy ez egy win-win trade."
Akkor nem olvastad el alaposan a hozzászólásokat, mert kb. már hajnalban is azt írtuk páran, hogy miért ne lenne jó ez a Browns-nak és egyáltalán nem biztos, hogy ez olyan jó a Coltsnak.

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Eddig az volt a mondás, hogy jó OL mögött nagyanyám is elfutkározna, fos OL mögött a sztár is szenved. Egész idényre kiesik a kezdő G - biztos, hogy ez a jele, hogy megfelelő (lesz) a Colts OL? Hogy ide már csak egy jó RB hiányzott?
Az az első körös cetli sok mindenre alkalmas lehetett volna még, például trade-elgetni 2. körösökért.
tomi-tomi
Tök jó, hogy pont most kezdett el tresselni FearTomi és Iktriad a Joeckel-húzásról, hiszen itt is van nekünk a tökéletes példa rá, hogy a hibátlan OL-prospectre bazírozni is elsülhet visszafelé.

Te felsoroltál n+1 olyan első körös futót, aki bust lett. Én felsorolok ugyanennyi OLinemant, és ugyanott vagyunk. Javult volna a futásunk ha jövő májusban húzunk egy OT-t? Valószínűleg igen. Javulni fog a futásunk Richardsonnal? Biztos. Számomra ennyi a lényeg.

És T-Rich nem azért nem kellett Clevelandbe, mert bust. 950 yardot és 11 TD-t szerzett egy alsóházi (1/6-os) csapatban. Szerintem ha egy ilyen játékost felkínálnak cserére, akkor nem lehet nemet mondani, mert több alkalom nem lesz.Höri
Joeckel tökéletes példa a hibátlan OL prospect elsülhet visszafelé esetre??!! Nem létezik, hogy ezt komolyan gondolod.

2008 óta soroltam fel bust/reach RB-t, kiemelve, hogy arányaiban ijesztő a dolog. Itt vannak az OL prospect-ek: Kalil, Reiff, De Castro, Zeitler, T. Smith, Pouncey, Solder, Castonzo, Carpenter, Carimi, Sherrod, T. Williams, Okung, A. Davis, Iupati, Pouncey, Bulaga, J. Smith, A. Smith, Monroe, Mack, Oher, E. Wood, Long, Clady, C. Williams, Albert, Cherilus, Otah, Baker, D. Brown. 31 név, van köztük 15-20 bust/reach?

Nem gondoltam beszállni eddig: "Miközben fejcsóválva olvassuk ezeket a sorokat, már kikristályosodhatott bennünk, hogy ennek a cserének a győztese csak a Colts lehet." Egyoldalúnak vélem (a cikk alapján) a hozzáállásod, elég lett volna csak arra gondolnod, hogy ütött volna ez a mondat: Első kört adtunk egy Bama sztár RB-ért.😊

peterk,
hoztak egy szabályt, hogy a Colts az 1. körös cetlijét nem trade-elheti el?😊
S még egy, szerintem ma már az RB a "kiegészítő" poszt, amelyikért nem adnak első kört.tomi-tomi
Általában véve igazad van, de a gyakorlatban mi értelme az "általában véve"-nek? 😊 Úgy értem, minden csapat más, nem az dönti el, hogy mi a jó lépés, hogy általában véve mi az, hanem a csapat helyzete. Ha netán csinálnánk egy borzalmas szezont, és ismét 1/1 lennénk, akkor semmi értelme nem lenne elhozni Bridgewatert, hiába "általában véve" jó eséllyel franchise teremtő pick lesz belőle. De nálunk nem kell.

Namost ilyen szemmel nézd végig a rosterünket, és mondd meg, hova húznál első körben, 1/20 körül?peterk2005
Értettem elsőre is. A kérdésem továbbra is: mi tiltja a Colts-nak, hogy trade-elje az első körös pick-jét draft napon? (Btw ha ennyire tartasz egy 1. körös cetlit, akkor keress PM-ben! Meg fogunk egyezni.😊 😉 )

Még egyszer, bizonyára azért hangsúlyozom a Colts kockázatait, veszélyeit a trade-nek, mert a kiinduló helyzet az volt, hogy ilyenek nincsenek/nem számottevőek. Szó nem volt arról reggel (fake és Stez kivétel), hogy ez egy win-win trade.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Haha, Stez, jól megmondtad, hogy nem fog játszani még két hétig, ehhez képest Pagano azt mondta, hogy Vasárnap már játszani fog😊FearTomi
Azt mondtam, hogy szerintem nem fog játszani most vasárnap, de ha igen, akkor is max néhány snapet kap majd.
Ami így is lesz tekintve, hogy a playbookot is meg kellene tanulnia még, illetve edzeni a társakkal.Stez
Jaa, na a snappes dolgot nem olvastam, de amúgy csodálkoztam is a playbook miatt. Amúgy Pagano azt mondta, hogy sok játékos gratulált neki a trade miatt és a Ravensből sokan meg is köszönték, hogy elhozta a divízióból.FearTomi
Én viszont a Browns szemszögéből nézem a dolgokat.
Chudzinskiék állítólag már a TC-ben is nézték, hogy nem látnak benne olyan különlegességet, hogy miért is volt ő 1/3-mas választott. Állítólag folyton várták, hogy fejlődik, milyen újat mutat, de csalódniuk kellett benne. Ők sosem látták benne azt a játékost, akit most mi látunk, vagy akarunk látni.
És nem, nem ők a hülyék, Trentnek bizonyítania kell. Kitörölhetjük a seggünket, ha nagy potenciál van benne, ki is kell hoznia magából, mi akkor érünk vele valamit.
És lehet fikázni a Brownst, de részükről sem volt rossz csere ez, egyáltalán. Sőt, jó csere volt, ahogy nekünk is.

Habár Weeden és sok Browns fan, meg játékos is meglepődött a traden, volt viszont névtelen felszólaló (csapattárs), aki egyszerűen csak annyit mondott, hogy nem lepi meg a csere, benne volt a levegőben. Ez azért sokat mondó mondjuk. A csapattársak is azt mondták, hogy hatalmas potenciál van Trentben, de ki kellene hoznia magából, eddig nagyon nem sikerült.
Ám még csak 22 éves, ez fontos.
És a folyamatos sérülést is reméljük el tudja kerülni, mert nekünk csak egy egészséges Richardsonból származhat előnyünk.
Egyelőre én most is csak azt hallottam, hogy sipcsontsérüléssel küszködik, hát jó volna erről is megtudni valamit.

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Haha, Stez, jól megmondtad, hogy nem fog játszani még két hétig, ehhez képest Pagano azt mondta, hogy Vasárnap már játszani fog😊FearTomi
Azt mondtam, hogy szerintem nem fog játszani most vasárnap, de ha igen, akkor is max néhány snapet kap majd.
Ami így is lesz tekintve, hogy a playbookot is meg kellene tanulnia még, illetve edzeni a társakkal.Stez
Lehet olyan sprintben tanul mint Lucky boy 😀

több mint 12 éve
Jaa, na a snappes dolgot nem olvastam, de amúgy csodálkoztam is a playbook miatt. Amúgy Pagano azt mondta, hogy sok játékos gratulált neki a trade miatt és a Ravensből sokan meg is köszönték, hogy elhozta a divízióból.

több mint 12 éve
Ami így is lesz tekintve, hogy a playbookot is meg kellene tanulnia még, illetve edzeni a társakkal.

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
most h elhoztunk Trentet átállunk shotgun öt elkapós felállásra 😉

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Na ezt meg minek?😊

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 383 — Sworn to the Dark
Colts are promoting Da'Rick Rogers to active roster from practice squad.

internal primates forever

több mint 12 éve
Haha, Stez, jól megmondtad, hogy nem fog játszani még két hétig, ehhez képest Pagano azt mondta, hogy Vasárnap már játszani fog😊

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez remek, de nézd meg, kik ellen futottunk eddig. 😊Stez
Miért? A Miami és az Oakland se rossz run D-ben. Éppen pl. Richardsont 47 yardon tartották a Cleveland ellen. 😊 Az Oakland meg MJD-t tartotta 27 yardon, 3-as átlag alatt. Szar a Jags, de MJD nem szokott 27 yardot futni...Na, ehhez képest futottunkj mi 5 yardos átlaggal, 130 yardot meccsenként. Szvsz jó ez...

(A Niners ellen kíváncsi leszek, kár, hogy még valószínűleg Richardson nem lesz. Mert én se tartom olyan hűde jónak a Niners run D-t. Nem rosszak persze, de igazán passz ellen "állatok". Az igazi futás teszt majd a Chiefs, Denver, stb. lesz. Ott izmos a run D.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
én a WR-t pártolom leginkább, de nyilván ez felhozatal függő lesz.Höri
Ha DHB bust lesz, akkor én is. De én még reménykedem. 😊 Meg amúgy is, valahogy az Indy levegő olyan, hogy mi tudunk 3-5. körökben is jó elkapókat draftolni, futót meg falembert viszont marhára nem ...

Pepre meg a futásokra visszatérve, azért ha megnézitek, nincs itt szó arról, hogy futnánk mint a bolondok. A passz/rush arány a normálisnak nevehzető 55:45 a passz javára. Szerintem inkább az a probléma, hogy Pep egyrészt kiszámíthatóan hív, másrészt Arians remekül tudta keverni a kártyákat a Reggie, Hilton, Avery hármassal, plusz Allen-el, Pep viszont nem tud egyelőre mit kezdeni a mostaniakkal. Ha DHB van fönt akkor Hilton pihen, meg ilyesmi. Itt kéne jobban keverni a lapokat, mittudomén mondjuk úgy, hogy DHB egyik szélen, Wayne meg Hiltonnal keveri a slotot és a szélet. És valahogy Fleenert is belevonni, akár időnként DHB helyett, stb.
Persze ebben benne van az is, hogy igazán profi route-ot egyelőre(?) csak Wayne tud futni, viszont pazarlás őt konstans slotra kárhoztatni. Szóval szvsz passzjátékban van több kitalálni való, a futás az így okés.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ja, azért nem.Stez
Naa... Passz blokkban vagyunk szarok, de azért run blockban egyáltalán nem. Sőt. Jelenleg ötödikek vagyunk futásban 130 yarddal és 5 yardos átlaggal. Kb. James óta nem futottunk ilyen átlagot. 😊

Csak a két fukározós csapat - Philly és Oakland -, a Houston (Fosterrel és Tate-el a fedélzeten) és a Buffalo (Spillerrel és F. Jacksonnal) van előttünk, de a Buffalo már csak 4.3 yardos átlaggal. Mindezt a Ballard/Bradshaw párossal hoztuk össze. Richardsonnal fogunk mi itt futni rendesen.peterk2005
Ez remek, de nézd meg, kik ellen futottunk eddig. 😊
Nem is azt várom, hogy a 49ers és a Hawks ellen is így fussunk, de azért ne a szar védelmeket vegyük alapul.Stez
Azért a 49ers defense sem egy ligaelit futás blokkolásban. Ha jól emlékszem 17. helyen vannak.

több mint 12 éve
Ja, azért nem.Stez
Naa... Passz blokkban vagyunk szarok, de azért run blockban egyáltalán nem. Sőt. Jelenleg ötödikek vagyunk futásban 130 yarddal és 5 yardos átlaggal. Kb. James óta nem futottunk ilyen átlagot. 😊

Csak a két fukározós csapat - Philly és Oakland -, a Houston (Fosterrel és Tate-el a fedélzeten) és a Buffalo (Spillerrel és F. Jacksonnal) van előttünk, de a Buffalo már csak 4.3 yardos átlaggal. Mindezt a Ballard/Bradshaw párossal hoztuk össze. Richardsonnal fogunk mi itt futni rendesen.peterk2005
Ez remek, de nézd meg, kik ellen futottunk eddig. 😊
Nem is azt várom, hogy a 49ers és a Hawks ellen is így fussunk, de azért ne a szar védelmeket vegyük alapul.

több mint 12 éve
Feltételezem, Davisnek a nagymuter az "anyu" valamiért, biztos volt rá oka, hogy őt hívta.
Zavarban volt szerencsétlen, köpni-nyelni sem tudott. 😊
Én mondjuk itt nagyon sajnáltam, amikor az arcát figyeltem, durva volt.

több mint 12 éve
Ja, azért nem.Stez

Csak a két fukározós csapat - Philly és Oakland -, a Houston (Fosterrel és Tate-el a fedélzeten) és a Buffalo (Spillerrel és F. Jacksonnal) van előttünk, de a Buffalo már csak 4.3 yardos átlaggal. Mindezt a Ballard/Bradshaw párossal hoztuk össze. Richardsonnal fogunk mi itt futni rendesen.