Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Megmondtam vagy megmondtam, hogy Bradshaw IR-en köt ki?Csak ezért nem értem Guy waivelését..(Ha tudták Havili jól lesz, miért nem vártak 1 napot..)
Hát nyilván... És Hughest is kivágtuk, ezek szerint Havili már egészséges.Stez
Na mind1.. Bradshaw IR. Meg sem lep...
több mint 12 éve
azt nem akarod megmondani h SB-t nyerünk? 😀shadyEgyszer biztos nyerünk.
több mint 12 éve
azt nem akarod megmondani h SB-t nyerünk? 😀
több mint 12 éve
Megmondtam vagy megmondtam, hogy Bradshaw IR-en köt ki?Hát nyilván... És Hughest is kivágtuk, ezek szerint Havili már egészséges.
több mint 12 éve
igazából nem nagyon lehet mást elénk rakni. SF, SEA? Vertük mindegyiket. Pats lehetne még talán, de ez meg szubjektív.nfl.com már a 4. helyre rak a PR-endugo1993Szerintem még korai😊FearTomi
Ez a 4-5. hely teljesen reális az eddigi meccsek alapján.
több mint 12 éve
nfl.com már a 4. helyre rak a PR-endugo1993Szerintem még korai😊
több mint 12 éve
OK, benne vagyok, DE ha egy Vaughn pick vagy pick6el lesz meg az SB akkor az összes kételkedő legalább egy Tálca sörrel lóg! Felírom ám 😀Stev85DEAL
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
OK, benne vagyok, DE ha egy Vaughn pick vagy pick6el lesz meg az SB akkor az összes kételkedő legalább egy Tálca sörrel lóg! Felírom ám 😀remélem remekül fog kinézni a pálya szélén azzal lenne ő a nyerő ember 😊,remélem a pálya közelébe se engedik..szampi#33Vaughnról a gondolatod is elhessegesd 😛Vagy mondjuk ott van Vaughn is, mar ket eve rontja a levegot a kezdo 53-ban tok foloslegesen😀FearTomiinkább Moalát, van a keretben 8 DL és ő csinálja a legkevesebb hasznot, ellenben sokkal drágább.HöriNem tudom, ezt nem is értem, hiszen egész meccsen jól játszott...ráadásul ha jól emlékszem nem is volt 53 ember a rosteren...én amúgy Reed-et húztam volna le a WC-n amit csinált vasárnap az vicc volt...FearTomiBrazill büntetése lejárt, egyből ment is az 53-as rosterbe😊FearTomiaz oké, de miért Guyt kellett kitenni?
tegnap is ő blokkolta a FG-t, szerintem igen hasznos játékos minimálbérért.Höri
Denver ellen ő lesz a nyerő ember 8) (vagy nem 😀)Stev85
több mint 12 éve
remélem remekül fog kinézni a pálya szélén azzal lenne ő a nyerő ember 😊,remélem a pálya közelébe se engedik..Vaughnról a gondolatod is elhessegesd 😛Vagy mondjuk ott van Vaughn is, mar ket eve rontja a levegot a kezdo 53-ban tok foloslegesen😀FearTomiinkább Moalát, van a keretben 8 DL és ő csinálja a legkevesebb hasznot, ellenben sokkal drágább.HöriNem tudom, ezt nem is értem, hiszen egész meccsen jól játszott...ráadásul ha jól emlékszem nem is volt 53 ember a rosteren...én amúgy Reed-et húztam volna le a WC-n amit csinált vasárnap az vicc volt...FearTomiBrazill büntetése lejárt, egyből ment is az 53-as rosterbe😊FearTomiaz oké, de miért Guyt kellett kitenni?
Denver ellen ő lesz a nyerő ember 8) (vagy nem 😀)Stev85
több mint 12 éve
Vaughnról a gondolatod is elhessegesd 😛Vagy mondjuk ott van Vaughn is, mar ket eve rontja a levegot a kezdo 53-ban tok foloslegesen😀FearTomiinkább Moalát, van a keretben 8 DL és ő csinálja a legkevesebb hasznot, ellenben sokkal drágább.HöriNem tudom, ezt nem is értem, hiszen egész meccsen jól játszott...ráadásul ha jól emlékszem nem is volt 53 ember a rosteren...én amúgy Reed-et húztam volna le a WC-n amit csinált vasárnap az vicc volt...FearTomiBrazill büntetése lejárt, egyből ment is az 53-as rosterbe😊FearTomiaz oké, de miért Guyt kellett kitenni?
Denver ellen ő lesz a nyerő ember 8) (vagy nem 😀)
több mint 12 éve
DB-ből sose elég.Vagy mondjuk ott van Vaughn is, mar ket eve rontja a levegot a kezdo 53-ban tok foloslegesen😀FearTomiinkább Moalát, van a keretben 8 DL és ő csinálja a legkevesebb hasznot, ellenben sokkal drágább.HöriNem tudom, ezt nem is értem, hiszen egész meccsen jól játszott...ráadásul ha jól emlékszem nem is volt 53 ember a rosteren...én amúgy Reed-et húztam volna le a WC-n amit csinált vasárnap az vicc volt...FearTomiBrazill büntetése lejárt, egyből ment is az 53-as rosterbe😊FearTomiaz oké, de miért Guyt kellett kitenni?
de a 8 DLine rohadt sok, főleg, hogy Montorit nem is használjuk, csak félünk PS-be tenni mert egyből elvinnék.
most itt van előttem a Jets keret pont, náluk van 5 DL összesen.
több mint 12 éve
Vagy mondjuk ott van Vaughn is, mar ket eve rontja a levegot a kezdo 53-ban tok foloslegesen😀inkább Moalát, van a keretben 8 DL és ő csinálja a legkevesebb hasznot, ellenben sokkal drágább.HöriNem tudom, ezt nem is értem, hiszen egész meccsen jól játszott...ráadásul ha jól emlékszem nem is volt 53 ember a rosteren...én amúgy Reed-et húztam volna le a WC-n amit csinált vasárnap az vicc volt...FearTomiBrazill büntetése lejárt, egyből ment is az 53-as rosterbe😊FearTomiaz oké, de miért Guyt kellett kitenni?
több mint 12 éve
inkább Moalát, van a keretben 8 DL és ő csinálja a legkevesebb hasznot, ellenben sokkal drágább.Nem tudom, ezt nem is értem, hiszen egész meccsen jól játszott...ráadásul ha jól emlékszem nem is volt 53 ember a rosteren...én amúgy Reed-et húztam volna le a WC-n amit csinált vasárnap az vicc volt...FearTomiBrazill büntetése lejárt, egyből ment is az 53-as rosterbe😊FearTomiaz oké, de miért Guyt kellett kitenni?
több mint 12 éve
Nem tudom, ezt nem is értem, hiszen egész meccsen jól játszott...ráadásul ha jól emlékszem nem is volt 53 ember a rosteren...én amúgy Reed-et húztam volna le a WC-n amit csinált vasárnap az vicc volt...Brazill büntetése lejárt, egyből ment is az 53-as rosterbe😊FearTomiaz oké, de miért Guyt kellett kitenni?
több mint 12 éve
Brazill büntetése lejárt, egyből ment is az 53-as rosterbe😊FearTomiaz oké, de miért Guyt kellett kitenni?
tegnap is ő blokkolta a FG-t, szerintem igen hasznos játékos minimálbérért.
több mint 12 éve
Brazill büntetése lejárt, egyből ment is az 53-as rosterbe😊
több mint 12 éve
Jaja tudom, akkor nagyon mérges volt!😊volt egy nagy dropja egy screen passznál szerencsétlennekdugo1993Fleenernek legalább már volt jó meccse, igaz 1 de volt.Ha jól emlékszem (de lehet, hogy tévedek) legtöbbet Sherman volt DHB-n, nem is csodálkozom a 0 elkapáson😊 Annál az elkapásnál, meg örültem, hogy Wayne kivette a kezéből😀FearTomi
Ami nekem negatív meglepi az DHB....
0 azaz nulla elkapás.
Ok egyet Wayne vett ki a kezéből( hogy ott hogy nézhette el annyira a routot valamelyikük.. Aki valószínű DHB volt. De tök mind1)
Viszont az tuti kövi meccsen Hiltonon kemény védelem lesz, és akkor vagy Reggie vagy Dhb fog villogni, (netán Fleener :p)Stev85
több mint 12 éve
Vágom, tavaly a sorrend 39. Angerer , 38. Conner, 37. Freeman , ezért gondoltam, hogy persze, egyre jobb, de nem ugrott 5 meccs alatt 27 helyet az tuti😊FearTomiépp ezért mondtam, hogy underrated. nem ugrott 27 helyet, mert szerintem már tavaly sem volt ennyire hátul. ráadásul nem is mondtam, hogy top10, inkább olyan 15. hely környékén lehet. de ezt ott már nagyon szubjektív
több mint 12 éve
volt egy nagy dropja egy screen passznál szerencsétlennekFleenernek legalább már volt jó meccse, igaz 1 de volt.Ha jól emlékszem (de lehet, hogy tévedek) legtöbbet Sherman volt DHB-n, nem is csodálkozom a 0 elkapáson😊 Annál az elkapásnál, meg örültem, hogy Wayne kivette a kezéből😀FearTomi
0 azaz nulla elkapás.
Ok egyet Wayne vett ki a kezéből( hogy ott hogy nézhette el annyira a routot valamelyikük.. Aki valószínű DHB volt. De tök mind1)
Viszont az tuti kövi meccsen Hiltonon kemény védelem lesz, és akkor vagy Reggie vagy Dhb fog villogni, (netán Fleener :p)Stev85
több mint 12 éve
Fleenernek legalább már volt jó meccse, igaz 1 de volt.Ha jól emlékszem (de lehet, hogy tévedek) legtöbbet Sherman volt DHB-n, nem is csodálkozom a 0 elkapáson😊 Annál az elkapásnál, meg örültem, hogy Wayne kivette a kezéből😀
0 azaz nulla elkapás.
több mint 12 éve
Nfl.comon írják a Sea Cbje Browner beszólt Hiltonnak a 3 3&out után. 😀Azután egész meccsen szívatta, és így jött meg a 140 yard. És mind a 2 Tdt róla kapta el.
"(Browner) made me hit the light switch that nobody's seen," Hilton said. "He made that decision. So they should blame him."
😀
több mint 12 éve
Fleenernek legalább már volt jó meccse, igaz 1 de volt.A zebrákra nem lehet panasza egyik csapatnak sem, de szerintem nem is panaszkodott senki sem. Mi a meccs elején kaptunk egy vicc DPI-t, utána a Luck fumblenél, amikor jól sisakon vágták, arra meg nem jött semmi flag sem. Egy-egy nagy hiba mindkét oldalon. Mondjuk a miénk többe került, mivel turnover lett belőle és TD-t kaptunk.Azért visszanézve a zebrák felfogása is normális volt..Hiába futnak vagy passzolnak szét, hogy ha FG távon tudjuk őket tartani.De láttad Wilsont is "limitáltuk" a 2. félidőre, és mondjuk ha a D a mostani formáját hozza, Főleg Mathis akkor lesz kb 2 mp-e passzolni vagy az öreg a nyakába ugrik 😀Stev85Tannehill-t meg marhára nem sikerült limitálni, úgy passzolgatott mint edzésen. 😊
Igazából se a futkárózós QB-kkal nem tudunk még sokat kezdeni - ők szétfutnak -, se pedig az igazi jó pocket passerekkel - ők meg szétpasszolnak -, de szerencsére a kettő nem nagyon találkozik, így azért elkaristolunk. 😊 De azért Rivers - akit nagyon utálok, de el kell ismerni nagyon jól kezdte az évet - ha nem esik szét agyban meg tud minket szórni. Talán most vasárnap szétesett, és úgy is marad, akkor sokkal könnyebb lenne. 😀 És azért Fitz is tud dobálni, ha nem is Rivers szinten.
Most amondó vagyok, hogy jobbak az esélyeink a kemény védelemmel bíró, de támadásban nem explosive csapatok ellen, mint fordítva. A Chiefs-től pl. nem félek, hiába jók eddig. A Chargerstől jobban tartok. Na, meg a Denver, Saints, Green Bay féléktől.peterk2005
De tegnap egyébként Wilson sem passzolt szét minket, inkább csak volt néhány nagy benyelt big playünk. De ott is amikor kellett, FG-re védekeztük a támadást. Ez bőven bőven jó és hatalmas fejlődés, elnézve az előző évekbeli védelmeinket.Stez
Amit egyik oldalon nem fújtak be, azt a másikon sem..
Amiket pedig befújtak azokat jogosan tették...
A D pedig nálam a liga top 5 ben van.
Ha teljesen fel tudunk állni, Landryvel.
És tavaly Luck ilyenkorra 5-6 pickkel állt...
Igaz kevés a hosszú passz, de így azért stabilabb a passzjáték.Stev85
Nekem azzal sincs bajom, ha nem dobálgatjuk fel folyton deepre a lasztit, viszont ha Hiltont nem kezdjük el baromi gyorsan aktívabban használni, akkor Pep bekaphatja, mert most derült ki igazán, hogy mekkora playmaker. Ki kell használni ezt a fegyvert, ezt pedig Pepnek kell tudnia, hogyan és miként tegye meg. Tegnap sikerült, bízom benne, hogy innentől sokkal agresszívabban fogja használni TY-t, mert megy. Nagyon is jól megy. Fleenernek viszont sehogy sem akar konstansan jól menni a játék. Kifog 1-1 jobb hetet, de azért én tőle sokkal többet várnék, hogy őszinte legyek.Stez
0 azaz nulla elkapás.
Viszont az tuti kövi meccsen Hiltonon kemény védelem lesz, és akkor vagy Reggie vagy Dhb fog villogni, (netán Fleener :p)
több mint 12 éve
A zebrákra nem lehet panasza egyik csapatnak sem, de szerintem nem is panaszkodott senki sem. Mi a meccs elején kaptunk egy vicc DPI-t, utána a Luck fumblenél, amikor jól sisakon vágták, arra meg nem jött semmi flag sem. Egy-egy nagy hiba mindkét oldalon. Mondjuk a miénk többe került, mivel turnover lett belőle és TD-t kaptunk.Azért visszanézve a zebrák felfogása is normális volt..Hiába futnak vagy passzolnak szét, hogy ha FG távon tudjuk őket tartani.De láttad Wilsont is "limitáltuk" a 2. félidőre, és mondjuk ha a D a mostani formáját hozza, Főleg Mathis akkor lesz kb 2 mp-e passzolni vagy az öreg a nyakába ugrik 😀Stev85Tannehill-t meg marhára nem sikerült limitálni, úgy passzolgatott mint edzésen. 😊
Igazából se a futkárózós QB-kkal nem tudunk még sokat kezdeni - ők szétfutnak -, se pedig az igazi jó pocket passerekkel - ők meg szétpasszolnak -, de szerencsére a kettő nem nagyon találkozik, így azért elkaristolunk. 😊 De azért Rivers - akit nagyon utálok, de el kell ismerni nagyon jól kezdte az évet - ha nem esik szét agyban meg tud minket szórni. Talán most vasárnap szétesett, és úgy is marad, akkor sokkal könnyebb lenne. 😀 És azért Fitz is tud dobálni, ha nem is Rivers szinten.
Most amondó vagyok, hogy jobbak az esélyeink a kemény védelemmel bíró, de támadásban nem explosive csapatok ellen, mint fordítva. A Chiefs-től pl. nem félek, hiába jók eddig. A Chargerstől jobban tartok. Na, meg a Denver, Saints, Green Bay féléktől.peterk2005
De tegnap egyébként Wilson sem passzolt szét minket, inkább csak volt néhány nagy benyelt big playünk. De ott is amikor kellett, FG-re védekeztük a támadást. Ez bőven bőven jó és hatalmas fejlődés, elnézve az előző évekbeli védelmeinket.Stez
Igaz kevés a hosszú passz, de így azért stabilabb a passzjáték.Stev85
Nekem azzal sincs bajom, ha nem dobálgatjuk fel folyton deepre a lasztit, viszont ha Hiltont nem kezdjük el baromi gyorsan aktívabban használni, akkor Pep bekaphatja, mert most derült ki igazán, hogy mekkora playmaker. Ki kell használni ezt a fegyvert, ezt pedig Pepnek kell tudnia, hogyan és miként tegye meg. Tegnap sikerült, bízom benne, hogy innentől sokkal agresszívabban fogja használni TY-t, mert megy. Nagyon is jól megy. Fleenernek viszont sehogy sem akar konstansan jól menni a játék. Kifog 1-1 jobb hetet, de azért én tőle sokkal többet várnék, hogy őszinte legyek.
több mint 12 éve
Azért visszanézve a zebrák felfogása is normális volt..Hiába futnak vagy passzolnak szét, hogy ha FG távon tudjuk őket tartani.De láttad Wilsont is "limitáltuk" a 2. félidőre, és mondjuk ha a D a mostani formáját hozza, Főleg Mathis akkor lesz kb 2 mp-e passzolni vagy az öreg a nyakába ugrik 😀Stev85Tannehill-t meg marhára nem sikerült limitálni, úgy passzolgatott mint edzésen. 😊
Igaz kevés a hosszú passz, de így azért stabilabb a passzjáték.