Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 719 — Whoops, looks like something went wrong.
Oké. XD
Egyébként én örülnék a legjobban annak, ha Fleener király lenne, de egyelőre nem igazán látom benne ezt. Nagyon idegesít, hogy Allen kiesett, mert neki nagyon nagy éve lehetne ez pedig.
Mondjuk Fleenernek meg végképp, amikor blokkolnia alig kell és más TE nincs, aki elvihetne előle labdát, vagy akárcsak snapet. 😊

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ebben nem értek egyet. Már az első részben. És akár fogadni is hajlandó volnék arra, hogy Fleenernek 600 yardja lesz, jó esetben. 😊 De szerintem annyi sem. Én olyan 550 környékére teszem...Stez
Oké, fogadjunk. Legyen a tét mondjuk az, hogy ha 600-nál több yardot ér el, akkor adsz nekem egy "tanórát" a Elite Leauge-ből (mi, hol mikor történik, hogy kell csinálni, stb.), skype-on keresztül. 😀 Ha pedig te nyersz, akkor én adok neked egy órás leckét belőle. 😀 😀 Na jó, inkább nem, az inkább büntetés lenne mint díj, úgyhogy találj ki valamit amit gondolsz cserébe. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Fleener nem olyan rossz ám eddig. Halad egy 50-55 elkapás, 650-750 yard, 6-8TD-s idény felé. Ezek #1 TE számok, még, ha nem is Graham/Gronkowski/Gates szint. De ők sem a második idényükben kaptak ennyi passzot (kivéve Gronk). És azért hozzá kell tenni, hogy az első meccsen még Allen kezdett, ő alig volt pályán, és utána volt két meccsünk a Niners és a Seahawks ellen, ami nem egy tipikus TE barát, yard gyűjtő meccs. Lényegében 2 meccsen (Miami, Jags) volt végig a pályán és ment feléje relative több átadás, és csinált is mindkettőn 4-5 elkapást, 70 yarddal és 1-1 TD-vel. Ha ezt - 60-70 yardos átlagot - tudná hozni, a liga elején lenne a TE-k között. Csak hozza is. 😊

DHB egyelőre se meg nem váltotta a világot, se csődöt nem mondott. Én nem is vártam, hogy majd ezer yardokat termel, mert eleve nem hittem, hogy megelőzheti Wayne-t és Hilton-t a WR listán. Harmadik elkapóként pedig, amikor még a TE és a RB felé is mennek lasztik, semelyik csapatban nem csinálnak űr számokat (a Denvert kivéve, de ők idén külön kategória). Az a meccsenkénti 3 elkapás és 40 yard körüli átlag amit hoz, az a mostani kb. 230 meccsenkénti passzolt yardnál a várható szint, ha leszámolom azt amit Wayne, Hilton, Fleener és a futók elvisznek. Tőle igazából ezt lehet egyelőre várni, plusz azt, hogy az idény folyamán lesz 1-2 nagyobb meccse majd. Ha megemelkedne a passz átlagunk a 300 yard irányába, az más lenne, akkor neki is arányosan 1-2 elkapással és 20-30 yarddal többet kéne termelni.peterk2005
Ebben nem értek egyet. Már az első részben.
És akár fogadni is hajlandó volnék arra, hogy Fleenernek 600 yardja lesz, jó esetben. 😊 De szerintem annyi sem. Én olyan 550 környékére teszem...
És egyébként első meccsen is szinte végig játszott, nem csak Allen sérülése után. Allen meg a 2. negyed elején jött le a pályáról.
nekem főleg az a bajom vele, hogy inkonzisztens, nem tudja konstansan azt a teljesítményt hozni, amit kellene. Elkap 1-1 jó meccset, bár főleg azok ellen, akiknek a védelme nagyon lyukas, viszont nem látom benne az agresszivitást, a küzdést, a hajtást, hogy akarna. És fél az ütközésektől, ami kifejezetten negatív számomra.
Azt érzem, hogy ő nem tesz meg mindent a pályán és emiatt nem is tudja kihasználni a fizikai előnyét a védőkkel szemben. Egy 5'11-es S, vagy egy 6'2-es LB is simán el tudja őt nyomni, pedig ő ugye még kifejezetten gyorsnak is számít a posztján. Elszakadni nem tud, emberrel a nyakán pedig ő ritkán csinálja meg az elkapásokat.

És egyébként én jelen helyzetben simán odacsörögnék Grigson helyében Atlantába, aztán valami 7. kört odavágnék Gonzoért, ő viszont annyira biztos célpont lenne, hogy félelmetes fegyvere lenne Lucknak. Néhány hétig nem játszana, majd a bye után jöhetne kipihenten, addigra meg azért meg is tanulná a playbookot.
De ez mondjuk szubjektív.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Akkor Wayne is ezért blokkol olyan jól. 😊 (Mert ő is jól blokkol.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
plusz dhb nagyon jol blokkol, azert lehet h az annyira nem latvanyos, de foleg a mi felfogasunkban (meg mashol is) legalabb annyira fontos wr ereny. meg evekkel ezelott vki belinkelt egy tc wr programot, az akkori tom moore-fele felogas alapjan a wrek edzesmunkajanak kb 40 %a volt a blokkok gyakorlasa ... es az pass heavy volt erosen.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Fleener nem olyan rossz ám eddig. Halad egy 50-55 elkapás, 650-750 yard, 6-8TD-s idény felé. Ezek #1 TE számok, még, ha nem is Graham/Gronkowski/Gates szint. De ők sem a második idényükben kaptak ennyi passzot (kivéve Gronk). És azért hozzá kell tenni, hogy az első meccsen még Allen kezdett, ő alig volt pályán, és utána volt két meccsünk a Niners és a Seahawks ellen, ami nem egy tipikus TE barát, yard gyűjtő meccs. Lényegében 2 meccsen (Miami, Jags) volt végig a pályán és ment feléje relative több átadás, és csinált is mindkettőn 4-5 elkapást, 70 yarddal és 1-1 TD-vel. Ha ezt - 60-70 yardos átlagot - tudná hozni, a liga elején lenne a TE-k között. Csak hozza is. 😊

DHB egyelőre se meg nem váltotta a világot, se csődöt nem mondott. Én nem is vártam, hogy majd ezer yardokat termel, mert eleve nem hittem, hogy megelőzheti Wayne-t és Hilton-t a WR listán. Harmadik elkapóként pedig, amikor még a TE és a RB felé is mennek lasztik, semelyik csapatban nem csinálnak űr számokat (a Denvert kivéve, de ők idén külön kategória). Az a meccsenkénti 3 elkapás és 40 yard körüli átlag amit hoz, az a mostani kb. 230 meccsenkénti passzolt yardnál a várható szint, ha leszámolom azt amit Wayne, Hilton, Fleener és a futók elvisznek. Tőle igazából ezt lehet egyelőre várni, plusz azt, hogy az idény folyamán lesz 1-2 nagyobb meccse majd. Ha megemelkedne a passz átlagunk a 300 yard irányába, az más lenne, akkor neki is arányosan 1-2 elkapással és 20-30 yarddal többet kéne termelni.

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Hétfőn Fleener nap lesz, meglátjátok. A srác a Niners/Hawks ellen rápihent a következő meccsekre, de most zúzni fog. 😊peterk2005
Én biztos vagyok benne hogy robbant egyet, vagy most vagy Denver ellen...
És igazából várom DHB robbantását is, mert eddig szerintem elég karcsú a műve...Stev85
Ugyan, DHB rohadt nagyot fejlődött szerintem az eddigi NFL-es karrierjéhez képest. Fleener meg majdnem fél éve pihen, szóval igazán illene neki dobbantani...FearTomi
ha az fejlődés, hogy csak minden 2-3. lasztiját ejti el, akkor valóban
egyébként neki pont a sebessége kéne, hogy fegyvere legyen, ennek ellenére elszakadni alig tud az emberétől, így Luck nem is fog felé dobálgatni folyamatosan
jelenleg nem sokkal jobb Averynél, magasabb, jobb a fizikuma, de nem droppol kevesebbet, csak ez nekünk nem tűnik fel, mert egy más rendszerben játszunk, nem az Arians féle agresszív pass heavyben, ahol dobálja felé a deepeket Luck, mint ahogy Averyre tavaly
ettől függetlenül szerintem még lesz, lesznek jó meccsei, de én egyáltalán nem látom benne azt a megváltót, akit a személyében kikiáltottak, amikor aláírt hozzánk és nem lepne meg, ha nem marasztalnánk az idény végén, hanem draftról/FA-ról hoznánk mást slotba, aztán Hiltont meg bekapolnák szélre Pep-ék tekintve, hogy lazán le fogja alázni idén minden szempontból DHB-tStez
néztem az összes meccsünket, de DHB kevés olyan routeot kapott sztem, amin kijöhetne a sebességkülönbsége. 5-10 yardos catchek után csak a legjobb WR-ek képesek végigszlalomozni a pályán, vagy mák kell hozzá,hogy a védelem benézze. deep threat, de nem nagyon futtatunk vele hosszú route-ot. persze lehet,h nem jól emlékszem, akkor javítsatok kérlek. (ettől függetlenül mérete alapján simán jó lehetne simán rövidebb routeokon is, de testtel kap el ,és sok a dropp )

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Hétfőn Fleener nap lesz, meglátjátok. A srác a Niners/Hawks ellen rápihent a következő meccsekre, de most zúzni fog. 😊peterk2005
És igazából várom DHB robbantását is, mert eddig szerintem elég karcsú a műve...Stev85
Ugyan, DHB rohadt nagyot fejlődött szerintem az eddigi NFL-es karrierjéhez képest. Fleener meg majdnem fél éve pihen, szóval igazán illene neki dobbantani...FearTomi
ha az fejlődés, hogy csak minden 2-3. lasztiját ejti el, akkor valóban
egyébként neki pont a sebessége kéne, hogy fegyvere legyen, ennek ellenére elszakadni alig tud az emberétől, így Luck nem is fog felé dobálgatni folyamatosan
jelenleg nem sokkal jobb Averynél, magasabb, jobb a fizikuma, de nem droppol kevesebbet, csak ez nekünk nem tűnik fel, mert egy más rendszerben játszunk, nem az Arians féle agresszív pass heavyben, ahol dobálja felé a deepeket Luck, mint ahogy Averyre tavaly
ettől függetlenül szerintem még lesz, lesznek jó meccsei, de én egyáltalán nem látom benne azt a megváltót, akit a személyében kikiáltottak, amikor aláírt hozzánk és nem lepne meg, ha nem marasztalnánk az idény végén, hanem draftról/FA-ról hoznánk mást slotba, aztán Hiltont meg bekapolnák szélre Pep-ék tekintve, hogy lazán le fogja alázni idén minden szempontból DHB-t

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Én többet vártam DHBtől. Elhoztuk egy Oaklandből, hogy itt viritson, és ne egy "Oaklandi" irányító passzoljon neki.. Ha már egy Luckkal nem tud kitűnni akkor már senkivel nem fog..

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Ugyan, DHB rohadt nagyot fejlődött szerintem az eddigi NFL-es karrierjéhez képest. Fleener meg majdnem fél éve pihen, szóval igazán illene neki dobbantani...

több mint 12 éve
És igazából várom DHB robbantását is, mert eddig szerintem elég karcsú a műve...

több mint 12 éve
Hétfőn Fleener nap lesz, meglátjátok. A srác a Niners/Hawks ellen rápihent a következő meccsekre, de most zúzni fog. 😊

több mint 12 éve
most MNF, utána SNF, majd byeweek, utána meg SNF. négy hét nem európai embernek szánt colts meccs nélkül 😕Miska84
A legjobb a bye week pont akkor van amikor nem vagyok itthon 😀
Minden más nekem tökéletes 😀
Feltalálták az energy drinkiet és mondá ez lenni jó 8)Stev85
És feltalálták a gyomorfekélyt is😀FearTomi
Nyugi, én magas vérnyomásra iszom 😀
Az sem sokkal jobb..
Mondjuk szerencsém van mert vas este 7kor végzek, és csak szerda reggel meló 8)Stev85
Jó, magas vérnyomás mellett Colts meccset sem szabadna nézned😀 Nekem amúgy fennmaradni mindig sikerül, a baj csak az, hogy általában kick off után 2 perccel már alszom is😀FearTomi
Orlovsky+Festő "ére" volt a top..😀 Komolyan szenvedés volt 😀
3 nyugtató után tudtam csak nézni azt a szenvedést 😀

több mint 12 éve
Az sem sokkal jobb..
Mondjuk szerencsém van mert vas este 7kor végzek, és csak szerda reggel meló 8)Stev85
tavalyi colts-lionst hogy bírtad? 😀JSanyo
Sima volt 😀 A fent lét egy dolog.. 😀
Az a meccs rámutatott a dolog igazi problémájára, az elalvásra 😀
azután a meccs után kb reggel 8kor tudtam elaludni 😀
Miközben 4.30 körül volt vége 😀
De az a meccs a top 2. az első a tavalyi Gb meccs. 😀
De az ébrenlétem fő tényezője ti is vagytok, mert az eredménykövetőben jókat dumálunk 8)

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Az sem sokkal jobb..
tavalyi colts-lionst hogy bírtad? 😀

több mint 12 éve
most MNF, utána SNF, majd byeweek, utána meg SNF. négy hét nem európai embernek szánt colts meccs nélkül 😕Miska84
Az sem sokkal jobb..
Jó, magas vérnyomás mellett Colts meccset sem szabadna nézned😀 Nekem amúgy fennmaradni mindig sikerül, a baj csak az, hogy általában kick off után 2 perccel már alszom is😀

több mint 12 éve
Az sem sokkal jobb..
Mondjuk szerencsém van mert vas este 7kor végzek, és csak szerda reggel meló 8)

több mint 12 éve
Na ez király lett😊 (remélem még nem volt)

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
ááá sima lesz 😉 😉Miska84
az energiaitaltol gyomorfekelyt kapni tenyleg elegge sima 😊
most elegge megorultem. megmondom az oszintet en mindig csak ilyentajt nezem meg, h aktualis jatekheten mikor van a meccs, de ezt mar elkonyveltem magamban, h nem latom, mert vasarnap ejfel korul fogok csak hazaesni a hetvegezesrol. erre beirjatok h mnf, hat soha jobbkor 😊

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
ááá sima lesz 😉 😉

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
És feltalálták a gyomorfekélyt is😀

több mint 12 éve
 www.colts.com/videos/videos/Sounds-of-the-Game-TY-Hilton/38eecf13-9755-4059-93f3-b90e6585ba37

több mint 12 éve
Az meg külön vicc W7 nem adja a Sport tv a Den-Indyt..
Helyette a Hou-Sd,,, Szerintem ez baromság.. Na de mind1...Stev85
sunday night football lesz = 2.30.Höri
Szerintem (:p): Simán megérné azt adni, mert ha mind2 csapat toppon lesz az hatalmas meccs lesz )))
Még ha 2.30 a kezdés is 😛 Vagy adjanak le 2 meccset 😛 Közte azt is 😀

több mint 12 éve
Feltalálták az energy drinkiet és mondá ez lenni jó 8)

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
most MNF, utána SNF, majd byeweek, utána meg SNF. négy hét nem európai embernek szánt colts meccs nélkül 😕

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick