Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Rosszkor jött ez a vereség (habár az mindig rosszkor jön).Jövő héten elég nagy csoda kellene a Denver legyőzéséhez, max abban bízhatunk, hogy Manning elfelejti melyik csapatban is játszik jelenleg és elenged 1-2 paszt a kék-fehér védelemnek.
Így 4-3-al mehetünk pihenni, ami nem mutat túl szépen.
több mint 12 éve
borzasztó volt néhány dolog....az összes célpont nyomjon le 1000 fekvőt, wayne csak 100at.
..landry épüljön fel mert vannak jó megmozdulásai howellnek de néha nagyon későn reagál akár a zónájába futó route-jára (TD) akár a futásra fellépésre..pedig SS-ként ez alap lenne.
..negyedik és kettőnek nem nekimenni úgy hogy a második félidőben nem volt 4-5 percnél rövidebb drive-ja a SD-nak!!! ez mi? hogyan? majdnem felrúgtam a TV-t. nem bízunk T-richben? minek egy "alabamai" futó ha nem ilyenkor?
...na meg azok a köcsög zebrák, toler nem tudom mit tett ellenük, de 3. downra miket dobtak be?
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Ha már valakit visszasírok, én személy szerint Dallas Clarkot...
több mint 12 éve
Az év csalódása az FA-k közül: Toler.Powers rinya gép volt..
Kérem vissza Powers-tTony Adams
És messze nem Toler volt a legnagyobb csalódás..
hanem a mai Offense, a fal még ok(thornton faszsága minusz)
De a komplett Wr korp nagyon indiszponált volt..
Luckynak sem volt élete meccse.
A D ott zuhant meg amikor a meccs legjobbja Freeman kiesett.. (De hogy hol szenvedett agyrázkódást... Paszz..)
A Hc.Oc, mind hibás... 4&2 nél neki kellett volna ugrani... Vagy Havili vagy Trich megfutja...
OC, meg voltak vicces hívások...
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Hát ez a meccs elég nagy csalódás volt, ha ott van egy Wayne meg Hilton a csapatban, és látszódott, hogy Luck amikor elkezdte a mély passzokat dobálni, akkor azzal meg lehetett zavarni a Chargers D-t, akkor nem értem miért csak az első félidő végén csináljuk ezt, és persze akkor, amikor már mindegy, mert 10 pontos hátrányban vagyunk.Nem látom azt Hamiltonban, hogy kicsit is változtatni akarna azon a szerintem konzervatív stíluson, amit ő képvisel, úgy, hogy a liga egyik legjobb irányítója van nálunk, plusz Wayne és Hilton - ehhez képest mintha szándékosan visszafognánk, csak hogy Hamiltonnak jobban feküdjön az offense play hívás.
DHB és Fleener nekem idén nagy csalódás. Amikor elengedtük Averyt, és megszereztük DHB-t, akkor örültem, de ez mostanra már elmúlt, Averynek is voltak elejtett passzai, de ő tudott nagy passzokat elkapni, DHB viszont sokszor az alap passzokat is elejti, ami ma is sokba került - bár ma Fleener ejtett el többet.
A védelmünk szerintem ma erőn felül teljesített, Pepnek köszönhetően brutálisan sokat töltöttek pályán, és ez a második félidőre már meg is látszott - persze Freeman kiesése sem segített - és így is 20 pont alatt tartottuk a Chargerst. Az meg már csak hab volt a tortán, hogy a 3:29-nél, neki se megyünk a negyedik kísérletnek, amikor egyértelmű, hogy a védelmünknek esélye sincs már megfogni a dolgot, és egy TD a különbség.
több mint 12 éve
Az év csalódása az FA-k közül: Toler.Ha neked ő a csalódás és Powersre vágysz, ahhoz csak gratulálni tudok.
Kérem vissza Powers-tTony Adams
több mint 12 éve
Az év csalódása az FA-k közül: Toler.Kérem vissza Powers-t
több mint 12 éve
Simán el tudnám viselni 😀Véletlenül nem te mész szakkomentárkodni?? 8)Stev85érdekes volna 😀Höri
több mint 12 éve
Véletlenül nem te mész szakkomentárkodni?? 8)Stev85érdekes volna 😀
több mint 12 éve
Azért ez a Liuget-Reyes duó tavaly a liga egyik legjobb párosa volt, szóval egyáltalán nem olyan távoli elvárás az, hogy ismét elkezdjenek feljavulni. Hiába gyengébbek idén. Sőt, Reyes konkrétan szinte már csak jobb lehet hajnalban annál, amit eddig produkált.3-4-ezik a Chargers, nem a DL a kritikus. Mondjuk ha Liuget meg Reyes tud nyomást generálni (=erőn felül teljesíteni) akkor más lesz a történet, de alapvetően Tourek Williamséknek nem lenne szabad ránézni se Luckra.Hörisimán nyerünk, a Chargersnek nincs olyan embere aki oda tudna érni Luckhoz.Mihály most tudta meg h van olyan DL aki ellen jobb a colts OL-ja
Pass rush nélkül meg sok sikert ellene.
| maximum akkor lehetünk kis gondban ha DHB rossz irányba kanyarodik. | Höri
o_oMiska84
Mondjuk én szerintem nem ezen fog múlni, hanem inkább a védelmen, hogy vajon melyik arcukat mutatják.
több mint 12 éve
simán nyerünk, a Chargersnek nincs olyan embere aki oda tudna érni Luckhoz.Corey Liuget és Kendall Reyes??
több mint 12 éve
Én meg azt érzem, szoros lesz és egy L és kétesélyes a meccs.Pont ezt nem szeretem, amikor nálunk van a hype és az esélyesség terhe.Én most azt érzem sima lesz... De valahogy 2-3 hete erre a meccsre sima ként gondolok 😀
Most pedig a 49ers és a Hawks elverése után gondolom ezen fognak pattogni, ezek pedig gyakran kellemetlen meglepit hoznak.
Főleg félek, mert a Chargers amúgy nagyon kellemetlen ellenfél egy jó Riverssel, idén elég hatékony offense-el, a védelmük pedig nevek alapján a szar szintjén van, de azért a statok meg nem ezt mutatják mégsem. Csalóka, kétarcú csapat, ezek a legnehezebb ellenfelek.
De remélem királyok leszünk. 😊Stez
És a Sea elleni meccsnél is bejött olyan lesz mint a tavalyi GB 😛
Úgyhogy este érkezek 😀 csak alszok előtte egy pár órát 😀Stev85
A Miami meccs után már semmit sem merek igazából elhinni és biztosra venni. 😀
több mint 12 éve
Véletlenül nem te mész szakkomentárkodni?? 8)3-4-ezik a Chargers, nem a DL a kritikus. Mondjuk ha Liuget meg Reyes tud nyomást generálni (=erőn felül teljesíteni) akkor más lesz a történet, de alapvetően Tourek Williamséknek nem lenne szabad ránézni se Luckra.Hörisimán nyerünk, a Chargersnek nincs olyan embere aki oda tudna érni Luckhoz.Mihály most tudta meg h van olyan DL aki ellen jobb a colts OL-ja
o_oMiska84
több mint 12 éve
Pont ezt nem szeretem, amikor nálunk van a hype és az esélyesség terhe.Én most azt érzem sima lesz... De valahogy 2-3 hete erre a meccsre sima ként gondolok 😀
Most pedig a 49ers és a Hawks elverése után gondolom ezen fognak pattogni, ezek pedig gyakran kellemetlen meglepit hoznak.
Főleg félek, mert a Chargers amúgy nagyon kellemetlen ellenfél egy jó Riverssel, idén elég hatékony offense-el, a védelmük pedig nevek alapján a szar szintjén van, de azért a statok meg nem ezt mutatják mégsem. Csalóka, kétarcú csapat, ezek a legnehezebb ellenfelek.
De remélem királyok leszünk. 😊Stez
És a Sea elleni meccsnél is bejött olyan lesz mint a tavalyi GB 😛
Úgyhogy este érkezek 😀 csak alszok előtte egy pár órát 😀
több mint 12 éve
3-4-ezik a Chargers, nem a DL a kritikus. Mondjuk ha Liuget meg Reyes tud nyomást generálni (=erőn felül teljesíteni) akkor más lesz a történet, de alapvetően Tourek Williamséknek nem lenne szabad ránézni se Luckra.simán nyerünk, a Chargersnek nincs olyan embere aki oda tudna érni Luckhoz.Mihály most tudta meg h van olyan DL aki ellen jobb a colts OL-ja
o_oMiska84
több mint 12 éve
Pont ezt nem szeretem, amikor nálunk van a hype és az esélyesség terhe.Most pedig a 49ers és a Hawks elverése után gondolom ezen fognak pattogni, ezek pedig gyakran kellemetlen meglepit hoznak.
De remélem királyok leszünk. 😊
több mint 12 éve
idén egész korrekt ez a fal. főleg Castonzo játéka tetszik. engem is kezd meggyőzni pedig eddig nem voltam elájulva tőle. Thomas kiesése azért fájó mert McGlyn hozzá magát 😀
több mint 12 éve
simán nyerünk, a Chargersnek nincs olyan embere aki oda tudna érni Luckhoz.Mihály most tudta meg h van olyan DL aki ellen jobb a colts OL-ja
o_o
több mint 12 éve
simán nyerünk, a Chargersnek nincs olyan embere aki oda tudna érni Luckhoz. Pass rush nélkül meg sok sikert ellene.
| maximum akkor lehetünk kis gondban ha DHB rossz irányba kanyarodik. |
több mint 12 éve
szerintem nem feltétlen lesz sok pontja az SD-nek. tudom fura és hozzá kell szokni, de azt azért lassan ki lehet mondani, hogy elég jó védelmünk van. hosszú évek után újra. épp ez miatt is megy a szekér. szvsz 20 pont körül megfoghatjuk őket.az mindig más
nem igazán félek ettől a meccstől, mondjuk MNF-nél sosem tudnidugo1993
és bár nincs erről statom - talán Hörinek lesz - nagyon sokat számít a napfényes home field advantage Riversnek! és szerencsére nincs december 😊
több mint 12 éve
szerintem nem feltétlen lesz sok pontja az SD-nek. tudom fura és hozzá kell szokni, de azt azért lassan ki lehet mondani, hogy elég jó védelmünk van. hosszú évek után újra. épp ez miatt is megy a szekér. szvsz 20 pont körül megfoghatjuk őket. nem igazán félek ettől a meccstől, mondjuk MNF-nél sosem tudni
több mint 12 éve
Én egyelőre csak örülök az esélynek, de csak halkan, mert akkor érne igazán sokat ez a forduló, ha a Chargers meccset behúznánk. Azért is lenne jó nyerni, mert a Chargers AFC csapat, egy esetleges wild cardnál még szóbajöhetnek, jobb, ha a matchup előny nálunk van, az a biztos. 😊Egyébként én a Titanstól és a Chiefs-től kevésbé tartok, mint a Chargers féléktől. Nekünk rosszabb, ha egy csapatnak van egy korrektnek mondható védelme és mellé támadásban képes sok pontot felrakni, mint az, ha egy nagyon elit védelme van, de támadásban középszerű. A Niners és a Seattle védelmét is begyűrtük, a Chiefs-ét és a Titans-ét is be tudjuk ezzel a kemény futós, fizikális focival. Ha turnoverből nem jövünk ki negatívan, akkor nyerhető meccsek, mert offense oldalon egyik csapat se egy pontgyár.
Akárhogy is, ha a Chargers meccs meglenne, az már két meccses előny, így ha döntetlennel zárunk a Houston és a Titans ellen, már az is jó. Az öt győzelem pedig azt jelentené, hogy egy 10-6-hoz elég lenne a hátralevő 10-ből ötöt nyerni, ami simán reális lehetne. (10-6 szerintem PO-t fog érni idén. Ha nem divízió győzelemmel, akkor wild card helyen.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Na, ez lenne nekünk a tökéletes forduló, ha meg tudnánk verni a Chargerst holnap.Kikapott a Texans, szerencsére nehezen, de a Titans is, a Jax meg mondjuk nem játszik, idén biztosan nem.
Ha holnap nyerünk, akkor igazából az hatalmas királyság, mert akkor jön az, hogy a csoportmeccseket kell hoznunk, aztán ott is a csoportgyőzelem. Én mondjuk félek nagyon.
A Titans nagyon erős. A védelem nagyon összeállt, ha Lockert összedrótozzák ellenénk, akkor simán kétesélyes meccs lesz. A Texans tutira nem akarom leírni, mert mindkét csapatrészük hullámzó, de ha jó napot fognak ki, bárkit verhetnek.
Kérdés, Yates fog-e dobálni, vagy Schaub sérülése nem komoly? Kiderül napokon belül.
Azért jó volt verni a Ramset is majd, az a védelem nem rossz, nehogy meglepjenek. A KC-t simán vehetem L-re is, a lényeg, hogy a csoportmeccseken ne bakizzunk. 😊
Én mondjuk azt mondom, hogy minimum egy 4-2-el, de inkább 5-1-el kellene kijönnünk a csoportból. Nem ez a kötelező, ez volna a jó.
De senkit sem akarok lenézni, sőt, a Miami blama után biztosra sem veszek egy meccset sem. 😀
Nehéz lesz a folytatás, kezdésnek nagyon kellene ez a holnapi győzelem a Chargers ellen.
Kíváncsi vagyok, mert ez az idei Rivers szvsz nem túl jó matchup a védelmünknek, főleg nem egy jó formában lévő Gatessel párban. Freeman szokott TE-t fogni, mert még ő a legjobb ebben, de sajnos nagyon sokat fogunk benyelni szerintem a TE játékon.
Arra is kíváncsi vagyok, mit kezdünk Woodheaddel, illetve Royallal. Nem védekezünk túl jól screen passzoknál, a két speedsterre pedig várhatóan azért sokszor fogják ezt kijátszani. Elég nehéz lesz, Rivers talán az első QB idén, akinél nem kell félni, hogy futni fog, viszont a passzai annál inkább lesznek életveszélyesek.
Ha az offenseünk sok pontot tud felrakni a táblára, akkor én egy sokpontos, adok-kapok meccsre tippelek, mert szerintem a védelem viszont kapni fog 30-at.
több mint 12 éve
Jah, mint ahogy a tavalyi 1/1-es ellen hazai pályán kiszoptunk... Nem kell itt semmit sem biztosra venni a 6. héten... 😊 Egyébként az ellenfél eredménykövetésben: A legjobb (nekünk természetesen) ha kikap a csoportellenfelünk, ami mégjobb, hogyha egy NFC csapattól, mert akkor még az esetleges Wild Card pozíciókban is a mi részünkre jön jól 😀 Szóval alapból egy NFC - AFC csatában, az NFC győzelem jobb...na úgy néz ki a Texans kiszáll a versenyből 😊shadySzerintem simán elkönyvelhető a 2 W!FearTomi