Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 739
na úgy néz ki a Texans kiszáll a versenyből 😊shady
Szerintem simán elkönyvelhető a 2 W!FearTomi
Jah, mint ahogy a tavalyi 1/1-es ellen hazai pályán kiszoptunk... Nem kell itt semmit sem biztosra venni a 6. héten... 😊 Egyébként az ellenfél eredménykövetésben: A legjobb (nekünk természetesen) ha kikap a csoportellenfelünk, ami mégjobb, hogyha egy NFC csapattól, mert akkor még az esetleges Wild Card pozíciókban is a mi részünkre jön jól 😀 Szóval alapból egy NFC - AFC csatában, az NFC győzelem jobb...
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
na úgy néz ki a Texans kiszáll a versenyből 😊shady
Szerintem simán elkönyvelhető a 2 W!

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
na úgy néz ki a Texans kiszáll a versenyből 😊
több mint 12 éve
Gator66 363
Nem lennek tul szomoru ha igy maradana STL-HOU meccs... :A:
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
majd a PO-ban mutat egy olyan visszatérést mint anno Bobzilla 😊shady
Uraim én semmi hasonlónak nem vagyok ellene 😀 De akkor SB win Baby 😀

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
majd a PO-ban mutat egy olyan visszatérést mint anno Bobzilla 😊
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Havili Jean Francois játszik, Walden Questionable, Werner és Landry out...

Lassan jöhetne már Landry mert ez így nem lesz jó....Stev85
Majd a PO-ban elég visszajönnie😊FearTomi
Ott is lenyom 2 meccset és sérült lesz?? :pStev85
konferenciadöntő + superbowl, bőven elég

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve

Majd a PO-ban elég visszajönnie😊FearTomi
Ott is lenyom 2 meccset és sérült lesz?? :p

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com

Majd a PO-ban elég visszajönnie😊

több mint 12 éve

Lassan jöhetne már Landry mert ez így nem lesz jó....

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
abszurd a gonzo tema, de te azert birtad meg tovabb fokozni 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez a Gonzo téma elég abszurd. Minek menne el most? Atlantában éppen kiesett az első számú célpont, így Ryan tömi majd labdával, nyomhat egy utolsó izmos búcsúzó szezont. Aztán szezon végén, ha valami csoda folytán becsúsznak wild cardon akkor ott játszhat még egy playoffot is (ha becsúsznak, sanszuk is lesz). Ha meg nem, akkor visszavonul, majd 2 nap múlva kiválaszthatja, hogy a playoffba jutott csapatok közül kihez ír alá. Már ahová egyáltalán kellhet persze...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Gonzo egy - ma már nem is nagyon terhelhető - "WR". Annak kiváló, de Fleener mellé, aki szintén nem tud blokkolni, 2TE-s felállásban halál a mi falunknál, 1TE-ben pedig csak veszi el a snapet Fleener elől.

Egyébként Fleener top10-ben van az elért 1st down-okat tekintve, és liga első a sikerességi arányt figyelve azok között, akik néhány passznál többet kaptak el (79%-ban sikeres). Szerintem sokunkat az csap be, hogy ránézésre olyan unott, kelletlen pofával teszi a dolgát a pályán. De ez nem feltétlenül kell, hogy jelentsen bármit is. Cutler vagy Eli pofaberendezése sem egy NFL "farkasé", aztán azért ettől még egész jól elkaristolnak. 😊peterk2005
Azért Elit most nem említeném az egész jól elkaristolnak kategóriában 😀

Gonzo meg nekem úgy rémlik, hogy már erre a szezonra se volt biztos, hogy visszatér, szóval én nem hinném, hogy csak úgy átjönne hozzánk. Ok gyűrűvel lehet motiválni, de azért ő is látja pl a Denvert, ahol ugye Von Miller nélkül is elég durván megy a szekér. Szóval értem én, hogy ott vagyunk a legjobbak között, de én azért még nem hiszem, hogy idén a SB realitás, ha nem üt be durva sérüléshullám Manningéknél.coltman
Aham.
És akkor Gonzo felkapja a telefont, felhívja Manninget és Elwayt, hogy "hé öreg, ez az utolsó sanszom a gyűrűre, adjatok értem picket a Falconsnak, majd ültessétek padra a kibaszott jó Thomast, hadd játsszak helyette én. Nektek ez jó biznisz, mert egyáltalán nincs TE needetek és még picket is adtok értem, Peytonnak meg velem együtt 5 tuti célpontja lesz, nem csak 4."

Háttő, valahogy én nem nézem ki a Denvert, hogy bármit is adna Gonzoért.
Ez max olyan formában lenne lehetséges, hogy Gonzot kivágja a Falcons (ami nem fog megtörténni), majd a Broncoshoz aláír.Stez
Azt nem is állítottam, hogy a Broncoshoz kéne aláírnia, mert vsz két csomag cukorkát adnának jelenlegi helyzetben érte kb, amiért meg a Falcons nem adná. De hogy hozzánk el lehetne azzal csábítani, hogy na öreg, gyere, és akkor veled megnyerjük a SB-t, azért Gonzo nem egy TO, neki azért még több agysejtje van, mint ahány kiló 😉coltman
Én nem mondtam sehol sem, hogy azzal csábítsuk el, hogy itt aztán megnyeri a gyűrűt.
Viszont nagyobb esélye van sokkal, mint a Falconsban, ez meg lehet pont elég lenne neki jelen helyzetben.
Mert ezzel az erővel sehová se menjen, csak a Broncosban, mert idén ők a SB esélyesei, toronymagasan. Bárhova máshová megy, lemond a gyűrűről. 😊
Áh nem, nem hiszem. Az már, hogy valahol legalább lenne rá esélye, az biztos motiválná, mert a Falconsban a várakozásokkal ellentétben kiderült, hogy idén nem lesz sansza.Stez
Azért hosszú még a szezon, és ugye a sérülés mindig faktor, szóval azért még ne adjuk rögtön a Broncosnak a gyűrűt 😉
Motivációs szempontból igazad van, ráadásul Chuck azért ahogy nézem elég jól motiválja a csapatot, 49ers, Seahawks - itt jegyzem meg, hogy a CBS felvezetésben 4-0-lal adták a Seahawksnak azt a meccset, azaz mind a négyen a Seahawks győzelmét húzták be 😉 - szóval lenne benne ráció, de van egy olyan érzésem, hogy a Falcons inkább akarna egy nagyobb picket szakítani érte, azt meg nem éri meg, mivel már öreg, és nagy a sérülésveszély.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 719 — Whoops, looks like something went wrong.
Gonzo egy - ma már nem is nagyon terhelhető - "WR". Annak kiváló, de Fleener mellé, aki szintén nem tud blokkolni, 2TE-s felállásban halál a mi falunknál, 1TE-ben pedig csak veszi el a snapet Fleener elől.

Egyébként Fleener top10-ben van az elért 1st down-okat tekintve, és liga első a sikerességi arányt figyelve azok között, akik néhány passznál többet kaptak el (79%-ban sikeres). Szerintem sokunkat az csap be, hogy ránézésre olyan unott, kelletlen pofával teszi a dolgát a pályán. De ez nem feltétlenül kell, hogy jelentsen bármit is. Cutler vagy Eli pofaberendezése sem egy NFL "farkasé", aztán azért ettől még egész jól elkaristolnak. 😊peterk2005

Gonzo meg nekem úgy rémlik, hogy már erre a szezonra se volt biztos, hogy visszatér, szóval én nem hinném, hogy csak úgy átjönne hozzánk. Ok gyűrűvel lehet motiválni, de azért ő is látja pl a Denvert, ahol ugye Von Miller nélkül is elég durván megy a szekér. Szóval értem én, hogy ott vagyunk a legjobbak között, de én azért még nem hiszem, hogy idén a SB realitás, ha nem üt be durva sérüléshullám Manningéknél.coltman
Aham.
És akkor Gonzo felkapja a telefont, felhívja Manninget és Elwayt, hogy "hé öreg, ez az utolsó sanszom a gyűrűre, adjatok értem picket a Falconsnak, majd ültessétek padra a kibaszott jó Thomast, hadd játsszak helyette én. Nektek ez jó biznisz, mert egyáltalán nincs TE needetek és még picket is adtok értem, Peytonnak meg velem együtt 5 tuti célpontja lesz, nem csak 4."

Ez max olyan formában lenne lehetséges, hogy Gonzot kivágja a Falcons (ami nem fog megtörténni), majd a Broncoshoz aláír.Stez
Azt nem is állítottam, hogy a Broncoshoz kéne aláírnia, mert vsz két csomag cukorkát adnának jelenlegi helyzetben érte kb, amiért meg a Falcons nem adná. De hogy hozzánk el lehetne azzal csábítani, hogy na öreg, gyere, és akkor veled megnyerjük a SB-t, azért Gonzo nem egy TO, neki azért még több agysejtje van, mint ahány kiló 😉coltman
Én nem mondtam sehol sem, hogy azzal csábítsuk el, hogy itt aztán megnyeri a gyűrűt.
Viszont nagyobb esélye van sokkal, mint a Falconsban, ez meg lehet pont elég lenne neki jelen helyzetben.
Mert ezzel az erővel sehová se menjen, csak a Broncosban, mert idén ők a SB esélyesei, toronymagasan. Bárhova máshová megy, lemond a gyűrűről. 😊
Áh nem, nem hiszem. Az már, hogy valahol legalább lenne rá esélye, az biztos motiválná, mert a Falconsban a várakozásokkal ellentétben kiderült, hogy idén nem lesz sansza.

több mint 12 éve
deleted account 1 758

Aham.

Azt nem is állítottam, hogy a Broncoshoz kéne aláírnia, mert vsz két csomag cukorkát adnának jelenlegi helyzetben érte kb, amiért meg a Falcons nem adná. De hogy hozzánk el lehetne azzal csábítani, hogy na öreg, gyere, és akkor veled megnyerjük a SB-t, azért Gonzo nem egy TO, neki azért még több agysejtje van, mint ahány kiló 😉
több mint 12 éve
Nektek ez jó biznisz, mert egyáltalán nincs TE needetek Stez
szvsz nekünk sincsdugo1993
TE needünk nincs, viszont mivel nincsen Allen helyett normális TE-nk, így pillanatnyi tűzoltásként az idényre én még mindig elhoznám Gonzot, hogy ha 7. körért odaadnák.
Ha nem adnák oda, akkor nem, többet biztosan nem adnék én sem.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
Nektek ez jó biznisz, mert egyáltalán nincs TE needetek Stez
szvsz nekünk sincs

több mint 12 éve

Aham.

Ez max olyan formában lenne lehetséges, hogy Gonzot kivágja a Falcons (ami nem fog megtörténni), majd a Broncoshoz aláír.

több mint 12 éve
deleted account 1 758

Gonzo meg nekem úgy rémlik, hogy már erre a szezonra se volt biztos, hogy visszatér, szóval én nem hinném, hogy csak úgy átjönne hozzánk. Ok gyűrűvel lehet motiválni, de azért ő is látja pl a Denvert, ahol ugye Von Miller nélkül is elég durván megy a szekér. Szóval értem én, hogy ott vagyunk a legjobbak között, de én azért még nem hiszem, hogy idén a SB realitás, ha nem üt be durva sérüléshullám Manningéknél.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline

Egyébként Fleener top10-ben van az elért 1st down-okat tekintve, és liga első a sikerességi arányt figyelve azok között, akik néhány passznál többet kaptak el (79%-ban sikeres). Szerintem sokunkat az csap be, hogy ránézésre olyan unott, kelletlen pofával teszi a dolgát a pályán. De ez nem feltétlenül kell, hogy jelentsen bármit is. Cutler vagy Eli pofaberendezése sem egy NFL "farkasé", aztán azért ettől még egész jól elkaristolnak. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
És egyébként én jelen helyzetben simán odacsörögnék Grigson helyében Atlantába, aztán valami 7. kört odavágnék Gonzoért, ő viszont annyira biztos célpont lenne, hogy félelmetes fegyvere lenne Lucknak. Néhány hétig nem játszana, majd a bye után jöhetne kipihenten, addigra meg azért meg is tanulná a playbookot.
De ez mondjuk szubjektív.Stez
Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Félre értés ne essék én is örülnék neki nagyon, de Gonzo szerintem már "elég öreg bohócnak" elég volt neki a KC meg az ATL (arra gondolok hogy nem köll neki már más klub meg ilyenek). Jobban belegondolva talán a gyűrű (nagyon halványka) esélyével tudnád esetleg motiválni 😊 A realitás viszont az, hogy van magasan draftolt TE-ünk és ebből kell főzni...Fredo
Igen, komolyan. Mert Grigsonnak a célja az, hogy a sok sérülés után is erősítse a csapatot. Odaad egy 7. kört a Falconsnak, akiknek már mindegy, ha elfogadják, akkor Gonzo egy évet játszik itt, hiszen ez a csapat jó, láthat benne annyit, hogy talán. A Falconsnál biztos több sanszunk van bármire is. Bye week utánra meg is tanulná a playbookot, akkor pedig go. Szezon után úgy is visszavonul, akkor pedig jön vissza Allen, remélhetőleg egészségesen. Ha pedig Grigson odaad egy 7. kört például, az még teljesen korrekt. Nagy erősítés lenne egy fél idényre, a 7. körökön meg Kerwynn Williamseket húzogatunk, akik a PS-be sem tudnak megragadni, szóval nyilván nem ott húzzuk a következő világsztárunk. Talán túlélnénk a pick nélkül is. 😀

Az, amiről ti beszéltek, az már Gonzo szempontja. Nyilván ha választhat hová megy, mert több csapat is bejelentkezik érte, akkor a legjobba megy, ahol a legtöbb sansza van a gyűrűre. De én mondjuk arról beszéltem, hogy ha csak mi jelentkeznénk be értem, azért PO contenderként esélyes, hogy szívesebben jönne ide. Hiába bohóckodás cserélni, új playbookot tanulni, stb... De itt még mindig sokkal nagyobb esélye lenne a gyűrűre, mint Atlantában, neki pedig jelenleg kb. csak ez lehet fontos szempont.

De igazából ez egy nonsense vita, én nekem ez szubjektív véleményem volt, mások nyilván másként gondolják. Én mindenesetre lehet bepróbálnám.

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
És egyébként én jelen helyzetben simán odacsörögnék Grigson helyében Atlantába, aztán valami 7. kört odavágnék Gonzoért, ő viszont annyira biztos célpont lenne, hogy félelmetes fegyvere lenne Lucknak. Néhány hétig nem játszana, majd a bye után jöhetne kipihenten, addigra meg azért meg is tanulná a playbookot.
Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Félre értés ne essék én is örülnék neki nagyon, de Gonzo szerintem már "elég öreg bohócnak" elég volt neki a KC meg az ATL (arra gondolok hogy nem köll neki már más klub meg ilyenek). Jobban belegondolva talán a gyűrű (nagyon halványka) esélyével tudnád esetleg motiválni 😊 A realitás viszont az, hogy van magasan draftolt TE-ünk és ebből kell főzni...Fredo
és ha gyűrűt akar, akkor oda megy ahol még nagyobb az esélye...és akinek van még pickje amit odaad. például aki mondjuk 5-0-lal áll..öööö ki is lehet ilyen? megvan! KC 😀

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Havili Limitált, Jean Francois Fullon edzett
Landry, Walden, Werner nem edzett Csütörtökön.

több mint 12 éve
Fredo 205
Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Félre értés ne essék én is örülnék neki nagyon, de Gonzo szerintem már "elég öreg bohócnak" elég volt neki a KC meg az ATL (arra gondolok hogy nem köll neki már más klub meg ilyenek). Jobban belegondolva talán a gyűrű (nagyon halványka) esélyével tudnád esetleg motiválni 😊 A realitás viszont az, hogy van magasan draftolt TE-ünk és ebből kell főzni...
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ryan mathews-t még nem nyilvánították játékra alkalmasnak az agyrázkódása után.