Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Akinek ez jön le az írottakból, az akár magára is veheti, mert egy sornál hosszabb magyarázatot nem ér meg a dolog. 😊Jah, a köcsög Colts szurkolók már csak ilyenek😊FearTomiSziasztok! Valaki tudja, hogy a Colts meccsen miért írják ki a szurkolók, hogy John 3.16? Volt ez már máskor is, vagy csak most a Denver ellen? Ezt először Tebow-ra mondták ugye, a Steelers elleni Wild Card meccs után (316 yard. 31,6-os átlag). Most Luckra értik? - érthető! 😊 Vagy Paytonra, hogy ők úgy szerették, hogy odaadták a Denvernek? Vagy Tebow-t akarja az a pár szerencsétlen aki ezt a táblát tartja? Ezen kattogok vasárnap óta! Segítsetek. 😀Feribali"For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life."
Szerintem ez egy elég arcos fennhéjázás lehet, miszerint a Colts adta Manninget a Broncosnak és lám mekkora császárok lettek.gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Jah, a köcsög Colts szurkolók már csak ilyenek😊Sziasztok! Valaki tudja, hogy a Colts meccsen miért írják ki a szurkolók, hogy John 3.16? Volt ez már máskor is, vagy csak most a Denver ellen? Ezt először Tebow-ra mondták ugye, a Steelers elleni Wild Card meccs után (316 yard. 31,6-os átlag). Most Luckra értik? - érthető! 😊 Vagy Paytonra, hogy ők úgy szerették, hogy odaadták a Denvernek? Vagy Tebow-t akarja az a pár szerencsétlen aki ezt a táblát tartja? Ezen kattogok vasárnap óta! Segítsetek. 😀Feribali"For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life."
Szerintem ez egy elég arcos fennhéjázás lehet, miszerint a Colts adta Manninget a Broncosnak és lám mekkora császárok lettek.gyeek
több mint 12 éve
Sziasztok! Valaki tudja, hogy a Colts meccsen miért írják ki a szurkolók, hogy John 3.16? Volt ez már máskor is, vagy csak most a Denver ellen? Ezt először Tebow-ra mondták ugye, a Steelers elleni Wild Card meccs után (316 yard. 31,6-os átlag). Most Luckra értik? - érthető! 😊 Vagy Paytonra, hogy ők úgy szerették, hogy odaadták a Denvernek? Vagy Tebow-t akarja az a pár szerencsétlen aki ezt a táblát tartja? Ezen kattogok vasárnap óta! Segítsetek. 😀FeribaliNem is volt nálunk Payton
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Vagy ez, vagy az, hogy Isten adta Luckot nekik.De a Denver szurkolók kezdték ezt el Tebow imádkozásával és a meglepetés (?) playoff győzelemmel a Steelers ellen, és lehet, hogy nekik üzentek vissza. Több tábla is volt, mindkét kapu mögött lehetett látni.FeribaliKorábban Tebow miatt tették ki a táblát, ez volt a kedvenc sora a kedvenc mesekönyvéből és Broncos játékos (is) volt.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
Vagy ez, vagy az, hogy Isten adta Luckot nekik.De a Denver szurkolók kezdték ezt el Tebow imádkozásával és a meglepetés (?) playoff győzelemmel a Steelers ellen, és lehet, hogy nekik üzentek vissza. Több tábla is volt, mindkét kapu mögött lehetett látni.
több mint 12 éve
Sziasztok! Valaki tudja, hogy a Colts meccsen miért írják ki a szurkolók, hogy John 3.16? Volt ez már máskor is, vagy csak most a Denver ellen? Ezt először Tebow-ra mondták ugye, a Steelers elleni Wild Card meccs után (316 yard. 31,6-os átlag). Most Luckra értik? - érthető! 😊 Vagy Paytonra, hogy ők úgy szerették, hogy odaadták a Denvernek? Vagy Tebow-t akarja az a pár szerencsétlen aki ezt a táblát tartja? Ezen kattogok vasárnap óta! Segítsetek. 😀Feribali"For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life."
Szerintem ez egy elég arcos fennhéjázás lehet, miszerint a Colts adta Manninget a Broncosnak és lám mekkora császárok lettek.
több mint 12 éve
Sziasztok! Valaki tudja, hogy a Colts meccsen miért írják ki a szurkolók, hogy John 3.16? Volt ez már máskor is, vagy csak most a Denver ellen? Ezt először Tebow-ra mondták ugye, a Steelers elleni Wild Card meccs után (316 yard. 31,6-os átlag). Most Luckra értik? - érthető! 😊 Vagy Paytonra, hogy ők úgy szerették, hogy odaadták a Denvernek? Vagy Tebow-t akarja az a pár szerencsétlen aki ezt a táblát tartja? Ezen kattogok vasárnap óta! Segítsetek. 😀
több mint 12 éve
nyaron meg arrol szoltak a hirek, h az aki arians rendszereben wayne volt, aka h szinte folyamatosan motionbol indult routera, az pepnel ty lesz. mondjuk ebbol eddig kis tulzassal semmit nem lattunk, meg siman lehet h smokescreen volt az egesz es alapvetoen mindig is ugy terveztek h wayne-nel marad a szerep, mint kisebb mertekben tapasztalhato volt, de sztem o tan megtudna oldani. dhbtol meggyozodesem h csak azert nem birta eddig sem elvenni a masik kezdo helyet, mert az a batar allat jobban blokkol nala, ami mondjuk elegge vicces, ha aranyba allitjuk azzal, h melyikuknek jobb a labdaerzeke es kinek lyukas a keze kettejuk kozul.Arra leszek kíváncsi, hogy mennyiben változik meg a gameplan Wayne kiesése után.Az is gond szerintem, hogy azért Wayne felváltva volt slotban és szélen is. Nem tudom, hogy a megmaradt WR-ek közül ki az aki ennyire univerzális...FearTomi
Mostantól szerintem többet fogunk futni és még ennél is kevesebbet passzolni. Vicces igazából, hogy Lucknak valszeg még a 3700 passzolt yardja sem lesz meg év végére.Stez
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Emlékeztek, amikor azon vitatkoztunk, Reggie vagy Allen sérülése fájna jobban? Régi szép idők...Hölgyeim és Uraim, a 2014-es Colts Draft eddig: Trent Richardson, Montori Hughes, Josh Gordy, Cam Johnson.
A hét eleje óta 52 főn áll a roster, hamarosan várható szerintem egy részeges hangvételű Irsay tweet...

több mint 12 éve
Nem mindegy, hogy hol játszik DHB?Szélen, slotban is droppol, egyre megy, sehol sem tanul meg hirtelen királyul elkapni.
De nyilván ő lesz a #1, ha nem tradelünk, Hilton pedig sokszor lesz fent #2-ként, nem csak slotban. Mivel ő azért idén több meccsen is játszott #2-ként, szóval Pep próbálgatta azért rendesen, ott mire képes. És ugye Brazill játékideje fog még megnőni.
De sok függ attól, hozunk-e elkapót végül, vagy bízunk a mostani corpban.
Ha cserélünk, akkor draftunk valszeg nem nagyon lesz jövőre, de Gordont hoznám, ha korrekt áron eladják, vagy Nicksre bepróbálnék egy 3. kört, hátha a Giants kórósan szabadulni akar tőle és elpasszolnák ennyiért.
Kíváncsian várom a jövőhét keddet.
több mint 12 éve
A másik ami zavar, hogy valamiért a franchise nagyon tolja DHB-t...rohadtul remélem, hogy nem rakják be Wayne helyére, mert akkor jön a drop meg int cunami...
több mint 12 éve
akkor lehet, hogy csak nekem tűnt kissé lassúbbnak, gyengébbnek a játéka. a stat az tény, hogy rendben van/volt idén is.
több mint 12 éve
Arra leszek kíváncsi, hogy mennyiben változik meg a gameplan Wayne kiesése után.Az is gond szerintem, hogy azért Wayne felváltva volt slotban és szélen is. Nem tudom, hogy a megmaradt WR-ek közül ki az aki ennyire univerzális...
Mostantól szerintem többet fogunk futni és még ennél is kevesebbet passzolni. Vicces igazából, hogy Lucknak valszeg még a 3700 passzolt yardja sem lesz meg év végére.Stez
több mint 12 éve
Én sem láttam semmi visszaesést Wayne-nél. Idén is bárki ellen, bármilyen körülmények között hozta a maga minimum 4-5 elkapását 50 yarddal. Ez az igazán nagy dolog, nem az, hogy 1-1 meccsen 150 yardot termel valaki. Továbbra is őt kettőzték az ellenfelek általában, és így is bőven 1000+ yardos szezonja van (lett volna). Ez minden, csak nem hanyatlás. (Az, hogy idén nem volt 150+ yardos "csodameccse" még, az inkább amiatt van, mert a teljes csapat passzolt yard szám esett valamelyest vissza, 220-240 yardból nem ugyanaz 150 yardot elkapni, mint 350 yardból.)peterk2005Illetve szerintem még az is ok, hogy Luck már nem csak őt keresi, hanem Hiltont, DHB-t, Havilit is.
több mint 12 éve
Arra leszek kíváncsi, hogy mennyiben változik meg a gameplan Wayne kiesése után.Mostantól szerintem többet fogunk futni és még ennél is kevesebbet passzolni. Vicces igazából, hogy Lucknak valszeg még a 3700 passzolt yardja sem lesz meg év végére.
több mint 12 éve
Én sem láttam semmi visszaesést Wayne-nél. Idén is bárki ellen, bármilyen körülmények között hozta a maga minimum 4-5 elkapását 50 yarddal. Ez az igazán nagy dolog, nem az, hogy 1-1 meccsen 150 yardot termel valaki. Továbbra is őt kettőzték az ellenfelek általában, és így is bőven 1000+ yardos szezonja van (lett volna). Ez minden, csak nem hanyatlás. (Az, hogy idén nem volt 150+ yardos "csodameccse" még, az inkább amiatt van, mert a teljes csapat passzolt yard szám esett valamelyest vissza, 220-240 yardból nem ugyanaz 150 yardot elkapni, mint 350 yardból.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
és ekkor már túl voltunk élete meccsén a GB ellen 😊Pontosan, nem értem miért gondolja azt, hogy visszaesett a teljesítménye. Wayne 503 elkapott yardnál jár elkapásból, , Calvin Johnson 492-nél. Akkor Johnson teljesítménye jobban visszaesett, vagy mi? Jó, mondjuk 5 elkapással kevesebbje van, de akkor sem akkora különbség😊FearTomiaz biztos, hogy kell egy új első számú elkapó, ha visszatér Reggie, ha nem. ha vissza is jön már nem sok éve lesz elit szintem (szvsz már idén kicsit visszaesett).dugo1993ha ebben az ütemben termelt volna, 1150 yarddal zár, sokkal kevesebb elkapásból mint tavaly.
ráadásul a sorsolás legnehezebb elemein túljutottunk.
én nem láttam visszaesést nála.Höri
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
nem stat alapján gondoltam. egyszerűen a mozgása tűnt kicsit rozsdásabbnak már. meg volt 1-2 dropja is, ami rá nem volt jellemző.az biztos, hogy kell egy új első számú elkapó, ha visszatér Reggie, ha nem. ha vissza is jön már nem sok éve lesz elit szintem (szvsz már idén kicsit visszaesett).dugo1993ha ebben az ütemben termelt volna, 1150 yarddal zár, sokkal kevesebb elkapásból mint tavaly.
ettől függetlenül még mindig a legjobb volt a csapatban.
több mint 12 éve
Pontosan, nem értem miért gondolja azt, hogy visszaesett a teljesítménye. Wayne 503 elkapott yardnál jár elkapásból, , Calvin Johnson 492-nél. Akkor Johnson teljesítménye jobban visszaesett, vagy mi? Jó, mondjuk 5 elkapással kevesebbje van, de akkor sem akkora különbség😊az biztos, hogy kell egy új első számú elkapó, ha visszatér Reggie, ha nem. ha vissza is jön már nem sok éve lesz elit szintem (szvsz már idén kicsit visszaesett).dugo1993ha ebben az ütemben termelt volna, 1150 yarddal zár, sokkal kevesebb elkapásból mint tavaly.
több mint 12 éve
az biztos, hogy kell egy új első számú elkapó, ha visszatér Reggie, ha nem. ha vissza is jön már nem sok éve lesz elit szintem (szvsz már idén kicsit visszaesett).dugo1993ha ebben az ütemben termelt volna, 1150 yarddal zár, sokkal kevesebb elkapásból mint tavaly.
én nem láttam visszaesést nála.
több mint 12 éve
tehat elismered h (szokas szerint) mar a kerdese(i)dnek sincs ertelme, de azert haborogsz meg egy sort a miheztartas vegett, mert felhivtam erre a szives figyelmedet. ertem.MMMSa stílussal van bajom, nem a mondandóddal
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
tehat elismered h (szokas szerint) mar a kerdese(i)dnek sincs ertelme, de azert haborogsz meg egy sort a miheztartas vegett, mert felhivtam erre a szives figyelmedet. ertem.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
nyugodjál meg szépen fiam. csak megkérdeztem, hogy drága lenne, te pedig egyből letámadsz. Holmes 5,5 évvel fiatalabb mint Wayne, és bizonyított már. Mivel sérült is volt, lassan 30 körül van, nem hinném, hogy olyan kurva drága lenne. csak a problem,h nagy a fizuja és 2016ig köti a Jetshez.Santonio Holmes drága volna, mi ?😀Borbinhoigen, hatalmas otlet lenne egy 1x millat kereso, rokkant, ven wrt hozni, tenyleg.
kezdhetsz ra gyujteni, ha szted annyira megerne ...
en ugyvolnek vele, ha mar tradelunk, tegyunk olyanert, aki jovore is ittmaradna, vmint kiszamithato a fizetese (a kozeljovoben) es a teljesitmenye is megfelelo akar wr1kent is.
tobb okbol kifolyolag: 1., wayne oreg. ezen nincs mit szepiteni, kicsit hasonlo lenne a serulese nelkul is a helyzetunk, mint a texansnak volt sokaig, h keresgettek az embert andre tuloldalara. olyan faszan keresgettek, meg kotorasztak kozepso-hatso koroket a drafton vegig, udfakrol mar nem is beszelve, hogy csak ravettek magukat nuke-ra. ami szep es jo, csak kozben andre baratunk elkezdett elegge latvanyosan oregedni. na ez utobbi veszely mondjuk nem fenyeget szvsz, ha normalisan visszajon rw, vagy tenyleg lapat lesz.
2., dhb ugyis elfog takarodni ev vegen, akkor meg megint kotoraszthatnank majd a fosban fa-n, mert ketlem h miutan ellottek az 1. kort skill pozis jatekosra, majd a 2. korrel nekiallnak wrt matekolni, bar ki tudja, csak gyanitom. kesobbi korokben meg nem valoszinu h azonnal bevetheto szelso elkapot lehetne ujitani.
tehat amondo vagyok, h hamar ilyen nagy haverok grigs es lombardi, adjuk csak szepen oda a 2. kort sam j jones-ert, es mindenki boldog lehetne. lombardi folytathatna a delonso hadmuveletet, nekunk pedig meglenne a bizonyitott es 22 eves wr-unk, aki atveheti reggie helyet is majd.
nicks meg az eletben nem jatszott vegig egy szezont, pedig nagyon szeretem a jatekat, britt pedig egy rohej, miota szetkurta a tergyet. komolytalan felvetesnek gondolom mindkettot.MMMS
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Andrew Luck has been named AFC Offensive Player of the Week for Week 7.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
De lenne rá ennyink, viszont nem ér meg ennyit és ezt szerintem Grigsonék is tudják.Mondtam, én Gordont vagy Nickset favorizálom. Nyilván előbbit, mert Nicks üveg. Csak Gordon meg ha fasz lesz egyszer, akkor egész évre offos.