Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Egyébként ennek a Coltsnak szerintem ma lehet, hogy egy idegenbeli, rossz időben játszott meccs jobb matchupot jelentene a legtöbb potenciális rivális ellen, mint egy hazai dome meccs. De majd meglátjuk.peterk2005
szerintem nem.
Én úgy látom, h ennek a csapatnak óriási erőt ad a hazai közönség. Lehet akármilyen külső nehezítő körülmény, akkor is belehajszolják őket a sikerbe. Otthon bármelyik csapatot ütni tudjuk, bármelyiket.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha Reggie nem sérült volna le, akkor én is egyértelműen a Miami-nak szurkolnék most. De így azért még sok a nyitott kérdés. Lássuk előbb meg a Houston meccset, hogy mit tud a csapat Reggie nélkül. Ha Houstonban esetleg nem is nyerünk, de pariban vagyunk és működni látszik az offense valamennyire, akkor meg lehet a Houston és a Titans ellen is legalább a meccsnull - itthon megverhetjük mindkettőt - és akkor nem létezik, hogy leadnánk 3 meccses előnyt velük szemben. Ha viszont beáll az offense, akkor nincs értelme mit számolgatni. Egyébként ennek a Coltsnak szerintem ma lehet, hogy egy idegenbeli, rossz időben játszott meccs jobb matchupot jelentene a legtöbb potenciális rivális ellen, mint egy hazai dome meccs. De majd meglátjuk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Ránézve a mai menetrendre, nem is lehet mondani olyan meccset, ami Colts szempontból releváns volna.

Abszolút bye weeken vagyunk, még a riválisaink se fociznak.Höri
én örülnék ha a miami nyerne, nem árt ha az east összesűrűsödik. szeretnék még egy bye weeket..😉
ha verjük a cincyt (tudom, tudom) akkor meglehet a 2. AFC hely

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ránézve a mai menetrendre, nem is lehet mondani olyan meccset, ami Colts szempontból releváns volna.

Abszolút bye weeken vagyunk, még a riválisaink se fociznak.

több mint 12 éve
Addig jó, amíg nálunk ekkora formák vannak, akiket nem lehet nem imádni. 😀
Az egyik a csatornában úszkál részegen, a másik minden héten Bradyre készül, utánozhatatlan. 😀
Várom, hogy Grigson mikor tradel Bradyért, hogy Vontae vele tudjon edzeni és maximálisan felkészüljön ellene. 😀Stez
itt sztároljátok őket, amikor meg balhés elemekről van szó akkor ááá ne jöjjenek nem ide barom 😀
dehogynem, Pat is jobban érezte volna magát egy éjszakán át a kaptárban ha van ismerős 😊

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
A tulajdonosunkat ki ne felejtsd a sorból. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Addig jó, amíg nálunk ekkora formák vannak, akiket nem lehet nem imádni. 😀
Az egyik a csatornában úszkál részegen, a másik minden héten Bradyre készül, utánozhatatlan. 😀
Várom, hogy Grigson mikor tradel Bradyért, hogy Vontae vele tudjon edzeni és maximálisan felkészüljön ellene. 😀

több mint 12 éve
Nem is tudom, mikor volt utoljára igazán jó cornerünk. Inkább a futottak még kategória rémlik Haydeékkel és Marlin Jacksonnal, aki minden egyes non contact mozdulata után IR-en végezte. 😊Stez
A passz védekezés is csapatmunka, egy elit cornerrel sokra nem mennénk. A 2006-os liga első passz D is úgy volt jó, hogy volt két elit pass rusherünk, hozzá volt egy Marlin Jackson, Bethea, Bobzilla safety sor, és egy Hayden, Harper, David CB corp. A pass rushereken és Bobzilla-n kívül egyik se ligaelit, de igen jól ki volt találva a séma, amibe pontosan beleillettek, és nagyon jól működött. Ha Pagano megtalálja a mostani srácok helyét, akkor nem is kell, hogy Davis Revis-is szinten játsszon, csak legyen konstansan megbízható.

Egyébként Davis egyáltalán nem buta. Jobb Wonderlicet írt pl., mint Manning. Inkább csak infantilis a srác, megmaradt nagy gyereknek. Ez zsenikre jellemző tulajdonság, szóval ezen már biztosan nem fog múlni. 😀

több mint 12 éve
egyébként ha nem lennék hozzá lusta, most szívesen visszaolvasnám a tavalyi szezon vége felé lévő kommenteket Davisről. ott még rendesen kapta a savat 😀dugo1993
a szezon vegefele mar tuti nem, akkor igazi lockdown cb volt. torreyt is full leszedte a po meccsen.
mikor atkerult hozzank az elso par talalkozo utan meg volt szornyulkodes rendesen, az igaz. mondjuk volt is miert.MMMS
csak hát ha valaki tud DB-et képezni, fejleszteni az pont Pagano.

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
egyébként ha nem lennék hozzá lusta, most szívesen visszaolvasnám a tavalyi szezon vége felé lévő kommenteket Davisről. ott még rendesen kapta a savat 😀dugo1993
a szezon vegefele mar tuti nem, akkor igazi lockdown cb volt. torreyt is full leszedte a po meccsen.
mikor atkerult hozzank az elso par talalkozo utan meg volt szornyulkodes rendesen, az igaz. mondjuk volt is miert.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
egyébként ha nem lennék hozzá lusta, most szívesen visszaolvasnám a tavalyi szezon vége felé lévő kommenteket Davisről. ott még rendesen kapta a savat 😀

több mint 12 éve
hát na, ha mindig ilyen jól felkészül Brady ellen, akkor még top5 CB is lehet...😀Borbinho
csak nehogy Brady készüljön és jöjjön tíííbóóóMiska84
például pont 2 hét múlva..kosokMiska84
látva a Rams játékospolitikáját, hamarabb igazolnák le Dan Marinót.Höri
és a meccs után kiről nyilatkozna? Unitasről?Miska84
Passzol 5500 yardot, megdönti Brees rekordját, majd megköszöni a csapattársaknak a részvételt.

több mint 12 éve
hát na, ha mindig ilyen jól felkészül Brady ellen, akkor még top5 CB is lehet...😀Borbinho
látva a Rams játékospolitikáját, hamarabb igazolnák le Dan Marinót.Höri
és a meccs után kiről nyilatkozna? Unitasről?

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 647 — Grady Judd fan
Sziasztok! Valaki tudja, hogy a Colts meccsen miért írják ki a szurkolók, hogy John 3.16? Volt ez már máskor is, vagy csak most a Denver ellen? Ezt először Tebow-ra mondták ugye, a Steelers elleni Wild Card meccs után (316 yard. 31,6-os átlag). Most Luckra értik? - érthető! 😊 Vagy Paytonra, hogy ők úgy szerették, hogy odaadták a Denvernek? Vagy Tebow-t akarja az a pár szerencsétlen aki ezt a táblát tartja? Ezen kattogok vasárnap óta! Segítsetek. 😀Feribali
"For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life."

Szerintem ez egy elég arcos fennhéjázás lehet, miszerint a Colts adta Manninget a Broncosnak és lám mekkora császárok lettek.gyeek
Jah, a köcsög Colts szurkolók már csak ilyenek😊FearTomi
Akinek ez jön le az írottakból, az akár magára is veheti, mert egy sornál hosszabb magyarázatot nem ér meg a dolog. 😊gyeek
Vicc volt...FearTomi
Akkor bocs. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Hát mindenesetre érdekes matchup lesz ez két hét múlva.
A Ramsnél Brady, Favre, Warner vagy Marino irányít, de a hírek szerint még Aikman is benne van a pakliban.
Jól jön ez a pihenőhét Davisnek, mert így a nagyival otthon nyugodtan készülhet mindegyik QB-ból. 😊

Mondjuk én nem mondok olyat már, hogy tuti megeszi reggelire a QB-t Davis. Szerintem nem olyan szar egyáltalán az a Rams WR corp, ha meg a WR megveri Davist, puff. Idén is volt, hogy #2 elkapók verték, nem is egyszer. Nyilván nem a végeredmény szempontjából érdekes ez, mert azt a meccset Bradford sérülése után még inkább kötelező lenne hoznunk, most ezt inkább Davis-t figyelvén lesz fontos. Számomra legalábbis, mert én mondjuk jó pár hete őt, Tolert és Butlert külön figyelem és azért úgy vélem, hogy azért Vontae tud még javulni. Sajnos olyan teljesítményt, mint a Broncos ellen, biztosan nem fog tudni folyamatosan hozni, de ha a Jax ellenit viszont tudja, akkor is bőven jó lesz azért. 😊
Mondom, ezen a két meccsen kívül idén egyébként nem kifejezetten volt jó Davis, ezt csak az Esc által említettek miatt mondom, hogy továbbra sem gondolom, hogy brutálisan nagyot ugrana az ára. Ha meg folytatja ezt a játékot, akkor mi bánjuk a legkevésbé majd, ha többet kell fizetni.
Nem is tudom, mikor volt utoljára igazán jó cornerünk.
Inkább a futottak még kategória rémlik Haydeékkel és Marlin Jacksonnal, aki minden egyes non contact mozdulata után IR-en végezte. 😊

több mint 12 éve
látva a Rams játékospolitikáját, hamarabb igazolnák le Dan Marinót.

több mint 12 éve
például pont 2 hét múlva..kosok

több mint 12 éve
csak nehogy Brady készüljön és jöjjön tíííbóóó

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
hát na, ha mindig ilyen jól felkészül Brady ellen, akkor még top5 CB is lehet...😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
@evansilva
#Colts 2012 Vontae Davis trade going well. He's @PFF No. 2 overall cover CB. #Dolphins used pick they got on Jamar Taylor, who doesn't play.Höri
A Denver ellen állítólag olyan PFF ratinget ért el, amit évek óta egy CB se produkált. Eszméletlent játszott, idén két ilyen "Revis"-i teljesítményt láttam eddig, az övét a Denver ellen és Talib-ét aki Graham-et vette le teljesen a pályáról.
A végén még visszajönnek a 2005-2007 közötti ligaelit secondary idők, Bobzilla fénykorából. Úgy legyen. 😊peterk2005
Javítanálak: SOHA nem kapott a PFF-től még senki sem olyan értéket, mint amit Davis kapott a Broncos meccsére. 😊
+7,9-et adtak neki, előtte a top az 7,3 volt. 😊
Mondjuk egyébként én nem hinném, hogy Davis konstansan ilyen tud maradni. Főleg, mert idén a Jax meccsen kívül nem volt kifejezetten jó, ez a Broncos elleni játéka húzta fel nagyon durván a teljesítményét.
Ilyen alapon viszont azért én nem hiszem, hogy Vontae jelenleg akárcsak top5-ös corner fizetést érdemelne. Majd ha konstansan hozza ezt, akkor oké, de mondjuk ha lesz egy ilyen CB-nk, akkor azt hiszem nem is bánjuk majd, ha megtömjük a zsebét pénzzel.

Talib viszont konstansan rohadt jól leszedi az emberét, legyen az bárki. Idén legalábbis félelmetes a csávó, a rá dobott labdák 39%-a complete passz csupán és azért leszedett 4 picket.
Sajnos jelenleg szerintem sokkal jobb Davisnél.
De ami késik, nem múlik, én nagyon remélem, hogy Vontae folytatni tudja a Broncos elleni formáját, huh, akkor micsoda kincset szereztünk 2. körért. 😊

De én egyelőre várnék az istenítésével, több ilyen meccs kell tőle, nem évente 1-2.

több mint 12 éve
@evansilva
#Colts 2012 Vontae Davis trade going well. He's @PFF No. 2 overall cover CB. #Dolphins used pick they got on Jamar Taylor, who doesn't play.Höri
A Denver ellen állítólag olyan PFF ratinget ért el, amit évek óta egy CB se produkált. Eszméletlent játszott, idén két ilyen "Revis"-i teljesítményt láttam eddig, az övét a Denver ellen és Talib-ét aki Graham-et vette le teljesen a pályáról.
A végén még visszajönnek a 2005-2007 közötti ligaelit secondary idők, Bobzilla fénykorából. Úgy legyen. 😊

több mint 12 éve
Sziasztok! Valaki tudja, hogy a Colts meccsen miért írják ki a szurkolók, hogy John 3.16? Volt ez már máskor is, vagy csak most a Denver ellen? Ezt először Tebow-ra mondták ugye, a Steelers elleni Wild Card meccs után (316 yard. 31,6-os átlag). Most Luckra értik? - érthető! 😊 Vagy Paytonra, hogy ők úgy szerették, hogy odaadták a Denvernek? Vagy Tebow-t akarja az a pár szerencsétlen aki ezt a táblát tartja? Ezen kattogok vasárnap óta! Segítsetek. 😀Feribali
"For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life." Szerintem ez egy elég arcos fennhéjázás lehet, miszerint a Colts adta Manninget a Broncosnak és lám mekkora császárok lettek.gyeek
Az biztos, hogy János evangéliumára és Tebow-ra utal, de, hogy Manning miatt? Egyszer-egyszer feltűnik ez még ma is Broncos meccseken, és mindenütt, ahol és amivel/akivel Tebow akár csak közvetetten is kapcsolatba hozható. Lehet egy Tebow fanatikus, vagy éppen az ellentettje. És valóban lehet áttételes utalás Manningra is. Ezt ember meg nem mondja anélkül, hogy megkédezné azt aki kiteszi a feliratot.

A vasárnapi cirkusznak volt sok fura megnyilvánulása. A Colts odakinti fórumában pl. Patriots fanok örömködtek a napokban, hogy Manning ismét el-"choke"-olt egy fontos meccset. A Pats fanok Inkább szurkoltak a Colts-nak, mint Manning-nak. 😀 (Ami nem meglepő, a "hivatalos" Pats fórumban a nem Pats témák jelentős részét ma is Manning adja).

Remélem Luck figyel, és tesz majd érte, hogy pár éven belül már ő legyen az "ősellenség". 😀 Kár, hogy idén nincs Pats-Colts meccs. 😊

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
@evansilva
"Kicsit" sajnálom, hogy egyből contract évbe esett, így drága mulatság lesz.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
"For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life."

Szerintem ez egy elég arcos fennhéjázás lehet, miszerint a Colts adta Manninget a Broncosnak és lám mekkora császárok lettek.gyeek
Jah, a köcsög Colts szurkolók már csak ilyenek😊FearTomi
Akinek ez jön le az írottakból, az akár magára is veheti, mert egy sornál hosszabb magyarázatot nem ér meg a dolog. 😊gyeek
Vicc volt...

több mint 12 éve
@evansilva
#Colts 2012 Vontae Davis trade going well. He's @PFF No. 2 overall cover CB. #Dolphins used pick they got on Jamar Taylor, who doesn't play.