Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
De, viszont jobbra egy kamionnal beparkolok...hogy nem lehet egy ekkora lyukba berobbanni?Escalade
Tedd már be a mondjuk 5 tized másodperccel későbbi kimerevített képet is légyszi. Akkor talán jobban véleményt lehet mondani. Így nem az igazi, mert bármikor ki lehet vágni bármelyik meccsből képet, amelyik az adott kimerevített képen röhejesen egyértelműnek tűnik, aztán ha fél másodperccel előre lépdelsz, megváltozik a világ. Marha gyors ez a játék...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Hány yardot futott ebből a "robbanékony" T-Rich?
Escalade
volt a meccsen egy szitu amikor nagy terület nyílt előtte, majdnem meg tudott indulni de elkapták a lábát. Nem ez az? Balra mellette aki dől el.shady
De, viszont jobbra egy kamionnal beparkolok...hogy nem lehet egy ekkora lyukba berobbanni? Egyben egyetértünk, Pepék ostobán használják, viszont ettől még rendre yardok maradnak a futásaiban. Lehet szidni Brownt, de neki van 1-2 olyan villanása, amiért elnézzük a pár "első embernek nekifutok" játékát.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Escalade
volt a meccsen egy szitu amikor nagy terület nyílt előtte, majdnem meg tudott indulni de elkapták a lábát. Nem ez az? Balra mellette aki dől el.
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Szegény Collie-nak a Pats-nél sem volt hosszú a karrierje...FearTomi
Haza hozhatnánk... Tudom álom, de Dhbnél jobb...Stev85
Igen? És mit csinálnánk vele?😊 Vizes fiúnak jó lenne mondjuk...pályára tuti nem engedném, ugyanis a Pats-nél úgy szenvedett 10 perc játék alatt térdsérülést, hogy hozzá sem értek...(ezért vágták ki amúgy)FearTomi
ÉS lehet sérülten is többet tudna csinálni mint Dhb.. ÉS fix kevesebb pénzért 😛

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Haza hozhatnánk... Tudom álom, de Dhbnél jobb...Stev85
Igen? És mit csinálnánk vele?😊 Vizes fiúnak jó lenne mondjuk...pályára tuti nem engedném, ugyanis a Pats-nél úgy szenvedett 10 perc játék alatt térdsérülést, hogy hozzá sem értek...(ezért vágták ki amúgy)

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want

a. 700
b. 60T
c. 3

Persze ez ugyan olyan unfair kiragadása egy momentumnak, mint egy highlight reel, viszont sajnos nagyon is lomhának tűnik, és mindezek mellett szintén csalódás eddig a passzvédelemben mutatott teljesítménye. Nyilván van még ideje fejlődni, azonban számomra (!) egy dolog a kérdéses, mekkora kapufa lesz ez a trade - alapjáraton 1-2 futót tudnék mondani, akiért adnék első kört, azokat pedig a szerződésük miatt nem erőltetném.

A képről jut eszembe: Thorton sem villog, ráadásul nem éppen jó irányba tendál a teljesítménye. A többi újoncról ne is beszéljünk, csodával határos, hogy ennyire jó eddig idén a csapat.

több mint 12 éve
Haza hozhatnánk... Tudom álom, de Dhbnél jobb...

több mint 12 éve
Szegény Collie-nak a Pats-nél sem volt hosszú a karrierje...

több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
Tehát még mindig azt mondom, hogy az egyik szemem sír, a másik nevet.
Viszont Grigson állítólag nem alkudozott a cserénél, azonnal az első körünket ajánlotta fel. Na véleményem szerint ez volt apró hiba. Nyilván sietni akart, meg biztosra menni és egyebek, de meg kellett volna némileg kevesebbet kínálni, mint az első körünk.Stez
Lehetséges, hogy sietett, de akkor már Ballard IR-on volt, Bradshaw meg már több hete sérült volt (később szintén IR) ha jól emlékszem, és gondolom nem akarta, hogy egy Brown-nal maradjunk futó poszton, mert az nagy szívás lett volna - 2010-ből rémlik az, amikor kezdő futóink és 1-2 WR is sérült volt novemberben, és Manning 3 meccsen dobott 10 INT-et, de mellette volt 120-130 yard futás. A 3 meccsen összesen. Na azt nem sajnálom, hogy azt nem láthatjuk újra.

Abban egyetértek, hogy egy full TC után érdemes érdemben nyilatkozni TR képességeiről. Erő futónak mindenképp jó, az első 1-2 tackle rendszerint lepattan róla, ezt se Brown, se Ballard nem tudja hozni, ezért én most úgy érzem, hogy nem volt rossz trade.coltman
Nem, Bradshaw teljesen egészséges volt Richardson cseréjénél.
Ő pár nappal utána, a 49ers elleni meccs végén sérült meg emlékeim szerint, amikor már játszott Trent is.
Utána még rövid ideig húzta a játékot, végül viszont IR-re ment hamarosan.
De akkor még a Bradshaw-Brown duó egészséges volt mindenesetre.Stez
Bradshaw-Brown duó hol van T-Rich- Bradshaw duótol.Én azt gondolom reálisan gondolkozott a vezetőség ha Ballard egészséges maradt volna(ez volt az alap koncepció év elején) nem kérdés hogy el sem gondolkozunk a trade-en, de kényszermegoldásként szerintem tökéletes trade volt Trent.

Szerintem egyáltalán nem lassú, de főleg nem lomha

nem szoktam Highlight videóval példálózni ,mert itt csak a sztár momentumom vannak, de érdemes megnézni milyen playekből születtek a TD-k és a nagy játékok. Késleltetett futás, Screen passok(ezeket főleg erőltetném nála). (0:38)-nál látszik, hogy nem hülye olvasni a futást, ha bezárul a lyuk egyből kivág ezeket viszont tényleg hiányolom idén tőle.Ami még feltűnt (0:50) sima toss futás és sebességből megoldja ezeket a hívásokat viszont Pep-től hiányolom.

Számomra a kérdés:A tavalyi Browns fal jobb a mostani Colts falnál vagy T-Rich nem érzi még a ritmust?Én nem temetem a srácot szerintem nagyon jó trade volt/lesz csak még egy kis idő remélem a playoff-ra tiszta képet kapunk.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Viszont Grigson állítólag nem alkudozott a cserénél, azonnal az első körünket ajánlotta fel. Na véleményem szerint ez volt apró hiba. Nyilván sietni akart, meg biztosra menni és egyebek, de meg kellett volna némileg kevesebbet kínálni, mint az első körünk.Stez
Lehetséges, hogy sietett, de akkor már Ballard IR-on volt, Bradshaw meg már több hete sérült volt (később szintén IR) ha jól emlékszem, és gondolom nem akarta, hogy egy Brown-nal maradjunk futó poszton, mert az nagy szívás lett volna - 2010-ből rémlik az, amikor kezdő futóink és 1-2 WR is sérült volt novemberben, és Manning 3 meccsen dobott 10 INT-et, de mellette volt 120-130 yard futás. A 3 meccsen összesen. Na azt nem sajnálom, hogy azt nem láthatjuk újra.

Abban egyetértek, hogy egy full TC után érdemes érdemben nyilatkozni TR képességeiről. Erő futónak mindenképp jó, az első 1-2 tackle rendszerint lepattan róla, ezt se Brown, se Ballard nem tudja hozni, ezért én most úgy érzem, hogy nem volt rossz trade.coltman
Nem, Bradshaw teljesen egészséges volt Richardson cseréjénél.
Ő pár nappal utána, a 49ers elleni meccs végén sérült meg emlékeim szerint, amikor már játszott Trent is.
Utána még rövid ideig húzta a játékot, végül viszont IR-re ment hamarosan.
De akkor még a Bradshaw-Brown duó egészséges volt mindenesetre.

több mint 12 éve
deleted account 1 758

Abban egyetértek, hogy egy full TC után érdemes érdemben nyilatkozni TR képességeiről. Erő futónak mindenképp jó, az első 1-2 tackle rendszerint lepattan róla, ezt se Brown, se Ballard nem tudja hozni, ezért én most úgy érzem, hogy nem volt rossz trade.
több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
Akkor jöjjön az én "nem találok szavakat" sztorim.
(Amúgy végigolvasva most az egész napi kommenttermést, meg vagyok döbbenve, hogy milyen higgadtsággal és távolságtartással kezeli a topik ezt az elképesztő fordulatot.)

A múltkori éjjeli meccsnél is eljátszottam, hogy reggel felkelek, elindítom a torrentet, hogy dél-délutánra meglegyen és megnézhessem - addig meg vigyázni ezerrel, nehogy megtudjam az eredményt: nem nézni se Fantasy-állást vagy csak óvatosan), se NFL-es híreket, oldalakat, FB-ot se!
Akkor munka közben belementem az e-mailekbe, és az első, amit meglátok, a klub hírlevele, a subjectben: "Colts Win!"

Ma ugyanez, csak valamit egy FB-os oldalammal kellett csinálnom, és ahogy oda navigálnék, a periférikus látómezőmbe kerül az épp lap teteji poszt: "Colts Win!"... Fél perccel előbb vagy később már fenyegetett volna ugyanez.

Szóval így kezdtem nézni most este, mire lejött, a derbit.
Mit mondjak - első negyed: ez valami marhaság, rossz hírt láttam... Második negyed: ez valami oltári baromság, rossz hírt láttam... Harmadik negyed: mondom magamban, itt valaki tényleg meghibbant, mert nemhogy "win" nem lesz, de akkora verés, hogy rossz nézni...
Úristen, az az első perc. Meg az első 12 perc. Hosszú passz - TD. Hosszú passz - TD. Mi meg: blokkolt FG, droppok sorra, benyelt passzok, sackek, saját mistackle-ök. Mikor valamit kozmetikázhatnánk - visszavont fumble recovery...
Hogy a pokolba lesz ebből győzelem?! Alig van már hátra valami kis idő. Elkezd INT-eket dobálni Keenum? Na majd most...! Na most...! De nem. Akkor visszahordjuk a kickoffot/puntot.De az se. Hogy lesz ebből győzelem?!

Aztán a végére valahogy az lett. 😉 Nem bírnám elmagyarázni egy kívülállónak, hogyan.

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Tavaly a csapat 22.3, idén eddig 26.8 pontos átlagot termelt. Azaz 4.5 ponttal többet, miközben a liga legnehezebb schedule-jén van túl....Úgyhogy azért amellett, hogy persze joggal szidjuk az offense-beli hibákat, azért a folytonos "károgásunkban" szerintem az is benne van, hogy Manning-on szocializálódtunk, és megszoktuk a pontgyárat. 😊

(Luck passz száma idén valóban kevesebb, node ne csak az INT-et nézd, hanem a TD-t is. Tavaly több passzból kevesebb TD-t dobott, mint idén. Tavaly ilyenkor 10-8 volt a TD-INT mutatója, idén 13-3, jóval keményebb védelmek ellen. Szvsz óriási különbség.)peterk2005
Azért azt ne feledd el, hogy tavaly a csapat turnoverben -12 volt, idén +7. Ha ebbe beleszámolom az 5-tel kevesebb INT-et, és a 4-gyel kevesebb elvesztett fumblet (Luckot tekintve), akkor is 10-zel több a TO mutató most (D-nek köszönhetően), mint tavaly év végén - ebből adódik, hogy kevesebb yarddal több pontunk van átlagosan. Amúgy engem sem a yard érdekel, de azért én nem tartom bajnak, ha a a tavalyi hype-ot figyelembe véve, hogy az elmúlt 15 év legjobb NFL ready QB-ja landolt nálunk, nem épp 3.500-3.600 yardot passzoltatunk vele, főleg amikor a futójáték tradicionálisan nem a Colts erőssége, hanem kicsit pass-heavy offenset próbálunk játszani. És főleg akkor nem tartom bajnak, amikor ugye már muszájból elkezdjük betámadni a mélyebb zónákat, és rögtön működik is. Persze ha ezzel csak azt akarjuk elérni, hogy mindig a szükségeset hozzuk az alapszakaszban, és altatunk mindenkit, hogy utána a PO-ban mindenkit 3-400 yarddal szarrá dobáljunk, akkor már most előre elnézést kérek 😉

Ergo ami rohadtul zavar, az az hogy a D tavalyhoz képest nagyot javult, erre az offenset "elbasztuk" Peppel, holott ha csak kicsit visszafogva, de tartottuk volna az enyhén pass-heavy offenset - mondjuk pacing 4.000-4.200 (ami nem űr szám), akkor pl a tegnapi meccset nem idegroncsként nézem végig, hanem kicsivel nyugodtabb állapotban. És azért igazán gondolhatnának az én (és gondolom még sok más drukker) állapotára is, amikor playt hívnak 😉

A playhívást én se szeretem konkrétan kritizálni, de azért tegnap volt 4-5 olyan alkalom, amikor tisztán emlékszem rá, hogy az agyam kb Csernobilt játszott.coltman
Az élő meccsnézés örömei. 😀 😀 😀peterk2005
Hát amikor az utolsó negyedben 1:55-nél megkaptuk a labdát, akkor kb idegrángásom volt, mert tudtam mi következik, és amikor én kb 10 év NFL szurkolással már látom, hogy hogy áll fel a csapat, akkor ezt valószínűleg Wade Philips is észrevette, és ezt idegileg nehezen toleráltam 😀
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Az a baj, hogy én Richardsonról már elmondtam 1-2-3 hét után is, hogy mit látok, és ez mostanra sem változott.

Ahogy látom, ő nem egy agilis futó és ez az, ami például nagyon észrevehető, amikor megnézzük Donaldot meg őt, amikor megkapja a handoffot. Donald fürgébb. És ez nagyon fontos!
Illetve ami még szintén nagyon fontos, hogy én nem látom kifejezetten azt sem, hogy Trent olyan jól lát a pályán. Ő egyszerűen egy tank, de szemlátomást ennyit tud. Neki nincsen sok esze a futásokhoz, a lyukakat is kevésbé veszi észre, nem is tud berobbanni azokba és megfelelően kihasználni őket. Viszont baromi erős a csávó, az első védő nem tudja levinni, de általában még a második sem. Mint mondtam, egy igazi tank, aki még az első ütés és szerelési kísérlet után is rendre ki tud hozni a játékból 2-3-4 yardokat. Csak egyelőre úgy tűnik, mint ha ez lenne a maximum nála.
Sokszor megkapja a handoffot és egyszerűen totojázik. Nem tudja, hogy most mégis merre induljon meg, mit csináljon.
És ezt akkor is úgy véltem már, hogy ezek playbook, rendszer független, ez az ő sara.
A playbookot ismeri már, ezzel gondja nem lehet, ellenben azért a csapattársakat annyira nem, nem is érzi még, ki hogyan és merre mozog, ez viszont azért már számít.
Ettől függetlenül én voltam az egyik, azonnali kétkedő a sok közül, aki szerint ez a trade könnyen vissza is üthet és nem fogja megérni. És ezt most is tartom.
Egyik oldalról még mindig jó cserének tartom, hiszen évekre meg van oldva egy posztunk vele, kevés fizetéssel, annál nagyobb potenciállal. Meg Brown nem is all down back, szerintem ez nem kérdés. Nagyon jó gyerek, meccsenként elcipel 8-10 carryt, de szerintem ő ennyi. És hát csak egy futóról beszélünk. Meg lehet nézni, hogy hány, nem első körös kezdp RB van jelenleg a ligában és ki hogyan játszik és mit csinál. Ez oké. Csak a 8. héten jött be az, amikor arra az első körre nem kicsit lett volna szükségünk és belegondolva, hogy mondjuk Gordont vagy Trentet vélem-e jobb cserének és nagyobb upgradenek mondjuk az első körünkért, azért számomra a WR fontosabb poszt. Wayne kiesése után meg végképp.

Viszont Grigson állítólag nem alkudozott a cserénél, azonnal az első körünket ajánlotta fel. Na véleményem szerint ez volt apró hiba. Nyilván sietni akart, meg biztosra menni és egyebek, de meg kellett volna némileg kevesebbet kínálni, mint az első körünk.
Az meg mondjuk személyes, szubjektív véleményem, hogy én futóért nem adnék első kört, max. első kör végét, hogy ha már annyira nincsen más hiányposztunk és csak ide hiányzik valaki.

De összességében ezek a cserék azok, amiket egyből nem tudsz megítélni. Mert hiába RB posztról van szó, hiába ugyanaz a legtöbb futás, az idény közben érkezett játékos akkor sincs úgy összeszokva a társaival és nem is érzi őket, a mozgásukat, mint mások.
Úgy gondolom, hogy kell egy full TC erre. És ezért erre a Richardson cserére is jövőre mernék végleges véleményt mondani, miután látom, hogy egy teljes edzőtábor után mire képes a fal mögött.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért ez így igaz, de ellentétben a tavalyi 4300 yarddal, idén a 3600 épphogy meglesz, ha így folytatja. Szóval igen, kevesebb az INT, de kevesebb a passz is.coltman
A yard engem nem érdekel, először nyerjünk gyűrűt, aztán majd döntögesse az egyéni rekordokat utána Lucky boy.😊 Tavaly a csapat 22.3, idén eddig 26.8 pontos átlagot termelt. Azaz 4.5 ponttal többet, miközben a liga legnehezebb schedule-jén van túl. Mindezt olyan védelmek ellen kellett játszania, akik közül 4 is top 10-es kapott pontokban. Amelyik meg nem, az meg kapott yardokban, futott yardokban, vagy ebből több-ben is élmezőnybe tartozik. Lényegében csak a Jax lóg ki a sorból. Egyébként az idei pontátlagunkkal kényelmes TOP10-ben vagyunk, pár tized eltéréssel annyit szereztünk, mint a Saints, Niners, Detroit, Dallas. A Denveren kívül csak a Chicago és a Green Bay szerzett 3 pontnyival többet meccsenként, utánuk mi jövünk a fent említett öt csapat társaságában. Úgyhogy azért amellett, hogy persze joggal szidjuk az offense-beli hibákat, azért a folytonos "károgásunkban" szerintem az is benne van, hogy Manning-on szocializálódtunk, és megszoktuk a pontgyárat. 😊

(Luck passz száma idén valóban kevesebb, node ne csak az INT-et nézd, hanem a TD-t is. Tavaly több passzból kevesebb TD-t dobott, mint idén. Tavaly ilyenkor 10-8 volt a TD-INT mutatója, idén 13-3, jóval keményebb védelmek ellen. Szvsz óriási különbség.)

A playhívást én se szeretem konkrétan kritizálni, de azért tegnap volt 4-5 olyan alkalom, amikor tisztán emlékszem rá, hogy az agyam kb Csernobilt játszott.coltman
Az élő meccsnézés örömei. 😀 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Na végignéztem a meccset, hát elég lett, volna az utolsó negyedet😀 TY isten! Whalen jó lesz amúgy, csak még szoknia kell a dolgokat, kicsit felidegesít az, amikor egy játékos elejti az alap labdákat, a cseszett nehezeket meg elkapja😊 Richardson-t többet kéne küldeni oldalra, sokkal otthonosabban mozgott ott. Fleener meg kezd magához térni, reméljük nem csak egy meccses mókája volt. Az a 2 pontos elkapása valami nagyon beteg volt. Az viszont rohadtul nem tetszett, hogy a Texans D, Wattal az élen a háromnegyed meccset Luck-on töltötte...illetve az, hogy Werner úgy néz ki, mintha azt sem tudná, hogy hol van...

| És ez úton szeretném megköszönni TY-nak és Luck-nak, hogy hozták a Fantasymet😀 | FearTomi
Az O line hihetetlen szar volt... Az meg hogy miért tart 2 és fél negyedet felismerjék még kell oda ember mert legyilkolják Luckyt az talány nálam... Fleener én is remélem beindul... Vagyis kihasználjuk mert akkora debella nagy nem sok CB tudja lenyomni 1 vs 1 ben....Stev85
Fleener amúgy csak 3 centivel alacsonyabb mint J. Graham, szóval igen, ideje lenne elkezdeni kihasználni a magasságát és nem csak rövid passzokkal bombázni😊FearTomi
Ettől függetlenül közel sincs olyan biztos keze mint Grahamnek és a sok agyrázkódástól néha rendesen tele a gatya ez látszik rajta, de van potenciál a srácban ezt láttuk ma is.szampi#33
Persze, nem egy Jimmy Graham, de szerintem itt nem a biztos kézzel van a baj, hanem inkább a tele a gatya dologgal...inkább otthagyja a labdát, csak ne érje ütés.

több mint 12 éve
Én T-Rich témában egy vmit nem értek.
Oké hogy mindig középre küldik, de az esetek legalább 60%-kában már mikor megkapja a labdát látszik hogy tönkre van verve az OL, sehol nincs hely középen, ő mégis belerongyol. Ilyenkor simán kiléphetne oldalra, és 1-2 esetleg minusz yard helyett hozhatna 5-10 yardokat is, a sebessége megvan hozzá. Kacsa egyébként ezeket jól veszi észre, tőle nemnagyon látni olyat h belefut a reménytelen falba.shady
Ez tényleg feltűnően így van. Amit viszont nem tudunk, hogy TRich ilyen vak-e az NFL sebességhez, vagy pedig Clevelandben "rontották el", szedett fel rossz reflexiókat, és ki kell belőle nevelni. Reggie Bush esete jut pl. eszembe, aki 1/2-re lett kihúzva, és az amúgy zseniális Payton se találta meg neki a szerepét éveken keresztül. Aztán elment Miami-ban, ahol már egy fokkal jobb volt, de még mindig nem egy 1/2. Aztán idén Detroitban meg mintha kicserélték volna. Szóval, ha márciusban idehoztuk volna és lett volna egy offseason-ja itt készülni (nem a playbook miatt, hanem az edzők, a körülmények miatt), akkor talán könnyebben lehetne mostanra ítéletet mondani, de még talán úgy is korai lenne. Így viszont, hogy idény közben jött, alig 1 hónapja van itt, és igazából alig néhány "valódi" edzésen vehetett részt nálunk (ugye szezonban hét közben 1, max 2 "rendes" edzés van), így nagyon korainak érzem, hogy bármi következtetést levonjunk. Akkor is, ha a futók, ahogy Ulpianus írja, elvileg a legkönnyebben a rendszerbe illeszthetőek. De ha ez mindig és mindenkinél automatizmus lenne, akkor nem lennének Reggie Bush és Marshall Lynch sztorik...

Egyébként pl. Davis se egyik napról a másikra illeszkedett be. Tavaly elég sokáig nem látszott, hogy megérte idehozni.

több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
Na végignéztem a meccset, hát elég lett, volna az utolsó negyedet😀 TY isten! Whalen jó lesz amúgy, csak még szoknia kell a dolgokat, kicsit felidegesít az, amikor egy játékos elejti az alap labdákat, a cseszett nehezeket meg elkapja😊 Richardson-t többet kéne küldeni oldalra, sokkal otthonosabban mozgott ott. Fleener meg kezd magához térni, reméljük nem csak egy meccses mókája volt. Az a 2 pontos elkapása valami nagyon beteg volt. Az viszont rohadtul nem tetszett, hogy a Texans D, Wattal az élen a háromnegyed meccset Luck-on töltötte...illetve az, hogy Werner úgy néz ki, mintha azt sem tudná, hogy hol van...

| És ez úton szeretném megköszönni TY-nak és Luck-nak, hogy hozták a Fantasymet😀 | FearTomi
Az O line hihetetlen szar volt... Az meg hogy miért tart 2 és fél negyedet felismerjék még kell oda ember mert legyilkolják Luckyt az talány nálam... Fleener én is remélem beindul... Vagyis kihasználjuk mert akkora debella nagy nem sok CB tudja lenyomni 1 vs 1 ben....Stev85
Fleener amúgy csak 3 centivel alacsonyabb mint J. Graham, szóval igen, ideje lenne elkezdeni kihasználni a magasságát és nem csak rövid passzokkal bombázni😊FearTomi
Ettől függetlenül közel sincs olyan biztos keze mint Grahamnek és a sok agyrázkódástól néha rendesen tele a gatya ez látszik rajta, de van potenciál a srácban ezt láttuk ma is.

több mint 12 éve
Pat "The Tackle Machine" Mcaffe Rulz ennyi 😀Stev85
sorozatban bizonyítja h nem csak a (be)rúgáshoz ért, lehet ki kéne próbálni elkapóba is, hátha az is megy neki 😀shady
A végén elveszti a varázsát 😀 De ha netán Valamelyik CB nagyon ergya akkor bedobhatjuk 😀 A végén Picket szedne 😀Stev85
Sztem bőven jobb lenne mint Vaughn😀FearTomi
Vaughnra hajnalban kb 2 passzt szívtunk be... Davisre sokkal többet, úgyhogy LigaElit!!!! 😛😛
Azon agyaltam hogy oké Davis Bradyre készül...,. De nem lehet szívatásból kicserélték Vaughn Dvdjét Brady helyett Painterre??? 😀😀 És szerencsétlen egy átbaszás áldozata ezért ilyen ergya általában...??? 😀 Lehet ő is Bradyből készülne és jobb lenne _😀Stev85
Amúgy komolyra fordítva a szót, nem, ez csak Davis, aki képtelen egymás után két meccsen ugyan azt a formát hozni:/FearTomi
OK, de ne várjuk el hogy a liga egyik legjobb WR ét (mert AJ az még ha idén nem is nagyon ment neki, ami inkább Schaub és Yates hibája...) levegye gond nélkül...
A 3 kapott Tdből 1 szárad a lelkén... De tegnap a komplett Cb sor betlizett....Van ilyen...Stev85
Ezt nem mondtam, csak mondtam, hogy ezt csinálja. Azért Welkert sem könnyű megfogni, még is megtette...

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
És szerintem sokat segített az, hogy Foster partvonalra került, vele szerintem már nem tudtuk volna megnyerni tegnap a meccset.coltman
Foster nem edzett egész héten, nem is volt realitása, hogy ő játszani fog, csak azért öltöztették be, hogy beszarjunk vagy nem tudom.

Amúgy a meccs képe nem nagyon nyugtatott meg.
Nem tudom, hogy kitől fognak a pontok jönni konkrétan. Hiltonnak nem lehet minden nap Hall of Fame meccse. Előléphet egy Victor Cruz-jellegű top célponttá, de egyedül kevés. Richardson teljesen veszélytelen, mint Ulpi is rámutatott. Mindezt úgy, hogy Tampában, Arizónában meg St.Louis-ban 5-6-7. körös gyerekek futnak 150 yardokat folyamatosan.

A győzelem nagyon nagyon jól jött mert ezzel a Texans szarva lényegében letört. Bizakodjunk, hogy ekkora meccselőnyt a Titans nem tud behozni fél szezon alatt, főleg az egymás elleni meccsek miatt. És akkor lehet back-to-back playoff. De ott már támadójáték is kelleni fog, nem csak ilyen esetleges mint ma reggel.

több mint 12 éve
sorozatban bizonyítja h nem csak a (be)rúgáshoz ért, lehet ki kéne próbálni elkapóba is, hátha az is megy neki 😀shady
A végén elveszti a varázsát 😀 De ha netán Valamelyik CB nagyon ergya akkor bedobhatjuk 😀 A végén Picket szedne 😀Stev85
Vaughnra hajnalban kb 2 passzt szívtunk be... Davisre sokkal többet, úgyhogy LigaElit!!!! 😛😛
Azon agyaltam hogy oké Davis Bradyre készül...,. De nem lehet szívatásból kicserélték Vaughn Dvdjét Brady helyett Painterre??? 😀😀 És szerencsétlen egy átbaszás áldozata ezért ilyen ergya általában...??? 😀 Lehet ő is Bradyből készülne és jobb lenne _😀Stev85
Amúgy komolyra fordítva a szót, nem, ez csak Davis, aki képtelen egymás után két meccsen ugyan azt a formát hozni:/FearTomi
OK, de ne várjuk el hogy a liga egyik legjobb WR ét (mert AJ az még ha idén nem is nagyon ment neki, ami inkább Schaub és Yates hibája...) levegye gond nélkül...
A 3 kapott Tdből 1 szárad a lelkén... De tegnap a komplett Cb sor betlizett....Van ilyen...

több mint 12 éve
Amúgy komolyra fordítva a szót, nem, ez csak Davis, aki képtelen egymás után két meccsen ugyan azt a formát hozni:/

több mint 12 éve
Azon agyaltam hogy oké Davis Bradyre készül...,. De nem lehet szívatásból kicserélték Vaughn Dvdjét Brady helyett Painterre??? 😀😀 És szerencsétlen egy átbaszás áldozata ezért ilyen ergya általában...??? 😀 Lehet ő is Bradyből készülne és jobb lenne _😀

több mint 12 éve

Fleener amúgy csak 3 centivel alacsonyabb mint J. Graham, szóval igen, ideje lenne elkezdeni kihasználni a magasságát és nem csak rövid passzokkal bombázni😊

több mint 12 éve
Sztem bőven jobb lenne mint Vaughn😀