Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Lisfranc injury for Jake Lockerkészülhetünk
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Még mindig nem értem egyébként, hogy a csapat mire készült a héten...StezBradyre, hát nem evidens?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Szerintem meg ne felejtsük el.Ez a meccs sikeresen megadta a választ nekünk, mennyire is SB esélyes a csapat.
Ilyen hullámzó offensel, gameplannel és formával nem lehet nyerni.
Fejben a Colts ma nem jött ki a gyepre, valahol baromira távol volt az egész csapat.
Az offense, na az aztán a legalja, és a védelem meg hiába nem lenne rossz alapvetően, de ennyi big playt benyelve nem megy.
Az első negyedben elment az egész, nem volt sem OL, Luck seggében volt a Rams védelem, ő meg rosszul is dobált, rögtön pontot is kaptunk. Egy 1st downt is alig tudtunk megcsinálni, minden driveban jó mezőnypozíciót hagytunk a Ramsnek, a rövid passzokat meg szépen nyeltük, csak hát utána kaptunk még 30-50-60 yardot is YAC-ból.
Még mindig nem értem egyébként, hogy a csapat mire készült a héten... Mert bármire is, annak pont az ellenkezőjét sikerült megmutatniuk.
A Richardson-Lynch párhuzammal pedig lehet jönni, de kurva komolytalan... Egy TC után remélem, már jobb lesz, de ez eddig lókaka. Igaz, hogy végig hátrányban voltunk és 20-25 perc után már nem futottunk, ettől függetlenül félelmetes, milyen különbség van a két futónk között. Ricsi lomha, darabos a mozgása, nem olvassa jól a játékot, Brown meg azért fürge legalább és valljuk be, hogy sokkal jobban találja meg a lyukakat.
Igazából nem tudok sok mindent mondani, kár lenne külön belemenni minden csapatrészbe, mert kritikán aluli volt az egész csapat, összességében.
Azért azt megjegyezném, hogy Luck élete legszarabb meccsét produkálta szerintem. Annyiban még örülök, hogy ilyen gyenge szerintem nem nagyon lehet már, ezáltal meg talán az offense is javul.
Itt ma nem emelem ki Pepet, semelyik coordinatort sem. Itt úgy ahogy van, az egész edzői stáb fos volt.
több mint 12 éve
Locker offon van megint, szétment a bokája.
több mint 12 éve
szerintem ezt a meccset felejtsük el
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
egy rövid elemzés a meccsről.ami nem tetszett: az egész meccs
ami tetszett: -
több mint 12 éve
Az LB sorban Angerer kezdő lesz ?
több mint 12 éve
+ 10 és Trich rekord futás nálunk!És Davis v. Butler v. Vaughn Picksix 8) (vagy mind 3 😛 )
több mint 12 éve
88-2, mondtam már.Mathis safety lesz.
több mint 12 éve
szerintem kikapunk
több mint 12 éve
Túl kevés a sérült, aggódom az eredmény miatt...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Colts Inactives:D. Howell
J. Gordy
G. Toler
W. Saunders
C. Johnson
K. Holmes
J. Chapman
semmi meglepő
több mint 12 éve
amíg Pep hívja a playeket, addig nem félek ettőlIndianapolis Star Sportsannyit azért jeleznék, hogy idén eddig három a meccsünkig szenvedő RB futott bőven 100 yard felett ellenünk. TR-nek simán meglehet a 150 yard vasárnap.DiamondsHead44
Trent Richardson's six-game totals with Colts come to 83 carries for 248 yards at a 3.0 average.
In 2010, Seattle acquired Marshawn Lynch, the seventh overall pick in 2007, from the Buffalo Bills. His first six games with the Seahawks totaled 81 carries for 253 yards at a clip of 3.1.
Could Richardson be the next Lynch?Farky
több mint 12 éve
Indianapolis Star Sportsannyit azért jeleznék, hogy idén eddig három a meccsünkig szenvedő RB futott bőven 100 yard felett ellenünk. TR-nek simán meglehet a 150 yard vasárnap.
Trent Richardson's six-game totals with Colts come to 83 carries for 248 yards at a 3.0 average.
In 2010, Seattle acquired Marshawn Lynch, the seventh overall pick in 2007, from the Buffalo Bills. His first six games with the Seahawks totaled 81 carries for 253 yards at a clip of 3.1.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Indianapolis Star SportsHa már összehasonlítás: Lynchnek a Billsnél volt két 1000+ yardos éve amikor 4.0 és 4.1 yardot átlagot, mielőtt elcserélték, négy meccs alatt 4.4 volt az átlaga. 2012-t leszámítva ezt az átlagot hozza Seattle-ben is a cikk szerinti gyengébb rajtot követően. Ezzel szemben Richardson 3.6-os átlagot tud felmutatni korábbról, tehát egy év alatt még "semmit sem bizonyított" futóként. Minden csak feltételezés a látott képességei alapján.
Ettől még simán lehet belőle egy jó futó a Coltsnak, csak ez a kibányászott statisztika áll gyenge lábakon. Én furcsálltam is, hogy elcserélte a Browns, mert elkapásoknál is használható, jó workhorse futónak. Semmi extra, de legalább nem kell aggódni évekig a futó poszt miatt.
több mint 12 éve
Mondjuk a lényeg nem a KC meccsen van, én az L-nek könyveltem el. Az addigi meccseket kellene viszont mindenképpen behúzni. Ahogy elnézem az ellenfeleket, mindegyik kétesélyes lesz, nyerni kell. Akkor aztán kikaphatunk a KC-tól, a csoport viszont nagy valószínűséggel meglesz. Most nem gondolkodom a kiemelésekben, engem az sem izgat, ha nem pihen a csapat, örök kérdés lesz mindig is, hogy jó-e a pihenő ilyenkor. A Tianst vernünk kellene minimum egyszer, de lehetőleg mindkétszer, meg azért reménykedem, hogy ők még botlani fognak párszor. 😊StezA divízió eléggé nekünk áll. A Texans-ak szemben 4 meccses előnyben vagyunk plusz a h2h tiebreakert se tudjuk már elveszíteni, és még játszanak a Denverrel, Patriot-s-al, szóval nekik már a 8-8 is bravúr lenne a mostani 2-6-ról. Őket szerintem kihúzhatjuk a riválisok közül.
A Titans veszélyes még, de ha egyik meccset nyerjük ellenük, akkor a h2h tiebreakerben már nem lehetnek jobbak, és divízió mérlegben sem, minden további tiebreakerben (strength of schedule, etc.) meg mi vagyunk jobbak. Ha holnap nyerünk, hozzuk az egyik meccset ellenük és hozzuk a Jags meccset, az 9-7. Ha a Titans is ugyanennyit csinál, akkor is nyerjük az előbbiek miatt a divíziót. A 10-6-hoz meg (ha egyet nyerünk ellenük) 5-1-et kéne csinálniuk. Ebből egy Denverben a Broncos, szóval alighanem azon kívül minden meccs kéne nekik. Ehhez nyerniük kellene a Texans, Cardinal, Raiders ellen (plusz 2 Jags, de az meglesz). Megcsinálhatják, de annak azért jóval nagyobb az esélye, hogy mi behúzunk még a fentieken kívül egy meccset, és akkor nincs kérdés.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
szerintem sem, DE én csak jövőre várok tőle jó teljesítményt, bár idén is bele lendülhetne már (mondjuk ez nem csak rajta múlik)
több mint 12 éve
Indianapolis Star SportsHa igen akkor megvan a Monster amit Pagano akart.... Úgy vélem nem exhasra adták oda az első kört... Lehet látnak valamit T-Richben amit mi még nem... Én egy TC t várnék velünk.. Jövő év közepén döntenék...
több mint 12 éve
Indianapolis Star SportsTrent Richardson's six-game totals with Colts come to 83 carries for 248 yards at a 3.0 average.
Could Richardson be the next Lynch?
több mint 12 éve
Bírom, hogy Pep minden héten lenyilatkozza, hogy igyekszik megtalálni Richardsonnak a legjobb játékokat, ahol a legjobban kihozhatja belőle a királyt. 😀Igen, látszik is a hívásokon, hogy folyamatosan keresi...😀
De valahogy eddig baromi ritkán sikerül szegénynek eltalálnia a dolgokat. 😀
Inkább cutoljuk Trentet, Brownnál nem kéne semmilyen nyilatkozat, neki minden labdaérintéséből nagy játék lesz. 😀Stez
több mint 12 éve
Nem, ezzel arra akartam célozni, hogy nagyon jó, hogy megverjük az elit csapatokat, ha a Chargerstől úgy kikapunk, hogy még a Jacksonville is elszégyenli magát...és a Chargers nálad elit? ennyi erővel a Miamit is mondhatnád.dugo1993egyébként, nem azt akarom mondani, hogy SB-t nyerünk, de eddig az elit csapatok ellen, elit szinten játszottunk. csak a gyengébbek ellen szenvedtünk. olyan meg nem sok van a PO-ban.Khm...Chargers...khmFearTomi
a sérülésekre meg kár hivatkozni. mindig mindenki erre fogja, pedig sérülés minden évben, minden csapatban vandugo1993
több mint 12 éve
Amíg Vaughn az egyik kezdő corner, addig nincsen irányító, akitől nem kell tartanunk. A KC fala pedig erős, a pass rush és főleg a run D# sem lesz király szerintem, ami megnyithatja az esélyt a passzjátékra. Van egy olyan érzésem, hogy Vaughnt szét fogja szopatni a tőlünk távozó Avery. 😀Meg hát Charles felé is fog menni legalább 10 passz, arra nagyon figyelni kell majd. Mondjuk nem is ez a része a kérdés szerintem, hanem az, hogy Luck mit kezd azzal a védelemmel. A Hawksénál jobb egységgel lesz dolga szvsz, sokkal jobb pass rushhal, ráadásul most már Wayne sem lesz. Én elég csúnya, menekülős estére számítok.
Mondjuk a lényeg nem a KC meccsen van, én az L-nek könyveltem el. Az addigi meccseket kellene viszont mindenképpen behúzni. Ahogy elnézem az ellenfeleket, mindegyik kétesélyes lesz, nyerni kell. Akkor aztán kikaphatunk a KC-tól, a csoport viszont nagy valószínűséggel meglesz.
Most nem gondolkodom a kiemelésekben, engem az sem izgat, ha nem pihen a csapat, örök kérdés lesz mindig is, hogy jó-e a pihenő ilyenkor.
A Tianst vernünk kellene minimum egyszer, de lehetőleg mindkétszer, meg azért reménykedem, hogy ők még botlani fognak párszor. 😊
Toler pedig már most megtippelem, hogy vagy Landryset fog játszani és jó 4-5 hétig out lesz még, vagy egyszerűen megy IR-re. A Broncos meccsen történt sérülése után állítólag MRI-re ment, aminek az eredményét azóta sem találtam meg sehol sem, valamint azt sem, hogy a sérülésével hány hét kihagyást jósoltak neki, még csak kb-ra sem.
több mint 12 éve
Az ilyen irányítók szokták ellenünk játszani életük meccsét... szóval én tartok Smithtől is.Smith? nemá, ez azért még viccnek is rossz 😀 a KCtől kell tartani, főleg futás fronton, de attól, hogy Smith szétdobál minket...az azért szerintem nem túl nagy realitás - utolsó 5 meccs 2TD / 2INT. Kövezzetek meg, de egy ilyen irányítótól nem csinálok a gatyámba 😉coltmanAzért Locker, Dalton, Smith trió nem lesz séta galopp...Sérült lista:fullban edzett mindkettő nem lesz gond. engem toler zavar. a lényeg h jöjjön rendbe a PO-ra ott jöhetnek a sztár QB-k. passz heavy O-val. a hátralévő ellenfelék irányítói: clemens locker palmer locker dalton keeenum smith henne/gabbert
Chapman, Toler, Gordy, Howell OUT
Thorntom, T-Rich questionable.... OOOh yeahhh -,-Stev85
nem olyan veretes..Miska84
Persze kérdés a Kc addigra fixálja e a Div győzelmet mert akkor lehet pihentetik...
És Howell sem lenne rossz már összeforrna..
Gordy vicc..😀 Egyetlen 1 Def playt volt pályán, még mindig nyögi 😀Stev85