Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Megmondtam, hogy Coby dobbantani fog. Legközelebb dzsinkszelek egy DHB 130 yard 2TD-t....😀 na jó, arra még annyi esély sincs
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Gratula a győzelemhez! A jelenlegi helyzetben bravúr lett volna, ha mi nyerünk. De legalább fordulatos volt a meccs. 😊amúgy tényleg csak a futó és TE játékunkkal nyertünk, a meccs alatt az volt az érzésem, hogy a legtöbb poszton jobbak vagytok. jó elkapósor, (eleinte) agilis futó, jó fal főleg futásblokkban. elit cb-k. a védelmetek sem volt rossz, kicsit a safety poszt tűnt nekem lyukasnak, meg látszott h a LB sor sem passz ellen sem futás ellen nem valamit jó. de a DL is jól működött nálatok, casey nagyon jó volt.
Azért az nem véletlen, hogy jól ment nálatok a futójáték. A run defense-ünk meccsről meccsre rosszabb, ami Fokou kiesésével tovább tetőzött. Nézzük csak a bye óta a mérkőzéseket. Már a Rams is szétfutott minket, míg a Jaguars ugyan nem termelte a yardokat, de a szükséges játékokat meg tudta csinálni. Na mindegy, talán két hét múlva visszavágunk. 😊Nandito
vitatkozok veled abban, h csoda lett volna ha nyertek, szerintem közel sem
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Gratula a győzelemhez! A jelenlegi helyzetben bravúr lett volna, ha mi nyerünk. De legalább fordulatos volt a meccs. 😊Azért az nem véletlen, hogy jól ment nálatok a futójáték. A run defense-ünk meccsről meccsre rosszabb, ami Fokou kiesésével tovább tetőzött. Nézzük csak a bye óta a mérkőzéseket. Már a Rams is szétfutott minket, míg a Jaguars ugyan nem termelte a yardokat, de a szükséges játékokat meg tudta csinálni. Na mindegy, talán két hét múlva visszavágunk. 😊
Music City Miracle
több mint 12 éve
ahogy én láttam:poz:
-volt futójáték, richardson is jobb volt, sok plusz yardot hozott, a screenek különösen ültek a futókkal. kacsa meg isten volt, nagyon jól futott. két különböző stílus, kezdjük elkapni a fonalat
-félidőben megint összeszedtük magunkat, amit nem tudok, hogy a coaching vagy szerencse dolga de minden esetre ha ez mindig így van akkor kezdem azt hinni h az első
-összességében szerencsések vagyunk. ez Luckkal jött. 😀 jön a buttfumble, felénk pattan a fumble, dropol az ellenfél amikor nagyon kell. ezekhez sok közünk nem volt de kellett nagyon
-jó volt a playcalling, felőröltük őket, próbált a védelmük rotálni, de seggükön vettél a levegőt.
-bravó OL
neg:
-szétkaptak minket a középső zóna passzokkal. egy TE-nek ne legyen már fitzpatricktól 10 elkapása. mert mi lesz majd brady-gronko ellen? megdöntik marshall rekordját? ott volt még wright is aki szintén szopatott minket a drag-ekkel. akárcsak SD-ban allen. ezek javítani kell
-nem szeretnék életemben még egy ilyen fegyelmezetlen védelmet látni. colts meccsen ne legyen az ellenfélnek EGYMÁS UTÁNI 2 PLAYBEN 15 yardos ajándáka szükségtelen durvaság miatt.
-amúgy a védelemmel sem volt baj, leszámítva az első 1-2 drivet. tudtunk váltani ez a lényeg
több mint 12 éve
persze Da'ricket basztuk benevezni.ennek is tuti megvan az oka. meg annak is h minden "be" routot beszopunk
Höri
több mint 12 éve
persze Da'ricket basztuk benevezni.Remélem jók lesznek a gazdag elkapó gyerekek.
több mint 12 éve
zsamó csikók
több mint 12 éve
hazaiba vettem ki, 2pont17es odds van ráMivel múltkor is bejött ezért, ha nyer a csapat elmosogatok 😉ez nagyobb tét, mint az 1.89 a Szentpétervásáron 😀JSanyo
T-Rich: 80+ yard 1 TD
T.Y.: 100+ yard 1 TDszampi#33
több mint 12 éve
Mivel múltkor is bejött ezért, ha nyer a csapat elmosogatok 😉ez nagyobb tét, mint az 1.89 a Szentpétervásáron 😀
T-Rich: 80+ yard 1 TD
T.Y.: 100+ yard 1 TDszampi#33
több mint 12 éve
Mivel múltkor is bejött ezért, ha nyer a csapat elmosogatok 😉T-Rich: 80+ yard 1 TD
T.Y.: 100+ yard 1 TD
több mint 12 éve
Lükit nem szabad zaklatni, még a végén paranoiás agybeteg lesz, hogy üldözitek őt, aztán vége is a karrierjének.De Barackhoz be lehet csöngetni, úgy is Bears fan.
több mint 12 éve
Igazából Lucky boy címére kellett volna 😀 Na de mind1..😀0690 666 666Ha hajnalban kikapunk, ideges leszek és beidézlek hatszor legalább.mi a számod? 😉Miska84
Mondjuk nagyon boldog vagyok, hajnalban dolgozom, így a 7 éves pályafutásom során az első Colts meccset leszek kénytelen kihagyni.
Aztán holnap semmi facebook, semmi bowl.hu és társai, nehogy megtudjam az eredményt. 😀Stez
Bársonyos hanggal várom a hívásotok! 😊
1600 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20500, Egyesült Államok+ utca, házszám 😊BorbinhoHa hajnalban kikapunk, ideges leszek és beidézlek hatszor legalább.mi a számod? 😉Miska84
Mondjuk nagyon boldog vagyok, hajnalban dolgozom, így a 7 éves pályafutásom során az első Colts meccset leszek kénytelen kihagyni.
Aztán holnap semmi facebook, semmi bowl.hu és társai, nehogy megtudjam az eredményt. 😀Stez
Barack biztos örülni fog, amikor megtudja az eredményt. 😊Stez
több mint 12 éve
1600 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20500, Egyesült Államoknem hiszem el, hogy kinézted a Fehér Ház címét 😀...
Barack biztos örülni fog, amikor megtudja az eredményt. 😊Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
0690 666 666Ha hajnalban kikapunk, ideges leszek és beidézlek hatszor legalább.mi a számod? 😉Miska84
Bársonyos hanggal várom a hívásotok! 😊
1600 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20500, Egyesült Államok+ utca, házszám 😊BorbinhoHa hajnalban kikapunk, ideges leszek és beidézlek hatszor legalább.mi a számod? 😉Miska84
Barack biztos örülni fog, amikor megtudja az eredményt. 😊
több mint 12 éve
+ utca, házszám 😊Ha hajnalban kikapunk, ideges leszek és beidézlek hatszor legalább.mi a számod? 😉Miska84
több mint 12 éve
Ha hajnalban kikapunk, ideges leszek és beidézlek hatszor legalább.mi a számod? 😉
több mint 12 éve
Ha hajnalban kikapunk, ideges leszek és beidézlek hatszor legalább.Mondjuk nagyon boldog vagyok, hajnalban dolgozom, így a 7 éves pályafutásom során az első Colts meccset leszek kénytelen kihagyni.
Aztán holnap semmi facebook, semmi bowl.hu és társai, nehogy megtudjam az eredményt. 😀
több mint 12 éve
még egy 6+ emeletes komment és gazdáját kivágom 3 napra józanodni legközelebb!ON
Most 100-yard rec games past 2 yrs: Calvin 15, BMarsh 11, AJGreen 10, Andre J & TY Hilton 9 :cool:
több mint 12 éve
bocs, hogy beleszólok, de nem lehetne kerülni a 12 emeletes kommenteket?
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Ez már csak teoretikusan is kegyetlenül durván hangzik - szóval ki tudja, lehet hogy megalapítom 😀Te vagy a magyar KPO szövetség elnöke? 😀😀😀😀Stev85Bukó, azért remélem facebookon nem találtok rám még ez alapján 😀coltmanTuti hatalmas "kő" pólóban ültél a kanapén 😀Hát kő-papír-olló VB volt rajta, szóval fene tudja 😀 És ami a legkeményebb, hogy ez nem kitaláció, hanem véres valóság, mármint a KPO VB 😀Á.. Akkor nem is jó 😀😀: Női golf rulz 8) De gondolom helyből távol nézés sincs rajta??😀Stev85Nem kell ahhoz 5 rugó, én itt szoktam nézni, és elég tűrhető stream, nálam ritkán van gond vele : mystreams.me/vai/ 2 rugó havonta, és 3 bejelentkezésig (szimultán) még nem vágtak le, szóval ha összeáll 3 ember, akkor kb kevesebből, mint egy doboz bagó nézhetsz nem csak NFLt, de amit csak akarsz - én még olyat nem találtam, amit ne tudtam volna rajta nézni, de mondjuk női golf lehet hogy nincs rajta 😀coltmankulákék összeálltak heten, így 5 rugó, együtt nézzük 😀 (nyilván így a legjobbnak ígérkező meccs megy, coltsot sokszor felvételről látom csak)Miska84kulákéknál van péz...😀 (csak irigykedek 😊 Borbinhogamepass :cool:Miska84Viszont ez a meccs dönt a csoport győzelemről valószínűleg... Na mind1 majd streamen nézzük éjcaka megint 😀 Isten áldja a pénteki szabadnapot 😀Stev85A ma esti maródi szakasz a szokásos.. Toler, Howell, Gordy... Lassan visszatérhetnének...Na de mind1.Mert nem a Broncos a New England, vagy a Steelers játszik😊FearTomi
Feltennék egy költői kérdést urak: A Sport tv eddig minden évben adta a TNF eket, most miért hagyta el eme jó szokását????Stev85
És mielőtt valaki félreértené, nem, nem kerestem, csak 1 órával előbb lőttem be a streamet, és még másik csatorna jött rajta, amin pont ez ment. Nagyon kemény volt 😀coltman
És ott izgultál mi lesz a vége.. 😀
Erre valami Colts meccs elkezdődött 😀Stev85
több mint 12 éve
Te vagy a magyar KPO szövetség elnöke? 😀😀😀😀Bukó, azért remélem facebookon nem találtok rám még ez alapján 😀coltmanTuti hatalmas "kő" pólóban ültél a kanapén 😀Hát kő-papír-olló VB volt rajta, szóval fene tudja 😀 És ami a legkeményebb, hogy ez nem kitaláció, hanem véres valóság, mármint a KPO VB 😀Á.. Akkor nem is jó 😀😀: Női golf rulz 8) De gondolom helyből távol nézés sincs rajta??😀Stev85Nem kell ahhoz 5 rugó, én itt szoktam nézni, és elég tűrhető stream, nálam ritkán van gond vele : mystreams.me/vai/ 2 rugó havonta, és 3 bejelentkezésig (szimultán) még nem vágtak le, szóval ha összeáll 3 ember, akkor kb kevesebből, mint egy doboz bagó nézhetsz nem csak NFLt, de amit csak akarsz - én még olyat nem találtam, amit ne tudtam volna rajta nézni, de mondjuk női golf lehet hogy nincs rajta 😀coltmankulákék összeálltak heten, így 5 rugó, együtt nézzük 😀 (nyilván így a legjobbnak ígérkező meccs megy, coltsot sokszor felvételről látom csak)Miska84kulákéknál van péz...😀 (csak irigykedek 😊 Borbinhogamepass :cool:Miska84Viszont ez a meccs dönt a csoport győzelemről valószínűleg... Na mind1 majd streamen nézzük éjcaka megint 😀 Isten áldja a pénteki szabadnapot 😀Stev85A ma esti maródi szakasz a szokásos.. Toler, Howell, Gordy... Lassan visszatérhetnének...Na de mind1.Mert nem a Broncos a New England, vagy a Steelers játszik😊FearTomi
Feltennék egy költői kérdést urak: A Sport tv eddig minden évben adta a TNF eket, most miért hagyta el eme jó szokását????Stev85
És mielőtt valaki félreértené, nem, nem kerestem, csak 1 órával előbb lőttem be a streamet, és még másik csatorna jött rajta, amin pont ez ment. Nagyon kemény volt 😀coltman
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Bukó, azért remélem facebookon nem találtok rám még ez alapján 😀Tuti hatalmas "kő" pólóban ültél a kanapén 😀Hát kő-papír-olló VB volt rajta, szóval fene tudja 😀 És ami a legkeményebb, hogy ez nem kitaláció, hanem véres valóság, mármint a KPO VB 😀Á.. Akkor nem is jó 😀😀: Női golf rulz 8) De gondolom helyből távol nézés sincs rajta??😀Stev85Nem kell ahhoz 5 rugó, én itt szoktam nézni, és elég tűrhető stream, nálam ritkán van gond vele : mystreams.me/vai/ 2 rugó havonta, és 3 bejelentkezésig (szimultán) még nem vágtak le, szóval ha összeáll 3 ember, akkor kb kevesebből, mint egy doboz bagó nézhetsz nem csak NFLt, de amit csak akarsz - én még olyat nem találtam, amit ne tudtam volna rajta nézni, de mondjuk női golf lehet hogy nincs rajta 😀coltmankulákék összeálltak heten, így 5 rugó, együtt nézzük 😀 (nyilván így a legjobbnak ígérkező meccs megy, coltsot sokszor felvételről látom csak)Miska84kulákéknál van péz...😀 (csak irigykedek 😊 Borbinhogamepass :cool:Miska84Viszont ez a meccs dönt a csoport győzelemről valószínűleg... Na mind1 majd streamen nézzük éjcaka megint 😀 Isten áldja a pénteki szabadnapot 😀Stev85A ma esti maródi szakasz a szokásos.. Toler, Howell, Gordy... Lassan visszatérhetnének...Na de mind1.Mert nem a Broncos a New England, vagy a Steelers játszik😊FearTomi
több mint 12 éve
Tuti hatalmas "kő" pólóban ültél a kanapén 😀Hát kő-papír-olló VB volt rajta, szóval fene tudja 😀 És ami a legkeményebb, hogy ez nem kitaláció, hanem véres valóság, mármint a KPO VB 😀Á.. Akkor nem is jó 😀😀: Női golf rulz 8) De gondolom helyből távol nézés sincs rajta??😀Stev85Nem kell ahhoz 5 rugó, én itt szoktam nézni, és elég tűrhető stream, nálam ritkán van gond vele : mystreams.me/vai/ 2 rugó havonta, és 3 bejelentkezésig (szimultán) még nem vágtak le, szóval ha összeáll 3 ember, akkor kb kevesebből, mint egy doboz bagó nézhetsz nem csak NFLt, de amit csak akarsz - én még olyat nem találtam, amit ne tudtam volna rajta nézni, de mondjuk női golf lehet hogy nincs rajta 😀coltmankulákék összeálltak heten, így 5 rugó, együtt nézzük 😀 (nyilván így a legjobbnak ígérkező meccs megy, coltsot sokszor felvételről látom csak)Miska84kulákéknál van péz...😀 (csak irigykedek 😊 Borbinhogamepass :cool:Miska84Viszont ez a meccs dönt a csoport győzelemről valószínűleg... Na mind1 majd streamen nézzük éjcaka megint 😀 Isten áldja a pénteki szabadnapot 😀Stev85A ma esti maródi szakasz a szokásos.. Toler, Howell, Gordy... Lassan visszatérhetnének...Na de mind1.Mert nem a Broncos a New England, vagy a Steelers játszik😊FearTomi
Erre valami Colts meccs elkezdődött 😀
Höri