Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
mekkora kommentek vannak 😀"And the commenters keep saying Richardson has trouble running to the hole."
"Finally, something involving Trent Richardson and balls being carried for more than two seconds."
több mint 12 éve
Mostantól már nem csak a 3 yard/carry lesz a téma Trent Richardsonnal kapcsolatban...kissingsuzykolber.uproxx.com/2013/11/theres-allegedly-trent-richardson-orgy-tape.html
több mint 12 éve
sajnos engem sem az L bosszant,hanem a mutatott játék mindkét oldalról.Luck pedig bele lett hajszolva a pickekbe.görcsösen játszott,futni kellett az eredmény után 0 futójátékkal és hát a fal is kritikán aluli volt
több mint 12 éve
Itt a 10. heti Power ranking-em. Elérhető a szokott helyen: NFL Power Rankings by Peterk2005.Új dolog, hogy undisputedly kérésére megcsináltam a hazai/idegenbeli meccseket súlyozó rangsort is. Ebben a rangsorban a hazai győzelmeket 5%-al alacsonyabb, az idegenbelieket 5%-al nagyobb súllyal vettem figyelembe. A két rangsorból az egyes jelű oszlopok (rangsor, power index és strenght of schedule) az eddigi "hagyományos", a 2-es jelűek az undisputedly féle súlyozott rangsor számai. (Megj.: Azért 5%-al súlyoztam, mert undisputedly 10%-al többre értékeli az idegenbeli győzelmet, mint a hazait. Mivel a rangsorban mind a győzelmi mutatóban, mind a strength of schedule-ben - az ellenfelek győzelmi mutatóinak összesenjében - érvényesül az 5%, a kettő szorzata így éppen kb. 10% súlyozás-eltolást jelent.a power indexben.) A két rangsorban egyébként pillanatnyilag nincs nagy eltérés, a csapatok többsége ugyanott van, néhány csapatnál van 1, max. 2 hely mozgás fel ill. lefelé.
Frissítettem az AFC-NFC összevetést is a heti eredményekkel. Bréking nyúz, hogy az NFC behozta az AFC-t, pillanatnyilag döntetlen az állás. Jó böngészgetést!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
😀Azért Pagano is forma, azt nyilatkozta a zakó után, hogy jobban és többet kell futnunk. 😀remélem ködösít.
Ahogy látom, nem tett megjegyzést a támadófalra, a passzjátékra, semmi másra. 😀Stez
mondjuk tényleg többet kell futnunk. csak nem több alkalommal, hanem több yardot.Höri

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
most az 53-as keretbe került be. Meccsnapon viszont 7 inaktív lesz, you knowértékelném amúgy ha az aktív keretbe is betennénk.HöriEzt hogy érted?FearTomi
több mint 12 éve
értékelném amúgy ha az aktív keretbe is betennénk.HöriEzt hogy érted?
több mint 12 éve
Végre DHB megy a padra😀Zseniális hozzászólás a hírhez: "Could you activate the rest of the team also?"😀
Amúgy nagyon remélem, hogy nem azért lépték ezt meg, mert Whalen válla szétment. És azt is remélem, hogy Da'Rick nem megy el megünnepelni a dolgot...
több mint 12 éve
Egy jónak tűnő hír is: úgy néz ki elfogytak a random fehér gyerekek előle, üdv Da'Rick Rogers.Escalade😀
Roster move:
Da’Rick Rogers az aktív keretben, Josh Lenz WR PS-ben, Larry Asante S waived-injuredFarky
több mint 12 éve
Az a baj, hogy Pagano nagyon futásbuzi. Mindig csak a futást akarja tökéletesíteni, de hát hamarosan rá fog jönni, hogy ez nem az a csapat. 😀Ha csak ennyi baj lenne Paganoval... Sajnos kezd kirajzolódni, milyen beállítottságú edző is ő, és nem nagyon tetszik (félidő előtti óralepörgetések, rossz time/ember management, idén nem először jött ki laposan/tűnt felkészületlennek a csapat, stb.)
Mindig elhiszi ezeket a baromságait az elején. 😀
Viszont az a heppje, hogy a futást fogjuk, az azért egész korrektül bejön így összességében. Csak közben szopunk passzal. 😀Stez
Egy jónak tűnő hír is: úgy néz ki elfogytak a random fehér gyerekek előle, üdv Da'Rick Rogers.

több mint 12 éve
Roster move:Da’Rick Rogers az aktív keretben, Josh Lenz WR PS-ben, Larry Asante S waived-injured
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Az a baj, hogy Pagano nagyon futásbuzi. Mindig csak a futást akarja tökéletesíteni, de hát hamarosan rá fog jönni, hogy ez nem az a csapat. 😀Mindig elhiszi ezeket a baromságait az elején. 😀
Viszont az a heppje, hogy a futást fogjuk, az azért egész korrektül bejön így összességében. Csak közben szopunk passzal. 😀
több mint 12 éve
Azért Pagano is forma, azt nyilatkozta a zakó után, hogy jobban és többet kell futnunk. 😀remélem ködösít.
Ahogy látom, nem tett megjegyzést a támadófalra, a passzjátékra, semmi másra. 😀Stez
mondjuk tényleg többet kell futnunk. csak nem több alkalommal, hanem több yardot.
több mint 12 éve
Azért Pagano is forma, azt nyilatkozta a zakó után, hogy jobban és többet kell futnunk. 😀Ahogy látom, nem tett megjegyzést a támadófalra, a passzjátékra, semmi másra. 😀
több mint 12 éve
Luck meg kurva nagy király, de így is csak egy szaros ebben a ligában. Eddig nyomás alatt is állatkodott csomószor, hát most élete legszarabb meccsét lehozta, végig érezhető volt rajta, hogy ez a nyomás most nem ízlik neki. Na puff. Mint mondtam, azért annak örülök, hogy ennyire gyenge ő nagyon ritkán lesz...StezEz a lényeg. A jövővel nincs semmi baj. És a jelennel se, basszus végülis csak 6-3-al állunk, és vezetjük a csoportot. Jó szar egy csapatunk van. 😀
Annyit hozzátennék, hogy rossz nap ide, formán kívüliség oka, Lucknak azért még nem való az, hogy rendszeresen 300+ yardokat passzolva hozzon meccseket. Tavaly rá voltunk kényszerülve, és ahhoz képest, hogy egy tojáshéj-seggű ifjonc, fantasztikusan helytállt. De azért ez még nem neki való, Brees-ékhez, Rodgers-ékhez képest nincs még meg az a pontossága, és a célpontjait sem képes olyan gyorsan átlátni (akad még bőven, hogy szabad elkapót nem vesz észre). Majd 1-2 év múlva. Addig meg az az ideális, ha úgy tudjuk használni amiben már ma is fantasztikus: a meccs végét, a kulcs pillanatokat, illetve 1-1 negyedet simán rá lehet bízni.

több mint 12 éve
Egyébként Butler tegnap 11 snapet volt a pályán, az csodálatos.Amíg Vaughnt nézzük a kezdőben, akkor főleg.
Edzésen elkezdhetnék már a szélen is próbálgatni Butlert Paganoék, mert Vaughnnál nem lehet szarabb egyszerűen. Totális csőd.
Eddig mindenki fikázta Tolert, hát nesze, ennyit számít, hogy tud-e játszani. 😊
több mint 12 éve
Amikről problémázunk, azok viszont valódi gondok. Elsősorban Wayne lesérülése, mert a másodéves Hiltonon kívül nincs most potens elkapó. Ez nem tegnapi gond, eredménytől függetlenül létezik. peterk2005Word.
Nem a vereség a gond, hanem, hogy kilátástalan volt a (támadó)játék.
több mint 12 éve
Castonzo visszaesett, kész, pont.Ettől még viszont nem rossz LT véleményem szerint. Azért neki is vannak rohadt jó meccsei, vannak gyengék, most ő is fos napot fogott ki. Egy élete szezonját futó Quinn megverte párszor, ez van sajnos. Nem lehet mindig Joe Thomast draftolni.
De Castonzo azért sok LT-nél jobb így is, arról meg ne is beszéljünk, hogy Manning nála sokkal szarabb játékosokkal is játszott, mégis király volt. Nem szeressük a PFF-et, de ott is azért 12. az LT-t között. Sajnos passz blokkolásban visszaesett az utóbbi hetekben, de a futásnál még mindig a legjobb a falunkban. És azért ne feledjük el, hogy mellőle Thomas személyében egy jó OG dőlt ki, ami nyilván kihat az ő teljesítményére is, hiszen egy lassú és gyenge újonc, Thornton van mellette, akinek meg szoknia kell még a ligát. Egyszerűen a falunk közepe gyenge, szar, kaka. Ez van. Hoztunk egy jó kis FA-t, lesérült, megszoptuk, ezt az évet végig kell szenvednünk velük. A szezon után szerintem draftolunk, vagy FA-zunk egy RG-t, vagy ha Thomas visszatér és nem sérül, akkor Thornton átmegy jobboldalra, míg középre viszont nézni fogunk valami használható centert.
Luck meg kurva nagy király, de így is csak egy szaros ebben a ligában. Eddig nyomás alatt is állatkodott csomószor, hát most élete legszarabb meccsét lehozta, végig érezhető volt rajta, hogy ez a nyomás most nem ízlik neki. Na puff. Mint mondtam, azért annak örülök, hogy ennyire gyenge ő nagyon ritkán lesz... Ez pedig azért az offense javulását is jelenti majd.
Ha belegondolok, akkor szerintem a legtöbb csapat a ligában összetenné a két kezét, és röhögve azt mondaná, hogy ha évente 1-2-szer lehoz egy ilyen meccset a QB-juk, de ezen kívül mindig meccseket fordít meg, nyer és ekkora playmaker, hát nosza, belefér az az évi 1-2 gyenge játék tőle.
A védelem meg nem rossz, most sem lett volna gáz, ha nem nyelik be azt a pár nagy playt.
Meg hát turnoverből is TD-t kaptunk, meg Austint is hagytuk folyton visszahordani, mit akarunk? Mindenhol fos volt a csapat. De ennyire gyenge napot kifoghat minden egységünk?
Csak nem.
több mint 12 éve
Tony Ugoh rulzés sosem szerettem, sosem ismertem el colts szintű LT-nek. de mikor lezárta a SF ellen a bal oldalt akkor megdicsértem.Miska84Na, ezen azért elnevettem magam, visszagondolva az utolsó Manning évek "Colts szintű LT-ire". 😊peterk2005
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
és sosem szerettem, sosem ismertem el colts szintű LT-nek. de mikor lezárta a SF ellen a bal oldalt akkor megdicsértem.Miska84Na, ezen azért elnevettem magam, visszagondolva az utolsó Manning évek "Colts szintű LT-ire". 😊

több mint 12 éve
Amúgy én sem értem ezt a Castonzo savazást...keresni kell egy bűnbakot a vereség miatt, vagy mi? Mert ha igen, akkor a tegnapi teljesítmény alapján kb. az egész csapat mehetne a levesbe...
több mint 12 éve
Szerintem kicsit sötétebben látjátok a képet,mint amilyen.undisputedlyKöszi az együttérzést, de nincs pánik szerintem. 😊 Ahogy olvasom, kb. mindenki elkönyvelte egy komplett fejreállásnak, amikor semmi se jött össze nekünk, az ellenfélnek meg minden. Ennyi, van ilyen. Szerencsére amennyire csak lehet jókor jött, mert mindkét csoportrivális is veszített, így nem számít igazán.
Amikről problémázunk, azok viszont valódi gondok. Elsősorban Wayne lesérülése, mert a másodéves Hiltonon kívül nincs most potens elkapó. Ez nem tegnapi gond, eredménytől függetlenül létezik. Mint nálatok az oline problémája, csak nekünk nincs kit visszavárni, ez már így is marad az idényben.

több mint 12 éve
Brady meg 8 éve probable. 😊Castonzo nem egy Ryan Clady, de nem rossz LT szerintem. A problémáját az is okozza, hogy nincs mellette jó guard. Illetve, Thorton még nagyon zöld.Decker nem sérülékeny? Ahhoz képest az első meccse óta minden héten probable a szar lábfeje miatt...😊FearTomi
Évi 8 mikulásért egyébként mikulás csokit kapni az NFL-ben, nem Castonzo-nál jobb LT-t. 😊 Ha már 8 mikulás, akkor azért egy Garcon szintű elkapó kéne DHB helyett jövőre. Garconra nem volt sajnos pénzünk tavaly. Most viszont lenne. És lenne is választék, Nicks, Emmanuel Sanders (ő nem 8 milla, de nekem tetszik, bár ő nem benga), Britt, Decker. Brittnek nem örülnék mondjuk. Leginkább Decker tetszene. Jó kezű, nem sérülékeny, méretes/fizikális és jó route futó. És mentálisan is rendben van.
A falba meg kell guard még, nincs mese. Jó G-t mondjuk draftról is lehet hozni és FA-n se kerül olyan sokba.peterk2005
Decker még egy meccset se hagyott ki karrierje során. Két éve volt egy meccse amin megsérült, de csak azon a meccsen nem tért vissza már, a következőn már játszott.

több mint 12 éve
nem tudom mi lett ez a hirtelen lázadás Castonzo ellen. 3 hete még mindenki istenítette. azóta kicsit visszaesett, de még így is ő a legjobb a támadófalba..dugo1993és sosem szerettem, sosem ismertem el colts szintű LT-nek. de mikor lezárta a SF ellen a bal oldalt akkor megdicsértem.
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick