Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
csak szerintem fura h az Arizonára 1,6 körüli oddsok vannak, ránk meg 2,35?
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
de igazat adva magamnak 😀 |
| itt a meccs a playbookja, aki még nem látta volna
https://static.www.nfl.com/league/apps/web/global/outlines/IND
Indianapolis Colts at Arizona Cardinals 2013 REG 12 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

vicces a hét fős blitz zéró coverageban 😊

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
DHB egész héten fullosan edzett már, tutira kezdeni fog.
Richardsonnak két hete bokagondjai vannak, de mondjuk sosem került szóba, hogy ne játszana miatta.
Mondjuk lassan tökre mindegy, kap 10 carryt jó esetben, abból fut 20 yardot, aztán ennyi volt számára a meccs.Stez
OK de pl. titans ellen jó elkapásai voltak, és nem droppolt (ha jól emlékszem) volt már olyan játékosunk aki droppolt és futni sem tudott....Stev85
én havilit sajnálom nagyon, a power run alapja a játéka. nem baj, legalább hétfőn erre tudjuk fogni, hogy T-Rich miért futott 2,8 yrd/carry-vel 😀Miska84
Sérült bokával várok egy 100 yardot 😛
Arians nem számít futásra, az ő idejében Kacsa is ergya volt 😀
Azóta Szuper Kacsává vált 😛Stev85
FB nélkül az Donald-time ...
amúgy én donaldtól várok minimum 60 elkapott yardot. ez 3 screen. ilyen agresszív blitzek ellen remélem nem kell 3 negyed h felismerjük mit kell játszani.
tippem: kacsa 150 össz yard, 2 td. fleener 60 yard 1 yd.
bátor-jóska: DHB 100 yard 1TD 😀
TY szar meccs, duplázva lesz 😕Miska84
Szerintem Lucky Int nélküli meccs, Richardson 2 nagy futás (10+ yardos) Donald Beast mód.
Ty 1 Td, Flenner közepes meccs, Dhb drop hegy 😀

D: 2 Int et szedünk (1 Butler, 1 Bethea) 3-4 Sack tuti, (Mathis bácsi 2t ) :cool:

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 758 — Whoops, looks like something went wrong.
Richardsonnak két hete bokagondjai vannak, de mondjuk sosem került szóba, hogy ne játszana miatta.
Mondjuk lassan tökre mindegy, kap 10 carryt jó esetben, abból fut 20 yardot, aztán ennyi volt számára a meccs.Stez
OK de pl. titans ellen jó elkapásai voltak, és nem droppolt (ha jól emlékszem) volt már olyan játékosunk aki droppolt és futni sem tudott....Stev85
én havilit sajnálom nagyon, a power run alapja a játéka. nem baj, legalább hétfőn erre tudjuk fogni, hogy T-Rich miért futott 2,8 yrd/carry-vel 😀Miska84
Tök mindegy, mire számít Arians, nem ő a DC, ráadásul a Cards védelme azért elég jól elkaristol. A mi gyengus OL-ünket simán el fogják nyomni. A gond ott lesz, hogy PP valszeg leszedi a pályáról Hiltont, onnantól viszont elő kell húzni valami meglepit a kalapból és az szvsz nem a futójáték lesz. Valahogy úgy érzem, ezt a meccset most Lucknak kell szinte egyedül megnyernie majd, de hát olyan nyomás lesz rajta szerintem, hogy nem lesz könnyű napja.
A védelemnél is elég sok gond lesz, nem tetszik a Davis-Fitz matchup sem, de ami egyenesen nyugtalanít, az a Floyd-Vaughn párharc, ott mehet el a meccs.
Egyébként ez szerintem megint egy Rams féle undorító meccsünk lesz, Ellington a sebességével és a screenekkel szét fog minket szopatni. Sajnos ha valaki, akkor Arians tudja, mivel készüljön.

több mint 12 éve
FB nélkül az Donald-time ...
amúgy én donaldtól várok minimum 60 elkapott yardot. ez 3 screen. ilyen agresszív blitzek ellen remélem nem kell 3 negyed h felismerjük mit kell játszani.
tippem: kacsa 150 össz yard, 2 td. fleener 60 yard 1 yd.
bátor-jóska: DHB 100 yard 1TD 😀
TY szar meccs, duplázva lesz 😕

több mint 12 éve
Azóta Szuper Kacsává vált 😛

több mint 12 éve
én havilit sajnálom nagyon, a power run alapja a játéka. nem baj, legalább hétfőn erre tudjuk fogni, hogy T-Rich miért futott 2,8 yrd/carry-vel 😀

több mint 12 éve
OK de pl. titans ellen jó elkapásai voltak, és nem droppolt (ha jól emlékszem) volt már olyan játékosunk aki droppolt és futni sem tudott....

több mint 12 éve
Mondjuk lassan tökre mindegy, kap 10 carryt jó esetben, abból fut 20 yardot, aztán ennyi volt számára a meccs.

több mint 12 éve
Toler még sincs olyan jó állapotban, mint hitték, lazán inaktív lesz a hétvégén, már most hivatalos.Stez
Hét elején kijelentették játszik.. Ez vicc bazd ki, vagy lehet felvették Dr. Bubot és rájött még sem jó ha nem tud kiegyenesedni a pályán szerencsétlen.. -,-
A heti sérült lista a meccsre:
Out: Conner, Havili, Toler
Questionable: Gordy ( :cool: 😀 ) Landry (üveg, meglepődtem sokat kezdet sérülés nélkül) T-Rich (Lehet forgatás közben meghúzta magát... :cool: )
Probable: Herron, Howell, Dhb (Nem lehetne lecserélni pl.... Allenre az Iren? 😊)) Légyszi légyszi naaaa Reggiet azért nem kértem mert az alap eset..)

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
TY és az országos média
vigyézat, nagyon taknyos! 😀😀😀
Höri
Lassan átkeresztelhetik a csapatot Indianapolis Sniffles-re. Tavaly, ha jól emlékszem Pagano nyomott egy ugyan ilyen szipogós sajtótájékoztatót😀

több mint 12 éve
Toler még sincs olyan jó állapotban, mint hitték, lazán inaktív lesz a hétvégén, már most hivatalos.

több mint 12 éve
TY és az országos média
Höri
ez milyen tájszólás? autista?

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ha valakit érdekel, megint szerepeltetek a Parks & Recreation-ben.
 www.youtube.com/watch?v=7w2pE8In90wgorbel
3 hétig semmi, most meg 4 nap alatt 4 rész.

Buzi NBC! Még csak egyet láttam a négyből és a Coltsos az utolsó

több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
ha valakit érdekel, megint szerepeltetek a Parks & Recreation-ben.
 www.youtube.com/watch?v=7w2pE8In90w
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Indianapolis Colts sign RB, kick returner Chris Rainey

Bye-bye Reed???Farky
Ez is kétnapos hír már. Elvileg nem Reed mögé/mellé hoztuk, hanem azért, hogy ne Hiltont küldjük darálóba punt returnöknél.Stez
én azért remélem h Reed helyére jön KR-nél

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve

Bye-bye Reed???Farky
Ez is kétnapos hír már. Elvileg nem Reed mögé/mellé hoztuk, hanem azért, hogy ne Hiltont küldjük darálóba punt returnöknél.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
TY és az országos média

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧

Bye-bye Reed???

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ami Trentet és a blokkolást illeti, hát idén eddig az sem túl nagy erőssége.
Idén egy dologban jeleskedik, de azt sajnos nem a mi csapatunk érzi meg, maximum akkor, ha egy Pattel való iszogatás után jól megbassza Donaldot.

több mint 12 éve
felejtsd el h pepnél 3. down előtt üres backfieldet láss..😊
főleg ilyen falhoz nem árt egy trent/ahmad szintű plusz blokkoló 😕

több mint 12 éve
Ricenek egy ép csontja sincsen.
Tatet bírnám, de nem #1 WR. Decker, Nicks, szintén. Cooper nee már. Britt ugyanolyan lutri, mint DHB. A vicc az, hogy én Tatet hoznám talán leginkább, itt a legtöbben utálják. 😀
Wayne-Tate kezdene, Hilton slotban és hülyére nyomatnám a 3 WR-es felállásokat, 2 TE-s játékokkal tűzdelve.
Power run meg bekaphatja. 😊

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Tate/Rice(mindkettő?), Decker, Manningham, Britt, Nicks, Cooper, lesz itt pár jó FA, ezek közül kellene egyet pecázni, lehetőleg jó áron. DHB-hez képest mind upgrade, bár vannak problémásak (Britt, Cooper pl)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Jaja, nem lenne hülyeség alapvetően, kivéve, hogy a teóriád ott megdőlni látszik, hogy egy olyan TE-t hoztunk fel a PS-ből Whalen helyére, akinek a TC óta komoly gondjai vannak az elkapásokkal, és a blokkolásnál is gyengének tűnt már az előszezonban is. 😊
Whalen sok mindenre nem jó, de azért párszor ezek az 5-7 yardos passzok jó helyen voltak nála. Nyilván most annyiban lehet nyálazni, hogy Da'Rick elől ismét kiesett egy pali, ha most nem tudja beverekedni magát az aktív keretbe, akkor tényleg no comment, viszont az idei összteljesítményt nézve ha lenne töke Paganonak, akár DHB-t is kibaszhatta volna Whalen helyett, úgy sem lenne gyengébb ez a WR corp. Sőt, talán erősebb lenne, az a tré. 😀
Nyilván DHB végig fogja játszani az évet, hogy ne kelljen kivágni a 2,5 milliós melléfogást, de mondjuk baromira kíváncsi leszek, hogy mit alkotunk FA-n és drafton a WR-ekkel így, hogy még Reggie is megsérült, ráadásul vén kuki.
Ha nem basszuk ki az ablakon az első körünket, akkor valami remek kis #1 WR-t hozhattunk volna rajta, így esélyesen megint a piacon kell nézelődnünk majd. Érdekes lesz, hogy ismét kockáztatunk-e valami DHB-hez hasonló reménységgel, vagy ezúttal jön a nagy zsozsó, és egy #1 WR. 😊
Mondjuk #1 WR sok nem lesz kint szerintem. Nicks nem az, Decker nem az, Boldin az, de vén kuki ő is.
Ha elnézem ezt a listát, plusz a WR classt, ami várhatóan kijön jövőre, akkor jobban örülnék, ha lenne 1. körünk, nem pedig FA-zni kellene. 😊
Mondjuk azon gondolkoztam, hogy ha Betheát elengedjük, akkor remélem, hogy Byrd itt köt ki a helyén, az király lenne. 😀
Mondjuk ez még nagyon korai, de hát álmodozom na. 😀

több mint 12 éve
szerintem látja Pep (kivételesen jól) hogy ez a TY DHB Brazill Whalen féle elkapósor a liga egyik leggyengébbje. nincs mit ezen szépíteni. megpróbálunk visszatérni az eredeti elképzeléshez, több TE-es felállások, abból sok futás sok variációval, huzással erőből stb. ebből mehetnek a PA.ök, bootlegek, Luck nagyon jól kezeli a fake-eknél a zsugát. én azt gondolom h látszott, hogy ez a wr "corp" esélytelen szeparálódni. viszont ha lesz még egy TE a playek nagy részében fleener mellett, az sok olyan játékot eredményezhet, melyet nem ismernek videoból az ellenfelek.
én támogatom ezt. nincs ezzel semmi gond. darick ebbe a bandába nem fél el. akkor mit vártok tőle? csodát?