Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
egy-két év és playmaker lesz, nem kell aggódni.Majd mondjuk ha Luck is konstans god mode-ban tolja.
több mint 12 éve
Nem utálom Fleenert, pont az a baj az egészben. 😊De tavaly akkorát csalódtam benne, hogy most többet várok egyszerűen. Fejlődik, az látható, csak picit lassan ahhoz képest, mennyi minden hajtja a malmára a vizet.
Összességében panasz nem lehet rá az utóbbi 3-4 hétben, viszont nem is alélok el tőle. Vannak szép elkapásai, vannak csúnya dropjai, csak hát a yardok engem nem érdekelnek, hogy ha egyszer mondjuk -20-as hátránynál a 3. negyedben kezd el mutatni valamit mondjuk.
Nyilván van példa az ellenkezőjére is, de erre is. Összességében még kevésnek tartom ezt. Én igenis egy playmaker játékot várok tőle.
több mint 12 éve
Stez, te szerintem csak zsigerből utálod Fleener-t.😊 Én szerintem fejlődik, nem is rossz irányba. Kicsit lassabban halad, mint gondoltuk, de ez van, volt már erre példa a ligában. Amúgy sem azért húztuk 2/2-n, mert annyira 2/2-es, hanem azért, mert Luck-nak kellett a boost. Azóta rájöttünk, hogy nem feltétlenül jó ötlet idehozni a fél Stanfordot. Szerintem így is voltak zseniális elkapásai idén. Viszont azt marha idegesítőnek tartom, hogy van egy két követőd és amint a 8. elkapása után droppol egyet, rögtön jön a fújolás, ha te nem is vagy ott, ők nyomják a fikázást az eredménykövetőben.😀 Az elmúlt pár meccsen pont rá nem lehetett panasz. Amint vissza jön Allen, szerintem kiváló 2. számú TE lesz belőle és jól ki fogják egészíteni egymást. Persze ehhez az is akell, hogy Pep "ihavenoideawhatiamdoing" Hamilton eltűnjön a színről...
több mint 12 éve
Rogers játszani fog vasárnap. Pepet ismerve mondjuk kap majd 15 snapet, vagy annyit sem.Havili pedig orvosi engedélyt kapott, remélem nem sérül meg... Hilton vállsérülése meg day-to-day, remélem, hogy fullos erőbedobással tud játszani majd.
több mint 12 éve
minket ismerve plan D isAllenel meg várjunk azért h jövőre mennyire lesz jobb esetleg mint Coby. Volt egy jó éve, nade hány olyan eset volt már amikor a rookie évében fasza volt, aztán szépen eltűnt utána. Ráadásul sérült is, Fleener meg már 2 éve folyamatosan szokja az NFL légkörét.
több mint 12 éve
Nincsen TE needünk, de attól még azt sem mondhatjuk, hogy a 2. TE-nk király lenne és robbantott volna.Allen jobb és komplexebb játékos, ha jövőre visszatér és egészséges marad, akkor Fleenernek ennyi helye sem lesz, mint most. És nem, Fleener _egyelőre_ nem hozza azt a 2/2-t, amiért idehoztuk. 😊
Az lett volna a legnagyobb, ha Jeffery jön a 2. körben, Allen pedig a 3. körben, nekem legalábbis ez lett volna az álom. 😊
több mint 12 éve
hát ez az. nagyon hasznos, csak a concussion nem egy jó állapot azon a poszton. ha szeretnénk sok I felállást a bookba akkor kellhet plan Bsok posztra kell játékos: CB, passrush, WR, OG. ha marad a felfogás akkor FB.FB-nek ott van Havili, csak maradjon egészségesFarky
de a TE nincs köztük szvszMiska84
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
sok posztra kell játékos: CB, passrush, WR, OG. ha marad a felfogás akkor FB.FB-nek ott van Havili, csak maradjon egészséges
de a TE nincs köztük szvszMiska84
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
sok posztra kell játékos: CB, passrush, WR, OG. ha marad a felfogás akkor FB. de a TE nincs köztük szvsz
több mint 12 éve
az h nem keressük RZ-ban, nem biztos h Fleener hibája. A falnak tudnék menni mikor alapból olyan játék van hívva h Hiltonnak vagy Brazillnak íveli fel Luck. Te azt mondod h nem tud elszakadni, nekem meg rengeteg olyan eset rémlik amikor tök üresre játszotta magát, csak Bandi b.szott körbenézni, volt TD lehetőség is közte.
Egyenlőre még Luck is csak egy zöldfülű, akármekkora tehetség is. Nézzük meg azt is h Grahamnek meg Gronknak kik dobálnak. Hát nagyon kiváncsi lennék mire lenne képes egy PM-Coby páros, mikor még a szertárost is sztárrá tette Manning.
több mint 12 éve
szerintem is túldramatizálod ezt a Fleener kérdést. egy 2. körös TE-től várod a megváltást úgy, hogy ez még csak a második éve. a draft pozíciójához és a rutinjához mérve kár többet várni tőle. gyakorlatilag "azt kapjuk amit vettünk".arról nem is beszélve, hogy elég jó ütemben fejlődik.
több mint 12 éve
corey lynch a keretben 😀
több mint 12 éve
attól h nem figyelnek rá az nem az ő hibája, a lasztit attól még el kell kapni, DHB-nak még ez sem sikerül
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
mi köze van annak ahhoz h kinek a hibája és h figyelnek-e rá? tényleg nehéz így érdemben beszélgetni
több mint 12 éve
A picknél konkrétan Luck akkorát hibázott, mint a ház, esésből hajította el a labdát, az ő hülyesége volt.Hagyjuk már, Edelman évekig szóhoz sem jutott a Pats offenseben, annyira nem tudtak vele mit kezdeni, hogy cornernek küldözgették be. Thompkins UDFA, a szezon felében nem is játszott. Dobson szaros rookie, aki 2. körös volt, Amendola meg király volt a Ramsben, de jó poén volt, hogy minden 3. tackle után megsérült, és ugyanezt csinálja a Patsben is.
Ez a WR sor egyáltalán nem jobb, mint a miénk. Majd HA bizonyítanak, max akkor.
Brazilltól 1,5 éve hüledeznek, hogy mekkora halálos fegyverünk lesz a faszi, DHB még a Raidersben is 6-800 yardokat elkapott, villant néhányszor azért, főleg tavaly. Hiába droppos, egyszerűen ez a rendszer neki fos. Ő is fos, a rendszer is fos, így nyilván semmi jó sem sül ki ebből. Hilton nagyon jó WR, slotban a legjobb, de manapság azért megmutatta, hogy szélről sem rossz egyáltalán. Rogers elvileg egy olyan UDFA, akit simán 2-3. körös tehetségnek tartottak a tudása alapján, csak mivel balhés és buta, UDFA lett.
Nekem baromira nem tűnik úgy, hogy nagy különbség van a corpok között.
És de, hasonlítom Fleenert Gronkhoz, mert sokkal nagyobb hypeot kapott, mint anno Gronk, előbb is vitték el, papíron gyorsabb játékos és abban a rendszerben játszhat a profik között is, aminél jobbat ő nem is kérhetett volna.
Mégis sokszor fél ütközni, nem teszi magát oda, konkrétan használhatatlan a 6'6-jával red zoneban és szinte biztos, hogy incomplete lesz a passz, hogy ha van rajta védő.
Ez Gronktól teljesen független, de akkor is ennél baromira több kell, sokkal több. Csak ő tehet róla, hogy nem tudja elkapni védővel a nyakán a labdákat, csak ő tehet róla, hogy nem tudja magát tisztára játszani sokszor, nyilván nem azért baszik rá Luck az EZ-ben, mert összevesztek.
Leszarom az 500 yardját, hogy ha ebből 150-et scrimmage timeban szerez és a legfontosabb pillanatokban nem lehet rá számítani. Igenis neki Graham és Gronk szintű playmakernek kellene lennie, vagy ha nem is a legjobbak közé kell emelkednie, de a top5-be oda kellene férnie.
Van rá egy tippem, hogy Rudolph vagy Eifert sokkal eredményesebb lenne például ugyanazzal a háttérrel, amit itt Fleener megkap.
Ennél jobban nem lehet a seggében a csapat basszus, college rendszerében játszik, college QB-val, akinek a kedvenc célpontja volt mindig is, stanfordi OC-val, 1 TE nélkül.
több mint 12 éve
Egyáltalán nem figyelnek rá annyira, mint ahogyan azt hiszed. Egyszerűen nem tudja magát tisztára játszani legtöbb esetben, emiatt úgy tűnik, hogy mennyire figyelnek rá.hát h a edelman-dobson-thompkins-amendola rosszabb lenne, mint a TY-brazill-DHB-Rodgers/Whalen/Reed ????? hát ezt nagyon nem hinném, ráadásul ott a fele rookie, nálunk ez sem lehet kifogás.
Egyébként meg tök mindegy, Graham, Witten, Gronkora hiába figyelnek, ha csak egy védő van rajtuk, akkor kérdés nélkül dobja is a QB a lasztit, azok meg elkapják általában.
Szerintem visszanézhetjük az idei meccseket, Fleener hány labdát kapott el, ha ember volt rajta. Sokat elejtett, volt köztük TD is. Az utóbbi hetekben kevesebb ilyen volt, de volt azért, nem egy. Az év eleje arról szólt, hogy ütközni is félt, nem tette magát rendesen oda, most is van jó pár eset, amikor látszik, hogy nem akar ütközni. Csak most ez nem tűnik fel, emrt Wayne hiányában ő is 10-20-30 yarddal többet kap el azért. Csak kár, hogy nem egy esetben ez scrimmage timeban volt, amivel kitörölhetjük.
Neki a húzóemberünknek kellene lennie ezzel a sebességéve és méretével, mint Gronk a Patsben, vagy Graham a Saintsben. Vagy izé, Gronk körül olyan jó WR-ek vannak? Oh wait... Talán szarabbak is, mint a mi WR corpunk. Mégis elkapja a labdákat, megcsinálja a játékokat, megveri az emberét.Stez
na de mindegy is, nem ezen van a hangsúly, hanem hogy van fleenerben potenciál, végre ez látszik. ne hasonlítsuk a top 2 TE-hez, nem is vár tőle senki 1500 yardos szezonokat.
nem figyelnek rá? a vasárnapi meccsen konkrétan dansby pick6-nél arra volt írva a D-play h hagyjuk félig üresen, luck úgyis neki passzol zsákolási veszélynél, és a sack közben robbanjunk be a passzsávba. mi ez ha nem figyelem?
de nem akarok ezen vitatkozni, az idő úgyis eldönti, hogy mennyire lesz jó...
több mint 12 éve
Egyáltalán nem figyelnek rá annyira, mint ahogyan azt hiszed. Egyszerűen nem tudja magát tisztára játszani legtöbb esetben, emiatt úgy tűnik, hogy mennyire figyelnek rá.Egyébként meg tök mindegy, Graham, Witten, Gronkora hiába figyelnek, ha csak egy védő van rajtuk, akkor kérdés nélkül dobja is a QB a lasztit, azok meg elkapják általában.
Szerintem visszanézhetjük az idei meccseket, Fleener hány labdát kapott el, ha ember volt rajta. Sokat elejtett, volt köztük TD is. Az utóbbi hetekben kevesebb ilyen volt, de volt azért, nem egy. Az év eleje arról szólt, hogy ütközni is félt, nem tette magát rendesen oda, most is van jó pár eset, amikor látszik, hogy nem akar ütközni. Csak most ez nem tűnik fel, emrt Wayne hiányában ő is 10-20-30 yarddal többet kap el azért. Csak kár, hogy nem egy esetben ez scrimmage timeban volt, amivel kitörölhetjük.
Neki a húzóemberünknek kellene lennie ezzel a sebességéve és méretével, mint Gronk a Patsben, vagy Graham a Saintsben. Vagy izé, Gronk körül olyan jó WR-ek vannak? Oh wait... Talán szarabbak is, mint a mi WR corpunk. Mégis elkapja a labdákat, megcsinálja a játékokat, megveri az emberét.
több mint 12 éve
azért 500 yard 41 elkapás ne rossz, szvsz
több mint 12 éve
De hogy robbantott volna? Az elég erős kifejezés..Stezjó lehet h barokkos túlzás volt, de a tavalyihoz képest nagyon jó. nem fél ütközni, alig dropol, és mióta kiesett wayne mindezt úgy teszi h kurvára figyelnek rá. no2 targetként. tavaly inkább nem futotta pontosan a routeot csak h ne dobjanak felé.
nekem egyre jobban tetszik, az első 2 hét után nem hittem volna h ennyire jó lesz. és ha jövőre visszatér mellé allen akkor oktatni fognak.
több mint 12 éve
Mondjuk ezen a "Fleener robbantott" kifejezésen is csak röhögni tudok.Volt kb. 3 jó meccse, azon kívül páron scrimmage timeban kapdosott el lasztikat, amikor már nem foglalkoztak vele igazán. Allen megsérült, Fleener #1 TE lett, blokkolnia alig kell, még WR pozícióból is indul sokszor. Az egész rendszernek szinte ő az egyetlen "nyerő" embere, aki igazán jól járhatott, ennek ellenére hol van a robbantás? Nincsen az sehol sem. A fizikumával neki kellene a fő #1 RZ targetnek lennie, mégsem tudja megverni az emberét, amikor meg emberrel kéne elkapnia a labdát, akkor nem kapja el. Ez a csávó 6'6 magas és elvileg WR sebességgel rendelkezik, a kezei sem rosszak. Akkor miről beszélünk?
Fleener nem robbantott, attól baromira messze van. Blokkolni továbbra sem tud egyáltalán.
Fejlődőképes, na az biztos, azért látszik, hogy egyre több lasztit képes elkapni emberrel a nyakán, kezdi szokni az iramot és ezt a szintet. Hol van Grahamhez képest például? Sehol sajnos. Fleenernek idén egyetlen igazán nagy villanása volt, amikor azt hiszem a Broncos ellen elkapta azt a TD-t két ember mellett. Pont ez mutatja, hogy a csávó nem ügyetlen és tud, csak még fejben kevés. Egyébként a személyes véleményem, hogy agyban is kevés, sokszor bután játszik, rosszul dönt. De bízom benne, hogy mondjuk 1-2 éven belül azért az agya is meglesz ehhez a játékhoz és "beérik'.
De hogy robbantott volna? Az elég erős kifejezés. Pedig minden az ő kénye-kedve szerint alakult. Lesérült a #1 WR, akit Luck folyton keresett. DHB egy szar, mínusz egy célpont, akit Luck kereshet. Allen is kidőlt, aki előtte volt a DC-n és aki jobb TE is, mint Fleener. Abban a rendszerben játszik, ahol remekelt végig az egyetemen, azzal a QB-val és OC-val, akit ismer.
Puff.
Ez max vállalható kategória, vagy kedvesen azt mondom, korrekt szint.
több mint 12 éve
én is elsősorban a sérültekben látom a problémát illetve abban, hogy ez a fal nagyon távol van attól ami elegendő lenne. persze ez a kettő összefügg, ahogy a szakértők én is sokat vártam Thomas idei évétől. de a jobb oldali guard poszt az vicc, ide bármikor találsz FA piacon egy veterán minimumértért jobban teljesítő rutinos csókát mint mcglynn.azt nem értem h miért vártunk neki 2 értékelhető TE-lel a szezonnak, ha power run a terv, főleg úgy hogy fleener közel sem volt biztos h robbant, hála isten megtette. power runban ezért a TE sérülés nem ritka.
sajnos havili sérülése is aggasztó, egyrészt egyetlen FB, másrészt concussion ami az ő posztján sok jót nem sejtet.
hát a védelem az meg...toler ágyéka kuka, davisnek meg 2 jó meccse volt, amúgy meg vicc, nem hogy no1 cb. más PO esélyes csapatban talán dimeback-nek ha felfér a rosterre.
wernerrel meg az a bajom h semmit sem fejlődött. nem azt várom tőle h első évében watt legyen, de hogy egyszer sem tud megverni egy embert sem egy meccsen az aggasztó. lassabbnak tűnik mint én elején.
szóval ez idei első második kör egyenlőre kuka, a jövő évi első kuka, és 5-től hátrafelé meg rostert meg nem érő embereket húzunk, nem hogy találnánk egy kincset.
márpedig kellenének a jó draftok mert 2 év én jönnek a lejáró rookie szerződések, ne legyünk nagyon fejnehezek
több mint 12 éve
sztem ketfelol lehet megkozeliteni ezt a tortenetet....StezKicsit össze vagyok zavarodva, akkor most per pillanat nincs sikertelennek elkönyvelve a "Star Wars számokat" felvonultató Peyton-era?
Ezzel 2 bajom van (azon túl, hogy talán kitisztulni látszik Jimbo, ami jó hír):
1. az ő döntése volt egyértelműen, hogy ilyen irányt vegyen a csapat. Így választott GMet, edzőt, koordinátorokat.
2. a twitteren való, heti szintű kifakadása mindenkinek kellemetlen.Escalade
vagy mindenben jol dontott, csak egy ennyire tejfelesszaju qb egyszeruen meg nemtud meglenni celpontok, fal es futojatek nelkul, barmekkora isten. peytonnak is kellett hozza cirka 7-8 ev, de reggie es clark akkor is ott voltak neki altalaban security blanketkent.
vagy az irany alapvetoen jo elkepzeles volt, de a megfelelo emberek kivalasztasa mar kevesbe.
itt en meg mindig hamiltonra gondolnek, de azert belegondolva o sincs egyszeru helyzetben. a mozgo puzzledarab, akivel hulyere lehetne szivatni barmilyen vedelmet, annyi mismatchet lehetne ra epiteni kapasbol lehalt. 2 a g&p mentalitashoz is megfelelo futo lehalt, az 1. szamu wr lehalt, valamint ha ez nem lenne eleg, akkor a legjobb interior lineman is lehalt. na azert, ezt tan brees es payton is csak erolkodve tudna atveszelni. vegyuk ki a saintsbol colstont, grahamet, thomast, sprolest es grubbsot mondjuk. hat azert ott is igy csak verrel verejtekkel tudnanak pontokat felrakni a tablara, pedig se luck nincs meg brees szintjen, peprol meg ne is beszeljunk, mert vicc lenne parhuzamba allitani az emlitett edzovel.
mondjuk ez az utobbi hetek musora, hogy konkretan bohocot csinalnak a vedelembol az elso felidoben iszonyat aggaszto, sokkal inkabb, mint az offense betli. pagano coachingjat en alapvetoen szeret(t)em es manusky is kellemes meglepetes (volt), de ez vmi kibaszott lehangolo ami az utobbi hetekben tortenik. konyorgom, a 2. seedert megyunk, erre az offense (felve irom le, de) luckyval az elen itt kontarkodik, meg ugye pep zuzatasmaniaja (mondjuk mit csinaljon csoro, ha semmi sem megy). na ez eddig ok, mert eddig azert nem egyszer ok rangatttak ki a szarbol a szekeret. erre a vedelem vmi olyan szajbavert lelektelenul jatszik, h tapinthato, h a 2 position gamenel szarnak bele mar a meccsbe. es ez kurva gaz, mert sztem egyebkent meg vaughnnal (akinel nagyobb leket sztem egy kezdo 11ben nem talalni az egesz ligaban) meg egyeb ad hoc serultekkel is sokkalta jobbak vagyunk ennel. ugy h 1 embert nem draftoltunk a vedofalba hogy csinalna barki ennel jobb egyseget ? vagy h wernert leszamitva (bocs, de en majd 3. eveben kernem rajta kurvara szamon h mit muvel, addig azert annyira nem vag szet idegileg h mit (nem) csinal a jatekstilusa es korulmenyek tudataban) szetkukaztunk az agyunkat a lb sorba? egyaltalan nem szar egyseg ez, szepen felhozta oket chuck es greg nem egesz 2 ev alatt. de akkor basszameg menjenek ki es rohadjanak ki a fuszalak vedekezes kozben, ne pedig 10 percig tartson a meccs, vagy ahogy eppen kedvuk tartja, chucknak meg jusson el az agyaig h azt mantrazni h grit meg tackle better az bazdmeg kurvara nem megoldas minden esetre, mert most a Dnek kene a hatan vinnie a csapatot.
konkretan a texans elleni meccsen sem orvendezni kellett volna, hanem kongatni a veszharangokat h egy ennyire darabokban levo csapat ellen csoda kell a w-hez.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Hát nem tudom, szerintem kezd rájönni, hogy Pep és a stanfordi flotta nem volt teljesen jó döntés, legalábbis nem mindenki. Talán látja, hogy ebben a ligában ez kevés lesz....StezKicsit össze vagyok zavarodva, akkor most per pillanat nincs sikertelennek elkönyvelve a "Star Wars számokat" felvonultató Peyton-era?
1. az ő döntése volt egyértelműen, hogy ilyen irányt vegyen a csapat. Így választott GMet, edzőt, koordinátorokat.
2. a twitteren való, heti szintű kifakadása mindenkinek kellemetlen.Escalade
A második ponttal egyetértek, bár inkább csak célozgat a problémákra, nyíltan gondolom a coaching staffnak mondja el.
GM-et nem eszerint választott, Grigson a tavalyi agresszív pass heavy iránynál érkezett, ahogy Pagano is. Szerintem eléggé egyértelmű, hogy Peppel vannak gondjai, meg gondolom Manusky is kezdi szúrni a szemét. Én Pepet elküldeném, Manuskyt nem biztos igazából egyelőre. Paganot és Grigsont biztosan hagynám dolgozni, csak tényleg egy Arians féle "alfa csávó" kellene OC-nak, mert az ilyen tejbetök Pep nem passzol a szintén tejbetök Paganohoz.
Ja és amúgy kivágtuk az előző héten felhozott Cunninghamet, megy PS-be gondolom, és Reedet is waiveltük.
Gondolom Whalen visszajön, vagy tudja a frász, de valamivel biztos próbálkozni fognak.
több mint 12 éve
Josh McNary az aktív keretben, Justice Cunningham és David Reed (végre) pápá, Howell meg ment IR-re
több mint 12 éve
...StezKicsit össze vagyok zavarodva, akkor most per pillanat nincs sikertelennek elkönyvelve a "Star Wars számokat" felvonultató Peyton-era?
2. a twitteren való, heti szintű kifakadása mindenkinek kellemetlen.