Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
az az igazság, hogy mostmár eljött az az idő amikor DHB-t le kell baszni a padra, és van 4 "tétnélküli" meccsünk amin nyugodtan lehet beépíteni Rogerst. Veszteni valónk nincs, viszont jó lenne ha PO-ra nem teljesen zöldfülűként érkezne. Mert a PO már 100 hogy meg lesz.

Na jó, 99,99%...
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Rogers keményen 13 snapet játszott a lehetséges 65-ből, no comment egy ilyen DHB mellett.Stez
Sokat vársz Paganotól, lassan eszmél, egyre inkább úgy tűnik. T-Rich már 2. RB Cin ellen lehet már DHB is ülni fog...Stev85
"Heck of a waterboy"FearTomi
Összekötni a lábát HArvey-éval és valami qrva erős kötéllel és oda kötni őket a Locker Room mellé...

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Rogers keményen 13 snapet játszott a lehetséges 65-ből, no comment egy ilyen DHB mellett.Stez
Sokat vársz Paganotól, lassan eszmél, egyre inkább úgy tűnik. T-Rich már 2. RB Cin ellen lehet már DHB is ülni fog...Stev85
"Heck of a waterboy"

több mint 12 éve
és a 13 snapből sztem csak 1szer volt keresveshady
De az mekkora zsuga lett volna nem DPIzik.. OKé befújták, de az ha elkapja TD.....

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Van lehangolóbb gondolat: milyen pocséknak kell lennie Khaled Holmesnak, hogy egy ilyen támadófalú csapatban még meccskeretbe sem képes bekerülni? Tegnap (ami állítólag az év meccse volt, az egész stáb úgy harangozta be) minden Olineman -2.0 alatti PFF pontszámot kapott. Nem könnyű egy ilyet kivitelezni!

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Trentert elso kort adtunk, nyilvan en sem szivesen ismernem be 5-6 het utan, hogy sok volt.
De DHB piacrol jott, pickunk nincsen benne. Azt meg leszarom, hogy mennyit keres. ha valaki szar, akkor padra vele, barmennyit is keres.

több mint 12 éve
és a 13 snapből sztem csak 1szer volt keresve
több mint 12 éve
Sokat vársz Paganotól, lassan eszmél, egyre inkább úgy tűnik. T-Rich már 2. RB Cin ellen lehet már DHB is ülni fog...

több mint 12 éve
Rogers keményen 13 snapet játszott a lehetséges 65-ből, no comment egy ilyen DHB mellett.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
az egyik legfontosabb csapatmanagelési alapelv, hogy futónak sose adj 2. szerződést.
Utána hányan hálálják meg a bizalmat a ligában, 10%? Érdemes lenne kigyűjtenem.Höri
Sikeres, nagy contactot akaró futónak sose adj 2. szerződést. Ebben egyetértünk 😊 De a Kacsa félék 1-2 millás szerződései viszont roster végét, depht-et növelnek, nem tételek. Nem ragaszkodom Donald Kacsához, de nem látom, hogy hol tudnánk annyiért amennyibe kerülni fog, hozzá hasonló szintűt hozni. Ha netán jövőre lesérül valamelyik futónk, többe fog kerülni fél idényre idehozni egy free agent veteránt (mint pl. Jacobs, McGahee, stb.), mint amennyibe kacsa kerülne egész idényre.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Én meg remélem, hogy nem. Ballard térjen vissza, Ricsivel elegek lesznek. Ha már hoztunk egy futót első körért, akkor használjuk is rendesen, ne pedig 10 carryket kapjon minden héten.
Egy TC után meg azért remélhetőleg korrektebb lesz. Mondjuk így is csodaszámba menne lassan, ha 4-es átlag fölé feltornászná a futásonkénti átlagát, vagy akár a közelébe. 😀Stez
Annyi pénzbe fog kerülni, hogy nincs értelme elengedni. Hacsak nem lesz egy bolond klub amelyik irreálisan magas ajánlatot ad neki. Szvsz nem lesz ilyen.peterk2005
az egyik legfontosabb csapatmanagelési alapelv, hogy futónak sose adj 2. szerződést.
Utána hányan hálálják meg a bizalmat a ligában, 10%? Érdemes lenne kigyűjtenem.

több mint 12 éve
igazán lehetett volna annyi a texansban h nyernek. és már jól is állnánk a 2. seedhez. mondjuk annyira könnyű a sorsolása a NE-nek h sok esély nincs a pihenőhétre..Miska84
Nem is kell, a végén lelassulnak a fiúk, vagy Pep túlelemzi magát és visszatérünk a T-Rich futásokra, "sok" yardért. Majd menetből megoldjuk, Go Sb 8) :cool: És MINDENKI!! Vaughn mezben fogja nézni az SB-t 😀 Még Stez is

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
igazán lehetett volna annyi a texansban h nyernek. és már jól is állnánk a 2. seedhez. mondjuk annyira könnyű a sorsolása a NE-nek h sok esély nincs a pihenőhétre..

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Fleener eltűnéséhez szorosan hozzátartozik Luck és a fal gyatra teljesítménye is...

Amit én hiányolok, h Ricsit egyáltalán nem használjuk passzoknál. Pedig abba sztem jó lehetne.
Doesnt Hold Balls meg takarodjon a fenébe...shady
Doesnt Hold Balls.. Epic 😀😀😀😀😀 :cool:

Annak azért őrültem Havili nem vett vissza a concussion symptoms miatt, hanem keményen nyomta, a passza végén úgy neki rongyolt a védőnek mint a ház 😀
Viszont nem ártana kicsit rendbe szedni az O falat amennyire lehet, mert ez így a PO ban szopás lesz...

több mint 12 éve
Fleener eltűnéséhez szorosan hozzátartozik Luck és a fal gyatra teljesítménye is...

Amit én hiányolok, h Ricsit egyáltalán nem használjuk passzoknál. Pedig abba sztem jó lehetne.
Doesnt Hold Balls meg takarodjon a fenébe...
több mint 12 éve
Marad épkézláb célpontnak:
-Kacsa, TY, Brazill, Rogers.
Kacsa inkább fut, T.Y. Slotban jó, de néha el el tűnik.
Brazill sűrűn el el tűnik.
Rogers limitálása nekem viszont talány...
1 play alatt többet tett mint DHB 3 fordul alatt...
Stev85
mondjuk én az épkézláb célpontok listáját megváltoztatnám erre:
-TY, Fleener.
Kacsát ne számoljuk már elkapónak. 😀 az rendben van, hogy check down passzoknál keressük, de ez nem olyan nagy szám azért.
Brazill sem egy kezdő szint. legalábbis jelenleg nemigazán.
Rogers már más tészta. benne lehet potenciál, kérdés, hogy ebből idén tud-e valamit mutatni.

ha ő tényleg használható lenne, akkor azért már nem lenne ennyire rossz a helyzet az elkapók terén.dugo1993
Néztem azt a passzt, amiből DPI lett, komolyan, 3 an voltak rajta, és ha nem csinálják a DPI-t az tuti catch...
Fleener lemaradt, mea culpa. De tegnap a meccse elején korrekt volt, aztán nagyon eltűnt..
A végén megint megtalálható volt.. Én több időt adnék Rogersnek, és Brazillnak is, ezerszer többet érnek mint Dhb...
Látszott Reggie reakciója, azt hittem bebiceg és megmutatja neki hogy hogyan kell elkapni egy labdát.. De legalább is megöli...
T-Rich padoztatása, jó döntés. Bár Kacsa száma is most vissza eset egy kicsit, de utolsó Drive megmenti a seggét hogy szidjuk 😊
Még Dhb kell padra és nem lesz ez rossz. Aztán hogy a helyén Brazill, vagy Rogers meg... Nekem mind1...

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
Stev85
mondjuk én az épkézláb célpontok listáját megváltoztatnám erre:
-TY, Fleener.
Kacsát ne számoljuk már elkapónak. 😀 az rendben van, hogy check down passzoknál keressük, de ez nem olyan nagy szám azért.
Brazill sem egy kezdő szint. legalábbis jelenleg nemigazán.
Rogers már más tészta. benne lehet potenciál, kérdés, hogy ebből idén tud-e valamit mutatni.

ha ő tényleg használható lenne, akkor azért már nem lenne ennyire rossz a helyzet az elkapók terén.

több mint 12 éve
Feldobom a kérdést, ha nem abból indulunk ki, hogy mi az amiben ultraszarok vagyunk ki az aki ellen nyerni tudnánk a Playoffban,?bobi0092
akárki, aki 6. lesz.

Dolphins vagy Ravens jelen állás szerint.
a többi ellen nem hiszem, maximum ha továbbmegy a Bengals is, összkerülünk és Dalton igen rossz lesz.Höri
ha Dalton igen rossz, még akkor is van egy Greenjük, Gresham + Eiffert sem rossz, Sanu is jó, és Bernard is hasznos elkapásokkal is. Kíváncsi vagyok next weeken mire megyünk ellenük, ennyi célponttal a mi d#-ünk ellen tényleg szarul kell játszania, hogy ne dobáljon szétBorbinho
Csak annyi kéne végre Davis is jobb legyen, és Cassius "Isten" úr eme teljesítményét végtelenítse mint amit tegnap mutatott. ÉS ne kezdjen el Brady ellen készülni mint a társa.
A nagyobb gondot O ban látom,mert a Fal az olyan lyukas mint egy kulturáltabb ementáli...
Dhb dropján az NFL szakértők csak kiakadni tudnak, míg mi agyonvágnánk...
Jogosan.

Más:
Nfl Films csinált egy rövid filmet Irsay-ről:
 www.colts.com/videos/videos/NFL-Films-Presents-Indianapolis-Colts-owner-Jim-Irsays-life/54dcda4d-518c-4dce-aff7-89fcdabc6c01

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Feldobom a kérdést, ha nem abból indulunk ki, hogy mi az amiben ultraszarok vagyunk ki az aki ellen nyerni tudnánk a Playoffban,?bobi0092
akárki, aki 6. lesz.

a többi ellen nem hiszem, maximum ha továbbmegy a Bengals is, összkerülünk és Dalton igen rossz lesz.Höri
ha Dalton igen rossz, még akkor is van egy Greenjük, Gresham + Eiffert sem rossz, Sanu is jó, és Bernard is hasznos elkapásokkal is. Kíváncsi vagyok next weeken mire megyünk ellenük, ennyi célponttal a mi d#-ünk ellen tényleg szarul kell játszania, hogy ne dobáljon szét

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
A piacon sok a hülye GM.
Brown pedig azért idén pont csak annyit tesz, hogy ne legyen esély arra, hogy minimumért megtartsuk.
Többet meg szerintem nem ér. Ballard visszatér és HA tud játszani, akkor ő a #2 RB, szerintem. Akkor meg már ott tartunk, hogy a papíron #3 futónknak kellene minimumnál többet kiperkálnunk, ami szerintem azért luxus. Oké, hogy ha valaki sérül, akkor sokat játszana, de nem erre kell alapozni, ezzel az erővel a #3-4 WR-eket is fizessük meg.
Valaki pedig lesz, aki majd többet kifizet Brownnak. Hogy ha csak egy évre adnak neki 1,5 millát, már akkor is jobban járt, mint hogy ha a feléért játszana nálunk. Valaki pedig meg fog neki adni hasonló pénzt, mert a futók idén hullanak, mint a legyek, valaki pedig tutira lesz, aki meglátja Donaldban a reményt, hogy egy évre kipróbálja, mit tud a kezdőben, vagy pedig split carryt szánnának neki.
Én nem szeretem Brownt, de azt bizonyította, hogy nem teljesen elveszett a pali. Nálunk sok éve, mióta játszik, nincsen jó run blocker OL. Szóval szerintem nem kérdés, hogy maradni fog-e, vagy menni. Amiért pedig maradna, annyit nekünk nem ér meg véleményem szerint.
Szereti ő a csapatot, de ő sem fog szarozni, a pénz a lényeg.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én meg remélem, hogy nem. Ballard térjen vissza, Ricsivel elegek lesznek. Ha már hoztunk egy futót első körért, akkor használjuk is rendesen, ne pedig 10 carryket kapjon minden héten.
Egy TC után meg azért remélhetőleg korrektebb lesz. Mondjuk így is csodaszámba menne lassan, ha 4-es átlag fölé feltornászná a futásonkénti átlagát, vagy akár a közelébe. 😀Stez
Annyi pénzbe fog kerülni, hogy nincs értelme elengedni. Hacsak nem lesz egy bolond klub amelyik irreálisan magas ajánlatot ad neki. Szvsz nem lesz ilyen. Négy futó meg kell. Nézz körül ligaszerte, úgy hullanak a futók, mint a legyek (nem csak nálunk). Semmi garancia, hogy Ballard jövőre végignyomja a szezont, és Bradshaw sem az a sose sérülős típus. Kit hoznál ide negyedik futónak Donald kacsa helyére? Draft cetlink alig van, FA-ról meg csak drágább lenne lecserélni. Örüljünk, hogy van négy olcsó RB-nk, akik ha egészségesek akkor használhatóak lesznek (Ricsit is ideveszem megelőlegezve a dolgot). Pont ennyi kell, nincs min gondolkodni, megvagyunk. Másutt kell erősíteni/változtatni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
akárki, aki 6. lesz.

a többi ellen nem hiszem, maximum ha továbbmegy a Bengals is, összkerülünk és Dalton igen rossz lesz.

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Közben Hughesnak úgy néz ki tetszik a buffaloi d#, 8 sacknél jár 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 739
Azért ez a 9-0 miután elvesztettünk egy meccset akkor is durva. Oké, kellett néha az is, hogy az ellenfél olyan legyen, de azért a 9 az kemény... Szerintem benne van egy PO győzelem a csapatban, még Wayne nélkül is, akármennyire is rossz arcunkat mutatjuk mostanában. Lehet a sör beszél belőlem, de annyira új terep a Playoff annyira olyan a liga (lásd ma New England küzdött azért rendesen a Houston ellen (aki rosszabb mint a Jaguars(!!!! és tízezer felkiáltójel -> harmad akkora volt az odds év elején, hogy a Houston nyeri a csoportot, mint arra, hogy mi...), hogy szerintem behúzhatjuk. Akkor nem jutunk be a Playoffba ha minden meccsünket elveszítjük (a Jaguars + Texans hazait) és a Titans minden meccset megnyer ( pl megveri a Broncost Denverben).
Feldobom a kérdést, ha nem abból indulunk ki, hogy mi az amiben ultraszarok vagyunk (Pep, OL, Luck rossz napja, homály WR gárda), ki az aki ellen nyerni tudnánk a Playoffban, és miért, avagy ebből a szedett-vedett bagázsból, mi az ami pozitív tud lenni, tud annyit javulni, hogy legyen egy győzelmünk?
több mint 12 éve
Megmondtam meccs legelején, hogy simán nyerünk. Egy pillanatig sem izgultam, volt, hogy felhúztam magam ,de a 2. drive miatt megnyugodtan, és tudtam, hogy nyerni fogunk. BTW grat, bővebb értékelést majd úgy is írtok ti 😊 Irány a PlayOffsBorbinho
Gratulálok a w-hez! De azért minden volt ez, csak nem sima győzelem.Nandito
ironizáltam 😊 viszont azt még most is mondom, hogy egy percig sem féltem attól, hogy kikapunk. nemtudom, megérzés volt elején, bejött 😊 de hogy nem Lucknak és az offensenek köszönhetjük, az is tutiBorbinho
Az más. 😊 A védelmek tényleg nagyot játszottak mindkét oldalon, ám a végén Luck is hozta magát. Nekünk is kéne egy jó irányító... :-/Nandito
egy épkézláb Locker 😉