Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Nandito Tennessee Titans 3 327 — Titans fan
Megmondtam meccs legelején, hogy simán nyerünk. Egy pillanatig sem izgultam, volt, hogy felhúztam magam ,de a 2. drive miatt megnyugodtan, és tudtam, hogy nyerni fogunk. BTW grat, bővebb értékelést majd úgy is írtok ti 😊 Irány a PlayOffsBorbinho
Gratulálok a w-hez! De azért minden volt ez, csak nem sima győzelem.Nandito
ironizáltam 😊 viszont azt még most is mondom, hogy egy percig sem féltem attól, hogy kikapunk. nemtudom, megérzés volt elején, bejött 😊 de hogy nem Lucknak és az offensenek köszönhetjük, az is tutiBorbinho
Az más. 😊 A védelmek tényleg nagyot játszottak mindkét oldalon, ám a végén Luck is hozta magát. Nekünk is kéne egy jó irányító... :-/

Music City Miracle
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Megmondtam meccs legelején, hogy simán nyerünk. Egy pillanatig sem izgultam, volt, hogy felhúztam magam ,de a 2. drive miatt megnyugodtan, és tudtam, hogy nyerni fogunk. BTW grat, bővebb értékelést majd úgy is írtok ti 😊 Irány a PlayOffsBorbinho
Gratulálok a w-hez! De azért minden volt ez, csak nem sima győzelem.Nandito
ironizáltam 😊 viszont azt még most is mondom, hogy egy percig sem féltem attól, hogy kikapunk. nemtudom, megérzés volt elején, bejött 😊 de hogy nem Lucknak és az offensenek köszönhetjük, az is tuti

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Ha ez neked sima volt...😊

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Nyertünk, ez a lényeg.
Ez is ronda győzelem volt, minimális különbséggel, de most a lényeg a W volt, ezzel meglehet a playoff.
A meccslabdát nálam Vina kapja, hiába volt a védelem is király.
A citromdíj meg megint Pepnek megy. Amit ebből az offenseből és OL-ből hétről-hétre kihoznak, az lófasz. Hiába a sok sérült, erre még mindig nem lehet mindent ráfogni.
De a díjat megoszthatja DHB-vel, katasztrófa a csávó. Trent leültetése után DHB-t is leültethetnék a fenébe, aztán játsszon Rogers, lássuk mit tud.
Ez most már komolyan vérlázító amúgy, amit a pali csinál és nem térek napirendre afölött, hogy nem vagyunk hajlandók kivágni a kezdőből.

több mint 12 éve
Nandito Tennessee Titans 3 327 — Titans fan
Gratulálok a w-hez! De azért minden volt ez, csak nem sima győzelem.

Music City Miracle
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Megmondtam meccs legelején, hogy simán nyerünk. Egy pillanatig sem izgultam, volt, hogy felhúztam magam ,de a 2. drive miatt megnyugodtan, és tudtam, hogy nyerni fogunk. BTW grat, bővebb értékelést majd úgy is írtok ti 😊 Irány a PlayOffs

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Én meg remélem, hogy nem.
Ballard térjen vissza, Ricsivel elegek lesznek. Ha már hoztunk egy futót első körért, akkor használjuk is rendesen, ne pedig 10 carryket kapjon minden héten.
Egy TC után meg azért remélhetőleg korrektebb lesz.
Mondjuk így is csodaszámba menne lassan, ha 4-es átlag fölé feltornászná a futásonkénti átlagát, vagy akár a közelébe. 😀

több mint 12 éve
Remélem Donald jól zárja a szezont, és marad nálunk

több mint 12 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 739
Oddsok a mai napra:
Titans : 2.7
Colts : 1.5
Titans +4,0: 1.86
Colts -4.0: 1.95

Mivel általában fordított számoknál nyerünk, ezért simán kikapunk 😀
több mint 12 éve
Hát igen, kényszerhelyzetbe kerültek Paganoék, miután szarba kerültünk, így gondolom félrerakták a büszkeséget és hát ezzel elismerték, hogy az az első kör nem volt megfelelő ellenérték Richardsonért.
Nyilván egy TC után még valamit robbanthat, de idénre szerintem neki lefőtt a kávé ezzel. Meccsenként 5-10 carryt kap majd, talán annyit sem.
Kíváncsi leszek a mai meccsre, hogy Pagano és Pep mennyit változtat a felfogásán azok után, hogy Irsay besírt.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Trent backup, Donald kacsa a kezdő RB a Titans ellen.Stez
Végre!

több mint 12 éve
Trent backup, Donald kacsa a kezdő RB a Titans ellen.

több mint 12 éve
Hétvégén Björni robbant, CB poszttól meg ne parázzatok, jön a kedvenc coloradoi CB-m a kezdőbe, Jalil Brown. jó kis fizikális CB, magas is, sztem remek lesz 😀

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
William Gay, Cam Wake, LaRon Landry, Sio Moore and Antonio Smith. all fined $15,750 for either roughing the passer or unnecessary roughness

😀 😀 😀Farky
"csikkzsebből" tipikus esete.Miska84
nem is azzal van itt a probléma, hanem ezzel a "flagfocival"

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
William Gay, Cam Wake, LaRon Landry, Sio Moore and Antonio Smith. all fined $15,750 for either roughing the passer or unnecessary roughness

😀 😀 😀Farky
"csikkzsebből" tipikus esete.

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve

😀 😀 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
most azt írják h fullban edzett. ami persze semmiképp nem lehet igaz.
viszont tuti felengedik. ki fog játszani?én?

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Toler és Conner tuti h nem játszik, Davis meg P.Farky
Davis egyes források szerint Q.... Komolytalan ez a médiával történő játszadozás, ráadásul szinte semmilyen versenyelőnyre nem tudnak szert tenni.Escalade
Már tegnap is azt nyilatkozta, hogy fogalma sincsen, hogy játszhat-e, a héten nem edzhet és majd közvetlenül meccs előtt döntenek róla, hogy felengedik-e a pályára.
Nálunk ez általában outtal szokott végződni, úgyhogy én valami parádés pass D#-re számítok. 😀

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Toler és Conner tuti h nem játszik, Davis meg P.Farky
Davis egyes források szerint Q.... Komolytalan ez a médiával történő játszadozás, ráadásul szinte semmilyen versenyelőnyre nem tudnak szert tenni.

több mint 12 éve
Vicces lesz amúgy a CB sorunk, ha Davis sem játszik. 😀
Vaughn kezdő, mivel Butler csak nickel, így nem is tudom, ki lesz a #2, mivel ugye Davis, Toler és Gordy is sérült. 😀

több mint 12 éve
Toler és Conner tuti h nem játszik, Davis meg P.

több mint 12 éve
Erre a Toler gyerekre nézzen már rá valaki, lehet meghalt...Escalade
Ennél a Toler gyereknél már két hete azt hazudozzák, hogy edzett és rendben van, annak ellenére tegnap is azt olvastam, hogy nem edzett, az meg számomra nem is kérdés, hogy van-e remény a játékára.
Egyébként pontosan ugyanaz, mint Landrynél, ahol szintén hetekig azt mondogatták, hogy csak azért pihentetik, hogy meccsen játszhasson, ennek ellenére hetekig inaktív volt.

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Erre a Toler gyerekre nézzen már rá valaki, lehet meghalt...

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Höri (Sport TV):
"Le a kalappal a detroiti támadófal egész éves teljesítménye mögött" 😊wmitty
mögöttük van lehetőség levenni a kalapot. ha eléjük kerülsz, akkor fussá'

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
ha kap 15 snapet, abból 5ször megcélozza Luck, és mondjuk 4et elkap, akkor máris ott van mint DHB 2-3 meccs alatt