Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Ja jó dolog ez a Rogers bemutatkozás, de mondom szerintem 10-15 snapet fog kapni, max 20-at. 😀Én mondjuk kérdés nélkül kicsapnám szélre Brazill vagy DHB helyére és még mindig sok 3 WR-es felállást nyomatnék, mivel Hilton slotból a legveszélyesebb.
több mint 12 éve
Pagano elmondása szerint Da'Rick fiú egyre jobban beleszokik az offensebe, és valószínűsíthető hogy játszani fog. Elmondása szerint a mentalitásával sincs gond, és nagyon bizakodó vele kapcsolatban. Nyilván nála ezeket a dicséreteket óvatosan kell kezelni, de hajrá akkor 😊shadyÉs gondolom "Heck of a player"!
több mint 12 éve
Höri (Sport TV):"Le a kalappal a detroiti támadófal egész éves teljesítménye mögött" 😊
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Szerintem meg nyerjük meg a kötelező meccseket, onnantól nem érdekel, hogy DHB mit alkot. Tuti a PO-ra jegeli magát, ott robbant. 😀
több mint 12 éve
hát akkor már remélem nem csak őtshadyDhbt meg kéne próbálni leitatni hátha javul a teljesítménye.. Pl elkap meccsenként 2 labdát...
több mint 12 éve
hát akkor már remélem nem csak őt
több mint 12 éve
De van nyomas azert, mert Irsay idegbetegeskedik. 😊StezCsodálkozol?? megy fel a whisky világpiaci ára biztos 😀 (ez aljas volt)
HA szerintem most nem picsázzuk el a Titanst akkor Irsay agyonvágja Pepet...
több mint 12 éve
De van nyomas azert, mert Irsay idegbetegeskedik. 😊
több mint 12 éve
mindig nyomás alatt teljesítünk jól. most még nincs nyomás 😕jogos, akkor hátradőlve várom a balfaxkodástHörinagyon fontos lesz ez a meccs mert még a Titansnek és nekünk is két olyan meccsünk van, amit valószínű bebukunk (@CIN, @KC) - nekik @DEN, ARI. És mindketten játszunk a HOU/JAX duóval, amit nyilván győzelemnek számolnak a főedzők. Szóval ha vasárnap kikapunk, elég meleg lehet a pite, hiába maradna meccselőnyHöride csoporton belül is jobban állunk, tehát maradna másfél meccsMiska84
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
jogos, akkor hátradőlve várom a balfaxkodástnagyon fontos lesz ez a meccs mert még a Titansnek és nekünk is két olyan meccsünk van, amit valószínű bebukunk (@CIN, @KC) - nekik @DEN, ARI. És mindketten játszunk a HOU/JAX duóval, amit nyilván győzelemnek számolnak a főedzők. Szóval ha vasárnap kikapunk, elég meleg lehet a pite, hiába maradna meccselőnyHöride csoporton belül is jobban állunk, tehát maradna másfél meccsMiska84
több mint 12 éve
nagyon fontos lesz ez a meccs mert még a Titansnek és nekünk is két olyan meccsünk van, amit valószínű bebukunk (@CIN, @KC) - nekik @DEN, ARI. És mindketten játszunk a HOU/JAX duóval, amit nyilván győzelemnek számolnak a főedzők. Szóval ha vasárnap kikapunk, elég meleg lehet a pite, hiába maradna meccselőnyHöride csoporton belül is jobban állunk, tehát maradna másfél meccs
több mint 12 éve
Hat en jelen helyzetben az eletjeleket mutato Jaxet sem mondanam biztosra, a Teyans elleni elozo meccs utan meg vegleg nem adom rogton oda a W-t nekunk. 😀Kivíncsian varom, hogy az edzoi stabnak mennyire sikerul feljavulnia es felrazni a csapatot.
több mint 12 éve
nagyon fontos lesz ez a meccs mert még a Titansnek és nekünk is két olyan meccsünk van, amit valószínű bebukunk (@CIN, @KC) - nekik @DEN, ARI. És mindketten játszunk a HOU/JAX duóval, amit nyilván győzelemnek számolnak a főedzők. Szóval ha vasárnap kikapunk, elég meleg lehet a pite, hiába maradna meccselőny
több mint 12 éve
Davis ráadásul frusztráltan nyilatkozott, amikor a sérüléséről kérdezték.Nem is edzett és mondták, hogy a meccs előtt fognak dönteni arról, hogy pályára engedik-e.
több mint 12 éve
és a CB?sok posztra kell játékos: CB, passrush, WR, OG. ha marad a felfogás akkor FB.Miska84na most az előző draft első 2 cetlijével pass rushert és guardot húztak Paganóék, ergo meglepő volna ha olyan konkurenseket hoznának oda, akik keresztbetesznek a projekteknek.
szóval így a team needs: WR, WR, WR, WR, WRHöri
sajnos rendre nyomorultnál nyomorultabb QB-k passzolnak minket szét. davis idén gyengébb mint tavaly, toler puncija meghúzódott, butler nagyon jó, ennyi. de hogy egy nfl csapatnak a kezdőjében vaughn lehet és a cserepadon gordy...így készülhetünk brady ellen 😀
több mint 12 éve
Pagano elmondása szerint Da'Rick fiú egyre jobban beleszokik az offensebe, és valószínűsíthető hogy játszani fog. Elmondása szerint a mentalitásával sincs gond, és nagyon bizakodó vele kapcsolatban. Nyilván nála ezeket a dicséreteket óvatosan kell kezelni, de hajrá akkor 😊
több mint 12 éve
inkább WR, WR, OL, OL
több mint 12 éve
sok posztra kell játékos: CB, passrush, WR, OG. ha marad a felfogás akkor FB.Miska84na most az előző draft első 2 cetlijével pass rushert és guardot húztak Paganóék, ergo meglepő volna ha olyan konkurenseket hoznának oda, akik keresztbetesznek a projekteknek.
szóval így a team needs: WR, WR, WR, WR, WR
több mint 12 éve
DID NOT PRACTICE: Safety Sergio Brown (Hand)
LB Kavell Conner (Ankle)
CB Vontae Davis (Groin)
WR T.Y. Hilton (Shoulder)
CB Greg Toler (Groin)
FULL PRACTICE:
FB Stanley Havili (Concussion)
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
ez már nekem is eszembe jutott, hogy milyen jó lett volna ha sikerül őt elhozniHát szerintem én remélem a legjobban, hogy nem sül be.Norv Turnert ide, a bdsrstnt!Borbinho
De örülnék, ha jövőre már nem Pep keze alatt robbantana mondjuk. 😀Stez
több mint 12 éve
Hát szerintem én remélem a legjobban, hogy nem sül be.Norv Turnert ide, a bdsrstnt!
De örülnék, ha jövőre már nem Pep keze alatt robbantana mondjuk. 😀Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Hát szerintem én remélem a legjobban, hogy nem sül be.De örülnék, ha jövőre már nem Pep keze alatt robbantana mondjuk. 😀
több mint 12 éve
www.colts.com/videos/videos/NFL-Films-Presents-Indianapolis-Colts-owner-Jim-Irsays-life/54dcda4d-518c-4dce-aff7-89fcdabc6c01?campaign=fb_vid__20131127_15047924Irsay, a nagy piásról egy vidi 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
egy-két év és playmaker lesz, nem kell aggódni.Majd akkor fogja, ha rendes edzők lesznek a háta mögött...😊
Majd mondjuk ha Luck is konstans god mode-ban tolja.shady